majči22 -> RE: Avgustovke 2011 (7.10.2011 20:18:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariy lp punce Najprej bi čestitala vsem mamicam ki ste že povile svoje otročičke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] . Kolikor sem opazla smo že vse avgustovke postale mamice in tako se sedaj pridno cartamo in privajamo na novo življenje, ki se meni zdi zelo čudovito. Zanima me če se ta stran zaključuje ali bomo sedaj odprle debato kako napredujejo naši sončki in kaj ke počnete z njimi, skratka kako preživljate dneve. Če lahklo na hitro povem midva s Filipom zelo pridno pridobivama na teži, saj se zelo rad doji, prav tako se zelo rad vozi v vozičku in takrat tudi čez dan naj dle spi, saj se mu ritka pridno trese in to mu zelo odgovarja. Najbolj me razveseli s svojim nasmeškom in glasom kot bi mi želel nekaj povedat. Malce na kratko iz moje strani, sedaj pa punce pridno pišite, da ne bo ta sran odšla v pozabo. ALI STE SE KAM DRUGAM PRESTAVLE? No pa sem čisto slučajno zašla na tole stran spet....ja mariy odšle smo na facebook,kjer imamo skupino...če želiš se nam pridruži in bomo tam čvekale, saj smo tam zelo zgovorne...magari mi na ZS pošlji ime in priimek, če si na facebook in te dodam med prijatelje in potem v skupino.
|
|
|
|