|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
17.2.2011 8:42:25   
tejci01
Dobro jutro

za vse ki ste imele te dni preglede user posted image user posted image user posted image

se vam oglašam iz službe, lahko izkoristim priliko,ker "ta glavnih ni v službi".user posted image Če ne mi vedno nekdo hodi v pisarno in ne morem vam nič napisat.

za tiste, ki imate krče je najbolje da začnete piti magnesol šumeče tablete in čimveč počitka. Sem imela enake probleme v 1.nosečnosti in pol še kot neke bolečine v trebuhu, tako da sem bila polovico nosečnosti na bolovanju.

Drugače pa z nami ve ok, edino me včasih v križu boli, pa vnetje trtice imam in bom te bolečine prenašala do poroda. Upam da se z nosečnostjo bolečine ne bodo preveč stopnjevale.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.2.2011 9:06:31   
miklarom
dotika - nič še ne vem kdaj bom imela cerklažo, danes pokličem G.da se zmenim z njem kdaj pridem k njem da me pošlje na cerklažo . Upam da grem kmali. A tebi so pa kar prestavli, no pa boš vsaj še vikend doma, držim pestke zate in skos bom mislila nateuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.2.2011 9:35:31   
*dotika*
miklarom, pa morda že veš, kdo in kje ti jo bo nardil? JAz sem se odločila kar za svojo G, ker pozna mojo situacijo in je vedno dostopna za kakršnakoli vprašanja. Če pa moja G ne bi delala cerklaže, bi šla verjetno kar k Pušenjaku... Ma res, vse bo OK pri obema!!!

Hmmm, krči, jih nimam. No, hvala bogu. In ja, verjetno sta magnesol in počitek najboljša rešitev. 

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.2.2011 10:09:18   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., MB

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 9.3., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , 14.2., CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , 3.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor
user posted image lenkadolenka, ?, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Novo mesto

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 24.2., Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted imageuser posted image
, ?, Murska Sobota

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 4.3., Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Ljubljana

16.8.
user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., Posavje
 user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 1.3., Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 14.3., Ptuj

18.8.
user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Dolenjska

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 3.3., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.3., 11.4., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3 , 1 , 18.2., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , 21.2., Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., Notranjska

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 16.3., kraj

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., kraj
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, Savinjska

26.8.
27.8.

user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor

29.8.
user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 22.3., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Velenje
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj
user posted image daška91, ?, ?, ?, 28.2., kraj

SKUPAJ NAS JE: 63
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 17.2.2011 10:13:55 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 804
    17.2.2011 10:10:52   
    *dotika*
    PREGLED

17.2.:
    misa79, dar10
    18.2.:
    pat13, lipi, metulj23

21.2.: *dotika* - CERKLAŽA

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 805
    17.2.2011 10:37:22   
    roary
    Halo babike!

Jao mi gre na živce to vremeuser posted image  Komaj čakam, da se vsedem na kavico na sončekuser posted image

Do takrat pa vsaj kavica in sladica...

user posted image

monci2, sama sicer nimam krčev, ampak kolikor berem, je to normalno, zaradi raztezanja maternice; eni pač to bolj čutijo, drugi ne... Verjamem pa, da ni prijetno... Proti otrdevanju pa se priporoča Magnesol oz. na splošno magnezij...
    taša83, čestitam za uspešno opravljen izpit... Zdaj pa si res na konjuuser posted image

Lily86, tudi jaz jemljem elevit; moja G svetuje, da se jemlje kar celo nosečnost...

Se še beremo...

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 806
    17.2.2011 10:55:48   
    monci2
    hei punce!

Tudi mene to vreme utruja ( ampak ok, za službo in učenje je idealno :)).. Ja dans si bom nabavila te tablete- hvala vsem!. Roary - tudi jaz sem jemala elevit, vendar sem ga takoj po 13. tednu nehala, ker me je po njem dajala nenormalna slabost in tudi ginekolog je rekel, da ga več ne rabim?!

Dotika ; jaaa...jaz sm še včeraj poslušala pred spanje malo pikico - še utrip sm štela :)) res je super občutek. Še glede seznama, k ga tako pridno posodabljaš - res si super!! user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte punce!

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 807
    17.2.2011 11:58:04   
    daška91
    Ojla !

Je tukaj kakšna nosečka ki je opravila NS v Kranjski porodnišnici ?
    Sama sem jo opravila že 27.1. in sem bila zelo zadovolna , kajti rezultati so bili zelo uredu user posted image .Zanima pa me pa samo če ste use ki ste tam delale NS dobile DVD , ker mene dr.Urh sploh ni nič uprašov če bi ga želela imeti.Zdelo se mi je zelo čudno.

Lep zasnežen pozdravček.user posted image user posted image

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 808
    17.2.2011 12:54:16   
    mrcinca
    Evo mene, da se malo javim po AC. Hvala vsem, ki ste se spomnile name. Za sam postopek moram reči, da ne boli, ni mi pa bil prijeten. Tak občutek sem imela, kot da je v maternici vakum in da mi bo vse ven potegnil. In se mi je full vlekel čas, ko je vzemal tekočino, vzame 10 ml. Ampak saj je v parih minutah konec, pol pa dve uri ležanja in klepetanja s sotrpinkami. Zdaj dva dni res počivam, na vsake toliko časa malce začuim trebušček, ampk ni sile. Zdaj pa le upam pozitivno. lp

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 809
    17.2.2011 13:24:14   
    Katjuska986
    IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Ojla !

Sama sem jo opravila že 27.1. in sem bila zelo zadovolna , kajti rezultati so bili zelo uredu user posted image .Zanima pa me pa samo če ste use ki ste tam delale NS dobile DVD , ker mene dr.Urh sploh ni nič uprašov če bi ga želela imeti.Zdelo se mi je zelo čudno.

Jaz sem ga imela včeraj pri dr. Rant Hafnerjevi. Pa me tudi ni vprašala za DVD. Sem pa bila zelo zadovoljna nad samim pregledom.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 810
    17.2.2011 13:46:25   
    majči22
    IZVIRNO SPOROČILO: mrcinca

Evo mene, da se malo javim po AC. Hvala vsem, ki ste se spomnile name. Za sam postopek moram reči, da ne boli, ni mi pa bil prijeten. Tak občutek sem imela, kot da je v maternici vakum in da mi bo vse ven potegnil. In se mi je full vlekel čas, ko je vzemal tekočino, vzame 10 ml. Ampak saj je v parih minutah konec, pol pa dve uri ležanja in klepetanja s sotrpinkami. Zdaj dva dni res počivam, na vsake toliko časa malce začuim trebušček, ampk ni sile. Zdaj pa le upam pozitivno. lp

No samo, da si opravila bp in, da se dobro počutiš. Rezultat bo pa tudi. Počivaj pa le.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu mrcinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 811
    17.2.2011 16:27:11   
    Rosca79
    IZVIRNO SPOROČILO: Lily86

Lara2212 - jaz sem tudi že dolgo vegi, že med prvo nosečnostjo nisem jedla mesa, pa je bilo vse ok. Niti sledu o kakšni slabokrvnosti. Sem pa res celo nosečnost jedla elevit za dodatno železo in B vitamine, ter omega 3 kisline, ker ne jem rib.

Čestitke vsem za uspešne preglede!

Rosca79 - meni se tudi zdi druga nosečnost tako površna... Kar leti mimo mene. Ni več toliko ubadanja z opremo, ko vse že bolj ali manj imamo. Pa ni več visenja na forumih in branja vse žive literature, ko mi je bolj ali manj jasno kako bo zadeva potekala. Ja, tudi moj mali škrat mi pobere ves prosti čas . Imam včasih kar malo slabo vest, da pikici v trebuščku ne namenim dovolj pozornosti...

Ja ej točno to se tudi meni dogaja...celo na vsake toliko se spomnem in trebušček pobožamuser posted image včasih celo pomislim, če ga bom sploh lahko imela tako rada kot našo puncouser posted image kr neki...pa niti nobeno ime nama ni tako všeč, tako da je še kar brezuser posted image pri prvi sva se takoj po NS začela z njo pogovarjat z imenom in je bila takoj tako resnična. No zdaj pa tako kot ti čakamo prve brceuser posted image

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 812
    17.2.2011 16:32:13   
    Rosca79
    IZVIRNO SPOROČILO: Katjuska986

IZVIRNO SPOROČILO: daška91

Ojla !

Jaz sem ga imela včeraj pri dr. Rant Hafnerjevi. Pa me tudi ni vprašala za DVD. Sem pa bila zelo zadovoljna nad samim pregledom.

Tudi mi smo šli k Rantovi, pa DVD niti ni omenila. Smo bili že prvič pri njej pa mi je bilo zelo ok, takrat vem da smo se pogovarjali o tem in pa o 3d v 24 tednu. Predvidevam, da se jih veliko odloči ravno za to varianto, pa so mogoče nehal promovirat DVD na NSuser posted image

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 813
    17.2.2011 17:13:28   
    monci2
    Jaz sm dobila na nuhalni dvd z uz-em in kr 3d mi je zravn posnel..user posted image user posted image  Sm ga vprašala, kdaj priporoča 3d in mi ga je kr vklopil in vse kazal...beautifullll user posted image

(odgovor članu Rosca79)
    Neposredna povezava do sporočila: 814
    17.2.2011 19:39:06   
    mariy
    IZVIRNO SPOROČILO: mrcinca

Držim pesti za pozitivne rezultate, kar se tiče počivanja pa le glej da se ga boš držala.

(odgovor članu mrcinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 815
    17.2.2011 22:30:15   
    mag3
    *Dotika* čestitke. user posted image

(odgovor članu mariy)
    Neposredna povezava do sporočila: 816
    18.2.2011 8:36:36   
    *dotika*
    Ooo, mag3, hvala hvala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mag3)
    Neposredna povezava do sporočila: 817
    18.2.2011 8:58:59   
    daška91
    Katjuska986
    : Men sploh ni ona delala NS ampak dr.Urh, ker je ni blo. Ne vem a je to prov ki nima licence ali pač nevem.Važno da je z otročičkom use OK . user posted image user posted image

lep pozdravček

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 818
    18.2.2011 9:48:16   
    Katjuska986
    Daska91 - sej dr. Urh ima licenco. Men je moja G napisala da lahko grem k dr. Urhu, dr. Rant-Hafner in dr. Rajić. Zadnji je vreden zlata. Mi je delal pregled v nedeljo k sm imela tist rjav izcedek. Prišla sem ravno med kosilom ampak je prišel iz kosila in pogledal pa me pomiriluser posted image . Pol sm pa še eno uro sestro čakala, da je iz kosila prišla.user posted image
    Jaz za DVD nism niti spraševala mi je pa žal da nism 3D prosila, da mi tudi pokaže. Samo je mali tako živahen da smo imele že tako problem da smo sploh osnovno pregledale.

*Dotika* - nekaj podatkov za seznam - stara sem 24 iz okolice Kranja, PDP pa imam 26.8.2011.

< Sporočilo je popravil Katjuska986 -- 18.2.2011 9:50:32 >

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 819
    18.2.2011 11:18:08   
    dar10
    Ojla ,

pravkar sem dobila odločbo s komisije in so mi bolniško podaljšal za en mesec, ampak ker sem 14 dni čakala na to odločbo, mi sedaj ostane samo še 14 dni. No ja, nekaj pa je, ker si res ne predstavljam, da bi mogla it v ponedeljek v službo. Ker poleg moje slabosti in obupnega počutja, mi v službi težijo na polno. Kar naprej me kličejo, predvčerajšnjim se je pa šef znesel nad mene, kaj se grem, da sem še doma, da men ni več slabo in samo bolniško vlečem...no in pri tem povzdigval glas.... Da se mi je zdej pa res muka vrnit v službo. Joooj. Sama se pa včasih komaj zvlečem čez dan. Pa se kar še ne neha, v 13 tednu sem pa ni še nč boljš. Menda lahko še kar traja? Ima katera podobne težave?
    Sm pa presrečna, ker so me veraj poklicali zarad izvidov nuhalne in še kri sem dala in so rezltati odlični 1:12500. To je najpomembnejše, da je moja pikica ok, s tole službo se bo pa tud uredil tko kot se mora, menda.

Lepo se mejte nosečke!

LPD

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 820
    18.2.2011 11:27:02   
    kasper
    Hojla,

ne sikirej se zaradi službe, če imajo takšen odnos do tebe vedi da tudi ko boš tam ti ne bo prizanešeno. Na tvojem mestu bi puskusila čim dlje bit na bolniški, podobno situacijo sem imela sama v prvi nosečnosti in sem bila kar celo nosečnost na bolniški. Ne splača se ker ne boš nič več vredna če boš tam!

LP

(odgovor članu dar10)
    Neposredna povezava do sporočila: 821
    18.2.2011 11:34:40   
    lenkadolenka
    Ojla bejbe,

moram vam povedat, da sem včeraj zvečer, ko sem ležala v postelji, začutila prve "metuljčke" v trebuhu. Sem se čist raznežila user posted image  Je res super občutek! Držim pesti za sve, da boste čimprej začutile svoje bebice. Pa poročajte!

(odgovor članu kasper)
    Neposredna povezava do sporočila: 822
    18.2.2011 11:42:37   
    daška91
    Katjuska986
    : To pa nism vedla da ima tudi dr.Urh licenco ! Meni je na vabilu samo pisalo za dr. Rant-Hafner , zato sm bla začudena.

pozdravček user posted image user posted image

(odgovor članu lenkadolenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 823
    18.2.2011 12:03:54   
    dar10
    Kasper, ja sej se tega zavedam. In ko bi bla v službi, bi mogla bit 100%. Zadnič me je tako iz tira spravil, da sm se po pogovoru vsa tresla, zelodec se mi je itak takoj obrnil... Brez veze, sej drugač nism tako občutljiva... Sej vem, da je šok za delodajalca, ko te kar naenkrat ni in delo stoji, ampak če ne gre drugače. Bila sem vedno fer do njih, no zdej sm pa spoznala njihov pravi obraz. Itak sm pa zaposlena samo za določen čas in po vseh teh kalvarijah predvidevam, da me služba po porodniški ne čaka:) Je pa problem bit na bolniški, k težko podaljšajo. Si imela tako diagnozo, da si bla lahko skoz doma? Sej pravim, men so podaljšal sam za en mesec, s tem da je g reku, da pričakuje, da bi mi mogl za 2 mesca?:(  
    LPD

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 824
    18.2.2011 12:16:12   
    miklarom
    dotika - ja meni bodo cerklažo delali v Mariboru, tam imam že dogovorjeno in mi bo tudi delal moja G., katera me je imela skos na IVF/ICSI .
    imam pa 24.2. pregled ( za seznamček ), in se bom takrat zmenla z doktorjem kdaj me bo poslal, upam da kmalu.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
    Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
    пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?