|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
1.2.2011 15:05:08   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., MB

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , ?, Rogaška Slatina
user posted image  monci2, ?, ?, ?, ?, kraj

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., kraj
user posted image novopecena, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.2., kraj

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 3.2., Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., 2.2., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, kraj

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 2.2., 9.2., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image ,
9.2
., ?, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., 2.2., Ljubljana

16.8.
user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., 3.2., Posavje

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj

18.8.
user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., 2.2., Dolenjska

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 7.2., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., 3.2., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, ns, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 1.2., 9.2., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., ns, kraj

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., 16.2., kraj
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 16.2., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.2., Savinjska

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, kraj
user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 15.2., Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 15.2., 16.2., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3.., 11.2., Velenje
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , ?, 7.2., kraj
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, ns, kraj
user posted image daška91, ?, ?, ?, 28.2., ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 56
NOSEČKE Z DVEMA : 2 (Araz, full nestrpna)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 1.2.2011 15:10:19 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 601
    1.2.2011 15:11:14   
    *dotika*
    PREGLEDI

1.2.: Rosca79
    2.2.: kasper
    3.2.: taša83, HANYBANY

NUHALNA SVETLINA

1.2.: novopecena
    2.2.: indy0024, HANYBANY
    3.2.: Tatkica, Markymark, Študentka86

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 602
    1.2.2011 15:19:25   
    *dotika*
    Pa še par besed, da ne bom samo seznamčke limala.

Pozdravljeni, daška91 in vilincek .

timnala, če je test za toksoplazmozo pozitiven, to avtomatsko pomeni, da si se okužila med nosečnostjo? Kaj pa če si se prej? In če si se prej, potem sploh ni panike.

araz, a misliš, da si že čutila svoji bebiki? Joj, se mi zdi kar nepredstavljivo tako zgodaj, pa čeprav je to tvoja druga nosečnost in da sta dva. Ne vem...

Punce, ki vas dajejo glavoboli, naj jih bo čimmanj ali sploh več ne. Saj počsi prehajamo v najlepše obdobje nosečnosti .

In bravo za vse opravljene preglede. Super fajn .

In da se še malo pohvalim: danes ponoči sem postala teta; moja sestra je rodila punčko Karin . Madoniš, me dajejo hormoni, skoz gledam slikco svoje male nečakinje in točim solze. JAz bi tud . Ja ja, čez pol leta!!!

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 603
    1.2.2011 15:21:34   
    roary
    Ojla avgustovke!

Kje ste? Mogoče vas tale kavica privabi na dan...

user posted image

misojka, superca za da je z bebijem ok... Ampak kolikor mi je znano, bi naj dal kri za dvojni hormonski test v kombinaciji z NS v roku 24 ur od opravljene NS??? Ali se mogoče motim?? Sinko pa ima še nekaj časa,d a sprejme dejstvo, da ne bo več ediniuser posted image  Moja mami pravi, da sem jaz ves čas pravila, da bi bila rada edinka; zdaj pa sem ful, ful vesela, da imam sestrouser posted image

slamica1, se opravičuje, nisem videla, da se zanimaš za te podaljške. Sem nabavila, dobila, preizkusila in super funkcionira... Čakam, da bo še za mano NS, da v službi povem, potem pa sprioščeno začnem nositi te podaljške in tudi tisti okrasni pas za trebuh, ki sem ga prav tako naročila... Dokler pa še nisem sporočila, da sem noseča, se bolj kot ne skrivam...

Dobrodošla vilincek!

timnala, mogoče pa gre za staro okužbo??? Pa verjemi, da bo vse ok... Sem pa tudi jaz ful obremenjena s to toksoplasmozo, ki je nisem prebolela... Ma too much se mi zdi, samo kaj ko me je res strahuser posted image  

katjuska986, počivaj kolikor lahko... PA priden tvoj, da te tako lepo maže...

TFL, ojej, te trebušne viroze pa so gozauser posted image  Te pa čisto razumem glede utrujenosti, ajz bi samo spala....

LP

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 604
    1.2.2011 15:57:20   
    timnala
    Oj punce!

Glede tokse..dala sem še enkrat kri, vendar glede na to, da imam IgM pozitiven in IgG negativen, je skor ziher nova okužba. Če imaš obratno ponavadi pomeni staro okužbo, saj ti protitelesca IgG ostanejo za vedno.

Ah ja, upamo na najboljše. Sem sicer zdaj prebrala veliko na to temo in v prvem tromesečju je sicer nabolj nevarno za plod, vendar je prehodnost najmanjša..sam skoz imaš neko letanje pa antibiotike ješ celo nosečnost, na amniocentezo greš, da vidijo, če je plod okužen itd... MOČNO upam, da so se kaj zmotili.. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 605
    1.2.2011 16:03:44   
    *dotika*
    Aha, zdaj mi je pa vse jasno glede te okužbe s tokso... Joj, timnala, skrajno neprijetno, ampak verjamem, da bo vse ok user posted image .

(odgovor članu timnala)
    Neposredna povezava do sporočila: 606
    1.2.2011 17:13:19   
    misojka
    punce sem ful vesela, saj sem končno povedala šefu user posted image . Zdaj mi je kar lažje, sem mu tut kar javila, da naj računa name do začetka junija pol grem pa na počitnice ... juhej!!!user posted image
    timnala zate in za tvojega malčka pa ful držim pesti, da bo vse v redu! user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 607
    1.2.2011 20:36:40   
    araz
    Hanybany oprosti, ker sem te zamenjala z Fulnestrpno. Ona nosi dvojčke.
    Kdaj pa so ti ugotovil, da je eden odmrl?

Dotika sej se tud meni zdi ful prekmal,da bi čutila. Čeprav mi je ena na temi dvojčki tud napisala, da je prvič čutila že pri 12 tednih.
    Mogoče je pa le bil ta moj občutek resničen.

Drugače me pa danes skoraj nič več ne boli glava, kljub temu, da sem bila v službi 8 ur za računalnikom. Pa tudi utrujena nisem tako kot še par dni nazaj, ko sem takle čas že skoraj eno uro spala pred tv.
    Mogoče se pa le izboljšuje tole moje stanje.

Kar se tiče dvojnega hormonskega testa se to opravi na isti dan kot nuhalna. Tudi jest imam na napotnici napisano, da mi bodo delali ta test (zaradi starosti upravičena). Bom pa povedala naslednji teden bolj točno, ko bo to za mano.

Timnala zate pa držim pesti, da ne bo hujšega. Je pa tudi mene vedno strah kakšni bodo rezultati, ker je tud jest še nisem prebolela. Pa še zdej v drugo se sploh tolk ne pazim kot sem se v prvo. Vse mi je tko za spotoma. V prvo sem imela pa vse do potankosti preštudirano. Kaj moram in koliko moram jest, da bo kri ok, da mi ne bo železa primankovalo. Pila sem ful.

(odgovor članu misojka)
    Neposredna povezava do sporočila: 608
    1.2.2011 21:01:10   
    Rosca79
    Dober večer,
    evo se javljam na raportuser posted image
    pregled precej drugačen kot zadnjič, v glavnem velikost primerna starostiuser posted image materinsko sem dobila danes - brezplačno, in ne morem verjet, da si jo nekatere same plačateuser posted image čisti nesmisel, sej je niti ne rabi nosečnicauser posted image

Kg imam iste, čeprav se počutim kot v petem mesecu v prvi nosečnostiuser posted image
    Hlače večinoma nosim sicer še navadne, za daljša potovanja z avtom si dam pa kar nosečniške goruser posted image

Glede strij definitivno je odvisno od posamezničine elastičnosti kože. V prvi sem se redno 2x na dan mazala z Weledinim oljem, pa do 8 meseca vse ok, poj sem pa kar eksplodiralauser posted image jih imam okoli popka še pa še, tako da se mi zdej sploh ne mudi z mazanjem...pa vas ne bom strašila, to imam samo jest
    Utrujena sem za umret, vsa čast vsem tistim, ki hodite v službouser posted image

Vse nove dobrodošle, nas je pa res že kar nekajuser posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 609
    1.2.2011 21:13:32   
    novopecena
    živjo souser posted image

pišem, pišem and we're sorry user posted image  seveda nism copy-paste uporabla grrr

v glavnem kaj sem že pisala....
    danes smo imeli NS in sem s sabo vzela MM (moj mož) in sina (2,5). vse je v najlepšem redu, bejbi raste in se mu je ful kolcalo tako da smo se kar nasmejali. najlepše mi je pa bilo ko je bejbi pomahal in moj sin reče "ja žijo jenček" (ja živjo dojenček) in mu pomaha nazaj...mi je blo tako lepo user posted image  pa včasih se spomne in prileti do mene pa mi da lupčka na trebušček pa ga poboža..iiii. Me zanima kako bo pol ko bo dojenček dejansko tu-upam da isto.

naj še povem nekaj za seznamček da prihajam iz lj in tu nameravam tudi rodit, stara sem 27 let in naslednji pregled je 24.2.

naj vas vse tegobe in nevšečnosti pustijo pri miru
    to bo zaenkrat to tako da se tipkamo 

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
    če hočemo leteti se moramo objeti
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 610
    2.2.2011 8:50:49   
    monci2
    Pozdravljene!

Še moji podatki, da se dopolni seznam : nuhalno sm imela 28.1. ,naslednji pregled 2.3., prihajam iz mba, stara 27, prvi otrok. Razmišljam, da bi šla rodit kr v Postojno - v vodo...user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu novopecena)
    Neposredna povezava do sporočila: 611
    2.2.2011 9:47:24   
    majči22
    hahaha....pa sem računalnik okol prinesla, ker sem kopirala kar sem napisala...user posted image user posted image user posted image

No, da se še jaz malo oglasim...

pri nas nič posebnega...mraz,mraz! Komaj čakam vikend, če bo res tako lep kot trenutno napoveduje napoved...pustimo se presenetiti!
    timnala - ja v zgodnji nosečnosti je res prenos na otroka manjši, posledice prenosa v primeru da pride so pa hujše kot na koncu, če se ne motim, al kako že gre... tudi sama se bojim pozitivnega izvida, saj nisem še prebolela... to nosečnost se ful manj pazim pri hrani (tako kot araz). Mi je pa ful čudno, da se ravno takrat največ žensk okuži, prej v 30 letih pa ne...kr neki.
    misojka super, da se fino počutiš, ko si sporočila šefu novico. In reakcija?
    *dotika* čestitke tvoji sestri in tvoi nečakinji ter seveda tebi tetka!!
    novopečena iiiiiiiiiiiiiiii kako lepo....ah mislim, da tudi po rojstvu ne bo panike, saj se naši sončki kar hitro privadijo na družbo..pa sej im e itak samim dolgčas
    rosca79 super za pregled. az ga imam jutri. Kar ne morem veretni, da je že mesec dni od prejšnjega.

no se še kaj oglasim...lepo bodite

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 612
    2.2.2011 10:09:52   
    daška91
    *dotika*
    : hvala za dobrodošlico !

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 613
    2.2.2011 10:37:07   
    majči22
    daška91 - tudi sama imam pri genikologinji povišan pritisk. Vsak dan 2x si ga moram meriti doma. v prvi nosečnosti me je poslala k internistki pri kateri je bil normalen. Tako, da nato ni bilo nekih komplikacij. Hvala bogu.
    A ti imaš tudi doma visok pritisk, koliko?
    Svetujem hrano brez soli, ter veliko gibanja.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
    samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 614
    2.2.2011 13:43:48   
    full nestrpna
    mi lehko katera prosim pove kako je z tem femibionom?če ga slučajno katera ima...kdaj se začne jemanje femibiona 2? od katerega tedna naprej?mi ni nič jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 615
    2.2.2011 13:48:03   
    daška91
    majči22
    : Meni so svetovali da naj si vsak dan doma pomerim pritisk pač da si delam razpredelnico. Do zdej do današnjega dne sm imela doma normalen pritisk,še prenizek.Mogoče sm ga v porodnišnici imela povišanega zarad tega, ker to vse skupaj doživljam prvič in me je malo strah.Moja ginekologinja mi je isto rekla da naj jem hrano z malo soli ali celo nič.Bomo vidl zdej 28.2. kakšn pritisk bom takrat imela . Jem pa tudi veliko sadja in zelenjave.
    Na ta moj pritisk so bili usi začudeni v porodnišnici ker sm komaj 19 let stara. user posted image Na sprehode hodim veliko, samo včasih ko imam pa krče pa ne grem .

Upam da se bo use poštimalo ,če se je še vse se bo tudi to z mojim pritiskom user posted image user posted image

lep sončen dan in pozdravček !! user posted image

(odgovor članu majči22)
    Neposredna povezava do sporočila: 616
    2.2.2011 13:52:56   
    daška91
    full nestrpna : Fembion2 naj bi biu za nosečnice od 4.meseca nosečnosti dalje ( to pomeni od 14 tedna ) .Take so moje informacije.Sama ga sicer ne jem ker ga videt ne morm ,jem pa neovin.

pozdravček user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 617
    2.2.2011 14:07:33   
    nuska23
    Fembion1.....
    men ga je svetovala v lekarni pa sm ga kupla. Ampak sem po njem fulll bruhala pa slabosti sem mela čez cel dan. Tk da sm po enmu tednu začela nazaj jesti tifol. Konec bom ta tedn z tabletkami pol grem pa po elevit! tk mi je tud ginekologinja svetovala naj počama do polnega 12 tedna pol pa začnem elevit.user posted image

za vse tiste ki bi rade kaj čutle.... nekje na spletu sem prebrala da tk hitr še ne moremo nič posebnega čutit. Edino to nam je lahko znak da ko počivamo, se velikokrat zgodi da se nam zelo poveča srčni utrip. Sploh če imamo kak tak položaj ko našim user posted image ne odgovarja. tk da takrat bi naj ti naši mali bizgeci telovadli po buškotu. 

vsem čestitke za opravljene preglede..... berem vas vsak dan...sam včasih nisem sposobna pisat.

Ali ima katera pas za v avtu? Jz sm si ga danes sposodla....

pa vse tole mi bo hitro minalo tk da bomo že aprila vse pripravli....nareč maja sem priča...potem gremo še malo na morje...zadnji mesec pa ne bom norela pa delala...
    pridno pazite na svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 618
    2.2.2011 14:23:30   
    vilincek
    Zivjo punce,

Hvala vsem za dobrodoslico. NS smo imeli 31.1.. Sem iz LJ. Sem bila zelo presenecena, da se mali ze tako giblje. Najprej se sploh ni hotu prav postavit za izmero. Je lezal pocez. Potem se je cist obrnil in se pokazal v celi svoji velikosti. Pol je pa se z rokicami in nogicami brcal. Celo spol smo lahko videli.Ni se cisto zanesljivo, ampak vseeno. Bilo je res enkratno!
    Tudi sama sem pozitivna na toksoplazmozo, sicer gre za staro okuzbo, a ko sem izvedela sem bila cist v soku. Sedaj sem se toliko bolj pazljiva.
    Tudi v sluzbi sem ze povedala, saj bi sicer morala na sluzbeno pot z letalom. Sedaj bova povedala se starsem in najozjim prijateljem.Sva hotela pocakati na NS. Moz je bil v pon tako navdusen,da je hotel kr k starsem, ampak jaz sem bila zvecer prevec utrujena, da bi se kam hodila. Zvecer me kr zmanjka. Drugih tezav sploh nimam.Slabosti nobene, zato fembiona ne poznam.

Veliko lepih trenutkov vsem!

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 619
    2.2.2011 16:13:55   
    *dotika*

user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
     user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
    user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
    3.8.
    user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
    user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., MB
    user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
    user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., MB

5.8.
    user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
    user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
    user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., MB
    user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
      user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
    user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE

7.8
    8.8.
    user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., Rogaška Slatina
    user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , ?, Rogaška Slatina
    user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor

9.8
    user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
    user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., kraj
    user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 24.2., 1.2., Ljubljana

11.8.
    user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 3.2., Ajdovščina
    user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., 2.2., LJ
    user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., kraj
    user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj

12.8.
    user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
    user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., kraj
    user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Ljubljana

14.8.
    user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., Litija

15.8.
     user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
    user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 2.2., 9.2., Slovenska Bistrica
    user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image ,
    9.2
    ., ?, Domžale
    user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., 2.2., Ljubljana

16.8.
    user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., 3.2., Posavje

17.8.
    user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj

18.8.
    user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., 2.2., Dolenjska

19.8.
    user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
     user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
    user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
    ?, 7.2., Novo mesto
    user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., 3.2., Ljubljana

22.8.
    user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, ns, kraj
    user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
    user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 1.2., 9.2., Gorenjska
    user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
    user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., ns, kraj

25.8.
    user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., 16.2., kraj
    user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 16.2., Šempeter
    user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.2., Savinjska

26.8.
    27.8.
    28.8.
    user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, LJ
    user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
    user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
    user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, kraj
    user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 15.2., Maribor

30.8.
    31.8.
     user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 15.2., 16.2., Laško

x.8.
    user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3.., 11.2., Velenje
    user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , ?, 7.2., kraj
     user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, ns, kraj
    user posted image daška91, ?, ?, ?, 28.2., ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 56
    NOSEČKE Z DVEMA : 2 (Araz, full nestrpna)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
    xoxox
    Cari
    Shilou
    bella106
    Tammyv
    Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• _____________________________

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 620
    2.2.2011 16:15:21   
    *dotika*
    PREGLEDI

2.2.: kasper
    3.2.: taša83, HANYBANY

NUHALNA SVETLINA

2.2.: indy0024, HANYBANY
    3.2.: Tatkica, Markymark, Študentka86

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 621
    2.2.2011 16:21:38   
    *dotika*
    Uf, danes smo pa končno tudi pri nas dočakali sončka. Pa vseeno nisem bila kaj dosti zunaj, sploh ne zmorem, je utrujenost prehuda. Zdaj sem odspala skoraj tri ure! In zjutraj me ob umivanju zob še kar sili k bruhanju.

nuska23, jaz pasu za v avtu nimam in sploh nisem razmišljala o tem. Pa ga boš že zdaj začela uporabljat?

vilincek, ampak če gre za staro okužbo, potem si zdaj "varna". Al kako je zdaj to user posted image ?

Nič, moram še kuhinjo pospravit, je po kosilu ostalo vse na mizi, sem šla direkt v posteljo.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 622
    2.2.2011 18:43:34   
    mateja_goljev
    pozdravljene punce, no se vam pridružim... avgusta pričakujemo dvojčke, gre za prvo nosečnost, stara sem 30 let, pdp naj bi bil 16.8.2011, NS imamo 3.2.2011, naslednji pregled pa 15.2.2011. Sem pa iz okolice Medvod.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 623
    2.2.2011 19:00:51   
    Lunca31
    timnala vezano na tvojo zaskrbljenost ti sporočam, da sem tudi jaz 3 x zaporedoma imela pozitiven IGM, kar se je vsem zdelo nepojasnjeno. Nato sem na lastno pest in samoplačniško naročila ponoven pregled istih vzorcev krvi, ki so jih nato poslali na Mikrobiološki inštitut - po celih 3. mesecih strahu, nelagodja in nevednosti sem nato prejela izvide z vsemi negativnimi vrednostmi. Kaj? Kako? Zakaj?
    Želim si, da bi se tudi pri tebi zgodilo kaj podobnega, sicer pa sedaj vse znajo uspešno pozdraviti z antibiotiki. Le pogumno!! user posted image

Tudi vsem ostalim nosečkam želim čim več dobrega in lepo nosečnost!

(odgovor članu mateja_goljev)
    Neposredna povezava do sporočila: 624
    2.2.2011 21:18:05   
    nuska23
    *dotika* jz ga že uporabljam ja...dans sem ga naštimala na sedež. če ga že mam zakaj ne? .. na cesti nikoli ne veš kaj te čaka......

res pa je da si ga nism kupla ker se mi je zdel predrag in  mi ga je kolegica posodla.  sem pa danes govorila z prijateljico ki je tudi noseča..pa ne bo uporabljala pasa ampak si je avto.pas zapela čez sedež in ko se spravi v avto si samo zgornji pas čez glavo potegne tako da nima čez trebušček nič..... pa tud to ni slaba ideja!

(odgovor članu Lunca31)
    Neposredna povezava do sporočila: 625
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
    Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

gnojne pikice
    s1o2

zdravo.. mene pa zanima ali mogoče katera ve kaj je to ... imam 2 meseca staro hčerkici in nad očmi so se ji pojavile gnojne pikice ? je imela katera podobne izkušnje ?? hvala

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!