|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
30.1.2011 10:55:29   
tejci01
Dobrodošla popka_3

Za mazanje uporablajm kremo za telo ki kožo navlaži in jo ohranja čvrsto. To sem že uporabljala v 1. nosečnosti in je blo vredu, dobila sem zelo malo strij na zadnjici.

(odgovor članu popka_3)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.1.2011 11:11:20   
popka_3
Aha, torej uporabljaš čist običajno kremo za telo?... sm mislna, da naj bi si kupila kremo, ki je kao namenjena prav za čas nosečnosti, sam pomoje imajo takšne kreme čist preveč navito ceno in je učinek enak kot pri običajni kremi za telo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.1.2011 15:44:28   
tejci01
Popka_3  sem se spomnila, da sem proti koncu nosečnosti kupla eno kremo v lekarni prav za strije. Samo po trebuhu jih nisem nič imela, čeprav sem sem mazala z navadno kremo. Tukaj je tudi odvisno kakšno kožo imaš.

(odgovor članu popka_3)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.1.2011 19:57:27   
kat007
..obozujem napis: "we are sorry... " se dobr da sem naredila copy...

ojla.

kepica78 - v kamnik sem hodila v gimnazijo.. pa se pol me je ljubezen nekaj let vlekla tja.. dokler me ni dokoncno zvlekla v cerknico

materinsko knjizico sem jaz obakrat dobila na prvem pregledu brezplacno..

kar se krem tice prejsnjic nisem bila ne vem kako pridna, sem se poskusala malo disciplinirat proti koncu, ko je bil bushi oooogromen (zadnjic sem sla slike gleda - jao.. se moz je reku, da se mu takrat sploh  nisem zdela tok debela - sama prijaznost ga je, ane??? hehe)... mazala sem se pa z nekim gelom proti strijam, ki sem ga kupila v DM - njihova blagovna znamka, z normalno ceno, menda je bil okrog 3€ (moram zdaj spet stuhta kaj je ze bilo), je bil tak ful mazljiv in hitro se je vpijal, ker ne maram nekih tezkih mastnih krem..
sicer sem bila pa ziher, da bom ratala ena sama strija, ker sem jih v najstnistvu pridelala polno po stegnih, joskah in bokih... v nosecnosti pa niti ene dodatne... ni pravila... bom vidla, kaj se bo zgodila tokrat..

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.1.2011 20:50:03   
monci2
Pozdravljene punce!!

Zdaj ko sva uspešno opravila nuhalno se vam javljam tudi jaz.. Jaz sm bila kr polna skrbi- do 9. tedna sm imela slabosti in pol kr naenkrat vse usahneuser posted image -nič ni bilo jasno..samo čakala sm, da sm šla 28. na nuhalno in...rezultati supruser posted image user posted image . Tako sm vesela, čakam še samo na buščija, ki ga kr niuser posted image .

Tudi sama sm dobila materinsko knjižico in še kr 2 revijici za mlade mamice. Tole je moja prva nosečnost in zdaj se počutim res supr, sevda nujno nama moram zagotoviti dovolj počitka na dan ( drugače kr ne znam bit pri miru in moj dan se je pred nosečnostjo začel ob 7 in trajal do 11 --> 100% aktiven- se kr nisem mogla privadit na malo bolj pasiven tempouser posted image ).

No..rok imava 8.8. :)))

Aja..kako je z izcedki?? Imate vse?? To še je edina neprijetna stvar, k me kar ne pusti pri miru- in sevda lulanje 10 x na noč!!!user posted image

lep večer vsem!!

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 580
31.1.2011 7:55:50   
majči22
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image mini kavica.

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za super rezultate naših pregledov. Cel vikend sem samo brala kaj ste kaj napisala, pisat se mi pa kar ni dalo.

timnala - moja genikologinja me naročuje kar redno na 4 tedne. No vsaj v prvi user posted image je bilo tako. Tudi sedaj sem na drugi pregled naročena po ravno enem mesecu, kar se mi zdi tudi prav. Pa materinsko sem obakrat dobila na prvem pregledu, in sicer brezplačno.
mazanje trebuščka - v prvi nosečnosti sem se mazala z oljem od Veleide, trenutno imam od Eucerina. Bomo videli kako bo v tej nosečnosti, v prvi nisem dobila nobene strije. Čeprav mislim, da je  vse odvisno od raztegljivosti kože.
monci2 - no kakšno uro vmes si le vzemi za počitekuser posted image , drugače pa kar bodi aktivna, če se dobro počutiš. Sej veš kako pravijo, same najbolje poznamo svoje telo.

Vikend smo lepo preživeli. Moj prehlad se ni razvil v nič kaj kokretnega - hvala bogu!
Včeraj smo se zapeljali do Planice in smo tam šli malo peš in na en domači čajček. Bilo super.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 581
31.1.2011 10:27:17   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, ns, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., 27.1., MB

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 27.1., Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., 28.1., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, 24.1., Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 31.1., 20.1., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, 25.1., CE

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., 26.1., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , ?, 27.1., Rogaška Slatina
monci2, ?, ?, ?, ?, ?, kraj

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, 28.1., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., 27.1., kraj
user posted image novopecena, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.2., kraj

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 3.2., Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., 2.2., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , 25.1., ns, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, 26.1., kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, 27.1., MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., 27.1., kraj

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 25.1., Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 2.2., 9.2., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image ,
9.2
., ?, Domžale
popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., 2.2., Ljubljana

16.8.
user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., 3.2., Posavje

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj

18.8.
user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., ns, Dolenjska

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 7.2., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., 3.2., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, ns, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 1.2., 9.2., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., ns, kraj

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., 16.2., kraj
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 16.2., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.2., Savinjska

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 25.1., ns, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, ns, kraj
user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 15.2., Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 15.2., 16.2., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3.., 11.2., Velenje
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , ?, 7.2., kraj
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, ns, kraj

SKUPAJ NAS JE: 51
NOSEČKE Z DVEMA : 2 (Araz, full nestrpna)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 31.1.2011 10:31:16 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 582
    31.1.2011 10:32:09   
    *dotika*
    PREGLEDI

31.1.: nikita11,
    1.2.: Rosca79
    2.2.: kasper
    3.2.: taša83, HANYBANY

NUHALNA SVETLINA

1.2.: novopecena
    2.2.: indy0024
    3.2.: Tatkica, Markymark, Študentka86

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 583
    31.1.2011 11:54:36   
    HANYBANY
    Pozdravljene user posted image
    Vidim da ste tud ve že kar pridne z mazanjem trebuščka user posted image tud jaz, sam zaenkrat se mažem še z domačim šentjanževim oljem (nasvet mame), me je pa že med postopkom IVF,  tako napihnilo od hiperstimulacije, da mi je že trebušček malo popokal, ampak se ne sekiram preveč, itak pa je že po naravi med obilnejšimi user posted image

Ekola, sem se naročila tud na nuhalno in jo mam že v sredo 2.2., pri dr. Pušenjaku. A je katera že bila pri njemu? Izkušnje?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 584
    31.1.2011 12:29:25   
    *dotika*
    PREGLEDI

31.1.: nikita11,
    1.2.: Rosca79
    2.2.: kasper
    3.2.: taša83, HANYBANY

NUHALNA SVETLINA

1.2.: novopecena
    2.2.: indy0024, HANYBANY
    3.2.: Tatkica, Markymark, Študentka86

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 585
    31.1.2011 12:39:13   
    daška91
    Zdravo punce ! Sm na novo tukaj da vam povem kako sem jz :) sm že opravila NS 27.1.in je vse ok. Veliki smo 7 cm in se normalno razvija. Dones 31.1.sm mela posvetovalnico , izvidi so bili kar uredu samo moj pritisk me heca . Če katera ve kaj nardit da pade se priporočam za kšn nasvet :D . Drugače spola še ne vem,me pa tud mal firbc matra kaj bo ker je to moja prva nosečnost ! :) Drugače pa tudi ni važno kaj bo, samo da bo user posted image zdrav !!! Nasledni pregled pri G imam 28.2. !! user posted image

Lep dan usem mamicam !!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 586
    31.1.2011 14:02:26   
    Goldy
    Daan!

Meni je še kar slabo, s školjko sva že kar na ti.user posted image

Jaz imam pregled na GK pa mi je kar malo žal, da nisem prosila, če me lahko naročijo k Pušenjaku. Ampak je kar je.

Punce, jaz sem si vzela 3 rabljene nosečniške hlače, pa so mi prekratke in prevelike in če jih katera potrebuje, jih prodam naprej. Tole je link do hlač na bolhi http://www.bolha.com/nosecniske-hlace/nosecniske-hlace-oglas1273078742.

Navijamo za vse preglede in NS!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 587
    31.1.2011 14:21:16   
    roary
    Pozdravček avgustovke!

miklarom, jaz grem na NS k Pelkičevi... Ma komaj čakam; mi vse delate lušte s tem pregledom. Greva pa skupaj z mojim seveda... Vsem iz srca čestitam za dobre rezultateuser posted image

kat007, u madonca, kaj ime je kaj karakterno pogojeno?? user posted image  Jaz bi potem nešto između, ne preveč divje in ne preveč mirnouser posted image  

*dotika*, nimam AC in tudi ne bom kupovala. Če bi dobila na posodo, super, drugače pa ne...

Hormoni: divjajo, en trenutek sem čisto hepi, naslednji žalostna, raznežena, objokanauser posted image  Moj zaenkrat stoično vse prenašauser posted image

timnala, jaz sem bila na začetku januarja na pregledu, naslednjič sem pri moji naročena šele marca. Je pa vmes NS. Po moje je to kar praksa... Potem pa bolj redno oz. na nekje 4 tedne... MAterinsko pa sem dobila pri moji G, brezplačno...

nikita11, jaz se mažem z olejm v spreju od Aventa, proti strijam in ga ne morem prehvaliti, res. Ful navlaži kožo, kar pa mi je najbolj všeč je to, da se zelo hitro vpije, kar pa je pri oljih redkost in mi ne sede, da sem masna še ne vem koliko časa po mazanju... Tako da jaz ga ful priporočam... Koža kot dojenčkova ritkauser posted image

lp

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 588
    31.1.2011 14:48:06   
    misojka
    No babuške pa se še jaz malo javim ... danes sem prvi dan v službi po 14 dneh in se še navajam. No ja pa saj kar gre. Sem imela težave s hrbtenico in sem ful težko sedela, zaradi česar nisem bila čisto nič na računalniku. In je ful, ful pasalo .

No v petek smo imeli NS in je z malčkom vse ok.  Srček bije, velik pa je že skoraj 7 cm. Tudi pri rezultatu piše, da je tveganje za DS nizko. Mi je pa Reševa rekla, da mi zaradi starosti že pripada dvojni hormonski test ali nekaj takega. Pa zdaj ne vem ali naj grem ali ne, malo se mi ne da napotnic lovit, pa letat po zdravnikih Ker moram vse to narest v tem tednu in bi bilo kar precej lavfanja naokoli. A ima katera izkušnje s tem?

S kremico se že mažem trenutno imam eno od Vichyja, ampak bom ko te zmanjka raje kupila kaj cenejšega. Sem imela v prvi nosečnosti kar domače olivno olje in nisem pridelala nobenih strij. Sem imela pa tudi jaz kar nekaj težav z napihnjenim trebuhom zaradi hiperce. Drugače se verjetno ne bi začela tako zgodaj mazat.... lenoba! .

Naslednji pregled imam 28. februarja ... huh dolga!

Pozdravcek!

(odgovor članu roary)
    Neposredna povezava do sporočila: 589
    31.1.2011 14:59:51   
    misojka
    Aja sem pozabljiva .... sem vas hotla vprašat če ste svojim sončkom že kaj povedale, da mate dojenčka v trebuščku? Mi smo mu povedali ta petek (ima 3 leta in par mesecev tako, da že veliko stvari razume), ko smo prišli iz NS in smo gledali filmčke iz CDja.
    Najprej sploh ni odreagiral, čez kako uro je bila reakcija, da on ne bi imel dojenčka (precej pričakovano, skos je govoril, da ne bi imel še enega, pa tak hud individualist je) in niso pomagale nobene izjave, da bo on še vedno prvi, pa da ga bova imela najrajši na svetu...  pol sva se pa z možem začela hecat, kakšne stvari dojenčki počnejo .... kako me je on polulal k je bil mali, pa kako kupčke podirajo, pa bruhajo ... pa se je pol že ful smejal. tako, da upam, da smo led nestrinjanja prebili user posted image

Zdej pa še malo delat! Pozdravček!

(odgovor članu misojka)
    Neposredna povezava do sporočila: 590
    31.1.2011 15:07:36   
    slamica1
    mazanje in strije v prvi nosečnosti sem se pridno mazala z vsem mogočim, pa sem vseeno pridelala kar nekaj strij (trebuh, prsa, zadnjica), sedaj se bom mazala ponovno in bomo videli. V vsakem primeru se je fajn mazati, je lepša koža in manj oz. ne srbi. Čeprav jaz vseeno mislim da se nastanka strij ne da preprečiti če je takšna koža. Mogoče edino v primeru da se pridobi res minimalno kg.

roary verjetno nisi videla mojega sporočila, sem tudi napačno citirala ker nisem najbolj vešča računalnika. zanima me za te podaljške in pasove http://www.da-da.si/node/22  http://www.da-da.si/node/14  . Si zadevo dejansko poskusila? Funkcionira tole ?

(odgovor članu misojka)
    Neposredna povezava do sporočila: 591
    31.1.2011 15:45:31   
    vilincek
    Zivjo punce,

Naj se vam tudi jaz pridruzim. Stara sem 35 let in sem v 13. tednu.Gre za mojo prvo nosecnost. Sva presrecna, da nama je koncno uspelo, saj sva ze imela 2 nespesna IUI postopka za sabo in termin za IVF. Danes smo imeli NS. Veliki smo 6,8 cm in ze zelo aktivni. Nisem vedela, da ze toliko miga,  ker ga se ne cutim. Rezultat je dober (1,1), cakam se izvid dvojnega hormonskega testa, ki ga dobim po 10 dneh. Danes so mi vzeli kri. Tudi spol sva ze videla, samo se ni zanesljiv.

Rok imam 13.08.
    Sicer se mazem s kremo za nosecnice iz DM-ja. Prej sem uporabljala olje od Welede, pa mi je bilo premalo (presuha koza), zato sem sedaj probala to kremo.

Srecno vsem bodocim mamicam!

(odgovor članu slamica1)
    Neposredna povezava do sporočila: 592
    31.1.2011 15:53:26   
    Goldy
    glede mazanja trebuščkov.. - v prvi nosečnosti sem se mazala z oljem za bodoče mamice od DM, zdaj pa kar z otroškim oljem. Pridelala nisem nobene strije, sem jih pa v mladosti ful, tako da sem bila pozitivno presenečena. Vendar je po mojem pomagalo tudi to, da sem med nosečnostjo fuuul veliko pila - res vsak dan 2 litra vode in več.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu vilincek)
    Neposredna povezava do sporočila: 593
    31.1.2011 16:51:57   
    timnala
    Hja, danes je pa mene doletela neprijetnost v nosečnosti..pa tako sem bila vesela, da vse poteka bp. Klicala me je ginekologinja, da je test za toksoplazmozo pozitiven user posted image
    Itak šok, potem sem šla kar kri dat, pa malce sem brala po netu in statistika kaže, da se otročki rodijo zdravi..zdaj bomo videli, kaj bo ponoven test pokazal..itak se pa živciraš pa sprašuješ, kako natrofim, da se v 30 letih ravno med nosečnostjo okužim user posted image
    Moj me tolaži, da bo vse ok in da morava bit pozitivna..no ja, edino to mi ostane..

Drugače sem pa imela podobne paske v prvi nosečnosti in men so bli super. Kupila sem res minimalno hlač, imela sem pa na normalnih ta pasek pa tuniko čez in je blo ok.

Strije..tudi jaz nisem pridelala nobene v prvi user posted image , čeprav sem se mazala tam pa tam, res ne redno. Se pa strinjam, da je to precej od kože odvisno.

Lepo bodite user posted image , ostanite zdrave!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 594
    31.1.2011 18:05:10   
    nikita11
    user posted image pozdravljene!
    No na pregledu je bilo vse ok, naslednji pregled imam 3.3.2011.
    A ste se že kaj zredile?
    Mene je danes skoraj kap... od zadnjega pregleda (3.1.) do danes (31.1.) se pridelala 2kg....
    Pa se mi zdi, da sploh ne jem veliko...
    A kaj pazite na prehrano, kaj največ jeste?
    Lepo se imejte.

(odgovor članu timnala)
    Neposredna povezava do sporočila: 595
    31.1.2011 19:37:26   
    Katjuska986
    Zdravo user posted image ..
    kako ste? Jaz sem podlegla hujšemu prehladu, tako da sem na bolniški. Ne morem nič jesti že dva dni, tako da sem samo na vodi. Pa že cel dan po malem spim. Ko so se mi končno umirile slabosti, sem začela tako grozno kašljati, kašelj pa mi sproža tudi hude slabosti in bruhanje. Že tako pa sem 2 kg lažja kot pa na začetku. Sicer me ne skrbi še toliko ker sem šele v dobrem 11 tednu. Sem vedla da me bo slej ko prej zvilo - ker sem cele dneve delala - v dveh službah pa še fax zravn...
    Glede mazanja: pa sem naprosila mojega, ki je nalogo vzel zelo resno. Tako da me pridno maže vsak večer z neko naravno kremo proti strijam.

(odgovor članu nikita11)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    1.2.2011 5:35:21   
    araz
    jutro

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede.

Timnala ti kar verjemi, da bo vse ok. Če se boš preveč sekirala, bo samo še slabše.

Punce jest sem imela pa ta vikedn take glavobole, da sem včerja ostala kar doma, ker nisem bila zmožna nič. Še danes me boli glava oz. imam občutljivo. Pa sem mislila, da bo zdej vsak dan boljš, je pa vsak dan slabš. Slabosti so tud še (popoldne in ponoči) Edino utrujena mogoče nisemveč tolkiko, čeprav sem še.

Drugače pa počasi odštevam dneve do NS. Zdej pa res že komaj čakam.
    Včeraj se mi je pa zazdelo kot da bi moja dvojčka začutila. Tko me je nekaj požgečkalo po trebuhu. Pa ne vem, če je to že mogoče pri 12 tednih (je pa to moja druga nosečnost).

Sem zasledila, da vas je nekaj iz Domžalskega konca. Pol se bomo pa lahko kdaj kej zmenile za kakšno kavico. Ker jest sem pa iz sosednje občine (Mengeš). A ste za?

(odgovor članu Katjuska986)
    Neposredna povezava do sporočila: 597
    1.2.2011 5:37:58   
    araz
    Aja, še to sem pozabila. Jest se pa mažem z losionom od Bübchena. Sem se tudi v prvi nosečnosti in nisem pridelala skoraj nobene strije. Sem pa pa mazala še nekaj tednov po nosečnosti.

Zredila sem se pa tud jest že za 2kg. Trebuh imama pa kot v prvi nosečnosti, ko sem bila v petem mesecu.
    Hanybany kako pa kaj tvoj trebušček, je tud že tolk velik (ti tud nosič dvojčke)?

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 598
    1.2.2011 8:28:54   
    HANYBANY
    araz tud jaz sem deležna groznih glavobolovuser posted image že tako imam tenzijske glavobole ki so se zdaj v nosečnosti še poslabšali.

trebušček je moj že po naravi velik user posted image ne nosim dvojčkov, od začetka sta bila dva, vendar se eden ni dovolj hitro razvijal in je odmrluser posted image

(odgovor članu araz)
    Neposredna povezava do sporočila: 599
    1.2.2011 9:32:59   
    TLF
    Pa se še jaz po dolgem času ponovno javim, sploh nisem imela časa nič napisat,prebirala pa sem vasuser posted image
    Kot da ni bilo vseh bolezni dovolj, grem prejšnji teden po 1 mesecu delat pa fasam trebušno virozo - v 24 urah sem bruhala 18xuser posted image , sreča da je trajalo le en dan. No sedaj sem zopet v službi, čeprav sem tako prehlajena da komaj diham...slabosti so se precej umirili, vsake toliko me še malenkost zvije, če ne pa ok. Utrujena pa sem vedno, spat grem s ta malo med 20.30 in 21 pa sem zjutraj tako utrujena...mah bo že.

Mazanje: jaz sem v 1. nosečnosti kombinirala kremo proti strijam in mandljevo olje pa nisem pridelala nič strij, zaenkrat pa se mažem le s to kremo, 1x dnevno po tuširanju.

Tudi jaz bom počasi nabavila ta pas za širjenje hlač, ga bom kar po netu naročila.
    Sicer oblačim še vse po starem, trebušček se mi pozna le zvečer, ko sem malenkost napihnjena, če ne pa ne.
    Koliko kil sem pridelala pa ne vem, si moream še vago nabavit prej...

Timnala: upam da bo vse potekalo v redu.
    Danes grem dati kri pa me tudi mene mal skrbi glede tega, ker se ne prav veliko pazim: jem včasih tudi srov pršut pa suhe salame (če pa sem primorkauser posted image ). Se bom tud jaz začela malo bolj pazit...

Ena je spraševala glede Pušenjaka: jaz sem bila še v prvo pri njemu, pa sedaj grem zopet, sem bila zelo zadovoljna, je pravi profesionalec. Sicer je kratek in jedrnat, a če imaš kakšno vprašanje ni problema, si vzame čas. Meni je takrat napovedal spol in je rekel da je 90%. No tudi sedaj bova vprašala, me preveč firbec matra...
    Tistega posnetka za doplačilo pa nisem vzela ker sem šla kasneje še na 3D, pa sva tam lepe posnetke dobila.

No toliko zaenkrat, se še kaj javim.

Pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
    Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Likate posteljnino?

Da. (22%)

Ne. (60%)

Včasih da, včasih ne. (18%)

Število vseh glasov: 13047

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!