|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
4.2.2011 18:42:50   
araz
Mteja goljev meni pa moja g. niti omenila ni bolniške kljub temu, da sem zanosila po IVF pa še ful nizek pritisk imam. Mi je rekla samo, naj pazim, da ne bom kje padla user posted image . Tko, da veselo hodim v službo. Sicer se trenutno mal boljš počutim, ker je slabost in utrujenost izginila.
Koliko kg si pa že kaj pridobila. Jest že 2,5 in se mi trebuh že kar fajn pozna.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.2.2011 18:49:42   
mateja_goljev
araz: Mene je takoj dala na bolniško, tko da ne vem. Ja kilogramčki, po mojih izračunih ke ene 3 kile, trebušček je pa vsak dan večji, mam mal sreče ali smole, da enega nosim čist v križu, tko da se mi trebušček ne pozna ne vem kaj. Aja a folno še ješ? Do katerega tedna si jo jedla? Jest postopoma končujem utrogestan.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.2.2011 19:23:14   
kat007
pozdravljene nove nosecke...

tatkica: kam pa si sla na NS?

popka_3: verjamem, da je grozno izvedeti tak rezultat, drzimpesti, da bo AC pokazala, da je vse OK.. sicer pa ne verjamem, da je to pogojeno z leti - pri moji prvi frklji, sem bila tudi stara 28, pa mi je na pregledu rekla, da imam rezultat 15-letnice.

meni slabosti pocasi pojenjajo.. me pa ful skoz boli trebuh.. pa ne tko hudo, kot da bi me od znotraj nekaj tiscalo.. verjetno bi si nasa biba rada pridobila nekaj prostora (no s tem se tolazim)...

sicer pa tudi jaz komaj cakam NS drug teden...

lepo se imejte..

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.2.2011 20:50:53   
Tatkica
kat007 - NS sem imela v Postojni, bi pa drugič šla kam, kjer imajo samo privat ambulanto in nič "motenj" vmes...

Drugače pa zdaj počivam v toplicah, tako da sem se že skoraj potolažila user posted image

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 654
5.2.2011 6:31:34   
araz
Mateja goljev  folno še jem. Pri prvi nosečnosti sem jo jedla do poroda (po nasvetu g.) in jo bom verjetno tudi sedaj. Saj škodovati itak ne more. Prometrium pa tud še jemljem in sicer mi je bilo rečeno do NS. Bom pa vidla kaj mi bodo tam rekli, če je še potrebno. Mislim pa, da sem pri prvi n. takrat končala.
A to so ti na NS rekli, kje ju nosiš. Ke rmeni na prvih dveh pregledih ni nobene nič omenil. Glede na moj trebuh pa verjetno kar oba spredaj.
A so ti kaj rekli kolk se moraš kaj paziti. Ker jest se zaenkrat še bolj malo. Imam doma 14 mesečno hčerko in jo normalno skoz dvigujem (11kg). Tud počivam bolj malo. Prvič se vležem šele zvečer, ko dam malo spat. Sicer pa zaenkrat tud ne čutim potrebe, da bi morala kaj več počivati. Se bom pa morala v drugi polovici sigurno bolj paziti in manj dvigovati.

(odgovor članu Tatkica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.2.2011 7:30:38   
mateja_goljev
Dobro jutro punce!!

Araz
: ja men je na ns rekla kje ležita. Ginekologinja (imam jo v PO) je rekla da naj se pazim in počivam ko telo pove, kdaj rabi počitek. Slabosti in bruhanje je, vsaj mislim da minilo, upam. Drugače se jaz zlo pazim, mi vsi domači ne pustijo veliko delat. Drugače je pa mene na bolniško dala osebna zdravnica, za nadaljevanje pa ginekologinja. JE rekla da je vsaka nosečnost z dvojčki vodena kor rizična nosečnost, tko da so me dali takoj na bolniško. 

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.2.2011 8:24:30   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., MB
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., MB

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., MB
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., Rogaška Slatina
user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , 3.3., Rogaška Slatina
user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 24.2., Ljubljana

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 3.2., Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj

12.8.
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., Litija

15.8.
 user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., 9.2., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image ,
9.2
., Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Ljubljana

16.8.
user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., Posavje
 user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 15.2., Medvode

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj

18.8.
user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Dolenjska

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 7.2., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 9.2., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., kraj

25.8.
user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., 16.2., kraj
user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 16.2., Šempeter
user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.2., Savinjska

26.8.
27.8.
28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 15.2., Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 15.2., 16.2., Laško

x.8.
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3.., 11.2., Velenje
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , ?, 7.2., kraj
 user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj
user posted image daška91, ?, ?, ?, 28.2., ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 57
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 5.2.2011 8:39:30 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 657
    5.2.2011 8:35:26   
    *dotika*
    PREGLEDI

9.2.: kepica78, tejci01
    10.2.: rosajelka

NUHALNA SVETLINA

7.2.: *dotika*, metulj23
    9.2.: kasper, rosajelka, araz, Rosca79
    10.2.: kat007
    11.2.: lara2212, nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročatuser posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 658
    5.2.2011 8:44:30   
    *dotika*
    Jej, mi gremo pa še dvakrat spat, pa šibamo na NS user posted image . Sicer jo mam šele popoldne, ampak bomo potrpeli user posted image .

Danes greva z možekom v LJ v šoping, si kar moram ene par stvari kupit. Pa še kaj za dušo.
    Včeraj sva poslušala najino pikico z AS, naštela sem okroglih 160 udarcev/minuto user posted image . Kako je to pomirjujoče, sem potem zaspala ko bebika.

Tatkica, uživaj v toplicah, joj, sem ti kar malo fouš user posted image .

Lep vikend, izkoristite sončkauser posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 659
    6.2.2011 8:10:34   
    tejci01
    dobro jutro

no kavico smo spili in malo pojeli, zdaj pa bomo začeli vsakdanjimi opravili. Samo včeraj sem verjetno malo preveč delala in me je zvečer tako hrbet bolel.
    Tako da moram vsaki dan po malem kaj naredit. Ker naš navihanček mi naredi tako stanovanje da je joj.

tatkica katera zdravnica pa ti je delala NS v PO, verjetno si jo delala v bolnišnici.
    Jaz imam g. v PO in vsem svojim pacientkam opravi kar on NS in si vzame tudi čas za to. Tudi če je tisti dan dežuren v bolnišnici in ima kakšne operacije ali porode.  Škoda da si imela tako izkušnjo, ker nuhalna je tako lep pregled in vidiš svojo pikico kako lepo raste.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 660
    6.2.2011 14:15:59   
    mariy
    Lp,
    Sem malce preletela vaša sporočila in sem se odločila, da bi se še vam jaz pridružila.
    PDP imamo 6.8.2011 in je to moja druga user posted image , doma pa imamo že pravega korenjaka, ki ves navdušen pričakuje našega novega družinjskega člana.
    Na NS smo bili vsi trije in opazovali kako se našuser posted image premika.

(odgovor članu tejci01)
    Neposredna povezava do sporočila: 661
    6.2.2011 20:41:03   
    Markymark
    Dober večer vsem user posted image .
    Me nekaj časa ni bilo gor, pa sem morala skoraj za celo uro brat. Super, same vesele novičke, nove članice!
    Jaz sem imela v četrtek NS in sem po dolgem času videla svojo pikico! Fenomenalno je bilo, še moj možek je bil zraven in 3D ultrazvok, mega. Imaš občutek, kot da je že pravi mali dojenček, tako velik izgleda! Žal mi nohalne niso naredili, ker je še premajhen, zaostaja za dober teden dni, tako da grem ta četrtek 10.02 ponovno. Komaj čakam in razmišljam pozitivno user posted image .
    Timnala držim pesti, da toksoplazmoza ne bo vplivala na tvojo pikico in da se bo vse srečno končalo!
    Dotika hvala ti ker tako lepo skrbiš za naš seznamček in čestitke teta user posted image user posted image user posted image !Nekaj me zanima, jaz imam tudi to napravo Nagel sound, pa še nič ne slišim, samo pretakanje in šumenje, ni še nič tiktakanja...Noseča sem pa 12 tednov in 4 dni. Morda je še prezgodaj? Imam pa tudi babyfon od iste firme in sem zeloooo zadovoljna, tko da priporočam, če bo katera kupovala.
    Drugače se pa počutim v redu, slabosti več ni, me pa velikokrat, sploh popoldan boli glava. Včasih pomaga, če spijem kavo, lekadola si pa ne upam vzet, čeprav včasih boli za znoret. Sem se pa spet prehladila, ker je moj mali zbolel in sem se najbrž nalezla od njega in zdaj smkram in kiham. Zanima me, ali so Operil kapljice škodljive, ker si ne predstavljam, da bi imela ponoči zamašen nos. Sem poskusila s fizološko pa ni nič pomagalo.
    Aja jaz tut nisem kupovala materinske, ne prvič, ne drugič in tudi zdaj ne. Dobim jo avtomatsko na prvem pregledu, četudi je to že v 6.tednu.
    Zdaj grem pa kar počasi spat s svojim sončkom, ker smo bili danes zunaj in sem tako ubita, da bom prec zaspala. Vsem user posted image lepo nedeljo in delovni teden.
    Nočka

(odgovor članu mariy)
    Neposredna povezava do sporočila: 662
    6.2.2011 21:51:09   
    kepica78
    dober večer user posted image

jooj kolk ste pa ve pridne...vas komaj dohajam ko tko lepo pridno pišete.

no pri nas smo bli pa ta teden vsi bolani, najprej jaz, potem pa še Eva in moj lubi. groza...vročina, kašljanje, driska user posted image najhujše pa je ker je moje dete že tako ali tako zelo neješč otrok pol pa še zboli pa sploh nič ne je. skratka upam da se čimprej pozdravimo.
    sem pa imela v petek test za sladkorno...in sem zopet pozitivna. groza user posted image . v prvi nosečnosti so mi jo odkrili 6 tednov pred rokom in ni bilo tako zelo težko...sedaj pa jo imam že od samega začetka....upam samo da ne pristanem na inzulinu.
    drgač pa imam v sredo spet pregled pri svoji g. in komaj čakam da bom spet videla svojega sončka.

kat007...jest sem tudi v kamnik hodila na srednjo ekonomsko šolo

mazanje trebuščka...jest sem si ga v prvi nosečnosti mazala z navadnim olivnim oljem zmešanim s navadno kremo za telo, pa nisem pridelala nobene strije. je pa res vse odvisno od elastičnosti kože vsake posameznice.

no toliko za enkrat pa lepo se imejte

(odgovor članu Markymark)
    Neposredna povezava do sporočila: 663
    6.2.2011 22:25:01   
    zolika
    Dober večer user posted image !

Preletim vas še...napisat je včasih malce težje. Vidim,da pridno hodite na NS in da so rezultati odlični! user posted image user posted image user posted image bravo...

Naše pikice rastejo, tegobe prvih mesecev pojenjajo - prihaja lepši čas - tudi zunaj! Komaj čakam pomlad!user posted image

Sem brala,da *dotika* že slišiš tiktakanje z AS - jaz ga tud imam pa nič user posted image sam šumenje in premike mašince....pa ga kr neki časa iščemo...pa nič! Mogoč pa še bo! Sicer sem si rabljenega nabavla...tako,da...mogoč pa ne dela...kaj pa vem...malo bom še počakala!

Jaz sem drugače OK - tegobe pojenjajo. Sedajimam voljo spet kaj naredit... tako,da...pa še sonček me dela dobre volje! Upam,da tudi vas?

Lepo bodite in veliko se smejte!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu kepica78)
    Neposredna povezava do sporočila: 664
    7.2.2011 8:39:53   
    *dotika*
    user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, NS, kraj

1.8.
     user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
    user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , 18.2., kraj

2.8.
    3.8.
    user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj

4.8.
    user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 3.2., MB
    user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
    user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , 14.2., MB

5.8.
    user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, Logatec
    user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 24.2., Domžale
    user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 22.2., MB
    user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
      user posted image nikita11, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Ljubljana

6.8.
    user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
    user posted image mariy, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

7.8
    8.8.
    user posted image lipi, 33, 3 ,1 , 18.2., Rogaška Slatina
    user posted image  tincy23, ?, 2 , 1 , 3.3., Rogaška Slatina
    user posted image  monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 2.3., Maribor

9.8
    user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , 28.2., LJ

10.8.
    user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 25.2., kraj
    user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 24.2., Ljubljana

11.8.
    user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , 23.2., 3.2., Ajdovščina
    user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , 29.3., LJ
    user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
    user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj

12.8.
    user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB

13.8.
    user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , 15.2., kraj
    user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

14.8.
    user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., Litija

15.8.
     user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 17.2., 9.2., LJ
    user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 9.3., 9.2., Slovenska Bistrica
    user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image ,
    9.2
    ., Domžale
    user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.2., Ljubljana

16.8.
    user posted image  Markymark, 31, 4 user posted image , 1user posted image , 16.2., 10.2., Posavje
     user posted image mateja_goljev, 30, 1user posted image , 0user posted image , 15.2., Medvode

17.8.
    user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , ?, 11.2., kraj

18.8.
    user posted image  HANYBANY, ?, 1user posted image , 0user posted image , 3.3., Dolenjska

19.8.
    user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 10.2., 9.2., kraj

20.8.
     user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 14.2., 9.2., Mengeš
    user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Ptuj

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
    ?, 7.2., Novo mesto
    user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , 8.3., Ljubljana

22.8.
    user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
    user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , 14.2., 14.2., Maribor

23.8.
    user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 9.2., Gorenjska
    user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , 2.3., 10.2., Notranjska

24.8.
    user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.2., kraj

25.8.
    user posted image  Katjuska986, 1user posted image , 0 user posted image , 24.2., 16.2., kraj
    user posted image  miklarom, 38, 4user posted image , 0user posted image , ?, 16.2., Šempeter
    user posted image  timnala, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.2., Savinjska

26.8.
    27.8.
    28.8.
    user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
    user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , 23.2., 15.2., kraj
    user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.2., Maribor

29.8.
    user posted image  Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj
    user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, 15.2., Maribor

30.8.
    31.8.
     user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 15.2., 16.2., Laško

x.8.
    user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 8.3.., 11.2., Velenje
    user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1 user posted image , ?, 7.2., kraj
     user posted image maktub, ?, ? , ? , ?, kraj
    user posted image daška91, ?, ?, ?, 28.2., ?, kraj

SKUPAJ NAS JE: 58
    NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, mateja_goljev)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
    xoxox
    Cari
    Shilou
    bella106
    Tammyv
    Tinci_A

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 7.2.2011 8:53:05 >

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 665
    7.2.2011 8:40:46   
    *dotika*
    PREGLEDI

9.2.: kepica78, tejci01
    10.2.: rosajelka

NUHALNA SVETLINA

7.2.: *dotika*, metulj23
    9.2.: kasper, rosajelka, araz, Rosca79
    10.2.: kat007, Markymark
    11.2.: lara2212, nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročatuser posted image !

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 666
    7.2.2011 8:50:47   
    *dotika*
    mariy, pozdravljena user posted image . Daj nam prosim sporoči še kakšen podatek za seznamček, če želiš seveda: starost, pregled, kraj.
    Pa če pri ostalih kaj manjka, tudi prosimuser posted image .

Markymark, pa so ti kaj rekli, ti bodo spreminjali PDP, glede na to, da je detece manjše?

Glede poslušanja srčka z AS. Saj vem, da se sliši hudo neprijetno, ampak tisto napravico morate kar fino pritisnit na trebuščka. In se ga najde, midva sva ga prvič pri 10t+5. Pa fino mastno kremico ali olje uporabit in vztrajatuser posted image . In nič bat, to kar močno pritiskanje na trebuščka detece nič ne moti oz. boli. Preverjeno! JE tako zelo varen pri nas.
    Moje slabosti so še tako muhaste user posted image . Odvisno od dneva. In mirne duše vzemite tist en Lekadolček, ki sigurno ne bo škodil, mamica se bo pa boljše počutila, kar lahko samo koristi. Aha, glede Operila pa res ne bi vedela. Žal.

kepica78
    , upam, da ti ta sladkorna ne bo povzročala preveč preglavic. Kar pogumno!

Vsem bubančkom hitro okrevanje in lep dan. Sonček bo in toplo bo in mi imamo nuhalno user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 667
    7.2.2011 9:07:23   
    monci2
    Pozdravljene punce..

A še ima katera glavobole?? Mene že 4 dni grozno boli glava- vzela sem lekadol, čeprav se kar izogibam vsem tabletam ( sploh pa mi ne pomaga...).. Kako si ve pomagate?? Komaj v tem tednu so se pojavile te težave, drugače vse super ( 14. 15. teden) .. Lep sončen dan vsem!!

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 668
    7.2.2011 11:58:45   
    sonček85
    miklarom,goldy in maj2009 :Božajte bušije,pozdravčke pošillja Aleks.

Mja javi se nam kaj!

Vsem ostalim nosečkam pa lepe pozdravčke,lepo se sončkajte zunaj na sočku.

lp

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
    Neposredna povezava do sporočila: 669
    7.2.2011 12:31:48   
    lenkadolenka
    Ojla avgustovke,
    pridružujem se vam tudi jaz.user posted image
    To je moja prva nosečnost, PDP pa imam 8.8.2011.
    Drugače pa tudi mene mučijo glavoboli, ampak se poskušam zamotit, ker nočem jemat nobenih tablet.
    A se kateri že zelo pozna trebušček? Jaz se glede na kg nisem še nič zredila, imam pa že precej velik trebuh user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 670
    7.2.2011 12:51:23   
    Rosca79
    Oj!
    Čist na hitro uletim...imam tolk delauser posted image
    Glavoboli: v prvi nosečnosti sem jedla prve štiri mesece Lekadol skoraj vsak dan, kakšen dan celo po triuser posted image , pa ni bilo nič narobe ne z nosečnostjo, ne z otrokom, razen če je zato tako hudo bistrauser posted image user posted image user posted image
    Imam že skoraj od nekdaj migrenske napade z avro in je bilo med nosečnostjo res too muchuser posted image s tem da sem imela še en kup nehvaležnih simptomov zraven: da tistega kar sem gledala nisem videla, ker sem imela tam čez en velik srebrn flek, oziroma zamaknjeno sliko enega očesa, pa otopele roke pa jezik in še in še...
    Zdaj v drugi nosečnosti pa sem včeraj pojedla prvič lekadol, me je pa res fajn švasal. Potem si pa eno fajn toplo kapo navlečem na glavo in grem v postlouser posted image

(odgovor članu lenkadolenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 671
    7.2.2011 14:30:20   
    monci2
    lekadolenka : Meni se končno že malo vidi bušči user posted image user posted image  ( zredila sm se 3 kg - do 15 tedna, čeprav sem drugače bolj suhe postave - se pa mi kr ne vidi po oblačilih...).

Rosca 79 tudi jaz sem imela migrenske glavobole - popolnoma isto kot ti - z auro, vendar sem si ji po alternativni poti pozdravila in moram reč, da jih nimam že 4 leta user posted image . Meni osebno lekadol sploh ne pomaga, sem pa ugotovila, da če spijem kavo, je za kakšne 4 urce boljše..:)). Močno pa upam, da me ne bodo držali celo nosečnost...

(odgovor članu Rosca79)
    Neposredna povezava do sporočila: 672
    8.2.2011 12:29:27   
    Rosca79
    Oj!
    Monci2: Tudi jest sem se migren znebila za kar 13 let pa so se mi v prvi nosečnosti vrnile na vsako tedenski intervaluser posted image če se ne motim je to tvoja prva nosečnost... boš videla kakšen balzam od počutja bo pri naslednjiuser posted image me pa vseeno zanima za kakšno zdravljenje si se bila odločila?

Glede počutja se res ne morem pritoževatuser posted image slabo mi ni že kar nekaj časa, v bistvu sta bila samo ene 2 tedna malo bolj zoprna, niti lulat nisem hodila tako pogosto pa sem gotovo celo več pila kot prvič, ma res se nič kaj dosti ne počutim noseča...ja razen da hodim počivat s tamaučkom popoldan, ker mi drugače enostavno ne gre najboljeuser posted image

Aja pa hotela sem povedat da mi je moja G svetovala naj jem celo nosečnost Elevit, pa ne zaradi otročka ampak zaradi mene. Naj bi žensko telo po porodu in dojenju potrebovalo 3 leta da se spravi nazaj v formo z vitamini in mineraliuser posted image

Pa komaj čakam NS jutriuser posted image

(odgovor članu monci2)
    Neposredna povezava do sporočila: 673
    8.2.2011 14:24:24   
    mariy
    IZVIRNO SPOROČILO: nikita11

user posted image pozdravljene!
    No na pregledu je bilo vse ok, naslednji pregled imam 3.3.2011.
    A ste se že kaj zredile?
    Mene je danes skoraj kap... od zadnjega pregleda (3.1.) do danes (31.1.) se pridelala 2kg....
    Pa se mi zdi, da sploh ne jem veliko...
    A kaj pazite na prehrano, kaj največ jeste?
    Lepo se imejte.

Joj, ti kg kar rastejo gor in gor tudi jaz se zelo redim, saj na vsakem pregledu,ko stopim na vago mi pokaže okrogla +2kg.

Timnala tudi jaz držim pesti da toksoplazma ne bo vplivala na tvojo pikico in da se bo vse srečno končalo!

(odgovor članu nikita11)
    Neposredna povezava do sporočila: 674
    8.2.2011 20:31:13   
    Markymark

Pa je minil praznični torek...Kako ste ga kaj preživele? Mi smo se sprehajali in razvajali.user posted image
    Dotika
    kako je bilo na pregledu? Sem mislila nate, ker je imela moja prijateljica tudi v ponedeljek NS. Upam, da je vse v redu. Sem poslušala tvoj nasvet za poslušanje srčka in res sem ga slišala user posted image user posted image user posted image , tako kot si napisala, treba je bilo bolj pritisniti in uporabila sem gel, ki je boljši prevodnik. Super, sem tako vesela in pomirjena, da bije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede PDP bom najbrž zvedla 16.02 ko imam pregled pri svojemu ginekologu in mislim, da mi bo prestavil na 24.08. 

kepica78
    kako so ti pa ugotovili, da imaš sladkorno, ker meni je moj g. tudi rekel, da me bo dal na teste, ker je moj sonček pri rojstvu tehtal preko 4 kg in me zanima kdaj so ti testi in kako zgledajo. Upam, da bo pri tebi vse v redu in ne prevelikega odrekanja.
    Meni se trebušček že orenk pozna, so mi oprijete hlače vse pretesne in se raje spravim v široke oz pajkice, ki so ful raztegljive...sicer zredila se nisem tolk, ampak pozna se mi pa že ful... Za mazanje bišijev priporočam Ojle Črnega trna od Dr hauschka, ki je prav za strije in je res super, porabi se ga malo, je pa zelo učinkovit, ker nisem imela nobene strije po trebuščku, dobila sem jih na spodnji strani hrbta, kjer se nisem mazala. Pa Shea butter od Dvorca Trebnika je tudi ok, sem imela tudi od Loccitane, pa ni nič boljši, cena je pa za 25€ dražja.
    Tudi mene mučijo hudi glavoboli, vendar mislim, da je to bolj posledica mojega prehlada, ki se vleče že 1 teden. Danes res nisem mogla zdržat in sem popila lekadol, drugače si pa raje pomagam s kapljicami 31 od JUsta - se namažem na sence in počasi glava neha boleti.
    Zanima me, ali boste kaj vprašale za spol ? Midva z mojm sva tako radovedna, da bova, samo nama je rekel, da se do 16 tedna še ne vidi zanesljivo in bo treba še malo počakati....Imena imava že izbrana, sicer za punčko, za fantka pa še nisva prepričana.
    Drage user posted image lepo pobožajte svoje bušije in sladke sanje user posted image

(odgovor članu mariy)
    Neposredna povezava do sporočila: 675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Napoved spola?
    qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!