tretjič mama -> RE: Avgustovke 2011 (12.8.2011 16:04:36)
|
Jap, nam so v šoli za starše rekli, da je običajno ko se začne pripravljati čist možna driska. Malo ker se telo pripravlja, malo pa zaradi psihe, ki pri tem pomaga (živčki). Jaz imam podobne "težave" - parkrat na dan na wc, kar je sicer bolje kot bit zaprt in staknit hemeroide. Moj želodec je tudi na trenutke razdražen, je pa zadnje dneve bolje. Prej mi je bilo pa 14 dni skupaj slabo, kot na začetku nosečnosti. Slabost ob koncu je sicer redkejša, ampak pravtako posledica hormonov, mi je rekla G. Sem pa najbrž zaradi tega izgubila 2 kg v zadnjem mesecu, namesto da bi jih še pridobila. Tudi to naj ne bi bilo nič prav hudega, bo pa manj ostalo za dol zbit, ko bo konec. :) Avgust 11, naj te ne demotivira tole naše jamranje. Na koncu boš pa ti prva šla, ostale bomo pa čakale, pa čakale ... :) Pri meni je bilo prvič tako, da mi je G. na pregledu povedala, da imam popadke in me poslala rodit, pa nisem nič čutila ( 1 dan pred rokom). Čez par ur smo že zibali. Ta drugič pa se mi tudi ni takole pripravljalo, kot tokrat, ko sem bila že parkrat čist na stand by. Trebuh mi je sicer otrdeval, tako kot vsem, popadki pa so se začeli na lepem, ene lepe nedelje, kot strela z jasnega. Še kako uro pred začetkom ni prav nič kazalo, da se kaj pripravlja. Tko da po moje so te znaki tko - tko. Lahko kaj pomenijo, lahko pa nič.
|
|
|
|