tretjič mama -> RE: Avgustovke 2011 (18.8.2011 13:02:51)
|
Klarita, čestitke tudi z moje strani. Jaz sem tudi še doma. Včeraj smo sicer že mislili, da gre zares, cl čas me je tiščalo dol, trebuh je bil trd kot kamen in lepo me je navijalo na 10 minut, tako da sva se z mojim odpeljala rodit. Potem pa nič. CTG mi je sicer narisal popadke, ampak očitno prešvohne, odprta pa nisem bila nič bolj kot na zadnjem pregledu. Sem bila prav razočarana, malo sem se tudi sama sebi zdela neumna, potem pa sem se odločila, da bom nehala bit neučakana. Do roka imam še tri dni, v P. so mi rekli, naj se vrnem na dan roka, torej v nedeljo, ampak zdaj ne vem kaj bi, ker sem v ponedeljek pa itak še naročena pri svoji G. Itak pa si zdaj mislim, da bom rodila šele naslednji teden, čist nikamor se mi ne bo več mudilo, ker se mi zdi, da sem bila zadnje dneve že prav utrujena od tega pričakovanja in merjenja na koliko časa me zavija in to ... Boge ste, ko imate takšne težave z zatekanjem. Jaz jih na srečo nimam, pravzaprav se zadnje dneve počutim še bolj fit kot v preteklih mesecih. Jaz še kar zjutraj in zvečer naredim svoj 3 km krog, pa če se čez dan vležem, zdržim max pol ure, potem pa se mi že zdi, da mi bo mišice raztrgalo od viška energije in moram it migat. Držite se, jaz pa si bom za vsak slučaj tudi pogledala, kako je s temi refleksnimi točkami na podplatih. :)
|
|
|
|