Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 13:58:18
wawa
Jaz bi predlagala kakšen izlet (nepozaben), lahko mu plačaš skok s padalom, ali pa če je manj adrenalinski imajo zdajle kar ugodne ponudbe za vožnjo z balonom po sloveniji - pa pojdita skupaj, potem pa kaka večerjica.........to bi pri mojmu vžgal, za tvojga pa ne vem.
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:01:21
dolenjka
Ja Anja5, sam ne z mašno! Lohk si jo tud na "tamalo" montira!:)-:)- Brez zamere, ampak pomojem ne bi pozabu nikol, da se mu je za en RD na postlovlegla z mašno namontirano na....:zmeden2::zmeden2: Razen če ma uno bolezen k nč ne boli in vsak dan kej novga zve:zmeden2::zmeden2:
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:02:11
Sibil_
Jaz sem nameravala svojmu možu za obletnico poroke častit (in seveda sebi), kopel v žusterni, ampak nimava varstva za malega in je odpadlo.:(( Ponujajo pa varianto dve urne kopeli, vmes so masaže, pa šampanjec lahko piješ...pol pa na večerjo pa domov-nadaljevat romantiko.:love: Poskusi kaj takega najt kje v bližini... LP pa sporoči kaj boš naredila, ok? Sibil
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:14:26
mamsi
Puncica, kaj pa polet z balkona - enkratno, neponovljivo..., in kopel v domači banji, ni ga čez domače. Zraven nasekljaj salamco in kumarce, kuglce pa za poslastico.;)
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:15:35
puncica
Anja :)-:)-:)-:)-:)-:)- kako naj kuglce oblečem:)-:)-:)-:)-:)- lahko se sam vtaknejo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sicer pa sem že klicala in vem kaj bom pripravla, sam kako mu to povedat, mate kako izvirno idejo, Verjetno bova šla v Zdravilišče Laško na Apolonovo kopel Mašno bo pa jutri dobil :)-:)-:)-:)-:)-
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:16:24
puncica
Kopel v banji ne bo možno, ker mava ful malo bano, pa še vode ne napretek, ker mamo bojler:zmeden2: Mislim polet z balkona??????? a ti to resno al kaj:ups: