Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:33:20
|
|
|
|
mamsi
|
Kuglce, mašnca, vrelec in knjiga - popolni ljubimec. In darilo je sestavljeno.;)
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:34:48
|
|
|
|
Joe
|
Od kod to, da moški palijo na goloto? Če greš v Laško, vzemi dvojni termin. Drugi je za sprostitev. Moja ideja: povabi prijateljico. Zanj ali zase. :sloncek: Če se spomin kaj drugega, javim.
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:35:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Kaj bi ti brez nas??? Sam da ti pol ne bo tvoj prepovadal na RR! ;) Ej, a njegov herc je OK? Da ga slučajno ne rukne od vseh presenečenj? :ups:
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:42:28
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče ima kakšen hobi ali kaj pdobnega, pa mu v zvezi s tem kaj kupi. Nikoli nisem polna idej, ne za mojega, kaj šele za tvojega, ki ga ne poznam
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:45:21
|
|
|
|
puncica
|
Ej Joe veš da sem to s prijatlco predlagala pa se je sam smejal da naj se neham ****:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:47:21
|
|
|
|
puncica
|
Mamsi super, verjetno bo tako kot si napisala, no mogoče mal drugač:)-:)-:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:48:16
|
|
|
|
puncica
|
Pa to z drugim terminom ni slabo, verjetno ga bom res:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:49:18
|
|
|
|
Joe
|
Punčica, samo finega se je delal. In najbrž ti ni verjel, kar ga je motilo (ker bi ti bil rad verjel).
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:58:51
|
|
|
|
.ču
|
Adrenalin,adrenalin na kubik:)
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 14:59:34
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)-:)- ja joe vem:)-:)-:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 15:00:02
|
|
|
|
Joe
|
Resnično priporočam dvojni termin, sploh za posebno priložnost. Preveri še, če podvodna luč zares dela. Imela sva smolo in enkrat ni. Kar domov bi bil šel!!!
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 15:05:34
|
|
|
|
SANDY
|
To je zajebano druge spraševat, ker samo ti poznaš njegove želj in kaj ima rad! Jest vsako leto pač razmišljam in "čekiram" kaj si želi.. Letos bo po moje dobu Sunto uro..je draga okol 40 k, ampak vem da bo zelo vesel :sloncek:
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 15:05:42
|
|
|
|
puncica
|
Zakaj pa ni delala, kaj pa če ne dal, kaj pa naj pol?:zmeden2::zmeden: Sicer pa kako sta bila vedva zadovoljna? Pa kje se preoblečeš. Ma nič ti privat pišem
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 15:08:08
|
|
|
|
puncica
|
Ja sandy vem da je težko samo jst nočem kupit kr neki, ker so mi ta darila čist brez veze, raj imam kakšna potovanja al pa kej podobnega. sam to zdej ne pride v upoštev, zdej pa iščem še kej izvirnega:bravo::bravo::bravo: Sicer zdej vem da bova verjetno šla v aplonovo kopel v laško.:bravo::bravo:
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 15:15:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Da ti še jaz povem - prvič sva bila zelo zadovoljna! Drugič sva pa šla, ko sem bila že fajn noseča, pa je bil zakon lebdet v tisti vodi, ampak klinčeva luč ni delala:grrr:. Brez ne zgleda tak fajn.
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 16:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Tako se že dolgo nisem nasmejala. To je pa debata.
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 17:21:00
|
|
|
|
petra.horzi
|
oj lohk gresta najprej v laško, pol k pa prideta domov, ga pa pel v sobo, roke mu prvež nekam, pa mu en striptis zapleš pol mu pa še oči zavežeš in se ga lotiš veš kaj mu bo nardil k ne bo vedu kje se ga boš dotaknila-vsakič čist na drugem koncu:):) verjem da pali!!!!!preizkušeno!!!!!!:):)-:):)-:):):)-:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 17:54:24
|
|
|
|
puncica
|
Petra to pride pa jutri v upoštev, ko bo imel rojstni dan, to s kopeljo bo en drug dan, ko bova na štajerskem. Sam koreografijo se moram še naučit:)-:)-:)- a ja pa musko zbrat :)-:)-:)-
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 18:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Glasba: Joe Cocker - You can leave your hat on. :bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo... 4.8.2005 18:07:35
|
|
|
|
puncica
|
Ma ta je že zlajnana:zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?