Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:35:35)

Dejte mi kako pametno idejo kaj pripravit/dat za rojstni dan partnerju. Zdej nočem darilo kot neko stvar, pač pa nekaj izvirnega in nekaj za spomine. Kino, večerja, kitajska, ma to odpade, kuhat ne znam :ups: pa še cajta nimam ko je skoz doma. Nekaj res izvirnega rabim, da bo urnk presenečenje. Kar bi se spominjal še dolgo.

A bo šlo, men ne gre:)-:)-

Pupica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:36:23)

hmmm:zmeden2:
dej ti javim privat:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Blink1 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:40:46)

Reči, da dete ni njegovo:)-:)-:)-:)-

To si bo ziher zapomnil...........

Ne, res....piknik v naravi...izlet v neznano...

ANJA5 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:44:28)

Skoči iz velikanske torte oblečena hm..pomankljivo..in mu zapoj in zapleši happy birthday...zihr si bo zapomnu....:bravo::bravo:

Lp, Anja

mamsi -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:45:55)

Tatoo, al pa iz torte skoč.

Jaz sem svojemu:love: za rojstni dan dala Clar Blue s +. Nikol nau pozabu.

mamsi -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:46:25)

A dej, anja, nehi za mano ponavlat;)

ANJA5 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:47:44)

Ja no, misli berem, sam fora s torto je pa originalna kaj pravš?

mamsi -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:50:36)

Veš kaj, mogoče pa ni tolk dobra. Če žena možu ven iz torte skoči, je loh fejt razočaran, ko pa na tihem morda kero drugo pričakuje.8) No zapomnil bi si vsekakor.;)

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:50:56)

pupica kot sem rekla ne bo šlo

Nina, ja to z otrokom bi si zapomno, sam kaj ko to bi bilo negativno presenečenje :)-, piknik ne pride v upoštev, je med tednom RD, pa izlet tud ne, ker prepozno pridem domov

Ana - torta, ja kje hudiča pa jo naj dobim:zmeden2: sicer pa tovorit tako torto, sej rabiš tovorjak. druga varianta zapoj hapy birthday.... pa bi mogoče palil:)-

dolenjka -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:51:54)

Če je posluh, drgač pa rajš ne :ups:

ANJA5 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:52:58)

Zdej si me pa nasmejala !!!
Ja finta je, da je ženka ful hudo sexy oblečena in da zapali - to pa naj bi vsaka vedla kako je treba. al kva :zmeden2:
go punči, go punči

Anja

ZARA -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:53:22)

Pol pa bod vsaj pomankljivo oblečena - v kuglcah al pa kej tazga!!

ZARA -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:53:56)

ANJA...puncica pojma nima kam gre kej!

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:53:57)

Mu bom še na kitaro zaigrala:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Pa ne no, punce resno a nimate nič idej al kaj. Je pa RD jutri, tako da morm to pripravt do jutri.
Iščem po RR pa nič ne najdem.:((

ANJA5 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:54:16)

Zara kaj so to kuglce

Ps. jokam od smejanja kok ste dobre

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:54:44)

Sej verjetno bo kaka taka varianta, sam še kej se moram spomnt, pa tamalo nekam dat za tist cajt:)-:)-:)-:)-

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:55:04)

KUGLCE SO MOJE!!!!!!

dolenjka -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:55:13)

Kupi kako malenkost ampak mu je ne dat takoj, seb pa veliko mašno okrog vratu pa se v pojstlo ulež!;)

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:55:47)

dolenjka sem imela tud to v mislih, sam mašne nimam:)-

ANJA5 -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:55:48)

Torto narediš iz kartona !!
Mal improvizacije...
Važn je kaj vn pride ne oblika torte...

mamsi -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:56:45)

Veš kaj mu dej. Lupčka in uhančke. Enga za v ušes, druzga za v popek.;)

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:57:02)

Pa kje nej to delam?:ups: TOrto mislim, na šihtu ne morem doma tud ne:ups:

puncica -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:57:33)

o mamsi, bom napisala na seznam:)-:bravo::bravo:

ZARA -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:57:34)

Kuglce so ...ma mene je sram napisat...puncica,dej razlož!!!

dolenjka -> Za rojstni dan nekaj, kar si bo zapomnil celo življenje - KAJ? (4.8.2005 13:58:14)

Mašno kupiš! Al res ne bi reskirala cca 200 SIT?? :)-:)-
Pa ne me vpršat kje! V mesariji jih nimajo! Mogoče v cvetličarni? :zmeden2::zmeden2:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>