Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:54:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina, evo samo zate (in zame ) aaaaaaaaaaaja, to je ta hvala, tasa ja, ta je za v okvir, ja hm...jaz tega glih ne bi samo v okviru imela Eh, taki so samo za v okvir dobri Dvomim, da je tale tak družinski človek za vsakodenvno rabo No, nikoli ne veš, ampak dvomim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:54:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:55:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Eh, taki so samo za v okvir dobri Dvomim, da je tale tak družinski človek za vsakodenvno rabo No, nikoli ne veš, ampak dvomim ma ja, itak mojega ne menjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:56:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 odkar imam RR in Fb ne gledam več Mehike, tak da...pojma nimam o čem se pogovarjate Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:57:39
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše. Nič se ni javla te dni.Pa podpis! Pa še en! tudi moje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:58:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mene pa noben nikoli ne pogreša jaz te iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:58:29
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, kaj sta že kaj o imenu za razmišljala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:58:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček Ta je pa dobra.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:59:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj sta že kaj o imenu za razmišljala? Sem že izbrala,ja.Za ,se razume.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:00:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj sta že kaj o imenu za razmišljala? Sem že izbrala,ja.Za ,se razume. to je tak jasno, da bo . Pa ga boš delila z nami al je skrivnost?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:01:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:01:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček Ta je pa dobra. takrat res nisem vedla al se naj jočem al smejim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:01:30
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše. podpis! mene pa noben nikoli ne pogreša pa daj...če si pa tu ok... te pa grem... pa me pogrešajte
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:02:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše. podpis! mene pa noben nikoli ne pogreša pa daj...če si pa tu ok... te pa grem... pa me pogrešajte ma ne, ti bodi rajši tu...saj veš nekoga pogrešat ni fajn občutek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:02:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:05:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, kaj sta že kaj o imenu za razmišljala? Sem že izbrala,ja.Za ,se razume. to je tak jasno, da bo . Pa ga boš delila z nami al je skrivnost? Mmhhh,malo še bom skrivala. Boste pa zvedle,ja,ne se bat!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:05:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kje je Marta? Marta upam, da si kaj boljše. podpis! mene pa noben nikoli ne pogreša pa daj...če si pa tu ok... te pa grem... pa me pogrešajte ma ne, ti bodi rajši tu...saj veš nekoga pogrešat ni fajn občutek Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:11:22
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo .. si zdaj srečna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:17:10
|
|
|
|
elevitka
|
zakon lenca
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:18:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo .. si zdaj srečna? ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:19:17
|
|
|
|
katy83
|
Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:19:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to? Dam zaj krompir kuhat,pa usput hočem še čaj cukrat,pa sem skoro krompir pocukrala,zadnji trenutek sem vidla,kam žlico tišim.Jao,kaj bo z mano? ah, ja... poznam take fore iz Mislim kaj se je meni zadnjič zgodilo Hočem dat korenček kuhat in ker je bil kr fajn velik, sem ne vem kak dolgo iskala dovolj velik lonec...nakar se moj začne smejat...in ugotovim, da bi morda lahko vsaj na pol vrezala korenček o svojih dogodivščinah raje ne bom govorila ... na koncu se je naboljše tak narežat temu, kaj te češ! daj povej, vsaj eno zadnič sem mislila, da sem tulipane kupla, sem pa navadno čebulo .. si zdaj srečna? Sory,ampak se moram smejat!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:20:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:22:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg no, saj upam, da bo naš kaj rast začel v višino, s kg pa se je zdaj začelo ustavljat, prej se je vsak mesec 1kg zredil pa še več, zdaj pa v 2 mesecih 700g. uf, jaz sem ohrovt prej samo solila in sem ga tak jedla...dober
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 14:23:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mali je ohrovt pojedo v šusu. aja, včeraj sva ga vagala in merla. Pri 8 mesecih smo veliki 68cm in težki 9900g joj meni pa je ohrovt fujjjj aleluja mi pa pri 16 mesecih (je ravno danes dopolnil) veliki 78 cm in težki 11 kg Tai, vse najboljše za 16 mesecev.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?