Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:09:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, zs poslan odgovorjeno hvala ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:09:51
|
|
|
|
matcar
|
Mater,kak sem lena danes,za nič mi ni.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:11:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:12:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,kak sem lena danes,za nič mi ni. jaz tudi. Zvečer pa bo spet panika, ko bom pospravljala, da bom mirne vesti šla spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:12:34
|
|
|
|
katy83
|
kaj katera ve kako dolgo se brstični ohrovt mora kuhat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:17:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj katera ve kako dolgo se brstični ohrovt mora kuhat? Joj,pojma nimam,ga ne kuham pogosto.Po moje kakih 20 min že mora vret,da je mehek.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:17:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:17:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih. ufff rina privat varuške imajo zasoljene cene (med 200-300 €) meni je to več kot preveč- razen če najdeš kako staro ženičko...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:20:28
|
|
|
|
matcar
|
Kaj bo padla kaka kava ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? Čuj pa ti sam na kafeje misliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:22:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih. ufff rina privat varuške imajo zasoljene cene (med 200-300 €) meni je to več kot preveč- razen če najdeš kako staro ženičko... vem, elevitka. zato pa upam, da dobim vrtec. ne vem še, kaj bom naredila. na koncu bom jo mela doma do septembra. pa pol upam, da bom vsaj takrat dobila vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:22:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, zs poslan odgovorjeno hvala ti malenkost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:22:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? Čuj pa ti sam na kafeje misliš Itak,zakaj pa ne?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:23:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem si kosilo nardila do konca (sam testenine moram skuhat), kuhno spucala, cote porihtala pa še mehiko poglejala. Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:24:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? Čuj pa ti sam na kafeje misliš Itak,zakaj pa ne? ja, saj imaš prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:25:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? v četrtek mi edino ne paše..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:25:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si kosilo nardila do konca (sam testenine moram skuhat), kuhno spucala, cote porihtala pa še mehiko poglejala. Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Jaz sem tudi to gledala.Edino,ko jo z veseljem gledam. Meni je tudi ta taki hudi ded,da dol padeš.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:26:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? v četrtek mi edino ne paše.. Jaz ju3 ne morem,ker sem v LJ skoro cel dan,ostale dneve pa komot,če bo popoldan al pa po 11-i uri.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:26:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj bo padla kaka kava ta teden? Čuj pa ti sam na kafeje misliš Itak,zakaj pa ne? ja, saj imaš prav.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:26:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si kosilo nardila do konca (sam testenine moram skuhat), kuhno spucala, cote porihtala pa še mehiko poglejala. Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega fajn mehika je, ja.. jaz pa imam za kosilo ribe od včeraj..(no za mene odpadejo, ker jih več ne jem)..jaz imma zelenjavne zrezke...pa pečen krompir in rdeča pesa..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:27:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem tudi to gledala.Edino,ko jo z veseljem gledam. Meni je tudi ta taki hudi ded,da dol padeš. ni švoh
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:27:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si kosilo nardila do konca (sam testenine moram skuhat), kuhno spucala, cote porihtala pa še mehiko poglejala. Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega fajn mehika je, ja.. jaz pa imam za kosilo ribe od včeraj..(no za mene odpadejo, ker jih več ne jem)..jaz imma zelenjavne zrezke...pa pečen krompir in rdeča pesa.. Pol pa smo včeraj isto jedli,pa danes bomo tudi,jaz samo krompir skuham zraven,pa solato naredim,pa je.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:28:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi je tota Sebična ljubezen tak fajna za gledat, ker je tist igralec meni tak lepi. Njega se spomnim, da ko je pop tv prišo (pred **** leti ) da je igral v 1. nadaljevanki ki so jo predvajali. In takrat vem da nisem zamudila niti ene nadaljevanke Zdaj pa pogledam samo tu pa tam, ko se spomnim Itak ne vem kak je kirem ime in o čem se gre, gledam samo njega Misliš Gospodarica srca? Ali katera druga? Za toto vem,ker je zjutraj, ko zajtrkujeme In misliš Joseja Armanda iz Esmeralde?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:29:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj katera ve kako dolgo se brstični ohrovt mora kuhat? Joj,pojma nimam,ga ne kuham pogosto.Po moje kakih 20 min že mora vret,da je mehek. sem šla probat in sem skoraj vse pojedla Malemu sem komaj kaj pustila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:29:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj. hejjjj zadnjič ti nisem odgovorila na sms, ker sem vozla, potem pa pozabla Sorry. Mi je pa žal, da sva se zgrešili. Jaz pa sem mislila,da si me na ignor vrgla. eh.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?