Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:57:12
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo kar sami koledarje nardili. Bo najceneje pa še več vredno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:57:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,pa še eno vprašanje. Kolko vem,glede na to,da se še dojita,imaš možnost skrajšanega delovnega časa iz 8 na 4 ure.Si kaj o tem razmišljala al ti ni to opcija? Ne vem,pomagat poskušam. vem da lahko delam manj kot8 ur ... sam nisem razmišljala o tem ker bi pol plača bla nikakva ....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:57:47
|
|
|
|
Lenči_
|
tak zdaj pa pičim kosilo delat. Upam, da bom spacala kaj skupaj, glede na to da ima M. danes poseben dan in zahteva 150% moje pozornosti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:58:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šibam. Moram kočo spucat, medtem ko otrok spi. Najedli sva se tak da... čao babnice, se tipkamo še kaj Čao!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 11:59:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,pa še eno vprašanje. Kolko vem,glede na to,da se še dojita,imaš možnost skrajšanega delovnega časa iz 8 na 4 ure.Si kaj o tem razmišljala al ti ni to opcija? Ne vem,pomagat poskušam. vem da lahko delam manj kot8 ur ... sam nisem razmišljala o tem ker bi pol plača bla nikakva .... Ja,tudi to je res,samo vsaj z malim bi bla.Ne vem,sem hotla samo pomagat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:00:52
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa šibam cote v red spravi.Upam,da mi križa ne bo ven zmetalo polek.
< Sporočilo je popravil matcar -- 22.11.2010 12:01:05 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:02:49
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo kar sami koledarje nardili. Bo najceneje pa še več vredno a boš kupila kak koledar in lijino slikico gor napopala, al kak boš to nardila?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:04:09
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,pa še eno vprašanje. Kolko vem,glede na to,da se še dojita,imaš možnost skrajšanega delovnega časa iz 8 na 4 ure.Si kaj o tem razmišljala al ti ni to opcija? Ne vem,pomagat poskušam. vem da lahko delam manj kot8 ur ... sam nisem razmišljala o tem ker bi pol plača bla nikakva .... Ja,tudi to je res,samo vsaj z malim bi bla.Ne vem,sem hotla samo pomagat. vem ja ... sam ne znese
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:04:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo kar sami koledarje nardili. Bo najceneje pa še več vredno a boš kupila kak koledar in lijino slikico gor napopala, al kak boš to nardila? nardila z programov za koledarje pa pol samo na foto papir sprintala :) al pa na navaden pa plastificirala. Ne vem še točno. Je pa polno tem na to na RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:05:36
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa bomo kar sami koledarje nardili. Bo najceneje pa še več vredno aha... jaz nemrem to ker je stacionarc crkno na prenosnem pa nimam inštaliran printer pa skener.... če staremu rečem naj zmontira.... bo to lih drugo leto za božič a boš kupila kak koledar in lijino slikico gor napopala, al kak boš to nardila? nardila z programov za koledarje pa pol samo na foto papir sprintala :) al pa na navaden pa plastificirala. Ne vem še točno. Je pa polno tem na to na RR
< Sporočilo je popravil elevitka -- 22.11.2010 12:06:55 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:13:52
|
|
|
|
katy83
|
dan. Ready to čvek. Najprej pa vas grem prebrat kaj ste danes načvekale. Rina, od kdaj ti rabiš varuško? No, saj mogoče pa dobiš vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:29:53
|
|
|
|
katy83
|
BB - vesela, da je šel Gena nazaj in vesela za Činča, da je spet dobil družabnika. Sicer še vedno potihem navijam za Sandro ali pa Činča. Rina - daj, če izveš ceno za tisto vadbo v fitnes Forma, mi povej please Tasa - pikepoke za Lijo koledarji - do zdaj sem jih vedno dala delat v foto tabor, letos ne najdem onih enostranskih na njihovi strani hujšanje - odločila sem se, da zdaj probam zimo pregurat brez da se dodatno zredim, ko pa gre T v jasli, pa bom 2x na teden hodila plavat, pa zvečer ne bom jedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:30:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Ready to čvek. Najprej pa vas grem prebrat kaj ste danes načvekale. Rina, od kdaj ti rabiš varuško? No, saj mogoče pa dobiš vrtec. sama s seboj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:51:26
|
|
|
|
rina22
|
katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene?
< Sporočilo je popravil rina22 -- 22.11.2010 12:52:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:57:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 12:59:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? meni je fajn plavat v pristanu, prav v olimpijskem... nebeško
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:00:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih. Hvala, bom vidla, kak se bodo stvari razpletale Glede vadbe - pošljem zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:02:40
|
|
|
|
Lenči_
|
Katy si ti mene dodala na FB ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:03:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Katy si ti mene dodala na FB ne? če si ti A.J, potem ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:04:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? meni je fajn plavat v pristanu, prav v olimpijskem... nebeško res je in fajn mi je, ker tja res ljudje hodijo plavat in te noben čudno ne gleda, če 2 uri samo plavaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:05:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? glede varuške - držim pesti za vrtec drugače pa varuško boš vsak dan rabla al kak? no ker če ne boš vsak dan rabla, ti lahko jaz kdaj pomagam, dokler ne bom dobila službe vadba - ja, tja bi šla, ja. Za plavanje se še nisem odločla, ampak po vsej verjetnosti bom hodla v Pristan, ker je pač najbolj poceni in tam imaš res občutek, da si tam zato, da plavaš, ne pa poležuješ na ležalnikih. Hvala, bom vidla, kak se bodo stvari razpletale Glede vadbe - pošljem zs ok, zaenkrat še nisem nič dobila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:06:05
|
|
|
|
rina22
|
katy, zs poslan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:07:10
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katy, upam, da bom dobila vrtec. Če ga ne bom, pa bom poskusila it v tisto varianto z varuško.. Kaj drugega mi ne preostane Glede vadbe - bi ti tudi hodla? Jaz bom zdaj probala poklicat, pa se pozanimat kak pa kaj Kam boš hodla plavat? Veš kak so kaj cene? meni je fajn plavat v pristanu, prav v olimpijskem... nebeško res je in fajn mi je, ker tja res ljudje hodijo plavat in te noben čudno ne gleda, če 2 uri samo plavaš točno tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:08:55
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene. Cote še kr čakajo,sem mehiko gledala zaj,pa jabolko jedla cuj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 13:09:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Katy si ti mene dodala na FB ne? če si ti A.J, potem ja ja ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?