Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:44:49
|
|
|
|
majakla
|
Evo mene nacrtano na RR, ampak danes sem najprej posodo pomila, aja, še prej BB pogledala, zdaj pa šele RR. Mi je rekel moj, grem jaz z Nikom spat, ti TV glej, pol pa bova en film skupaj pogledala. Mhm, mislim, da je zaspal prej kot Nik. Jutri me ne bo, ker sem danes Nika doma imela in me zato v službi delo čaka, tak da ... žal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:49:18
|
|
|
|
botrca
|
Sem gledala zdaj slike ki jih imam v rač. Joj kaj mi roji po glavi. Ali naj se zopet pobarvam al ne v vijolično . Pa najine slike ko sva komaj začela hodit...ma ni da ni. Me mika da jih dam na fb. Samo ne danes, bi predolgo trajalo. Jaz vas tudi zapuščam za danes. V upanju, da bomo lepše spali. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:54:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...kje se ureja okol elektrike...v mestu al na tržaški? ve katera? Idi najprej v Vitrinjsko pogledat,ko maš blizu.Drugače pa v Vodovodni,blizu stare živiljske! tam pa jaz delam saraya al pa pokliči preden te bojo šetali sem pa tja http://www.elektro-maribor.si/sl/inside.cp2?cid=9FE5909A-6D2B-998D-18E3-5211617CD40E&linkid=article no te pa mi lahko pomagaš... kam moram it da si porihtam elektriko v stanovanju....zdaj je prazno, jaz bi rada da mi jo priklopijo...????
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sem gledala zdaj slike ki jih imam v rač. Joj kaj mi roji po glavi. Ali naj se zopet pobarvam al ne v vijolično . Pa najine slike ko sva komaj začela hodit...ma ni da ni. Me mika da jih dam na fb. Samo ne danes, bi predolgo trajalo. uf svetovna barva
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:56:48
|
|
|
|
arabela*
|
spičle vse...grem tud jaz..lepo čvekajte....jutri..... nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 21:58:20
|
|
|
|
katy83
|
bejbe, jaz grem tudi tak počasi spat. Javljam samo, da Fiške ne bo, ker je zbolela. No, jaz pa pridem. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:07:21
|
|
|
|
majakla
|
Lahko noč Saraya, Katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:13:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Večer Sami. Kak je tvoja pupika?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:15:41
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: vidla slike, lepeeeeeee.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:19:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Večer Sami. Kak je tvoja pupika? Zaenkrat vredi...sicer ponevi ni nič spala in je zvečer že ob sedmih zaspala,ampak zaenkrat ni videt,da bi jo kaj bolelo Ampak na kavo pa vseeno ne pridema tudi zaradi vremenske napovedi mi ni za vozit okrog,ker imam sposojen avto,tak da...drugič
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:22:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Večer Sami. Kak je tvoja pupika? Zaenkrat vredi...sicer ponevi ni nič spala in je zvečer že ob sedmih zaspala,ampak zaenkrat ni videt,da bi jo kaj bolelo Ampak na kavo pa vseeno ne pridema tudi zaradi vremenske napovedi mi ni za vozit okrog,ker imam sposojen avto,tak da...drugič 1. Super. 2. Mene tudi ne bo. Pa drugič. Naj sneži ja in to fuuul, ampak v hribih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:32:02
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, moje sožalje. Grozno. Mene tudi je zdaj še vsega bolj strah. Pa če greva z mojim sama kam, fuuul. Ja, spet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:40:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj, moje sožalje. Grozno. Mene tudi je zdaj še vsega bolj strah. Pa če greva z mojim sama kam, fuuul. Ja, spet. Hvala. Ma meni pravzaprav za mene dobesedno dol visi...se ne obremenjujem,kdaj pa kje bom končala svojo pot,ampak,da pa pokoplješ svojega otroka ,včasih se v svojih slabših trenutkih zalotim,da premišljujem o tem,predvsem ob takih tragičnih dogodkih...resnično občudujem tiste,ki so to doživeli in preživeli...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:41:05
|
|
|
|
majakla
|
Grem via tuš, ker mi RR spet za pop počasi dela. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:43:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj, moje sožalje. Grozno. Mene tudi je zdaj še vsega bolj strah. Pa če greva z mojim sama kam, fuuul. Ja, spet. Hvala. Ma meni pravzaprav za mene dobesedno dol visi...se ne obremenjujem,kdaj pa kje bom končala svojo pot,ampak,da pa pokoplješ svojega otroka ,včasih se v svojih slabših trenutkih zalotim,da premišljujem o tem,predvsem ob takih tragičnih dogodkih...resnično občudujem tiste,ki so to doživeli in preživeli... To sploh razmišljat nočem. Ampak mene (kot sem rekla) vedno preleti, ko se z mojim sama peljeva, kaj če ..., pa Nik sam ostane ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:47:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...resnično občudujem tiste,ki so to doživeli in preživeli... Poznam, ampak ne vprašaj, tudi če po leeeetiiih navzven izgledajo ok, ... eh, to je trpljenje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:47:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla To sploh razmišljat nočem. Ampak mene (kot sem rekla) vedno preleti, ko se z mojim sama peljeva, kaj če ..., pa Nik sam ostane ... vidiš,jaz se pa tolažim s tem,da imama dokaj veliko sorodstvo in torej nekdo bi poskrbel za otroke...če se le da,pa o tem sploh ne razmišljam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:49:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 vidiš,jaz se pa tolažim s tem,da imama dokaj veliko sorodstvo in torej nekdo bi poskrbel za otroke...če se le da,pa o tem sploh ne razmišljam Saj midva tudi imava, ampak ... joj. Dokler nimaš svojih otrok, ne veš (niti približno!)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:52:20
|
|
|
|
katy83
|
saj ne vem, če bi prekinila vajino večerno idilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 22:53:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj ne vem, če bi prekinila vajino večerno idilo Pridi, pridi, kaki smajli nikoli ne škodi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?