škorpijonček_
|
Acegirl, čestitke in veselo cartanje!!! Joj, ko vas berem zdle glede plenic, me je kr groza, jst sem pa kupla ene tri pakete od Mullerja, ma sem prej imela podatek, da so prav super od kar dosti ljudi. Še dobro, da nisem full zaloge nakupla, mam sam za newborna en paket in dva za 3-6 kg. Sej se bo porabl. Sem pa tud vzela pamperske za probat, one bele, so rekli, da so fine, ker imajo neko mrežico noter. Hja, tak je ko je prvi, ni izkušenj in se mormo na napakah učit. Drgač pa danes ko preoblečem pojstlo, dam tud jst pod rjuho ono previjalno podlogo, če me slučajno kak slap preseneti med spanjem . Sem pa včeri mami zaslišvala, pa je rekla, da je zamujala 14 dni pri mojem bratu (prvem otroku), kr groza me je pomislit, da dam še zraven tega tega tedna ko je do PDP še 14 dni, brrr. Jst bi kr jutri zvečer, da me zagrabi. Mam še jutri 5 akupunkturo, pol pa kr naj boj ponoči kaj. Bi pa raje ponoči, kot čez dan, ko sem čist zlamana, pa če se najem, se mi zdi, da še nog ne bom mogla na tisti mizi dvignt . Pa ugotovila sem, da se ne smem za dalj časa uležt in usedit, ker potem se komaj vstanem in me vse boli. Bomo moral začet oreng sprehode delat, da pridem nazaj v formo, pa še da kaj pospešimo. Sem pa že tud pridna, goveja juhca se kuha, tortica peče, potem pa še riž, pečenko in solatko nardim, pa smo dobri za dans. Je pa tako lep dan, samo malo preveč piha. Upam, d ačimdlje zdrži še bolj toplo vreme, da bomo tudi me poznejše lahko šle kaj ven. A Pajacke spet dans nč ni?
|