Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 8:34:08
|
|
|
|
november2010
|
Majchi sporoča: Evo pa ga imamo! Danes ob 4.48 je na svet prijokal Luka, velik 55cm in težak 3750g. In tako je Hana postala velika sestrica. Vsi smo ok. Lp Majchi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 8:36:12
|
|
|
|
november2010
|
simonmojca sporoča Pa ga tudi mi imamo, velik 52cm in težek 3370 z imenom Matija. Simonmojca
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 8:44:59
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Majchi in Simonmojca............čestitke za fantka!!! Pa še malajka, go for her!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 8:53:29
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Majchi - še tukaj Vse naj naj... Čestitke mamici, očku in veliiiikiiii sestrici Lani... to je ponosna, kajne? In prav je tako... na pa si me že navse zgodaj spravila v solze... ČESTITKE še enkrat od nas vseh
< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 16.11.2010 8:54:09 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:11:17
|
|
|
|
severnica77
|
sarapia - čestike za punčico! Majchi - čestitke za fantiča! simonmojca - čestitke za fantiča!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:16:12
|
|
|
|
philadelphia
|
iiiiiiiiiiii kok fajn, ko sem se zbudila, sem si rekla, da danes pa bo nov dojenček in sem takoj pomislila na simonmojco in glej ga zlomka res je simonmojca in majchi čestitke za male štruce joj kmalu bomo me na vrsti, sam dajem prednost pajac, škorpijončku in še kateri se grem še jaz zrihtat za pregled in čakanje nanj več ur
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:17:48
|
|
|
|
severnica77
|
Kako lepo! Zjutraj preberem in izvem, da imamo tri nove dojenčije od takrat, ko sem bila nazadnje gor! Res lepo! jaz se kar topim. In kako luštna je Sara od Kapesante! Preživela še en dan pa še vsaj enega bom se mi zdi. Ne dogaja se nič ekstremnega. Včeraj sem šla po Lea v vrtec potem sva šibala k zobozdravniku, da mu je zaščitila zobke. Zobozdravnica pa tako prijazna in prijetna, da je ne morem prehvaliti. Ne vem kdaj sem nazadnje naletela na koga tako prijaznega pa naj bo v bolnici, trgovini ali občini. Res vse pohvale nekaterim ljudem! Če bi jaz imela takšnega zobozdravnika od začetka, se jih verjetno pri 30 ne bi bala . No, potem je mali izrazil željo, da greva na sprehod in sva seveda šla, je bilo tako super vreme. Moram pa povedati, da sem ta sprehod dala lažje skozi, kot pa pri 20 tednih nosečnosti. Pravzaprav čisto brez problema, takrat pri 20 tednih pa sem mislila, da mi bo mali kar nekje ven pogledal . Tokrat pa nič. Sicer pa sem srečna, da se ni danes ponoči nič dogajalo, ker imava avto na servisu od včeraj popoldan in ga danes moj dvigne po službi. No, saj prevoz ne bi bil problem, samo je vseeno fajn ,da imaš v takšni situaciji avto doma. Sedaj pa malo pospravljat, v trgovino in potem kuhat - novim zmagam naprej!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:19:21
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: library joj kmalu bomo me na vrsti, sam dajem prednost pajac, škorpijončku in še kateri Meni recimo ... sem tudi preko roka. Zdaj bi pa lahko pokukal dojenči na svet . No, saj bomo vse na vrsti slej kot prej, kajne?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:24:52
|
|
|
|
philadelphia
|
severnica evo držim pesti, da se začne pri tebi danes in to na hitro in lahko, pa da bi v eni uri blo vsega konec
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:37:23
|
|
|
|
severnica77
|
Saj vem ja ... Me to malo tolaži. Po drugi strani pa ne bi rada, da se mi zgodi v kakšni trgovini ali kaj podobnega. Se je včeraj že zobozdravnica hecala, da jim ne bom kje tam rodila . je rekla, no saj stol že imamo ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:41:43
|
|
|
|
ječi12
|
jutro BRAVO DOJENČKI KAPLJAJO! ČESTITKE sarapia, Majchi in simonmojca naš mali se je najedu k pujsek,zdj pa leži in gleda v eno kačo k sm mu jo obesla nad njem pa kolca...smeško... učeri je bla patronažna in se je zredil tolk da ma 3080g pa barvo mamo tut lepo,pa popek nam je odpadu.... zdele sm se pa js urihtala,zajtrk pojedla,zdj grem pa na molžnjo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:44:33
|
|
|
|
tejci1981
|
OPA!!!!! Pred dvema urama še nič, zdaj pa novičke kar kapljajo! ČESTITKE Majchi in Simonmojca!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:52:14
|
|
|
|
naša beba
|
Jooooj, kk lepo!!!! Punčke, fantki, eh sam da dojenčki prihajajo med nas.... ČESTITKE MAMICAM, OČKOM, BRATCEM IN SESTRICAM!!! Jaz sem pa danes pelala moj avto spreobut, je še pančkal, je mel še včeraj vročino, no danes pa je že bolje... Pa kaj je našim dečkom, a imajo tremo, da kr zbolevajo zdaj ko bi morale me iz rodit????? Zdaj se pa lotim kar kosilo pripravljat, ker sem se zmenila, da pridem po avto ob 12, ker grem pol na CTG, ko bom pa tam konec, moram met pa že kuhano, ker pride ta velka iz šole ... lačna...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:57:17
|
|
|
|
severnica77
|
Mi je mama povedala eno zgodbico s časa, ko je še delala na urgenci. Menda pred 25 ali 30 leti. Pripelje en očka svojo hčerko (cca 14 let) zaradi bolečin v trebuhu na urgenco. Jo sprejmejo naprej, začnejo pripravljati zadeve za pregled, nakar začne zdravnik "kričati": Hitro pridi sem, tukaj gre ven nekaj vaginalno". Mama prilaufa in v par minutah se rodi fantek. Mala ni nikomur povedala, da je noseča ali pa ni vedela , osebni zdravnik pa tudi ni nič ugotovil, ji dal napotnico in jo poslal na urgenco. No, potem sta poklicala porodni oddelek, da so prišli s posteljo po oba. Je rekla, da so se v čakalnici ljudje ful bunili, da jemljejo naprej, potem pa so zaslišali jok dojenčka in je nastala taka tišina, da bi še miško slišal
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 9:58:28
|
|
|
|
pajac
|
JUHUHU!! ČESTITKE MAJCHI IN SIMONMOJCA!!!!! (sem imela prav, ko sem videla, da je vestno obnovila sezname tik pred odhodomv P )
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 10:09:38
|
|
|
|
Valentina85
|
Dobro jutro! Čestitke za nove dojenčke, bravo mamice !!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 10:28:21
|
|
|
|
lottyka
|
Dobro jutro, dober dan, SaraPia Čestitam Kapesanta kok lepa, pa kok laskov ma . handling - Pri meni je Patronažna rekla, naj se ne obremenjujeva s handlingom, da se uporablja samo pri tistih, ki imajo resnejše razvojne težave. Da dokler je dojenček zdrav in zadovoljen je vredu, da bolj ko kompliciraš slabše je. Pravi, da ga nikakor ne moreš karkoli "poškodovat, uničit,..." četudi ne delaš striktno po handlingu. Paziti je treba samo na glavico, da jo zavaruješ in da jo ne držiš preveč nazaj. Pa ko ga previjaš, obračas je fino, da ga obračaš iz boka na bok, da še malo potelovadi zraven. Pa meni je rekla da ga že lahko malo dajemo na trebuh v ti. pasenje kravic. Tako da jaz sedaj delam po občutku. Res pa je da Žan zelo daje glavico nazaj, sem mislila da je to posledica slabega handlinga, pa patronažna pravi da to sploh ni res, da je to posledica težkega poroda in da ima zato malo trše vratne mišice in zato daje glavico bolj nazaj. Ampak da to še ni nič problematično. Majchi, Simonmojca ČESTITAM . Veliko crklanja. No jaz sem danes po 18 dneh spet prvič v sede pojedla sem tok happy. Včeraj dobila obroč iz Sanolaborja in na tem celo lahko malo sedim. Najboljše zapravljenih 30 EUR v zadnjem času. Imam občutek da bo tale moj obroč postal moj najboljši prijatelj in zvest spremljevalec do nadaljnega, dokler ne bom lahko normalno sedela. Sploh ne znam opisat občutka ko se vsedeš po toliko časa, neprecenljivo. Evo alarm.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 11:03:32
|
|
|
|
november2010
|
obroč - obvezna oprema!!! jaz sen ga imela že s sabo v P, sem kar mal sumila, da bom spet kake šive fasala, in ga uporabljam že od prvega dneva dalje..... in zdaj lahko že čist normalno tud brez sedim. PRIPOROČAM!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 11:07:12
|
|
|
|
ječi12
|
lottyka se mi kr smiliš. ja kok si pa šivana? a si rastrgana al rezana? 18 dni brez sedenja.uau ej. js sm bla rezana prvič ampak sm na obroču useen sedela in dojila...nism mogla drugač... sara od kapasante ma pa res fuuuuuul las.pravo čupco... moj pa kokr me je zgaga pekla jih sploh nima sam puhek ma,tolk da se vidi da ni iste barve po vrhu kot po obrazku... zdele aja,je bil dve ure pokonci... js pa pijem čaj za dojenje in surfam....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 11:11:50
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77 Mi je mama povedala eno zgodbico s časa, ko je še delala na urgenci. Menda pred 25 ali 30 leti. Pripelje en očka svojo hčerko (cca 14 let) zaradi bolečin v trebuhu na urgenco. Jo sprejmejo naprej, začnejo pripravljati zadeve za pregled, nakar začne zdravnik "kričati": Hitro pridi sem, tukaj gre ven nekaj vaginalno". Mama prilaufa in v par minutah se rodi fantek. Mala ni nikomur povedala, da je noseča ali pa ni vedela , osebni zdravnik pa tudi ni nič ugotovil, ji dal napotnico in jo poslal na urgenco. No, potem sta poklicala porodni oddelek, da so prišli s posteljo po oba. Je rekla, da so se v čakalnici ljudje ful bunili, da jemljejo naprej, potem pa so zaslišali jok dojenčka in je nastala taka tišina, da bi še miško slišal Ja še vedno so taki primeri, da nosečnica sploh ne ve, da je noseča. Tudi moja zelo dobra prijateljica je bila pred petimi leti v taki situaciji. a smo ga žurale skup in se ji ni nikjer poznalo. Verjamem, da je to možno. K sreči je ta mala zdrava pa je vse ok, je pa res, da je bla tak mali drobičkan piščanček... Severnica77... evo peron je prost za tebe, imaš vso prednost, da se že spakiraš v P in prineseš štručko domov... sam zadrževat pa kolone ne, a vela...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 12:14:00
|
|
|
|
nov2010
|
Hej, no super danes kar takoj zjutraj trije novi novemberčki ČESTITKE sarapia, Majchi in simonmojca Pri nas pa nič. Je vse bolj mirno. Sem že nazaj z nakupov, tako da sedajle samo še en stroj cunj speglam in potlej kosilo pripravim in se mi zdi da sem potlej za danes podelala. Ja razen če me kaj mali čmrlj ne preseneti in me pošlje direkt v Rim. Nadine - no če luna ne bo imela nobenega vpliva pa se mogoče potlej res v ponedeljek na amnio vidiva. Čeprav bi jaz tudi rada da bi narava opravila svoje. Uživejte vse skupaj, če se pa katera nameri v rim pa SREČNO!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 12:17:36
|
|
|
|
malajka84
|
ČESTITKE NOVIMA FANTOMA IN NJUNIMA MAMICAMA!! No js pa pršla s CTGja...pa še pregledal so me po dolgem in počez...jutri mam spet...že dons je spet reku..d rajš ne bi na silo, pa k je vidu d je čep šou, je tk reku d se mogoč že popoldan al pa ponoč srečamo...odprta sm 3cm..nekih hudih popadkov ni kazalo..ampak on je vidu neki..kaj ne vem...naša baba ma pa že 4025g...tko d...je reku d se zna nardit da bo CR in zato ne bomo brezveze umetnih šopal...bomo vidli..če bo dans kej prnesu dan, drgač pa jutr zjutri nazaj... Tolk od mene zdej morm pa kosilo kuhat it, ker sem cel dan u porodnišnci čakala...tko d je cajt..d na hitr neki skp zmečem. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 12:30:10
|
|
|
|
nadinne
|
Evo me nazaj iz Lj. Jupi moj voziček je spet izpraven No in vidim da smo vmes dobili dva nova fantiča...ČESTITKE simonmojci in majchi za korenjaka ja malajka...si kar naslednja sm prepričana...ampak imaš pa res orenk babo Samo da bo vredu porod in bosta obe zdravi, pa naj bo naravno ali CR. Sporoči veselo novico...ne vem imam filing da boš še danes na vrsti severnica...za malajko pa greš lahko tudi ti madonca...pol sm pa počas že jaz Nč grem kosilo delat...smo lačni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 12:32:26
|
|
|
|
severnica77
|
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba Severnica77... evo peron je prost za tebe, imaš vso prednost, da se že spakiraš v P in prineseš štručko domov... sam zadrževat pa kolone ne, a vela... Moramo še Malajko84 prej počakat. Ona pa je že prava rekorderka. Pa super prenaša to čakanje. Ni kaj .... malajka84 - pa saj je tako in tako maksimalno 14 dni lahko čez? No, tako je vsaj v MB, če je vse o.k. Jaz sem sedaj polovico oken v stanovanju umila. Več pa ne morem, mi je preveč vroče. Ja, nadinne - bomo počasi vse na vrsti. November se je prevesil že v drugo polovico.
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 16.11.2010 12:35:06 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 16.11.2010 12:56:27
|
|
|
|
lottyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 obroč - obvezna oprema!!! jaz sen ga imela že s sabo v P, sem kar mal sumila, da bom spet kake šive fasala, in ga uporabljam že od prvega dneva dalje..... in zdaj lahko že čist normalno tud brez sedim. PRIPOROČAM! Ja, jaz sem mela tud s sabo v P obroč, tega otroškega plastičnega za napihnit, ampak na njem nisem mogla sedet. Sem probala vsak dan pa ni šlo. Sem probala bolj napihnit, pa manj napihnit ampak enostavno ni šlo. IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 lottyka se mi kr smiliš. ja kok si pa šivana? a si rastrgana al rezana? 18 dni brez sedenja.uau ej. js sm bla rezana prvič ampak sm na obroču useen sedela in dojila...nism mogla drugač... So me rezali, Meni se je 1 šiv odprl in 1 razlahljal, tako da mi je to povzročalo kar velike probleme. Koliko je rez dolg ne vem. Mi je pa patronažna rekla, ko sem jo spraševala koliko časa približno traja, da bo minilo, da nekatere sedijo že kmalu, da jaz pa imam kar ekstremno in naj pričakujem da bo trajalo kakšen teden več. Upam samo, da bo kmalu še toliko bolje, da bom lahko normalno hodila in da začnemo na polno vozičkat, zdej je kar podvig 500m prehodit. Zdele pa upam da vreme zdrži še malo brez dežja, da greva mal na sprehod. Sam da se zbudi, pa da se uštimamo, da bo suh in sit. Pol pa v voziček in malo na zrak. Bom šla prvič danes sama z Žanom ven. Upam, da dobimo še kakšnega novega Novemberčka danes. Dejmo punce, gremo hitro v Rim. Saj ene vidim da ste se že v vrsto postavle, da ne manjka veliko. Go go go. je tok lepo takšne novičke brat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......