emma83
|
Dan. Kaj punce a ste vse na FB pobegnile? Tukaj je tako mrtvilo, da ne morem verjet. Mi smo pokonci od 4h, mali, včeraj je zaspal že ob 6h in je očitno imel dovolj spanja ob 4h, to je meni sredi noči no. V glavnem je pa zdaj taka tečka, da res ni in sem ga komaj uspavala, upam, da potegne vsaj 2 uri. Zadnjič sem pozabila poročat, da sem puzzle peno videla v Intersparu v Cityparku. Stane pa 11,99€. Itak se od predvčerajšnjim al od kdaj že dobi tudi v BC. Kje naj dobim bundico za malega št. 68, pa da ni glih 30€? Škoda mi je toliko dajat za kvečjemu 2 meseca, kombinezonček št. 62 mu ratuje rahlo premajhen. IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Kaj počnete ve z vašimi malčki, ko ne morete ven, da jih kratkočasiteuser posted image user posted image user posted image Jaz se oblečem, vzamem dežnik, tamalo v trak pa greva na Rožnik Delam enako kot ljubljana, če ne, se strga meni in malemu doma. Jutri oz. pojutrišnjem pa začnem z uvajanjem GH. Je bila patronažka pri meni v torek in pravi, da se po najnovejših smernicah začne z uvajanjem med 4. in 6. mesecem, da je ugotovljeno manjše pojavljanje alergij pri otrocih pri zgodnjem uvajanju. Po novem se celo gluten uvede med 6. in 7. mesecem (kako je bilo pa prej pa ne vem). Tako, da bom začela z riževimi kosmiči, problem je pa, ker ne vem katere naj kupim. Hotela sem tiste od Hippa pa na škatli piše, da se delajo s polnomastnim mlekom in vodo (pol pol), mi je pa malo prezgodaj malemu dajati polnomastno mleko. Moram najti ene, ki se mešajo z vodo. Torej najprej riževi kosmiči, potem sem pa imela v mislih bučke, korenček, cvetačo, krompir, jabolko, hruško, ... Ne vem pa kdaj mu lahko ponudim kakšen jogurt oz. skutko, moram še orng preštudirat zadeve. Je pa jasno, da če bo z jezičkom porival hrano in žličko ven iz ust, bom še malo počakala pa mu kasneje ponudila. Zdaj mi je pa dolgčas in ne vem kaj naj počnem doma. Pri nas itak sneži, po moje bom šla kr z vozičkom kasneje ven, ker moram še v trgovino. Jaz hočem sonce in lepo vreme. Aja še tole: zimsko vrečo sem dobila v Leclercu za 20€, v BC je po 45€, v Pikapolonici pa 90€. Kakšne razlike v ceni.
|