coach
|
hojla, nisem nič več na RR, pa nisem vedela, da ste še vedno v stikih! Kako lepo! Ste pa pridne, da najdete še za to čas, poleg naših sončkov, partnerja, vsega gospodinjenja, mailov, FB,... Prebrala sem samo zadnjih nekaj strani, zato vam ne morem zdaj kaj veliko komentirat, bom pa se potrudila biti v prihodnosti kaj več tukaj, če bo šlo... Vidim, da sem še vedno na seznamčku, zato vam kar poročam "tehnične" podatke mojega mišeka (rojen 7.11.: LEO) 1. mesec: 4215 g, 55 cm 2. mesec: 5000 g, 58 cm 3. mesec: 5760 g, 63 cm Po prvem cepljenju ni bilo težav, razen 3 dan je bil malo bolj tečkast, pa ne vem, če je bilo ravno to vzrok... Za rotavirus sem se odločla, da ga ne bom cepila. Sem se ful odločevala, zbirala pluse in minuse in sem se odločila, da ne. Drugače kravce se že trudi pasti, obrača se pa še nič. Je ena napisala, da jo je že strah, da se bo skotalil iz kavča, pri nas tega še nekaj časa ne bo... Vse ob svojem času! Samo da je zdrav, pa bo še vsega! Jaz sem se pa zdaj začela sekirati glede mojih pridobljenih kg. Se mi jih je nabralo že 15 viška! Pa zdaj se 1 leto nisem prav veliko sekirala, zdaj pa, ko lahko še vedno oblečem le nosečniške hlače in nekatera krila, ter seveda trenirko, v kateri sem cele dneve... Tako za enkrat toliko, me že kliče, lakom lačen! Pozdravček vsem!
|