|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
12.2.2011 21:28:45   
tejci1981
Večer!

Za nami dnevi polni vozičkanja, smo jih izkoristili do potankosti,...danes pa je že malo naletaval sneguser posted image

Otrok priden in zdrav  (trkam) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Kako ste mi kaj?

Danes sva dala prvo predavanje o svetem zakonu skozi,... user posted image
Župniki pa sex, tota bo ja :) user posted image
sma se z mojim nasmejala, ko je rekel, da morava en drugega pred  aktivnostjo prekrižatuser posted image
da pred poroko je to grehuser posted image

hahahaha

pozdravček

"Moja" nevesta (bila sem pričauser posted image ) bi morala lani celo abstinirat do poroke je svetoval user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

No moram pa vseeno najt en zvonček, sam ne vem kje to prodajajo???

Mogoče malo butast predlog,....
Kaj pa kak mini zvonček oz kraguljček?
Moj mačak ima takega na ovratnici,....

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
13.2.2011 12:24:20   
aleksa83

Eno vprašanje- v čet je bil cepljen za rota, ampak ni zdaj še nič kakal...a je to kaj narobe, ker ko prdne pa smrdi ko gnila jajca...mu bi jutri kar kamilice skuhala...al kajuser posted image

Našo pupo je tudi ful mantralo po tem cepivu, je dobila krče nazaj, pa do sedaj je bilo vse vredu, sedaj pa ima malo ritko vneto,..., tako rdečo ima, kt da bi se ji hoteli mozoljčki delati,...
Kakala je, ampak je ful jokala zraven,.., je bila 9.2. cepljena pa še jo vedno mantra,....
prej pa ni imela nič več krčov pa nič,....

Nekaj je pravla zdravnica o nekem kužnem blatu in da moramo pazit na higieno, a itak si vedno umivamo roke ko jo previjamo,...
Zakaj pa je blato kužno?
Se je čulo kot da ji vre po črevikah,...

a je že boljše,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
13.2.2011 12:59:57   
nadinne
aleksa...blato je kužno, ker gre za živo cepivo...torej so v blatu virusi ki se lahko prenesejo na druge in zbolite še ostali.

No pa imamo spet zimo zunaj...pri nas je prej še snežilo, sedaj pa dež...ah bo čofta zunaj user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
13.2.2011 13:00:30   
nadinne
aleksa...blato je kužno, ker gre za živo cepivo...torej so v blatu virusi ki se lahko prenesejo na druge in zbolite še ostali.

No pa imamo spet zimo zunaj...pri nas je prej še snežilo, sedaj pa dež...ah bo čofta zunaj

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
13.2.2011 13:24:36   
Majchi
Oj! Da se še jaz mal javim. Kuhinja je končana, bom kasnej prilepla slikce. Dons bom prvič zares kuhala v njej. Mi bo celo v užitek, ker drugače mi baš ni.

Jaz imam Lano doma že 3. mesec, tako da sem že res fajn utrujena. Ampak ravno včer mi je prijateljica napisala, da ima dojenčka že spet v bolnici, spet bronhiolitis. In pol si rečem...je že v redu, bom že zdržala, da so le otroci zdravi oz. da imajo manj možnosti za bolezen.
Luka sicer nekaj kašlja že več kot 1 teden, ampak ga slišim samo ponoči enih 5x zakašljat. Čez dan pa niti enkrat ne zakašlja. Pa je bilo že 3 dni mir, danes ponoči pa spet. Mažem ga z Materino dušico od Justa, ampak po tem izpuščaje dobi, tko da ga bom samo ene 2 dni mazala in nehala, še preden se spet pojavijo. Pa še z enim sprejem od Justa (smrekovi vršički) pošpricam majčko al pa tetro, na kateri spi, da to vdihava. Pa gre potem na bolje. Drugače mu ni nič, tud prehlajen ni (trkam).

Pasenje kravic mu še zmer ne gre kaj preveč od rok. O obračanju ni ne duha ne sluha. Tud igračk še ne prime. Večinoma leži na hrbtu in se smeji ko zmešan. Pa telovadi seveda. Brca ko nor.
Pa na polno smo užival zunaj v tehle toplih dnevih. Zdaj pa ne vem kaj bo s tem vremenom.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
13.2.2011 17:43:59   
pikizenc

gledanje v levo- zvonček ja, sej ga z ropotuljico hecam, pa me ne šljivi 5%user posted image , ampak TV pa zna v levo gledatuser posted image ...bo že

Drugače pa je včeraj spal od 21h-8:30- rekord, nič jedel vmes...ob 3h sem mu dala dudo...danes pa tudi veliko čez dan spi, kot včasih....ker zdaj že nekaj časa ni skoraj nič čez dan spal...je sovpadalo s prehladom.

Eno vprašanje- v čet je bil cepljen za rota, ampak ni zdaj še nič kakal...a je to kaj narobe, ker ko prdne pa smrdi ko gnila jajca...mu bi jutri kar kamilice skuhala...al kajuser posted image

Jaz ne bi dajala. To je pri nas standard user posted image  jaz sem bila sam obratno opozorjena, da lahko zarad cepiva večkrat al pa bolj sluzasto kaka.

Neposredna povezava do sporočila: 2031
13.2.2011 19:52:46   
coach
hojla,
nisem nič več na RR, pa nisem vedela, da ste še vedno v stikih! Kako lepo! user posted image Ste pa pridne, da najdete še za to čas, poleg naših sončkov, partnerja, vsega gospodinjenja, mailov, FB,... Prebrala sem samo zadnjih nekaj strani, zato vam ne morem zdaj kaj veliko komentirat, bom pa se potrudila biti v prihodnosti kaj več tukaj, če bo šlo... user posted image Vidim, da sem še vedno na seznamčku, zato vam kar poročam "tehnične" podatke mojega mišeka (rojen 7.11.: LEO)
1. mesec: 4215 g, 55 cm
2. mesec: 5000 g, 58 cm
3. mesec: 5760 g, 63 cm

Po prvem cepljenju ni bilo težav, razen 3 dan je bil malo bolj tečkast, pa ne vem, če je bilo ravno to vzrok...
Za rotavirus sem se odločla, da ga ne bom cepila.  Sem se ful odločevala, zbirala pluse in minuse in sem se odločila, da ne.
Drugače kravce se že trudi pasti, obrača se pa še nič. Je ena napisala, da jo je že strah, da se bo skotalil iz kavča, pri nas tega še nekaj časa ne bo... Vse ob svojem času! Samo da je zdrav, pa bo še vsega!
Jaz sem se pa zdaj začela sekirati glede mojih pridobljenih kg. Se mi jih je nabralo že 15 viška! user posted image Pa zdaj se 1 leto nisem prav veliko sekirala, zdaj pa, ko lahko še vedno oblečem le nosečniške hlače in nekatera krila, ter seveda trenirko, v kateri sem cele dneve...
Tako za enkrat toliko, me že kliče, lakom lačen!
Pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
13.2.2011 20:30:14   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

gledanje v levo- zvonček ja, sej ga z ropotuljico hecam, pa me ne šljivi 5%user posted image , ampak TV pa zna v levo gledatuser posted image ...bo že

Drugače pa je včeraj spal od 21h-8:30- rekord, nič jedel vmes...ob 3h sem mu dala dudo...danes pa tudi veliko čez dan spi, kot včasih....ker zdaj že nekaj časa ni skoraj nič čez dan spal...je sovpadalo s prehladom.

no vidiš.. pa pravijo da TV škoduje user posted image user posted image

Kar se kakanja tiče ni nič narobe.. Je blato kužno tako da ko se pokaka pazi na morebitni prenos.Kako pa sicer kaka? Je kaj manj jedel? Bo že.. kjer je dim, je tam tudi ogenj... Probaj s kamilicami ali s termometrom..

Bom pa jaz pogledala tukaj v Kamniku za zvonček v eni trgovini, pa če ga imajo se zmeniva...

Mami mi je rdeč sof naredila in se je lump danes prav lepo obračal za njim.

Kakal je tudi danes in je bil zraven prav veseluser posted image , sem imela pa kar odvitega in je šlo od pastoznega do na koncu vedno bolj tekočega...

Danes sva šli s T spet drsat in je izgledalo takole:
- Mami, ne morem, ne znam, drži me z obema rokama...
-Glej Manca (iz vrtca) tudi sama drsa, je mamica nič ne drži...
- Spust me! me je spustila in je začela brez problemov sama drsat...user posted image

No in pol je bil užitek se metat po tleh in se pobirat (v sek, prej je ob ograji 5 min vstajala) pa je zlomila nastavek za štimanje velikosti in zdaj samo molim, da kakšen servis to lahko popraviuser posted image , potem je pa še kapo tam pozabila...bila cel dan zoprna....jaz pa tudi temu primerne volje...

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
13.2.2011 21:52:48   
ljubljana
Mi imamo pa nore napade trme in tečnobe pri našem triletniku za znoret.
Zadnjič naprimer je 10 minut težil,da hoče poganjalčka na sprehod vzet. No ko smo prišli pa ven je pa začel težit da naj ga gor nesem. Pa ravno mi je tamala zaspala v vozičku in z liftom spet gor, ma ni šans. Sem potem rekla, da ga sedaj ne more doma pustit. No potem se je pa kot  nor drl in histerično brcal na poganjalčku 20 minut. Pa se je drl, da hoče poganjalček doma pustit. No zraven je šla še ena prijateljica, ki pričakuje prvega otroka pa je rekla, " a to me čaka". Pa sem rekla naj ga ignorira, da ga bo minilo. No potem ga je hotela potolažit, pa mu je eno twix čokolado dala, ki jo je zanj kupla. Je prijel čokolado v roko in jo zabrisal po tleh in se drl da jo noče. Potem smo šli naprej in po 20 minutah se je začel dret da ona (moja prijateljica) ne sme zraven, in se je tako drl celo pot domov. Ji je bilo kar nerodno, pa sem ji rekla, da naj se ne sekira, da si bo takoj ko bo šla, kaj drugega našel. No potem je šla res domov in sva prišla domov potem se je pa drl, še pol ure da hoče imeti čelado gor......
Noro.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
14.2.2011 7:58:37   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Oj! Da se še jaz mal javim. Kuhinja je končana, bom kasnej prilepla slikce. Dons bom prvič zares kuhala v njej. Mi bo celo v užitek, ker drugače mi baš ni.

Jaz imam Lano doma že 3. mesec, tako da sem že res fajn utrujena. Ampak ravno včer mi je prijateljica napisala, da ima dojenčka že spet v bolnici, spet bronhiolitis. In pol si rečem...je že v redu, bom že zdržala, da so le otroci zdravi oz. da imajo manj možnosti za bolezen.
Luka sicer nekaj kašlja že več kot 1 teden, ampak ga slišim samo ponoči enih 5x zakašljat. Čez dan pa niti enkrat ne zakašlja. Pa je bilo že 3 dni mir, danes ponoči pa spet. Mažem ga z Materino dušico od Justa, ampak po tem izpuščaje dobi, tko da ga bom samo ene 2 dni mazala in nehala, še preden se spet pojavijo. Pa še z enim sprejem od Justa (smrekovi vršički) pošpricam majčko al pa tetro, na kateri spi, da to vdihava. Pa gre potem na bolje. Drugače mu ni nič, tud prehlajen ni (trkam).

Pasenje kravic mu še zmer ne gre kaj preveč od rok. O obračanju ni ne duha ne sluha. Tud igračk še ne prime. Večinoma leži na hrbtu in se smeji ko zmešan. Pa telovadi seveda. Brca ko nor.
Pa na polno smo užival zunaj v tehle toplih dnevih. Zdaj pa ne vem kaj bo s tem vremenom.

Kar se tiče Justa, lahko namažeš na bodi, ali velja tudi na podplate. Jaz sem Petra kar veliko mazala, pa Ano zdaj tudi namažem, če se mi zdi da se kaj kuha..

Ana pa je začela ta teden pasti kravice in se je 2x obrnila na hrbet, pa to na ravni podlagi. Upam, le da je naključno, ker naj bi to bilo prezgodaj in narobe smer.. Sicer jo imamo zaradi refluksa vedno na dvignjenem vzglavju in tam ima "vzgon" za obračanje.  Zato je ne morem pustiti na previjalni niti za 30 sekund, ker kadar koli se obrnem ima noge čez rob in samo še rit gor, če pa je na trebuhu se prekotali na hrbet...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
14.2.2011 8:06:17   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Zadnjič naprimer je 10 minut težil,da hoče poganjalčka na sprehod vzet. No ko smo prišli pa ven je pa začel težit da naj ga gor nesem. Pa ravno mi je tamala zaspala v vozičku in z liftom spet gor, ma ni šans. Sem potem rekla, da ga sedaj ne more doma pustit. No potem se je pa kot  nor drl in histerično brcal na poganjalčku 20 minut. Pa se je drl, da hoče poganjalček doma pustit. No zraven je šla še ena prijateljica, ki pričakuje prvega otroka pa je rekla, " a to me čaka". Pa sem rekla naj ga ignorira, da ga bo minilo. No potem ga je hotela potolažit, pa mu je eno twix čokolado dala, ki jo je zanj kupla. Je prijel čokolado v roko in jo zabrisal po tleh in se drl da jo noče. Potem smo šli naprej in po 20 minutah se je začel dret da ona (moja prijateljica) ne sme zraven, in se je tako drl celo pot domov. Ji je bilo kar nerodno, pa sem ji rekla, da naj se ne sekira, da si bo takoj ko bo šla, kaj drugega našel. No potem je šla res domov in sva prišla domov potem se je pa drl, še pol ure da hoče imeti čelado gor......
Noro.

joj...user posted image

Moram reči da mi imamo tudi trmo, ampak takih scen pa ne. Načeloma midva ne dovoliva takega obnašanja in mu ob takih poskusih pokaževa da se to ne splača. Če je do koga nesramen, ga ne ignorirava ampak ustaviva, se osebi mora opravičit in nato gre "na hlajenje". Enako je z drugim za nas nesprejemljivim obnašanjem. Zato smo neštetokrat predčasno šli domov s prehoda ali iz trgovine. Tudi s kolesom smo imeli podobno prigodo, ampak sem ga brez besed dala dol z njega in kolo odnesla nazaj v avto. Brez pregovarjanja. Zdaj ga samo vprašam, če ga odnesem in ve da ga bom zares.
Edini problem, ki ga ne znam rešit je prehrana, ker to pri nas traja in traja. No edino nisem probala odrstranitev obrokov, ampak mislim, da bom to poskusila jutri,... ko ga bo stisnila lakota bo jedel, ni hudiča da ne bo..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
14.2.2011 10:53:03   
D0aisy
Hello!

Da se še jaz malo javim. Sem zadnje dni kar spočita, saj se Mila zbuja le enkrat na noč.user posted image Upam, da čimdlje tako tudi ostane. Se pa zaenkrat še nič ne obrača iz trebuha na hrbet ali obratno. Mere zanjo pa imam samo za prva dva meseca, saj imamo naslednjo posvetovalnico, ko šele ko bo stara skoraj 4 mesece.
1.mesec: 3775 g in 53 cm
2.mesec: 4565 g in 57 cm

Lepo bodite

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
14.2.2011 11:17:45   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Noro.

joj ljubljana, me kar zmrazi ko sem tole brala.... mi smo imeli namreč pri Lovru od drugega do cca tretjega leta take izpade non stop.... ne samo doma, tudi v vrtcu... počeli smo vse - ignoriranje, ohlajanje, izogibanje konfliktinim situacijam, izumljanje novih prostopov, ker "klasični" pri našem otroku še zdaj ne delujejo. skratka, vse, samo popustili nismo, :) Pa se je splačalo, ker so se ti izpadi res omilili.

Zdaj imamo pa že druge probleme - se odgovaja, mu ne prideš do živega.... trenutno pomaga odvzem kake igrače ali ohlajanje... pa zadnjič je prvič začel neki izsiljevat v smislu, da mu je pri očiju bolj všeč kot doma... ampak sem, kar se tega področja tiče, res velik prebrala, premišljevala, se z mojim pogovarjala o tem, tako da sva približno pripravljena na to kar naju čaka (al pa vsaj misliva da sva user posted image )... sem ga čisto mirno vprašala kaj mu je všeč pri očiju... je pa reku da zato ker je mraz user posted image

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.2.2011 11:58:06   
Majchi
Naša Lana se je tud odgovarjat začela. Ji kaj rečem, pa si ušesa zatisne in začne tulit name, da bo po njeno, da bo tako kot je ona rekla, da ne bo ugasnila risanke ipduser posted image . OMG, pa kdaj se zdaj puberteta začneuser posted image ? Ampak si mislim, miška mala, si na napačno naletela! Gre tudi na ohlajanje v spalnico in potem zbija po vratih, kriči, se ob tla meče... Tko da mi je glih 2 dni nazaj film počil, sem šla k njej in jo čez rit prtisnlauser posted image . Brezveze, itak!
Ponavadi grem po cca. 5 minutah k njej in se potem pogovoriva, da se z mamico tko ne pogovarja, da se ne sme dret, da mora ubogat, blabla... In je ratala prav diplomatska. Ko jo vprašam, če bo pridna, mi odgovori, da še ne ve. In grem mrtvo hladno ven iz spalnice še za 5 min, dokler se smrkelj mali ne odločiuser posted image .

Pajac, s hrano je pa tud pri nas velika težava. In včeraj sem jo pustila brez kosila. Tud na mizo ni pogledala in je od daleč vpila, da ona tega ne mara. In ji prvič nisem težila, se nisem pogajala... Sladkarije ni dobila niti ene (ker ponavadi ji po kosilu dovolim) in zvečer je rekla, da je pa ona pa zdej pa lačna. Bomo vidl kaj bo danes.
Velikokrat pa ji pustim kosilo na mizi in ko me kasneje prosi za bombone ali čokoladko, ji vedno odgovorim, da lahko, ampak po kosilu, in ji z glavo pomignem na mizo, kjer samo še njen krožnik sameva. Poraza sicer noče priznat, ampak gre potem prav potihem pojestuser posted image . No, sam ta taktika ne pali vedno. Včasih pač noče in ji je vseen tud za čokoladko, ki je zarad tega ne bo dobila.
Pa pravijo, da podkupovanje s sladkarijami ni dobro, ampak jaz resnično ne vem, kaj naj še naredim.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.2.2011 12:25:12   
Valentina85
kaj nas še čaka user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.2.2011 13:18:26   
Renesme**
Sva imela UZ kolkov in so zdaj vredu!

Trma- pri nas se je začelo pri 1 letu....in traja in se stopnjuje, pa nekaj časa je ok...najhuje je pa ko je cel vikend pri babicah in dedkih- takrat je pa ene 3 dni cela štala, ko pride domovuser posted image
No, po tleh se zaenkrat še ni metala, so se ji pa že trgovke v trgovini smejale, ko jo poslušajo, kako se pogaja, da bi dobila kakšno igračo, sladkarijo...jo pa tudi jaz, če greva sami po opravkih ponavadi podkupim s kakšno sladkarijouser posted image ampak potem je vsaj pridna....sva šli pa zdaj že parkrat ven, npr. zadnjič v MC (pa je tam res veliko igračuser posted image ) pa sem ji razložila, da mamica nima dinarčkov in da danes ne bova nič kupili...in začuda ni nič težila!
Drugače imamo pri nas time-out, pa enkrat ene omare z igračami ene 4 dni ni smela odpreti, ker je ni pospravila in zdaj vedno vse pospravi...so pa igrače tudi v smeti že letele, ponavadi pa v klet- ampak to nič ne pomaga, ker ima toliko drugih, da pozabi, da kaj sploh manjka...
kosilo- zadnjič je rekla in se zmrdovala (pa ne prvič), da je prekislo...pa ne loči okusov- sem vzela krožnik in je šla spat...drugače ji pa tudi jaz rečem, da drugega ne bo dobila do npr. 15ih in se tega držim....

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
14.2.2011 14:45:44   
pajac
Saj otroci so takšni in drugačni. Enim prideš do živega drugim ne... Meni je Petrovo hranjenje nočna mora in sploh nič ne pomaga.. problem pa je v tem da ga je varuška hranila do 3. rojstnega dne, ko smo ga vzeli ven pred vpisom v vrtec... ma bo že.. nekaj bo moglo palit, samo je treba najti kaj....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2042
14.2.2011 15:18:03   
emma83
Dan.

Pajaca sej jaz tudi za tabo oprezam oz. za Petrom. Verjetno se pa glih sfaliva kje na sprehodu, ker grem jaz ponavadi ven že okoli 12h, ti pa pozneje a ne? Se bomo enkrat zmenile za kavico in sprehod samo, da se mi do konca pozdravimo, moj je ta teden celo na bolniški in je hujši kot user posted image . Baje je neka viroza, komaj čakam, da se pozdravi in gre nazaj v službo, sem žleht a?

Liam se je začel ful pogovarjati in kr vriskat začne, ko mu je kaj všeč. Najraje se pa stiska in se ful smeji takrat. Ni pa lepšega kot ko se zjutraj zbudi in je takoj nasmešek od enega do drugega ušesa.

Čez vikend smo se potepali, malo do enih starih staršev, malo do drugih, malo v trgovino in je že konec nedelje.

Majchi kdaj bojo fotke kuhinje? Me ful firbec matra.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
14.2.2011 15:18:48   
Renesme**
Samo povem, da bom par dni brez računalnika, gre nazaj na servis....

Pajac, če medtem najdeš zvonček, se lahko slišiva tudi po telefonu...

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
14.2.2011 20:40:51   
birdy
Pajaca, sam tok da ne boš mislila da sem pozabila... Glede ACja in vzdignjenega vzglavja je moj dec pozabu kako je bilo Ajme Me je prov čukast vprašu če smo mel res to oboje hkrati skombiniran. Ajmeuser posted image  Jst sem pa 100% da smo mel, samo kako pa ne vem. Tko da če še nisi kar mal sprobi. Je pa res da smo mel mi pojsteljico 70x40 pa obe plošči seveda gor pa je pomoje oboje prišlo direkt pod jogi, povštr je bil pa višje gor podložen. Pomoje, ker vem res ne. Smo mel pa vzglavje dvignjen eno leto, AC pa priklopljen od rojstva pa do takrat ko je sama splezala iz pojstle tko da neki smo že mogli zmutit...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2045
14.2.2011 22:05:13   
cowgirl
za vse mame z dojenčki ali nosečke, ki bi rada malo migale: zaradi mojih izrednih zdravstvenih razmer (sem nosečka, rodim maja) prodam bon za 4 obiske pilatesa za mamice z dojenčkom ali nosečke po ugodni ceni 23eur (drugače je tam okol 40€). Poteka v LJ ob torkih zvečer, tam kjer je gosp. zbornica. bon je treba začet koristit do 20.2. več info O PILATESU je tukajle: http://www.sunshine.si/

pišite mi na krawca2002@yahoo.com ali ZS

Carpe diem

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
15.2.2011 8:13:13   
pajac
user posted image

Emma, res je mi gremo ven po Petrovem spanju okoli pol treh.. Ko bo bolj toplo dopoldan pa bomo takrat tudi zunaj, samo bo treba skuhat dan prej...

Renesme ok, danes bom verjetno šla do trgovine (če ne bo glih dež) pa ti sporočim!

Birdy user posted image user posted image moškim podobno user posted image Samo posteljico pa si imela večjo kot 70x40 a ne??user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
15.2.2011 15:58:19   
nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

Renesme je pa res naporno otroka pripravt , da se obrne v tisto smer katero bi ti rada..vem ker smo tudi mi v isti situaciji, ampak včasih nam pa uspe

Prekmureke , Aleunam, Nejka in Bejo, tudi jaz z veseljem pridem v sredo ob 10h na kavico, če seveda sprejmete še eno prekmurko med sebe Z Hano se namreč greve spet za en teden k babici razvajat in bi vas prav rada spoznala

No vsem mamicam želim lep vikend...

oj
bejo ne bo ker sta z Ajšo v bolnici, Aleunam ni še nič odgovorila, jaz pa jutr 100% sem v MS ker grem v baby center in će ti je lahk šibamo na eno kavico.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
15.2.2011 19:22:17   
pikizenc
A je kera že mela glivice na joški? Kako to zgleda? Danes mam tak čuden občutek na bradavici, baje sicer da bi moglo bolet, ampak to me ne, je pa tak mal pekoč občutek. Kot da bi mi en šel mal s pasto za zobe čez user posted image  Mali sicer tud nima soor ...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
15.2.2011 23:05:54   
naša beba
pikizenc, spomnem se, da je par strani nazaj ena pisala o podobnih težavah. Mislim, da se ji je celo koža luščila in je dobila zdravilo, ker naj bi bil ekcem.
Če ti veliko visi na joških je mogoče zaradi tega, ker so veliko vlažne. Poskusi čim več zračit in da ti niso bradavice v modrcu na vlažnem. In pa higiena..

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?