Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 14:52:17
|
|
|
|
Slavi83
|
Zori hvala za recepte.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 16:53:14
|
|
|
|
miya84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Midva tudi iz posvetovalnice nove mere 3.mesec 59,5cm in 6450g- bajsi, ni kej bajsi ? hehe,sploh ne,naš ma že 7300g pa še ni 3m star ,me kr skrbi kaj bo rekla pediatrinja 17. ko mamo pregled
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 18:29:26
|
|
|
|
ječi12
|
ojla evo je za nama cepljenje in pregled in imamo še mere za 3m torej : 5760g in 62cm....sm pregledala seznam pa vidm da smo nekje v sredini :) lih prou... sicer smo pa fino,sm mela malo en mesec doma zdj gre pa s ponedeljkom v vrtec....drugače pa je lušno ko je tako super vreme,ne bo dolgo tko da je treba izkoristit še jutri :) majchi kdaj daš Lano v vrtec? nč uživajte. papa
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 20:09:12
|
|
|
|
november2010
|
Čer punce! Tudi mi smo danes imeli cepljenje, mali priden, zdele zvečer je bil tak malo bolj jokav, ampak ni panike. Otročka spita, moža ni, mami pa eno dobro knjigo v posteljo brat :) Jutri grem pa na informatiivni dan :) Me en študij ki je letos čisto nov ful zanima, pa grem pogledat kaj imajo kej za povedat :)
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:08:59
|
|
|
|
phelps
|
Pupe, s čim to futrate svoje štručke, da se tako redijo, bom še jaz začela Bravo Mi smo po starem, ok. Uživamo in se imamo lepo
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:14:28
|
|
|
|
emma83
|
Čer še od mene. Mali spi že od 8h, jaz sem zdaj neke papirje spravljala skupaj ampak se mi oči kr same zapirajo, bom po moje po hitrem postopku zaključila današnji dan. Se pozna, da sem šla sinoči šele okoli pol enih spat pa zjutraj vstala ob 615. No ko že omenjam jutranje vstajanje, zjutraj, ko sva se z Liamom zbudila, se spravim malemu nos pucat, fiziološko mu že našopala, sesalec laufa, začnem sesat eno nosnico in nam vrže elektriko ven v celem bloku. Mam pa tako srečo, da res ni, sej je pol v roku 20-ih minut nazaj prišla ampak kaj, ko sem bogemu otroku še enkrat morala fiziološko špricat v nos in ponoviti vse. Kot da ni bilo dosti joka že prvič. miya ti itak dojiš a ne? Pol ti pediatrinja ne bo nič utrujala, dojeni so malo drugače tretirani kot zalivančki. za vse dobro opravljene preglede. november2010 kaj bi pa šla študirat? Lahko noč punce.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:16:54
|
|
|
|
phelps
|
Eno vprašanje imam - kje kupiti puzzle za na tla, v BC so jih preventivno umaknili iz prodaje, menda pa so od Unicatoy (ne vem kako se napiše) ok? Neža se je začela kotalit ko pasemo kravice in je na kavču to početje že nevarno postalo.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:27:10
|
|
|
|
emma83
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Eno vprašanje imam - kje kupiti puzzle za na tla, v BC so jih preventivno umaknili iz prodaje, menda pa so od Unicatoy (ne vem kako se napiše) ok? Neža se je začela kotalit ko pasemo kravice in je na kavču to početje že nevarno postalo. To pa tudi mene zanima. Baje, da se v Bauhausu dobijo, bom šla v ponedeljek pogledat in sporočim.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:46:19
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Eno vprašanje imam - kje kupiti puzzle za na tla, v BC so jih preventivno umaknili iz prodaje, menda pa so od Unicatoy (ne vem kako se napiše) ok? Neža se je začela kotalit ko pasemo kravice in je na kavču to početje že nevarno postalo. js sm jih tud iskala...so meli full fajne v mothercaru pa so jih tud vn dali...zadnič jih je kolegica kupla, ker so jih baje dali pregledat in so dobili certifikat da so ok, in js vsa vesela jih grem nabavit pa mi reče da so jih mogli vn dat iz prodaje..nč jasno no pol pa včeri vidim reklamo od leclerca, da majo blazino 120x120 (in se lahk različno zloži), uglavnem full fajna in spet vsa happy da grem kupit pa mi trgovka reče da so jih že zjutri v sekundi prodali
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:47:41
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Čer še od mene. Mali spi že od 8h, jaz sem zdaj neke papirje spravljala skupaj ampak se mi oči kr same zapirajo, bom po moje po hitrem postopku zaključila današnji dan. Se pozna, da sem šla sinoči šele okoli pol enih spat pa zjutraj vstala ob 615. No ko že omenjam jutranje vstajanje, zjutraj, ko sva se z Liamom zbudila, se spravim malemu nos pucat, fiziološko mu že našopala, sesalec laufa, začnem sesat eno nosnico in nam vrže elektriko ven v celem bloku. Mam pa tako srečo, da res ni, sej je pol v roku 20-ih minut nazaj prišla ampak kaj, ko sem bogemu otroku še enkrat morala fiziološko špricat v nos in ponoviti vse. Kot da ni bilo dosti joka že prvič. miya ti itak dojiš a ne? Pol ti pediatrinja ne bo nič utrujala, dojeni so malo drugače tretirani kot zalivančki. za vse dobro opravljene preglede. november2010 kaj bi pa šla študirat? Lahko noč punce. če te kaj tolaži je celemu Kamniku....
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:47:48
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 IZVIRNO SPOROČILO: phelps Eno vprašanje imam - kje kupiti puzzle za na tla, v BC so jih preventivno umaknili iz prodaje, menda pa so od Unicatoy (ne vem kako se napiše) ok? Neža se je začela kotalit ko pasemo kravice in je na kavču to početje že nevarno postalo. To pa tudi mene zanima. Baje, da se v Bauhausu dobijo, bom šla v ponedeljek pogledat in sporočim. a tam jih tud majo, to pa nism vedla No sporoč če bo, da grem js tud v nabavo
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:48:31
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Eno vprašanje imam - kje kupiti puzzle za na tla, v BC so jih preventivno umaknili iz prodaje, menda pa so od Unicatoy (ne vem kako se napiše) ok? Neža se je začela kotalit ko pasemo kravice in je na kavču to početje že nevarno postalo. imeli so jih tudi v mercatorju, sparu...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 21:57:45
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Čer punce! Tudi mi smo danes imeli cepljenje, mali priden, zdele zvečer je bil tak malo bolj jokav, ampak ni panike. Otročka spita, moža ni, mami pa eno dobro knjigo v posteljo brat :) Jutri grem pa na informatiivni dan :) Me en študij ki je letos čisto nov ful zanima, pa grem pogledat kaj imajo kej za povedat :) se morava zmeniti za en sprehod.. Lepo te je bilo spoznati
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 22:11:11
|
|
|
|
birdy
|
Pajaca helov, si še tuki? A si ti pravila da maš pojstlo nagnjeno kar z knjigami (nožice dvignjene) zarad angelcara? a veš, takrat sploh nisem registrirala ko sem prebrala, pol sem pa neki študirala pa sem se na to spomnila... Lahko z povštrom dvigneš vzglavje, vem ker sva mela midva pri Kristi skoz z povštrom dvignjenega (pod jogijem seveda) in čist lepo normalno deluje tako kot more...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 22:12:09
|
|
|
|
Majchi
|
ječi, Lana bo doma še do marca. Zdaj mi je pa res že težko. Doma je že od decembra in se mi kar pozna. Na živcih . Nejka, dr.Krevel je v Lj. v Šiški. Ja, je dober. Lepo se zavzame zate, ful je prijazen in zapomni si ljudi. Ima pa kar dolgo čakalno dobo baje.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 22:14:28
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Mali spi že od 8h, jaz sem zdaj neke papirje spravljala skupaj ampak se mi oči kr same zapirajo, bom po moje po hitrem postopku zaključila današnji dan. A te že zalagajo z delom? Upam, da ne... in da so razumeli.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 22:16:27
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Jutri grem pa na informatiivni dan :) Me en študij ki je letos čisto nov ful zanima, pa grem pogledat kaj imajo kej za povedat :) Faca, ej! Mene pa zdej ne bi več noben spravil v šolo . Dost je blo! Ok, kakšna izobraževanja, to me zanima. Ampak v smislu daljšega študija pa no way! Dobra si!
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 23:37:43
|
|
|
|
kapesanta
|
aja, a zdej pa ene so ene pa niso? Od Unikatoy naj bi ble OK? Nč jasn, ker men se zdi da smo naše ta velike glih od njih kupil in to v BC Mamo pa še dvoje male, ene so ble kupljene v Bauhaus, druge pa ne - vem ker ne pašejo skupaj. A bi hotla kjra poslat sliko teh ta neoporečnih, da pogledam če mam take? Ker so res zakon in bi bla vesela če mi jih bom lahko obdržala. Še dobr da je moj mal zabluzu z nakupom novega tepiha, ki naj bi nadomestil pene in zato še niso odromale v smetke.....
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 23:40:13
|
|
|
|
kapesanta
|
BIRDY - kako je pa tebi uspelo sliko in podatke spravit zraven tickerjev? Kaj obvladaš
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 8:16:21
|
|
|
|
ječi12
|
no majči sj pol pa samo še 14 dni pa si rešena :) naša gre pa v ponedeljek. je tut že dolgo doma. aja js sm puzzle kr stran vrgla...mi je čis useen kaj pravijo,ampak rajši vidim da vržem par € stran kokr da so res kej strupene,tko da sm kupila eno peno kokr airex blazina,samo da je ta 5x cenejša pa je lih tko super. in jo mamo 2x1m in je odlično...tko da smo usi na njej....puzzlov pa ne bom kupila več,kolega k dela z igračami jih je lih učerej pošiljal dobavitelju ker so jih tok dobili nazaj,in jih sploh ne bojo več dobavljali.... ne vem kera je napisala za kotaljenje,super ej :) bo luštn. a kera že GH dodaja? bo kera kmalu? mi bomo s 4 m začeli,no mamo časa do dneva žena... :)
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 9:02:21
|
|
|
|
novemberska
|
Zori82 jaz sem tudi vsa happy letela v leclerk po blazino, pa je niso več imeli...sem pa ble že ob 10h tam :S Pol sem pa še prijateljico v MB prosila, če mi gre pogledat, če je slučajno tam še kakšna pa je tudi niso več mel...mah kar nekaj no, pa tko mi je bla všeč:) Lep sončen dan punce in
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 9:03:47
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pajaca helov, si še tuki? A si ti pravila da maš pojstlo nagnjeno kar z knjigami (nožice dvignjene) zarad angelcara? a veš, takrat sploh nisem registrirala ko sem prebrala, pol sem pa neki študirala pa sem se na to spomnila... Lahko z povštrom dvigneš vzglavje, vem ker sva mela midva pri Kristi skoz z povštrom dvignjenega (pod jogijem seveda) in čist lepo normalno deluje tako kot more... šla spat, ker princeska misli da je delovni čas mame 24 h s povdarkom na nočno izmeno... bom probala, ker stilsko res ne izgleda... A AC si imela pod povštrom na ravni podlagi?
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 9:05:44
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 no majči sj pol pa samo še 14 dni pa si rešena :) naša gre pa v ponedeljek. je tut že dolgo doma. aja js sm puzzle kr stran vrgla...mi je čis useen kaj pravijo,ampak rajši vidim da vržem par € stran kokr da so res kej strupene,tko da sm kupila eno peno kokr airex blazina,samo da je ta 5x cenejša pa je lih tko super. in jo mamo 2x1m in je odlično...tko da smo usi na njej....puzzlov pa ne bom kupila več,kolega k dela z igračami jih je lih učerej pošiljal dobavitelju ker so jih tok dobili nazaj,in jih sploh ne bojo več dobavljali.... ne vem kera je napisala za kotaljenje,super ej :) bo luštn. a kera že GH dodaja? bo kera kmalu? mi bomo s 4 m začeli,no mamo časa do dneva žena... :) zakaj le vaju razumem...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 9:30:38
|
|
|
|
miya84
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 miya ti itak dojiš a ne? Pol ti pediatrinja ne bo nič utrujala, dojeni so malo drugače tretirani kot zalivančki. Lahko noč punce. ja dojima ja,na polno . ja sj načeloma nebi smela,če otrok rad je,nej je
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 11.2.2011 9:44:53
|
|
|
|
ajne1
|
hojla, na hitro se javim z eno idejo glede puzzlov za na tla. mi smo zadevo rešili z najcenejšim najtanjšim jogijem 140x200 iz pene iz ikee in se super obnese. sem ga kar v jogi rjuho oblekla (fino je, ker je pralno) in veselo se vsi valjamo po njem... lp
|
|
|
VaruškaJanjikaaaaKoliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?2€/uro (
36%)
2,5€/uro (
11%)
3€/uro (
18%)
3,5€/uro (
8%)
4€/uro (
12%)
4,5€/uro (
15%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!