Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 11:17:34
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne Pa še eno vprašanje: kdaj se lahko pri kopanju začne uporabljati milo? Jaz jo kopam samo z vodo in pa malo oljčka dam notri, samo enkrat bo treba milo začet, pa nimam pojma pri kateri starosti nam je patronažna rekla 1x tedensko s trdim milom, ostalo z vodo. No zdaj smo že preklopili na tekoče milo (Eucerin oljno milo ali pa od Subrine 2v1 otroško milo), ker je imela takšno čudno kožo po trdem milu (pa nč ni dišala ).
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 11:43:51
|
|
|
|
Urshy78
|
mi smo pa danes dobili prvo pikico, Tian je bil ful priden, nič jokal ima pa 6930 g in 62 cm.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 11:45:07
|
|
|
|
Urshy78
|
kopanje, jaz ga umivam samo z navadno vodo, enkrat na teden pa z milom. mi je pa P svetoval čim manj oljčkov, šamponov in raznih kemikalji.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 16:04:00
|
|
|
|
Slavi83
|
Simonmojca a lahko še mene dodaš prosim. Sanja rojena 23.11., porodna teža 3230kg, velika 50cm. 1.posvetovalnica: 4200g, 56cm 2.posvetovalnica: 5100g, 59cm. 3.pos. ps šele 3.3. Vnaprej se zahvaljujem.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 16:14:14
|
|
|
|
emma83
|
Dober dan. Midva sva zunaj po cele dneve, je treba izkoristiti sonček dokler traja, baje je od sobote naprej spet napovedan dež in sneg . Meni pa tole vreme ful sede. Danes sem šla do svoje osebne zdravnice, ker me desna bradavica še kar srbi in se mi kr koža lušči in je ugotovljeno, da imam na bradavici ekcem . Dobila sem eno mazilo in upam, da se stanje kmalu izboljša. Me je pa sinoči čisto zdelala migrena, ne vem kdaj sem jo nazadnje imela, na koncu sem še bruhala in šla že ob 21h spat, zjutraj je bilo pol že vse kul. Drugače pa vse po starem, Liamu nosek še vedno nagaja ampak se stanje izboljšuje, upam, da bo do konca tedna že brez tiste nadležne sluzi.
< Sporočilo je popravil emma83 -- 9.2.2011 16:21:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 17:35:39
|
|
|
|
aleksa83
|
Pozdravček ZA SEZNAM: Samanta: roj. 1.12.2010 (predvideni termin je bil.23.11.2010), težka 3770g, velika 51.5 cm 1.mesec 4500g, 53 cm 2.mesec 5730g. 56 cm Danes je spila tisto tekočino oziroma cepivo za rotavirus,.., upam, da bo, ker je cela neka mirna sedaj,... Zori: hvala za recepte :)) Pozdravček vsem,..
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 20:05:07
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 Me je pa sinoči čisto zdelala migrena, ne vem kdaj sem jo nazadnje imela, na koncu sem še bruhala in šla že ob 21h spat, zjutraj je bilo pol že vse kul. Emma, mene tud ! Zvečer sed je začelo. Z dolgim vročim tušem sem tok pregnala glavobol in slabost, da sem lahko zaspala. Ob 3eh ponoči me je še vedno glava bolela, ob 4ih ponoči sem bruhala. Ob 7ih zjutraj sem mogla vstat zaradi otrok, glava me je pa še zmer bolela. K sreči je do 11ih enkrat izzvenelo. Za popiz.dit! Pa da ne govorim, da me je takoj po porodu migrena napadla 8x v 3 tednih. Potem sem šla k homeopatu in dobila ultra močno dozo in je bilo do včeraj ok.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 20:09:28
|
|
|
|
phelps
|
Simonmojca, super seznam Zori, hvala za recepte Mi smo ok, izkoriščamo lepe dneve za vozičkanje, zato me ni kaj dosti tu. Danes sem jo peljala na slikanje za osebno izkaznico, upam, da bomo marca že šli na morje za kakšen vikend. Pa malo sva šli v nabavo za cotkami in je zdaj nova in lepa Bodite v cvetju, Neža in mami
< Sporočilo je popravil phelps -- 9.2.2011 20:10:19 >
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 20:29:08
|
|
|
|
november2010
|
Čer! Migrena - sočustvujem z vsemi, ki jo imate, sama jo imam že od svojega devetega leta dalje, tako da vem kakšne bolečine so to. Majchi - h kateremu homeopatu si pa šla to? Jaz takih stvari še nisem poskušala, ampak zdaj pa bi. Škodit najbrž ne more, če pa kej pomaga pa JUHU. zori - hvala za recepte. pajac - a sem jaz danes tebe slučajno vidla? Tam na perovem na tisti sprehajalni stezi tam okrog 4-ih popoldan - je bila ena tebi pododbna pa en otrok je bil zraven, pa mislim, da svetlo moder voziček? mere - ju3 imamo posvetovalnico tako da sporočim... zdi se mi pa da bodo kar konkretne številke :) Mi smo drugače ok, zdravje tud ok zaenkrat, velik vozičkamo, da tale sonček izkoristimo... skratka, vse ok :) Če bi se še un kup cunj tam v kotu sam zlikal bi blo pa že kar kičasto :)
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 21:20:48
|
|
|
|
majabar
|
nadinne, mi ze od zacetka uporabljamo milo. Tu se z dragim ne strinjava, jaz ga ne bi vsakic (tusiramo ga vsako jutro n vsak vecer), a take so navade tu. Na 2 ali 3 dni ga namazem s kremico. Zaenkrat ima zelo lepo kozo. Renesme, res malo poje, ocitno se ne pocuti dobro. Verjetno je samo prehlad in se bo kmalu uredilo, tudi prehranjevanje. Jaz imam pa obcutek, da se LM prenajeda. Pred 3 dnevi sem ga zvecer podojila po 2 urah po zadnjem dojenju. V tem casu se mi po mojem natece cca 100ml. To vidim, ko si iztisnem. Torej, pojedel je iz obeh dojk, potem pa se 180ml mojega mleka po flaski?!?! Urshy, kako je velik!! Zori, jaz pa nimam maila:(. Nisi dobila ZS z mojim naslovom? Hvala ze vnaprej!
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 22:07:28
|
|
|
|
emma83
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 pajac - a sem jaz danes tebe slučajno vidla? Tam na perovem na tisti sprehajalni stezi tam okrog 4-ih popoldan - je bila ena tebi pododbna pa en otrok je bil zraven, pa mislim, da svetlo moder voziček? Jaz sem bila tudi na Perovem ampak okoli 3h, sem šla na kavico v Krokodila pol pa domov po dolgem sprehodu.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 22:13:04
|
|
|
|
emma83
|
Meni se je migrena začela pojavljati tam enkrat v srednji šoli, ponavadi pred menstruacijo, enkrat sem celo morala poklicati očeta, da me je prišel v šolo iskat, nisem več zdržala biti pri pouku zaradi bolečine in slabosti. Obvezno moram odležati in odspati, včasih sem si morala še glavo povezati z ruto, ker je pritisk olajšal bolečine. Kr neki v glavnem, zdi se mi pa, da nihče drug v familiji nima takih težav.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 22:39:34
|
|
|
|
Majchi
|
Tud meni se je migrena začela že v OŠ. Zdaj, ko gledam nazaj, mislim, da je prišla nekje pri 14ih, skupaj z M in s puberteto. Tud jaz sem večkrat mogla sredi pouka domov in spomnim se, da mi je bilo enkrat tako slabo, da sem zdržala do doma in nato bruhala pred hišo. Res hudo. K homeopatu pa hodim že enih 6 let. Najprej sem hodila na Jezersko k dr.Hriberniku in on je imel res odlične rezultate. Ko sem prišla k njemu, sem imela migreno že po 3x na mesec. On je poskrbel, da je bilo že po 3 mesecih za 80% bolje. Na koncu tudi po celo leto skupaj nisem imela napada. Ko sem bila noseča z Lano, je nisem imela niti enkrat. Potem je pa ta človek tragično umrl in vse njegove kartoteke so bile prenešene na dr.Krevla v Lj. On me je zdravil z istim zdravilom, ki pa je nehalo delovat. Šele zdaj, po nekaj letih sva našla pravo zdravilo in zdaj mi spreminja le še jakost. Do tega poroda je bilo kar ok, takoj po porodu pa z istim zdravilom katastrofa. Ne vem, ne razumem čist tega, ampak mi je s temi zdravili dosti bolje. Tudi če imam migreno, je glavobol manj intenziven in le redko bruham. Če je to to, mi je ok .
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 9.2.2011 22:41:21
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Mi smo drugače ok, zdravje tud ok zaenkrat, velik vozičkamo, da tale sonček izkoristimo... skratka, vse ok :) Če bi se še un kup cunj tam v kotu sam zlikal bi blo pa že kar kičasto :) Mi se imamo čisto enako kot pri vas. Še posebej se pa lahko podpišem pod tvoj zadnji stavek . Mislim, da se mi je že enih 6 žeht nabralo, in to v 1 tednu. Neverending story tole peglanje .
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 8:08:30
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Tud meni se je migrena začela že v OŠ. Zdaj, ko gledam nazaj, mislim, da je prišla nekje pri 14ih, skupaj z M in s puberteto. Tud jaz sem večkrat mogla sredi pouka domov in spomnim se, da mi je bilo enkrat tako slabo, da sem zdržala do doma in nato bruhala pred hišo. Res hudo. K homeopatu pa hodim že enih 6 let. Najprej sem hodila na Jezersko k dr.Hriberniku in on je imel res odlične rezultate. Ko sem prišla k njemu, sem imela migreno že po 3x na mesec. On je poskrbel, da je bilo že po 3 mesecih za 80% bolje. Na koncu tudi po celo leto skupaj nisem imela napada. Ko sem bila noseča z Lano, je nisem imela niti enkrat. Potem je pa ta človek tragično umrl in vse njegove kartoteke so bile prenešene na dr.Krevla v Lj. On me je zdravil z istim zdravilom, ki pa je nehalo delovat. Šele zdaj, po nekaj letih sva našla pravo zdravilo in zdaj mi spreminja le še jakost. Do tega poroda je bilo kar ok, takoj po porodu pa z istim zdravilom katastrofa. Ne vem, ne razumem čist tega, ampak mi je s temi zdravili dosti bolje. Tudi če imam migreno, je glavobol manj intenziven in le redko bruham. Če je to to, mi je ok . jutro! Majchi kam hodiš k homeopatu (kje v LJ je to?) in če je vredu?. Jaz grem na kitajsko če bo kaj pomagalo. Sem bla že pr dveh in brez učinka. Mam pa take napade migrene da obležim v postelji za dva-tri dni. Sedaj po nosečnosti me je to 2x doletelo in sem mislila da bom umrla, nisem mogla vstat, nisem mogla hodit, praktično ne morem nič ko me zagrabi.
< Sporočilo je popravil nejka000 -- 10.2.2011 8:09:29 >
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 9:17:19
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 pajac - a sem jaz danes tebe slučajno vidla? Tam na perovem na tisti sprehajalni stezi tam okrog 4-ih popoldan - je bila ena tebi pododbna pa en otrok je bil zraven, pa mislim, da svetlo moder voziček? ja jaz sem bila. Peter pa je na poganjalcu z rumeno čelado, pa še kolegica je bila s punčko v vozičku. Katera pa si bila ti?? Če me boš še videla kar Petra pokliči, ker če se boš drla pajac te bodo čudno gledali!
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 9:19:56
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: emma83 IZVIRNO SPOROČILO: november2010 pajac - a sem jaz danes tebe slučajno vidla? Tam na perovem na tisti sprehajalni stezi tam okrog 4-ih popoldan - je bila ena tebi pododbna pa en otrok je bil zraven, pa mislim, da svetlo moder voziček? Jaz sem bila tudi na Perovem ampak okoli 3h, sem šla na kavico v Krokodila pol pa domov po dolgem sprehodu. no tebe potem nisem videla...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 9:21:03
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: november2010 pajac - a sem jaz danes tebe slučajno vidla? Tam na perovem na tisti sprehajalni stezi tam okrog 4-ih popoldan - je bila ena tebi pododbna pa en otrok je bil zraven, pa mislim, da svetlo moder voziček? ja jaz sem bila. Peter pa je na poganjalcu z rumeno čelado, pa še kolegica je bila s punčko v vozičku. Katera pa si bila ti?? Če me boš še videla kar Petra pokliči, ker če se boš drla pajac te bodo čudno gledali! a ja ziher si pa lahko ko zaslišiš: Peeeeeter! po moje se edino jaz tako derem čez cel Kamnik
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 9:34:24
|
|
|
|
november2010
|
Hehe :) No se mi je zdelo da si bila ti :) Jaz sem bila v avtu, pa sem se mogla lih na prehodu za pešce ustavt, pa sem čekirala vozičke :)
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 10:29:18
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac a ja ziher si pa lahko ko zaslišiš: Peeeeeter! po moje se edino jaz tako derem čez cel Kamnik Ej jaz bom prav v Kamnik prišla tole poslušat.
|
|
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 11:12:42
|
|
|
|
pajac
|
Ve se kar smejte, samo ga imam na poganjalcu in leti pred mano.. pol se pa derem kot utrgana...
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 11:13:10
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Hehe :) No se mi je zdelo da si bila ti :) Jaz sem bila v avtu, pa sem se mogla lih na prehodu za pešce ustavt, pa sem čekirala vozičke :) ja smo mogli počakat na prehodu
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 12:14:50
|
|
|
|
Renesme**
|
Midva tudi iz posvetovalnice nove mere 3.mesec 59,5cm in 6450g- bajsi, ni kej Bil je cepljen in pojedel Rotarix...pa ful se je zmrdoval in tako milo zajokal, ko ga je pičila Dobila sva tudi napotnico za razvojno...fant ni hotel cofa v levo pogledat, je šel do sredine in še mal potem pa kar nazaj v desno...sej doma gre tudi čist v levo, je pa res da veliko raje v desno glavo drži obrnjeno, zdaj mu pa vse levo nastavljam Hranjenje smo popravili, ko sem mu vrnila flašo TommeTipee...sem jo hotela zamenjat z aventovo, ker se cuclji na TT skoz trgajo (luknja je takoj prevelika), pa se je očitno tako razvadil, "da samo teče", da se mu ne da vlečt...no, sicer pa mu nič ne manjka, glede na kilažo
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 12:18:54
|
|
|
|
nejka000
|
oj. evo naju iz posvetovalnice, cepili je niso, merili tudi ne......zarad prehlada, gremo drug teden nazaj.
|
|
RE: Novembrski malčki 2010 10.2.2011 13:14:37
|
|
|
|
bejo2010
|
mi smo bili včeraj v posvetovalnici, velika je 64 cm, težka pa 7500g. Je pa dobila drugo dozo rotarixa in še pikec, ter zvečer doma vročino. Komaj sva jo zbili, pa še nosek ji je začel ponoči teč.
|
|
|
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!