|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
6.1.2011 21:46:55   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
bom se še js registrirala. kje in kako se bomo pa najdle? tem je miljon!

Na montinjakovem forumu bomo naredle svojo temo novemberke 2010 user posted image user posted image user posted image

http://montignac.mojforum.si/montignac-about638-0-asc-400.html user posted image

no evouser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.1.2011 22:11:03   
Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

bom se še js registrirala. kje in kako se bomo pa najdle? tem je miljon!

Na montinjakovem forumu bomo naredle svojo temo novemberke 2010 user posted image user posted image user posted image

http://montignac.mojforum.si/montignac-about638-0-asc-400.html user posted image

no evouser posted image

Uf, na tem forumu pa še nisem blauser posted image . Aleunam, pol pa nisem bla jaz tista, ki se me od tam spomniš. Jaz sem se tukaj na RR pofočkala na Montignacovi temi. Kaj pa, če bi rajš tuki ostale?user posted image  Miljavžnt bab in receptov je na temi Montignacuser posted image . Hmm, se vidi, da se mi ne ljubi še enga foruma čekiratuser posted image ?

Najki, tud jaz dojim in se lotevam te diete. Sem jo že po prvi nosečnosti, pa je blo mleka dovolj, nobene panike.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.1.2011 22:13:57   
Majchi

Aleunam - zumba je tole (sicer reklama za dvd, bistvo je vidno user posted image )

http://www.youtube.com/watch?v=oOpXuHL9RM4&feature=channel

Ej, a se hecateuser posted image ? Pa jaz tole lahko 1 leto vadim, pa ne bom tkole muvalauser posted image . Pa še žaluzije bi mogla dol spustit, da me ne bi kdo vidu in crknil od smeha...user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.1.2011 22:17:51   
Valentina85
Ma ste ble pa pridne danes s pisanjem sem kar brala in brala user posted image
Midve sva dan preživeli pri mojih, je blo prav luštno... Opažam, da odkar ji ne dodajam več svojega mleka in je 100% na Aptamilu, vsakič malo izbruhne, tako čist malo, razen danes zjutraj pa kar precej. Kaj mislite da je krivo? Aptamil?

Oblačila, moja ima še vedno vse št. 56, čeprav bodo bodiji kmalu premajhni.
Dieta, tudi jaz bom morala začet mislit na to, sicer sem na prednosečniški teži, vendar jih je vseeno enih 20 preveč. Si bom malo prebrala o tej dieti o kateri se pogovarjate... Fajn je, da bi skupaj začele, pa se spodbujale....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.1.2011 22:20:25   
Majchi
Ječi, par strani nazaj si me spraševala, kako mi gre, ko imam oba doma... Ni take panike, veš. Lana je ful pridna in razumna punčka, pa veliko se sama igra. Ima enih par namišljenih prijateljev, pa se zabavajouser posted image . Itak ima pa tud svoje fore, pa mi gre vse skup na živce, ampak to ni velikokrat.
Bedno mi je edino to, ker me omejuje pri sprehodih. Najprej sploh ven noče it, pol pa za ta prvim ovinkom teži, naj obrnevauser posted image . Smo ji zdej tisto rolko kupili, da se vozi gor, pa ji je bla direkt 1 dan zanimiva. Zdej jo imamo pa zato, da se jaz spotikam ob njouser posted image . Ah mulci, kaj češuser posted image .

Mi je pa fajn, ker smo zaenkrat zdravi. Tud prehlada ni v hiši. Trkaaaammmmm!!! Tko da upam, da se obnese tole, da je tavelka začasno doma. Februarja gre v vrtec, ko bo teh viroz konec.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.1.2011 22:26:02   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Ej, a se hecateuser posted image ? Pa jaz tole lahko 1 leto vadim, pa ne bom tkole muvalauser posted image . Pa še žaluzije bi mogla dol spustit, da me ne bi kdo vidu in crknil od smeha...user posted image

Mater si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem tu na rr tudi videla temo o montignacu, se mogoče kaj javim. Za vzpodbudo je super, samo kaj ko ni več toliko časa za internet (jaz včasih pišem kar med dojenjemuser posted image ).

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.1.2011 22:43:58   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Punce meni so lasje začeli izpadati, povsod so moji lasje, enega je imel Liam v ustih. Drugorodke koliko časa je pri vas to prvič trajalo?

A ze? Jaz se ne spomnim kako dolgo, bi rada rekla da cca 1 mesec, samo res ne vem vec.

aleunam a fruktoza je bolje od cukra kar se tice hujsanja? sem pekla piskote za diabeticarko, pa mi je se ostalo fruktoze, je pa prej nikoli nisem uporabljala.

nasa beba ne vem, ce bo fitoval kaj pomagal. celo nosecnost lasje vecinoma niso izpadali, zdej se pa hormoni uravnovesijo in morajo za 9m nazaj lasje izpasti. sej to se spuca, potem je pa spet normalno.

cerazette sem imela po prvem porodu, pa so me zamorile, da nisem sploh hotla user posted image . potem sem imela se slabo vest zaradi mojega, pa sem se nekaj silila v to... teden po prenehanju jemanja sem imela pa voljo za vse za nazaj user posted image . sam name vse hormonske tablete tako delujejo, pa jokava ratam pa redim se. sem se odlocila, da ne grem se enkrat v to. sem jih imela pa takrat samo 9m, ker po 12m sva hotla drugega otrocka narest in se kao 3m pucajo hormoni iz telesa.zdej imava sicer kondome v predalu, sam po moje bojo lih tam pozabljeni ostali.

fora zumbe je preprosto ples. trenerji v glavnem vzamejo razlicne plese in delajo kratke koreografije, da je ful zabavno in za vse starosti, sej lahko mal po svojem ritmu delas. ce mi en rece gremo eno uro plesat, bom sta stokrat rajsi kot za eno uro na aerobiko user posted image .

valentina najbrz vec poje po flaski pa drugo strukturo ima od tvojega mleka, verjetno je malo redkejse.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.1.2011 22:47:47   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Najki
aleunam a fruktoza je bolje od cukra kar se tice hujsanja? sem pekla piskote za diabeticarko, pa mi je se ostalo fruktoze, je pa prej nikoli nisem uporabljala.

Ja, ker je enostavni sladkor (ostali so sestavljeni), ne dviguje inzulina in se hitro prebavi. Ampak tudi s tem ni dobro pretiravati, a za kakšno pecivo je. Jaz sem si je tudi dala nekaj v zmes za kruh. Je pa skoraj bolj sladka kot navaden sladkor.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 6.1.2011 22:50:20 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.1.2011 23:08:20   
Najki
Ja ni cudno, da so se mi zdeli piskoti presladki user posted image . Sicer dam cukr samo v kavo, pa se to pijem 1x na dan, sladkarijam se pa prav komot odpovem, ce jih ni v hisi (malo sutra pri mojem cokofilu).

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.1.2011 6:08:18   
Valentina85
Dobro jutro!
Mi imamo danes malo drugačen urnik, včeraj je zaspala ob 22h in spala do 5.30, se pošteno najedla sedaj pa gleda kot mala sovica in noče bit v zibelki, tako da lepo počiva v ležalniku, jaz pa učit. Sem se prijavila na en izpit na podiplomcu, pa da vidmo če bom najdla dovolj časa za učenje...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.1.2011 8:32:21   
majabar
jeci, samoplacnisko greva k pediatru.
Spala sva dobro, jedel je kar pogosto, a takoj nazaj zaspal. Poliva se vedno. Kljub temu sem zamrznila 250ml mleka od vceraj, od te noci ga je ce se 120ml za danes cez dan. Tako, da gre kar dobro.
Kontracepcijo imam eno, ki ne vem, kako se imenuje, en mesec po porodu sem dobila injekcijo in drzi 3 mesece.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.1.2011 9:17:57   
nadinne
Jutro...ali pa že dober dan user posted image

Naša danes grozno dolgo spi...najprej je spala od 22.20 pa do 3h, nato sva jedle...sedaj pa spi že od 4h user posted image  Jaz sedaj zajtrkujem, ptem jo bom pa kar zbudila, ker mi bo joške razneslo...že vidim da se bo histerično drla ker boo tako lečna user posted image  Jo bom komaj previla user posted image

fruktoza...sem videla da je govora o njej...ne vem koliko kaj spremljate revijo VIP...jaz jo berem vsak mesec in spremljam teste...vglavnem enkrat je pisalo za fruktozo, da je treba pazit pri njeni uporabi...je namreč strupena za jetra, ker gre namreč za sintetično fruktozo, to ki jo kupimo v trgovini. Tako da so njeno uporabo odsvetovali...sama sem sklenila da raje merkam pri cukru...lažje zbijem dol kile kot pa pozdravim jetra user posted image

Evo alarm...mami ne bo pojedla zajtrka do konca...user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.1.2011 9:22:29   
emma83
Dobro jutro.

Mali je že zrihtan in nafutran, zdaj pa razgraja na kavču, med hranjenjem malo zadrema in se potem takoj zbudi, ko neha mleko teči.

Zjutraj, ko se je zbudil, sem ga odložila na ta veliko posteljo, da sem šla po vodo za jutranjo nego, pridem nazaj in ga najdem na trebuščku. Ne vem, a je to sploh OK, da se tako zgodaj otrok obrača?

Jaz bi tudi šla na zumbo, bom še kakšen mesec počakala z orng miganjem in potem začnem na polno. Moram pa tudi malo Montignaca preštudirat, ker moram dol dat še cca. 20kg.

Grem še jaz pozajtrkovat in kakav spiti.

Najki javi kaj je pokazala tehtnica, majabar ti pa tudi povej kako sta opravila pri pediatru.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.1.2011 9:33:40   
pajac
Jutro user posted image

Evo me dve z Ano sva včeraj omagali ob pol šestih user posted image Tako sem hin, da sem zaspala med dojenjem in se zbudila ob pol desetih, nato pa ob dveh pa ob štirih.. pa ob petih napenjanje.... no lahko danes spet grem spat ob šestih..user posted image .. Še dobro da je mož urihtal Petra in ga dal spat.. no saj je on tudi starš...

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska
Hana naslednjo nedeljo dopolnila 3 mesece , tko da je že kar velka punca user posted image user posted image

A že??? Mi smo komaj prvi mesec dopolnili....user posted image no saj bo drugi prav hiter tukaj user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.1.2011 9:41:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Da porocam, kako napredujeva. Danes sem ga prvic izmerila cez 5kg (5050g)user posted image . Poliva recimo 90% od tistega vceraj in predvcerajsnjim, morda je mali napredek, a se zdalec, da bi bilo dobro. Jutri sva narocena pri pediatru. Malo me skrbi se njegov popek, ker se zelo izboci, ko kaka, v mirovanju pa izgleda, kot da bi imel en zracni mehurcek s cisto tanko kozico cez cel popek, sivkastmodre barve. Ne vem, morda je kila, bom vprasala jutri. Sem pa danes pridelala toliko mleka, da sem ga dala 110ml zmrzniti, cca 60ml ga je se v hladilniku, ce bo slucajno se danes kriza, a dvomim, ker ze spanckauser posted image . Sem res vesela za mleko, a tudi zelo utrujena.

takšen popek je imel Peter in je to (vsaj po opisu sodeč) kila.. Ni kaj za narediti, samo se popravi z leti v > 90%, pri preostalih je pa potrebno opraviti operacijo, če moti. Edini problem pri kili je to, da moraš pri joku biti prepričana da se kje kila ni ukleščila (no to ni zelo pogosto je pa možno)

Malo spremljam tvoje poste in vidim da se mu polivanje umiri, ko ne uživaš mlečnih izdelkov.. A ne bi probala za dalj časa ukinit vse kaj vsebuje mleko?? Vsekakor, če je mleko problem ni v redu niti kozje!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.1.2011 9:44:39   
pajac

k sm ful slabih stranskih učinkov prebrala od punc k jemljejo te tablete. sama sm pa jedla logest in se ful zredila 4l nazaj....

za stranske učinke ne bom rekla, samo rediš in enega preprostega razloga.. povečajo apetit, ostalo pa narediš sama user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.1.2011 10:02:29   
majabar
pajac, zdaj sem ze 3 dni na popolnoma brezmlecni dieti. Tudi skritega mleka, recimo v piskotih, ne jem. Cokolade sploh ne, vse ka ima mleko v prahu ali maslo. Nic nic nic. Danes je 4. dan, se vedno poliva:(. A gre ocitno tudi nekaj skozi zelodcek, ker kaka vsaj 3x na dan. Blato je vedno rumenooranzno, danes ponoci pa je bilo zeleno. Zdaj pa spet rumenouser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.1.2011 10:10:45   
pajac

pajac, zdaj sem ze 3 dni na popolnoma brezmlecni dieti. Tudi skritega mleka, recimo v piskotih, ne jem. Cokolade sploh ne, vse ka ima mleko v prahu ali maslo. Nic nic nic. Danes je 4. dan, se vedno poliva:(. A gre ocitno tudi nekaj skozi zelodcek, ker kaka vsaj 3x na dan. Blato je vedno rumenooranzno, danes ponoci pa je bilo zeleno. Zdaj pa spet rumenouser posted image .

za učinek diete je treba počakat vsaj 14 dni.. probaj. Pazi na to da ga imajo tudi salame in paštete, pa kruh.. Za probat je no, vsaj meni se zdi, glede na to kar pišeš...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.1.2011 10:18:25   
emma83

Zeleno blato je ponavadi pokazatelj krčev. Pri nas je enako, če so krči je blato temnozeleno, če je pa vse OK pa oker rumene barve.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.1.2011 10:26:35   
pajac

Zeleno blato je ponavadi pokazatelj krčev. Pri nas je enako, če so krči je blato temnozeleno, če je pa vse OK pa oker rumene barve.

se strinjam, mene je bolj zmotilo to polivanje... Mi pa smo že pozabili kaj je to rumeno blato...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.1.2011 10:29:44   
emma83
pajac a ima mala še vedno kri v blatu? Kdaj pa imate gastroenterologa? To ji bodo verjetno črevesje pregledali a ne? Bošček mali, upam, da se vam vse čimprej porihta in da začnete uživati na polno. Verjamem, da je ful težko vsem 4.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.1.2011 10:31:37   
pajac

pajac a ima mala še vedno kri v blatu? Kdaj pa imate gastroenterologa? To ji bodo verjetno črevesje pregledali a ne? Bošček mali, upam, da se vam vse čimprej porihta in da začnete uživati na polno. Verjamem, da je ful težko vsem 4.

zadnje 2 dni nisem opazila (no predvčerajšnim ponoči nazadnje).. Napotnico smo dobili v roke včeraj in jo je moj takoj poslal in sedaj čakamo na datum.. Ne vem kakšen bo pregled.. bom poročala... Upam samo da ne bo konec januarja, ko imam eno predavanje v Mb...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.1.2011 10:42:10   
majabar
Lahko bi bili krci, a ko berem, kako jokajo in kricijo med krci mi je cudno, ker moj ne. Lahko pa, da ga napenja, ker ponoci nisva podirala kupcka, ko je jedel.
Sem prebrala, cesa vsega ne smem, ja, je kar huda dieta, ampak bom probala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.1.2011 11:03:37   
pajac

Lahko bi bili krci, a ko berem, kako jokajo in kricijo med krci mi je cudno, ker moj ne. Lahko pa, da ga napenja, ker ponoci nisva podirala kupcka, ko je jedel.
Sem prebrala, cesa vsega ne smem, ja, je kar huda dieta, ampak bom probala.

Načeloma so res sitni, če so krči. Zeleno blato je lahko tudi, če imaš veliko mleka in spije potem veliko prednjega mleka, ki hitro gre skozi prebavila.. Na to temo sem v zadnjih tednih naredila dizertacijo ...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.1.2011 11:08:05   
kapesanta
KONTRACEPCIJA: bo treba razmislit - jaz sem tudi hotela inekcijo, pa je pri nas ne dajejo več - so namesto tega ene tablete, ki jih edine lahko jemo doječe mamice. Obročka ne bom, ker moj neki sanja še o enem, jaz se pa o tem še nisem čist odločila - vsekakor če se bomo odločili je treba uštimat zlo hitro, ker pol hočem pa pred 40.

KRČKI: smo mislili da so že šli, samo so ostali v blagi obliki - glih tolk da noče lepo sama zaspat brez sesalca. No sej če hujšga ni....

SPANJE: lepo spi celo noč - od 10-11 pa do 9, vmes jemo nekje od 2-3 in pol od 6-7.

COTKE: body HM še 56, vendar so rokavi že bolj na knap (sam se silimo zaradi zapenjanja na poklop), pajaci 56 so že pospravljeni in nosimo 62. Bi bila že tudi kakašna 68 prav, samo jih mora moj najprej dat iz podesta (kar ga prosim že 14 dni user posted image )

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?