emma83
|
Dober dan, obupna noč za nami. Začelo se je zvečer s krči, OK to itak traja en čas, pol vem da mine in da zaspi od utrujenosti, sinoči pa vsake pol ure weeeeee (kopiram od tebe library), na koncu nisem več vedela kaj bi. Ob 7.30 sva vstala, se zrihtala, pol se je pokakal in komaj zaspal, potem pa spet začel jamrat tko da sem ga pa zdaj kr v trak strpala in mi notri spi, upam, da bo pomagalo, ker je ful nenaspan. Očitno še vedno vpliv polne lune, ker je bila prejšnji mesec enaka štala. Jaz bi pa mogla stanovanje posesat, ker dobim čez dobro uro obiske, pa lase bi si mogla umit, pa kopalnico spucat pa še skuhat. Posesala po moje bom, skuhala tud, ostalo bo pa moglo počakat. IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85 Zdaj smo se zrihtale in čakamo, da pride tašča na obisk , moram met dobre živce Nas je več takih, ko je tukaj, si moram v glavi ponavljati dihaj, dihaj, dihaj, saj bo šla domov; ko smo pa mi pri njih pa zdržim max 1,5h, pol se mi pa začne že mešat in gremo domov ali pa pač nekam drugam. Včeraj sva z malim lutala po LJ cel dan in sva še pri njih mogla nujno nekaj pobrat in mi ženska reče, da ne bom jaz kje lupinice z otrokom pozabla . Sem sam rekla hvala za nasvet, đizs no. Renesme kaj boš šla pa gledat? Jaz bi šla Harryja Potterja sam verjetn čist predolg traja, jp sem preverila dve uri pa pol. Lottyka se že nekaj časa ni javila. A je vse kul? IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc Ker naš se skor nč ne zabava sam, če mu naštimaš igračke na stolu al pa da bi bil recimo miren v stolu. Skos mu moram zraven kakšne igračke kazat, pol pa tud to ni dost in tečka in sploh ne vem več kaj bi rad ... Pri nas je enako, še najboljše je, ko sva zunaj, takrat pa uživa. Grem posesat, da vsaj zgleda, da imam pospravljeno stanovanje.
|