|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
23.12.2010 10:06:10   
Valentina85
Dobro jutro!

Hana je bila včeraj v primerjavi z večerom prej ful pridna. Prespala je cel dan, vmes se je zbudila za jest, previla sem jo in je že zaspala nazaj. Tako da je mami popoldne piškotke pekla. Zvečer je zaspala ob 23h in spala do 6h. Zgleda, da imajo naši user posted image zaspane in manj zaspane dni user posted image

Zdaj smo se zrihtale in čakamo, da pride tašča na obisk user posted image , moram met dobre živce user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 601
23.12.2010 10:31:46   
philadelphia
Dobro jutro!

Ja naša ga pa že od včeraj zvečer nekaj biksa. Kr tečkala bi in tečkala. Včeraj sva bili cel dan sami, ker je imel moj silvestrovanje v službi. Sej sva kr preživeli, samo zvečer pa weeeeeee. Ponoči tudi dve uri, če ne več weeeeeeeeee. Zjutraj se mi je že kr trgalo. Zdaj pa neki jamra in samo čakam kdaj začne peti. Očiitno bo pevka user posted image .

Ja jaz tud malo pogrešam pogovore in kako uro frej. Edine obiske, ki sem jih imela, so bili obiski mojih, enkrat sta prišla tast in tašča in enkrat svak z družino. Vmes se je še oglasil nekajkrat moj oče. Zdaj pa nič. Cel dan sama. In to jaz, ki kr rabim malo družbe. (sicer sva se oba zmenila, da bi obiske imela po novem letu, toliko da bo miška malo večja in da jo ne izpostavljava preveč vsem tem virusom, ki razsajajo). 
Sem rekla mojmu, da moram malo ven, da se spet mal skuliramuser posted image . Sej mi ni odveč bit doma z našo malo lepotičko, mi je kr fajn z njo, sam ne bi pa imela nič proti za eno uro pavze.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.12.2010 10:39:54   
nejka000
jutro!

Naša Zoja je dans spala kot top. Se je včeraj zmatrala ko se je popoldan drla da je baje ni blo za poslušat. Se vidi da mene ni blo, ker sem z Žanom hodla na božička. Joj je bla gužva, da smo komaj do bižička prišli.
Evo pa še slikica:
user posted image

pa še slikica našega škratka
user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 603
23.12.2010 11:07:41   
škorpijonček_
Hoj,

da se še jst oglasim in pojamram. Se kot zombi. Mali ni včeraj spal od 9-21h...krči taki, da mene boli. Jst ne vem kaj naj nardim.
Pajac, očitn imava iste probleme, če tvojo tudi skozi zvija.
Ma nč več ne vem kaj lahko jem, kaj ne...eni pravjo za mlečne izdelke ja, eni ne...pol pa vedi.
Nč, to je blo na hitro.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 604
23.12.2010 11:07:51   
emma83
Dober dan,

obupna noč za nami. Začelo se je zvečer s krči, OK to itak traja en čas, pol vem da mine in da zaspi od utrujenosti, sinoči pa vsake pol ure weeeeee (kopiram od tebe library), na koncu nisem več vedela kaj bi. Ob 7.30 sva vstala, se zrihtala, pol se je pokakal in komaj zaspal, potem pa spet začel jamrat tko da sem ga pa zdaj kr v trak strpala in mi notri spi, upam, da bo pomagalo, ker je ful nenaspan. Očitno še vedno vpliv polne lune, ker je bila prejšnji mesec enaka štala. Jaz bi pa mogla stanovanje posesat, ker dobim čez dobro uro obiske, pa lase bi si mogla umit, pa kopalnico spucat pa še skuhat. Posesala po moje bom, skuhala tud, ostalo bo pa moglo počakat.

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Zdaj smo se zrihtale in čakamo, da pride tašča na obisk user posted image , moram met dobre živce user posted image

Nas je več takih, ko je tukaj, si moram v glavi ponavljati dihaj, dihaj, dihaj, saj bo šla domov; ko smo pa mi pri njih pa zdržim max 1,5h, pol se mi pa začne že mešat in gremo domov ali pa pač nekam drugam. Včeraj sva z malim lutala po LJ cel dan in sva še pri njih mogla nujno nekaj pobrat in mi ženska reče, da ne bom jaz kje lupinice z otrokom pozabla user posted image . Sem sam rekla hvala za nasvet, đizs no.

Renesme kaj boš šla pa gledat? Jaz bi šla Harryja Potterja sam verjetn čist predolg traja, jp sem preverila dve uri pa pol.

Lottyka se že nekaj časa ni javila. A je vse kul?

IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Ker naš se skor nč ne zabava sam, če mu naštimaš igračke na stolu al pa da bi bil recimo miren v stolu. Skos mu moram zraven kakšne igračke kazat, pol pa tud to ni dost in tečka in sploh ne vem več kaj bi rad ...

Pri nas je enako, še najboljše je, ko sva zunaj, takrat pa uživa.

Grem posesat, da vsaj zgleda, da imam pospravljeno stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 605
23.12.2010 11:25:30   
tejci1981
Dobro jurto (vsaj zame) user posted image !

Danes je dragi vstal z malim ob pol 6 in sem jaz lahko spala,....do 10 joj kak je pasalo!!!!

Vsako jutro ima mali akcijo od 5 ure naprej,....ga zvija, pa bi se nosil, kako urco, pol pa gospod zaspi ko kanonuser posted image !
Včeraj je bil pa cel popoldan tak hudo siten,.... ga je zvijalo, ....mogoče malo tudi luna,....

Renesme - bravo za tvojega!user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 606
23.12.2010 11:34:14   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

Punce kako dolgo ste čakale na sleepy wrap da so vam ga poslaliuser posted image . Jaz sem ga danes naročila.

Naročila v četrtek, dobila v torek.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 607
23.12.2010 12:51:06   
nejka000
evo v torek naročila sleepy-ja, danes že v testiranju. Kar je  najpomembneje, Zoji se dopade da sploh ven noče in lepo panćka

user posted image

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 608
23.12.2010 13:50:34   
ječi12
ojla

punce kr uzemte si frej če rabite. sj so očki tut z dvema rokama pa nogama in glavo user posted image  nimajo jošk,ampak sj eno urco lahko kam pičite. js sm šla že žurat,pa tut tko si uzamem frej,če ne drugače si porazdeliva js enga on enga. dons greta z malo na hokej pa bom sama z malim da se malo pocrkljava. tko da meni je prou fino morm rečt.

drugače pa ni za pričakovat da se bojo teli cefizli samo zabavali,če ste to mislnle ste kr optimistke user posted image  sj eni valda so fenomeni in jih nekam daš in kr gledajo in so tiho.samo v večini pa ni tko. js sm mela učeri malega na pultu k sm delala rafaelote in sva se zraven pogovarjala,gledu je okol ipd. igračke so pa itak še nezanimive. bomo mogli še mal zrasti. tko da pogovarjanje dela čudeže,pa zravn še kšna pesmica,pa petje pa kšni čudni zvoki pa bo. :) sj če pojete lahko sesate,kuhate,lenarite,use gre zravn samo pet je treba user posted image  no sj morm reč da se to naši ta veliki pozna,je že pri 18m govorila v stavkih kot profesor,R je že izgovorila takrat,in zdj pri 2,9h govori kot profesor,poleg tega pa še tiho ni nič user posted image

pri nas je mirno,oba otroka spita,kosilo je ready,zdj še ati domov pride in bomo pojedli pol pa akcija k se zbudita :)

uživajte.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 609
23.12.2010 14:26:53   
november2010
hej punce....

jaz pa moram rect, da je nas mali zelo priden, tud krckov ni vec, imamo zdaJ milumil mleko in mu ocitno zelo odgovarja.
ko je buden rad gleda vrtiljak ali enga tzga pisanega metuljcka didakticnega. bolj kot gre proti veceru, vec se v stanju budnosti zeli v narocju nosit in mi sleepz wrap ful prav pride.

cas zase... imam sreco, da je moj trenutno ob dopoldnevih veckrat doma in gremo skupaj kam al pa grem jaz po svoje mal naokrog.
Danes sta bila cel dopoldan sama, sem imela ginekologa, pol pa se frizerja....

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 610
23.12.2010 14:27:50   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Kapesanta a spali sta skupaj???

Sara običajno spi na sredini med nama (eni priporočajo do 3 mesecev spanje pri mami) na povštru proti polivanju. Včeraj pa sem jo stisnila in sva spali objeti - prou fajn filing user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.12.2010 14:36:49   
D0aisy
Hello!

Mi smo prišli iz prve posvetovalnice. Zredili smo se bolj malo le 600 g, zrasli 3 cm. Bo potrebno malo več dodatka dodajati. Imamo pa na prstku rdeč madež, ki verjetno ne bo izginiluser posted image .

Tudi Milo igračke še nič ne zanimajo, tako da bo na to potrebno še malo počakati.

user posted image Zanima me, če je kateri mamici že izginila linea negra (tiste, ki ste jo imele)?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.12.2010 15:43:42   
ljubljana
meni še ni izginila, rodila sem pa 11.11.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.12.2010 16:25:07   
nejka000
tudi meni še ni izginla pa sem rodila 2.11.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 614
23.12.2010 17:16:45   
Bela01
Da se še jaz malo oglasim.

Torej Vita se je rodila 25.10. - 11 dni prej. Njena teža je bila 2940 (odpustna 2860g) in velika 50cm. Pri treh tednih je imela 3650g in 53,5cm. Danes pa smo bili že drugič v posvetovalnici. Punca je noro pridobila. Ima 5445g in 58cm. Se izključno dojima in res lahko rečem, da so mi ogromno pomagali nasveti društva LLL. Imele sva manjše krize zvečer z mlekom, vendar sem vztrajala brez dodatka in se je izplačalo.

Drugače pa je vedno bolj pridna. Že kakih 10 dni spi v kosu od nekje 10 do 5 zjutraj, nato pa čez cel dan na cca. dve uri (in pol) dojimo. Edino enkrat popoldne ima malo daljši presledek, cca. 3,5 ure.

Šraufat jo je začelo malo tam po 6 tednu, ko je naenkrat čez noč začela samo enkrat na dan kakat, medtem ko je prej skozi kakala. Vendar fejst pomaga čajek iz kumine in janeža, sladkanega s kuminovim sirupom in dodanimi Biogaja kapljicami. To ji dam cca. 30ml na dan nekje ob 13-14 uri in ji zelo pomaga pri prdecih ("lepše" ropota v plenički :) ).

A dajete AD3 kapljice? Jaz ji še nisem začela devat. Bom pa verjetno zdaj začela, glede na to kako fejst raste in je zunaj tako skisano vreme, se bojim da dobi premalo D vitamina.

Kdaj pa daste kaj svoje otročke spat zvečer in na splošno kako vam kaj spijo čez dan? Moja spi dopoldan nekje 1 uro tak v presledkih, nato popoldne v kosu nekje 2-3 ure. Ponavadi jo morem okoli pol 6 zbudit, da se naje in ima malo pavze, da se v želodčku poleže, nato pa se greva okoli pol 8 umivat. Najraje se tušira in fena. V banjici se je kopala vsega mogoče 3×, ker ko jo dam na hrbet, jo je strah. Zato pa takrat, ko se ne tuširava, jo na brzino umijem kar v umivalniku in nato še malo s krpicami. Oblačenje pa ni fajn. Pol je treba takoj (če bi že dala prej, ko bi bilo prepozno :)) ) dat zizo in potem se dojiva in cartava nekje do 9-10. Potem pa v kinderped :). Malo še brca kakih 10 minut noter potem pa zaspi.

Pa še ena slika mojga smeškota :):

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 615
23.12.2010 19:34:22   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

user posted image Zanima me, če je kateri mamici že izginila linea negra (tiste, ki ste jo imele)?

Men je moja G rekla, da lahko rabi 9 mesecev, da zgine user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bela01

Kdaj pa daste kaj svoje otročke spat zvečer in na splošno kako vam kaj spijo čez dan? Moja spi dopoldan nekje 1 uro tak v presledkih, nato popoldne v kosu nekje 2-3 ure. Ponavadi jo morem okoli pol 6 zbudit, da se naje in ima malo pavze, da se v želodčku poleže, nato pa se greva okoli pol 8 umivat. Najraje se tušira in fena. V banjici se je kopala vsega mogoče 3×, ker ko jo dam na hrbet, jo je strah. Zato pa takrat, ko se ne tuširava, jo na brzino umijem kar v umivalniku in nato še malo s krpicami. Oblačenje pa ni fajn. Pol je treba takoj (če bi že dala prej, ko bi bilo prepozno :)) ) dat zizo in potem se dojiva in cartava nekje do 9-10. Potem pa v kinderped :). Malo še brca kakih 10 minut noter potem pa zaspi.

Evo jaz dam isto spat, sam da imamo kopanje šele ob 9h, potem pa oblečt pa na joško, pa še AM če je treba, pol pa v posteljo. Večinoma zaspi, redko ga je treba pa še mal aktivno uspavat, mal nest al pa se kej pogovarjat user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.12.2010 9:00:00   
pajac
Kaj zdaj kdo bolj spi??? Mame ali novemberčki???user posted image user posted image user posted image

Jutro!user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.12.2010 9:55:12   
nadinne
Jutro.

pajac...ja ne vem kdo bi bolj spal...jaz bi sigurno user posted image

Mi smo imeli noro noč oz. večer...mala se je hotela dojiti v nedogled, mene je že dojka bolela za popiz...potem je pa mala še opletala in se odrivala od mene in vlekla bradavico da je joj...obup. Mi je tako živc potegnila, da sem jo odstavila kar malo na silo, ker sem planila v jok pa kar tresla sem se...je mogel potem moj Evelino stran vzet in jo je skušal umirit...se je itak drla kot nora...jaz sem potem še bolj jokala, ker sem videla da hoče še jesti, jaz pa nisem mogla več. Sem ji naredila flaško, pa smo spet imeli borbe...ampak je po več kot eni uri na moji joški, ko je neprestano vlekla, potem popila še 50ml! user posted image Sploh ne vem kaj je to bilo?! Potem je nekako zaspala ob pol dveh...in spala do 6.40! Tako dolgo še ni nikoli spala ponoči. Moj je bil zjutraj čisto hin, je šel kar dve uri kasneje v službo. No zej zjutraj pa sicer poje in zaspi, ampak med dojenjem non stop opleta in je nemirna, se odriva stran in ko seveda potem izgubi bradavico je takoj jok user posted image Mene to tako frustrira da ne znam povedat...se res vprašam a sem sploh dobra mama, da me vse vrže s tira! A sploh znam oz. sem sposobna skrbet za takega dojenčka?!!! Včasih imam res občutek da je tole vse skupaj preveč zame user posted image Evo mi že solze dol tečejo...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.12.2010 10:03:40   
naša beba
Dobro jutro dekleta moja!!!

Nič ne spimo več, malčki ne pustijo...

Uh smo imeli naporen mesec.... za znoret... od širjih tednov kar je Ema stara, smo bili doma le deset dni!!!!!
Najprej, mislim, da sem že pisala me niso resno jemali, da pri meni ne pije in je bila na dan ko bi morale domov že fajn dehidrirana... (mimogrede, meni je pa skor joške razneslo, osebje pa dobesedno ni pomagalo pri dojenju!!!!). Antibiotiki sedem dni dvotirno... Dodatna diagnoza: uroinfekt
No, pol smo bli malo doma, prejšnji teden pa kontrola in zopet slabi izvidi... lejga šmenta, v petek popoldne takoj nazaj v bolnico... zopet ponovljen uroinfekt... pa sva prišli domov včeraj ...
V glavnem, svašta od veselega decembra, prazničnega vzdušja in šopinga... naj se "pohvalim" kako je z darili.... nimam niti enega samcatega ... sorry folk, ampak sem egoist in sem poskrbela sam za sebe in si dala Emo...user posted image user posted image

Nič, dans smo ekstra cmevkasti, bo treba mlekarno odpret...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.12.2010 10:07:02   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

ampak med dojenjem non stop opleta in je nemirna, se odriva stran in ko seveda potem izgubi bradavico je takoj jok

Točno to dela tudi moja mala, danes ponoči je jokala točno na eno uro in ko sem jo pristavila je samo na široko odprla usta in miže iskala bradavico (no pri meni je to nastavek)... pol pa zagrabi in vleče sem in tja.. kot da pozabi kako je treba potegnit, da tudi kaj priteče...

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.12.2010 10:14:13   
novemberska

Nadinne vsekakor si dobra mama in verjemi da tvoj dojenček čuti vso tvojo ljubezen. Vem da ti je težko,ampak bo s časom bolje,ta ljubezen ki si jo delita vidve z Eveklino je nekaj posebnega in se nikoli ne neha,ampak se samo veča.user posted image user posted image user posted image

Najin največji zaklad, največja sreča Hana 16.10.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.12.2010 10:14:39   
birdy
Nadine, user posted image user posted image
In ne mislit da nisi sposobna rihtat dojenčka! Mislm da smo kak tak dan dale že vse mame skoz, tok da veš, nisi edina. Tud jst sem bila že dobesedno jezna (pri vseh treh) na otroke zakaj skoz cmevkajo. Tko pride in te čist spravi iz tira. Zato nisi slaba mama ampak si samo človek.
Kar se tiče pa dojenja... Mogoče ima preskok v rasti in rabi več. Ti doji, če bo pa prehudo pa dej dodatek. Mleko bo slabo nastajalo če boš ti živčna. Včas je bolje dat dodatek, otrok pol zaspi, ti si tisto spanje vzameš čas zase, se pomiriš, i kar naenkrat mleka spet dovolj. 
Sej bo šlo, boš vidla, sam zaupi vase!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.12.2010 10:42:45   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Jutro.

pajac...ja ne vem kdo bi bolj spal...jaz bi sigurno user posted image

Mi smo imeli noro noč oz. večer...mala se je hotela dojiti v nedogled, mene je že dojka bolela za popiz...potem je pa mala še opletala in se odrivala od mene in vlekla bradavico da je joj...obup. Mi je tako živc potegnila, da sem jo odstavila kar malo na silo, ker sem planila v jok pa kar tresla sem se...je mogel potem moj Evelino stran vzet in jo je skušal umirit...se je itak drla kot nora...jaz sem potem še bolj jokala, ker sem videla da hoče še jesti, jaz pa nisem mogla več. Sem ji naredila flaško, pa smo spet imeli borbe...ampak je po več kot eni uri na moji joški, ko je neprestano vlekla, potem popila še 50ml! user posted image Sploh ne vem kaj je to bilo?! Potem je nekako zaspala ob pol dveh...in spala do 6.40! Tako dolgo še ni nikoli spala ponoči. Moj je bil zjutraj čisto hin, je šel kar dve uri kasneje v službo. No zej zjutraj pa sicer poje in zaspi, ampak med dojenjem non stop opleta in je nemirna, se odriva stran in ko seveda potem izgubi bradavico je takoj jok user posted image Mene to tako frustrira da ne znam povedat...se res vprašam a sem sploh dobra mama, da me vse vrže s tira! A sploh znam oz. sem sposobna skrbet za takega dojenčka?!!! Včasih imam res občutek da je tole vse skupaj preveč zame user posted image Evo mi že solze dol tečejo...

nadinne ne se sekirat!!!! No naša Ana to tudi dela (in danes ponoči je to počela kar nekaj časa in je meni tudi šla na živce)... Jaz jo takrat dam kar stran iz dojke, ker mislim, da ni problem v lakoti, ampak v čem drugem.. Potem probam podreti kupček (vztrajam kar nekaj časa), če ne gre, ji dam dudo jo stisnem k sebi zibljem in pojem.. S časoma se umiri in zaspi (lahko to traja kar nekaj časa).. To, da ti je tako dolgo spala je, po moje, kazalo, da dodatka verjetno ni potrebovala, ampak se ni znala umirit... Pri Petru sem se tudi jaz sekirala tako kot ti, zdaj pa to jemljem drugače.. Veš kaj probaj.. Pobaši malo v dnevno sobo (ja sredi noči - saj lahko spotoma gledaš kdo tudi ne spi user posted image ), pusti si neko glazbo za svojo dušo (nič ni narobe niti s heavy metalom, če tebi paše!) zaplešita in odpikaj jok... Verjemi, ko boš ti mirna, boš lažje prenašala dretje (jaz Petru ves čas govorim, da Ana ne joka, ampak, da se tako pogovarja in da jo malo slabo razumemo user posted image ) obenem bo ona čutila tvoj mir in bo hitreje nehala..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.12.2010 10:46:11   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Dobro jutro dekleta moja!!!

Nič ne spimo več, malčki ne pustijo...

Uh smo imeli naporen mesec.... za znoret... od širjih tednov kar je Ema stara, smo bili doma le deset dni!!!!!
Najprej, mislim, da sem že pisala me niso resno jemali, da pri meni ne pije in je bila na dan ko bi morale domov že fajn dehidrirana... (mimogrede, meni je pa skor joške razneslo, osebje pa dobesedno ni pomagalo pri dojenju!!!!). Antibiotiki sedem dni dvotirno... Dodatna diagnoza: uroinfekt
No, pol smo bli malo doma, prejšnji teden pa kontrola in zopet slabi izvidi... lejga šmenta, v petek popoldne takoj nazaj v bolnico... zopet ponovljen uroinfekt... pa sva prišli domov včeraj ...
V glavnem, svašta od veselega decembra, prazničnega vzdušja in šopinga... naj se "pohvalim" kako je z darili.... nimam niti enega samcatega ... sorry folk, ampak sem egoist in sem poskrbela sam za sebe in si dala Emo...user posted image user posted image

Nič, dans smo ekstra cmevkasti, bo treba mlekarno odpret...

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 624
24.12.2010 10:50:43   
pajac
Bejbe, ne dovolit, da vam vlečejo in grizejo bradavice.. glavico kar pritisnit zraven, če noče pa čez par minut spet probat.. saj ko so lačni jejo.. Ne pozabit, da je za njih dojka tolažba in včasih jim gre na živce, če teče mleko, oni pa bi se samo cartali, tisti silikonski hudič, pa ni nič kaj okusen!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?