|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
4.12.2010 10:29:11   
Anonimen
obcinarka user posted image  vesela, da je vse ok!

Arwenko: pridno počivaj in lenari!!!

nadka: kako čisto zasneženi? A ga je spet toliko padlo?

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
4.12.2010 10:35:11   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

obcinarka user posted image  vesela, da je vse ok!

Arwenko: pridno počivaj in lenari!!!

nadka: kako čisto zasneženi? A ga je spet toliko padlo?

ma ne samo splužli jim še niso, no po tevečem že samo z avtom pa glih ne pridema k njim ker je malo hriba peš mi pa glih ni za it pa še jajčko v rokah nosit, hvala lepa za tako telovadbouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.12.2010 10:36:58   
enček
Jutrček,

da vas na hitro pozdravim, končno je nahalo snežiti, sem včaraj raje bolj mirovala, da neb bilo treba kam it, ker so bile ceste obupne.

Super občinarka.......naslednjič pa v porodnišnico samo še po štručko user posted image

nadka počakte do ponedeljka k bo dež...se bo itak vse stopilo. Idila je pa res lepa.

Arwenko, včasih res paše tak umirjen dan. Uživaj v njem in vse lepo na počasi. In lučke v MB so lepe???
Midva sva jih tudi vsako leto šla gledat, letos si bom pa okrasitev ogledala verjetno kar sproti, na poti v porodnišnico user posted image

Spanje pa pri meni že nekaj časa ne funkcionira najbolje....jao včasih kr prebedim noč....ene dve noči sem pred kratkim spala 4 ure skupaj. Sem bila čist paf, ko sem na uro pogledala. Drugače pa že nekaj časa zbujanje pa vstajanje, pa premetavanje, pa wc, ...za nagrado dobim brcike potem k se premetujem user posted image , se hitr nasmejim pa pobožam, pa mi je fajn user posted image   ....sedaj se mi menda zadnjič širi medenica...tako da...še malo user posted image

Bibika je bila pa dva dni tak ativna, pa tak močna je postala.....da mi kr jasno ni, kaj ji dogaja, včeraj zvečer me je že strah postalo, če ji kaj ne paše...da se tak premika....cela, prej so bili premiki bolj taki..mal rito ven tiščat, pa mal nogice, pa komolčke ....pa tak mal bol leno gibanje. He he je na turbo preklopla...

Lep vikend, pa se tipkamo.....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.12.2010 10:48:22   
Arwenko
nadka...kuhala bom kr testenine z domačo bolonjsko omako, nič kompliciranja v glavnem.

encek...lučke so iste kot lani, ne zamujaš nič user posted image

t.z. ....počivam in relaksiram, je komaj za verjet ne user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 454
4.12.2010 18:17:55   
nadka30
Kje se pa vse skrivate da ni bilo nobene celo popldne tukaj, no jaz sem pridnu biula zunaj z nadjo pa par slikic naredila tudi z melanie in z nadjo ter seveda našim snežakom, ki mu je nadja dala ime ANGELO- baje iz neke risankeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa cel kup cunjic sem že zlikala pa kosilo skuhala (krompirjevo solato in pečlena reberca), malo že tudi razmišljam kaj bom delala jutri.
Sma z nadjo hoteli narediti še enga snežaka pa se ni dalo ker je sneg pre suh in se ne da delat. Punce uživajte v večeru in pridno se stiskajte ker noč bo baje hladna pa košarco nastavite mogoče že danes kaj prinese miklavž.
Če pa ima namen katera iti v P pa hiter porod ter zdrave bejbije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
4.12.2010 18:42:09   
Anonimen
Eto, sem prišla pokukat še jaz...

našega malega čaka darilo za miklavža: kapica+šal+rokavičke (full lušten kompletek) pa itak čokoladen miklabž (ki ga bom mami pojedla) in suhe fige (ki bojo atijeve) hehehehe

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
4.12.2010 18:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89
FECEBOOKU!

Preden še kam lepiš pa le popravi na fAcebook user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
4.12.2010 19:06:35   
nadka30
t.z. pridno nastavi košarco da bo miklavž imela kaj kam datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lep stisakjočo noč želim ker zunaj je že fajn uššššššššššššš uššššššššššššš.
lahko noč imam alarmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.12.2010 9:24:39   
nadka30
še tukaj lidik in jan obilo zdravja in da sta kmalu spet doma v toplem zavetju doma, pa cel kup pikapok za zdravje vama pošilja melanie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
5.12.2010 9:30:28   
nadka30
jutro punce lepo drugo adventno nedeljo vam želim, miklavž je pri nas bil priden prinesel nekaj za nadjo, upam da je zavil tudi kaj proti ljubljani in nesel nekaj zdravja tudi malemu Januuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa zunaj sije sonček samo je pa tudi pravi uššššššššššššš zunaj. In punce je vam miklavžek kaj prinesel?????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo pa potem vsi zvečer gledali te lepe disnijeve božične risanke, res sem imela včeraj lep večer prav pasalo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 460
5.12.2010 9:42:25   
Arwenko
Jutro...

tudi z moje strani obilo pozitivnih misli za Jana...vse bo ok user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 461
5.12.2010 9:51:18   
Arwenko
nadka...Miklavžek komaj danes zvečer nosi oziroma po pravilih danes nastaviš, pa ponoči prinese, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 462
5.12.2010 10:00:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

še tukaj lidik in jan obilo zdravja in da sta kmalu spet doma v toplem zavetju doma, pa cel kup pikapok za zdravje vama pošilja melanie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o čem ti to pišeš?!?!?! a nista onadva doma? če sem še mailala z lidik pa ni nič omenila, da bi bilo kaj narobe????

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
5.12.2010 10:02:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

nadka...Miklavžek komaj danes zvečer nosi oziroma po pravilih danes nastaviš, pa ponoči prinese, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadka je tok in d mood, da prehiteva. ona bo mela še božič en teden prej user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
5.12.2010 10:02:16   
Arwenko
T.Z. nisi dobila sms-ja od lidik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.12.2010 10:03:33   
Anonimen
neee šeeeee, res pa je, da sem mela gsm na takem mestu ko ni bilo signala user posted image  grem pogledat!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
5.12.2010 10:25:51   
nadka30
no nam je že danes prinesel ker jutri je šola in potem ne bi hotela v šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
t.z poglej na telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.12.2010 14:44:02   
Anonimen
videla potem sms ja... joj jaz sem s tem gsm-jem zadnje čase skoraj tako kot da ga nimam user posted image  prav pozabljam, da bi bilo dobro kdaj pogledati na njega.

eto, mi2 z malim sva bila eno dobro urco na terasi na sončku, prej sem zlikala vse cunje (pazite, 2 dni nisem likala, 4 stroje sem imela user posted image ), A. je pa tisti čas lepo posesal stanovanje, začel pripravljati za zrezke v omaki, zdaj pa mali veselo spi v kinderpedu naprej jaz imam pa malce "prosto". user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
5.12.2010 16:33:00   
nadka30
večer tako taveča dva sta na poti k miklavžu, melanie spi jaz pa malo po netu srvam.
Smo pa pravkar prišli domov, kjer sma se z atijem izmenično malo sankala - mami nadja in ati malo smučal prav uživali smo na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.12.2010 18:27:06   
Arwenko
Heja,

evo, jaz pa priznam, da grem po dveh dnevih lenarjenja že sama sebi na živce, prav gorzna sem, tečna, nemogoča, samo nergam in pol sem še slabše volje. user posted image

Moj je še dober da me sploh prenaša, po drugi strani pa me kr neki jezi, da se še na njega razburjam. Ampak hkrati pa priznam, da niti fizično nisem kaj ekstra sposobna no, pretekli stres in prehlad sta me očitno bolj zdelala kot sem si mislila. Sem prejle malo zložla par stvari, pa eno psičko sede počesala, pa sem bila čisto fertig. No, popoldne sma pa z mojim oba prespala. Zdaj smo psom ravno dali jest, pol pa ko se jim želodci umirijo, gremo pa na en pošten sprehod. Sicer se bo moj razburjal, da sva s petimi psi ko kakšno svetovno čudo, ampak hecni so za pogledat, en ogromen črn, pa štirje mali beli zraven, kak maširamo po mestu user posted image

Dajte še kaj napisat, da si malo čas krajšam...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.12.2010 7:31:19   
nadka30
jutro

arwenko koliko ur dela še???????????????????'
Držimo danes ob 10 uri pesti za Janovo uspešno operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem slabe volje saj mi je čez noč na ustih zrastel kavbojski velikanski herpesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj lahko kar znorim, take žnable imam kot bi bila ena stran nafilana z botoksomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj si mažem in upam da nadloga hitro zgine.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.12.2010 8:57:39   
obcinarka
jutro... jaz ravno zajtrkujem, sm komi šele vstala.... jah nedelja je bla res fajna, sonček, sprehod, kosilo, pa kakšna zimska fotka...miklavž se je ustavil tudi pri nas... nobenih šib... jaz dobla kopalni plašč ( se je pa uštel pri velikosti, ampak ga bo zamenjal).. user posted image user posted image .. user posted image je pa dobu pidžamo in spodnje majice... nečaki knjigico pa spodnje perilo.. aja.. pozabla na čokoladico...
naša bejbica v trebuhu pa je dobla svojo prvo knjigo o novorojenčku in rdeče pletene copatke s pikapoko!!!!!!!!!!user posted image drgač pa... moj G mi je že odpisal, dans pokličem in se naročim  za pregled ta teden.. v mojem trebuščku nič posebnega ( no ja, špikanje je bolj prisotno, pa občutek imam da mi bo ritko pomolila ven)user posted image user posted image
dans bom naredila seznamček za božičkova darila.. pa seznam ker bomo pekli kekse.. jutr?? mislim da ja..
lepo bodite... 
sem opazila da je jan moral na operacijo... kakorkoli že.. takšen pogumen korenjak bo uspešno opravil tudi to... pa mamica in očka zraven...user posted image user posted image
no, pa dejmo na kakšne novičke počakat..user posted image user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.12.2010 9:19:04   
enček
Jutro,

na hitro pozdravim, povem da sem včeraj spet gledala na uro....moje šraufanje je imelo prisotno drugačno bolečino, ampak je spet minilo. Danes imam pregled, bomo videli če bo CTG pa le kaj pokazal, pa kaj bo kaj na ultrazvoku povedala.

Arwenko
....mal je verjetn prazna luna vplivala na nerazpoloženost

nadka
super za smučanje in sankanje, včeraj je bil res zelo lep dan

T.Z. super za teraso, manj super za tiste pralne stroje , sam je pa narejeno

občinarka vidim da ste ornk organizirani, jaz bi tud rabila mal tega, mi pa kr čakamo, kdaj bo poziv v porodnišnico user posted image
Lidik in predvsem Jan, velikooooooo, velikooooo

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.12.2010 11:37:17   
Anonimen
Dan!

Eto, Filip spi svoj zasluženi spanec user posted image  Se je najedel in pokakal pa kar nazaj zaspal, tako ga je to utrudilo. user posted image
Imam spet ogromno mleka, prav spuščam. Že prejšnji teden sem preoblačila posteljo, ker sem takooooo "spustila", da je bilo vse mokro, danes sem pa zmočila Filipa, ki se je stiskal k meni (zjutraj, ko gre A. v službo ga prej previje potem je pa mali pri meni v postelji na cartanju in tako še malce dremava). Jaz sem imela itak premočeno majico, mali pa čiiiiisto mokre cunje - in to 4 plasti sem mu premočila (majičko in hlačke od pižame pa žabice pa body). Noro, pa še kar sem imela polno zizo user posted image

Arwenko: še malo, šeeee maloooo!!!

obcinarka: počivaj, ne pretiravaj!!! (itak, kdo ti to govori, isto počneš kot sem jaz)

enček: ti pa tudi počivat!

Eto, mali odprl oči, zdaj bo pa čas za malico (njegovo seveda). Jutri pa upam, da bo uspelo, da pride A. malce prej iz službe, da bo varuška in grem jaz na en zaključek za kaksni 2 urci. Ali pa morda malce več, si bom spumpala mleko ali pa bo uporabil tistega iz zmrzovalnika. Sicer bi ga lahko pustila tudi moji mami ampak... nekako imam raje, da je eden od naju z njim. So mi pa rekli, da naj ga kar zraven pripeljem ampak to mi pa ni, ker bo preveč ljudi, nikoli ne veš če je kdo prehlajen, mi pa ni, da ravno zdaj zboli (itak mi ni, da sploh zboli, kak sem smotano napisala no), ker ima naslednji teden prvo cepljenje....

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
6.12.2010 12:13:06   
Anonimen
ARWENKO ČESTITAM ZA MALO PRINCESKO!!!!!!! ARWENKO JE MAMI!!! ALEX DOBRODOŠLA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?