Anonimen
|
Dan! Eto, Filip spi svoj zasluženi spanec Se je najedel in pokakal pa kar nazaj zaspal, tako ga je to utrudilo. Imam spet ogromno mleka, prav spuščam. Že prejšnji teden sem preoblačila posteljo, ker sem takooooo "spustila", da je bilo vse mokro, danes sem pa zmočila Filipa, ki se je stiskal k meni (zjutraj, ko gre A. v službo ga prej previje potem je pa mali pri meni v postelji na cartanju in tako še malce dremava). Jaz sem imela itak premočeno majico, mali pa čiiiiisto mokre cunje - in to 4 plasti sem mu premočila (majičko in hlačke od pižame pa žabice pa body). Noro, pa še kar sem imela polno zizo Arwenko: še malo, šeeee maloooo!!! obcinarka: počivaj, ne pretiravaj!!! (itak, kdo ti to govori, isto počneš kot sem jaz) enček: ti pa tudi počivat! Eto, mali odprl oči, zdaj bo pa čas za malico (njegovo seveda). Jutri pa upam, da bo uspelo, da pride A. malce prej iz službe, da bo varuška in grem jaz na en zaključek za kaksni 2 urci. Ali pa morda malce več, si bom spumpala mleko ali pa bo uporabil tistega iz zmrzovalnika. Sicer bi ga lahko pustila tudi moji mami ampak... nekako imam raje, da je eden od naju z njim. So mi pa rekli, da naj ga kar zraven pripeljem ampak to mi pa ni, ker bo preveč ljudi, nikoli ne veš če je kdo prehlajen, mi pa ni, da ravno zdaj zboli (itak mi ni, da sploh zboli, kak sem smotano napisala no), ker ima naslednji teden prvo cepljenje....
|