Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora Najki kako je mali? Upam da je bolje! Ma niti ni. 3 dni in 3 noci ze kuha in poje samo par grizljajev na dan. Cez dan je rabil samo 1x calpol, se mu pa zdajle spet dviga. Pride pa na priblizno 39,5, potem pa zbijamo. Zdejle ima 38,6 in se pocasi dviga. Me pa skrbi, ker se zbuja iz sanj in je ves prestrasen in dezorientiran, kot bi se mu bledlo, se naju se boji takrat. Ima pa poln nos in izkasljuje sluz, ko lezi, mu iz nosa sluz tece v grlo. Sem skoraj zihr, da ni iz pljuc. M&A kako je z malo, se je umirila vrocina? Nasa na sreco se ni fasala, samo nosek je pa skos zabasan. V spanju sicer normalno diha, ko pa se predrami pa smrci kot dec in je nosek cisto poln. Samo ni toliko gosto, da ne bi bilo prehodno. Pa nima vrocine, ceprav jo kar pricakujem. anju js bi tudi prevec daril . midva z bratom sva par let sumila, pa nisva imela dokazov . eno leto sta starsa celo prijateljico nasuntala, da je darilca presvercala pod smrekico, tako da res ni bilo dokazov, ker sta bila oba starsa z nama v sobi . Sicer sem bila pa stara kakih 5 let, ko sva posumila. Ma ni bilo pricakovanje nic manjse . pa se kej bi in sploh ni cajta. cisca je mimo, G pregled tudi, samo jaz sem zdaj bolna, moj sicer nima casa, mah pasal bi, nisva ze kake 2 meseca. mene so sinusi cisto zabasali, usesa ogluhela, pa sem vzela rezervno sprico in si ene 2dl fizioloske v nos spricala, da so mi ze solze tekle, pa mi je uspelo spucat in se usesa odmasit. zdej sicer ful tece sluz, ma nisem tako zastopana. ma me je kar strah kaksna se bom spet zbudila zjutraj. grlo me riba in panthol ne pomaga. vzela sem se coldrex, operil, plivit c, imunoglukan, limonado, mandarince, pomarance... jutri bojo pa se caji na vrsti . sam bi bilo po moje veliko hujse, ce ne bi jemala imunoglukana. se pol urce bom budna, da malemu temperature se enkrat preveriva, potem pa spat.