Roberta69
|
Nejkec, nisem s hribčka, bi bila pa z veseljem na hribčku , sem pa relativno blizu. Upam, da se bomo kaj poštekale, bi bilo/je prov luštno imet v bližini kar dve oktobrki, za kakšen sprehod, čvek ali pa bi se v teh grdih zimskih dneh lahko tudi pri kakšni (recimo meni ) doma dobile... jaz za pretirano kofetkanje nisem, pa tudi ko otročiči malo zrastejo, je to skoraj nemogoče , ampak kakšna kavica (ki je v bistvu ne pijem ) bi mi pa morda tudi kdaj pasala (nisem bila "na kavi" že zihr dobro leto )... ta glaven point pa je, da so naši otročiči oktobrčki in so zato vprašanja, dileme, interesi približno enaki ... moje prijateljice večinoma še nimajo otrok, tiste, ki jih imajo, pa niso blizu in če so otročki par mesecev razlike, je tudi dnevna dinamika drugačna... skratka, jaz bom prov vesela kakšne družbe, vsake toliko . Se pa zelo rada sprehajam... Anju, v Pikapolonici (Rudnik) sem jo kupila... sem potem preklicala šiviljino naročilo tiste varinate iz DKM-ja. Mi je bila ta prov luštna... Čeprav če bo ful zahladilo, bi jaz tudi kar še kaj bolj debelega oz. bom najbrž tudi pokrila še z dekico. Drugače ti pa predlagam, da si iz kakšne deke malce zašiješ spodaj, čez pas pa narediš kakšne ježke ali pa nič. Sem pa, mislim, da na dojenčku na neki temi o nosilkah, videla, eno ful luštno varianto nosilke, ki je tako kot trikotna ruta in ful lepo pride za zavit, še bolje kot te lupinične vreče. Majabar, sem ful vesela zate, najbrž ti je kar toplo pri srcu. Je bit tok daleč od bližnjih, tudi če si zaljubljen , še sploh pa ker gre za tak dogodek kot je rojstvo.
|