Roberta69
|
Jaz imam tele dni skos nekaj. Prebrat že uspem nekaj, napisat pa niti ne. Joj, snežakinja, mi je prov hudo zate... upam, da boš čim bolje zvozila ! Tele blazine so me prov zaskrbele... tistih puzzlov imamo mi sicer samo ene par in se na njih mali skoraj ne igra, me pa zdaj skrbijo druge blazine. Anju, sem vam fovš za Airex ... moja prijateljica jo ima in je super, ampak je res draga. Jaz sem takrat ful razmišljala o tem, da bi pa mogoče vseeno eno kupila, potem so pa glih takrat v Hoferju prodajali skoraj identične podloge, so isto tako fino široke, ista debelina, tudi material je na videz "enak", imamo pa tri, eno zraven druge, in so ves ta čas še kako prišle prav, zdaj je pa fora, da so se začele kar nekaj luščit , sicer ne tako, da bi to na uč videl, ampak vidiš, ko ti na oblačilih, telesu ostanejo mini pikice ... v glavnem, lahko da je do tega prišlo, ker jih mali demolira na vse načine, redno kaj poliva po njih itd. Sicer so ful super, ampak jih bom dala najbrž stran. Nekaj sem že spraševala pri septembrkah, ker si, Anju, omenila eno podobno varianto Airexkam, pa da vidim. Drugače bom pa kar en kos itisona kupila (sicer so mi preproge bljak, ampak si ne predstavljam, da ne bi imel v sobi na igralni površini ničesar). Potem sem šla mal brat na tuje strani in je itak skoraj ves PVC sporen, pa vsa kozmetika vsebuje vse sorte svinjarije (to že sto let vem, zato ni variante, da bi uporabila kakšno kozmetiko, ki ni naravna)... Saj, če potegneš črto, je tako kot pri dosti rečeh - od tega konkretno te ne bo pobralo, se pa v telesu nalagajo različni strupi, se pravi iz blazin, kozmetike, hrane, itd. in posledično to spotencira kakšo resno ali manj resno bolezen, vsekakor bi bilo dobro razmisliti, kako se tem strupom čim bolj izogniti. Najki, v bližnji prihodnosti se zmenimo za kak sprehod. Mi je pa moteče, ker je PST zaledenela in ful ruka (pri nas zdaj še bolj ali pa ravno zato, ker smo kar izgubili eno vzmet, ki je povezovala dva dela, pa sploh ne vem kdaj Kje se pa ti priključiš na PST? Jaz pridem s hribčka (Grbina). Tale RR pa zadnej čase skos nagaja .
|