3x mami
|
anju, boljse da ne povem, koliko ga porabimo mi... sem pa pogruntala, v kateri trgovini imajo na kateri dan dostavo planike - to je enkrat tedensko. tako da kupim tocno takrat (traja en teden). ce gre ze proti koncu trajanja, par dni prej, prevrem in spet drzi malo dlje. drugace pa iz njega delamo tudi po par litrov jogurta na teden - je res dober! uh, pa kislo mleko obozujejo... missD, ne oziraj se prevec na pripombe tu na forumu. vecinoma te nismo srecale v zivo, eni ne poznajo tvoje zgodbe, ne poznajo otrok, niso rodile dvojckov... tebi gre ze od zacetka vse skupaj zelo dobro od rok! najki ti je zelo lepo napisala. se strinjam! ti povem, kako je pri nas. vedno sem dojila takrat, ko je otrok vprasal. ponoci je pa tako, ni vedno lakota, ko se oglasi. vcasih kot zakrici v sanjah in potem spet tisina nekaj ur, al pa postoka in na koncu slisis en prdec. ko sem ga dvigovala za vsako jamranje, sem vidla, da vcasih sploh ni bil zbujen in joske sploh ni hotel zagrabit - sem sklepala, da sem ga motila. ker ko je lakota, ne neha, ampak je zelo vztrajen. je pa tudi res, da imam posteljico tik ob sebi in da slisim vsako dihanje in vsako stokanje. jaz bi na tvojem mestu, sploh ce se zbujata izmenicno, otroka takoj dvignila in ga nahranila. ce je to sofia, pac z josko, jakoba pa bi lahko po flasi tudi moz, konc koncev (ce se ne motim, se on ne doji polno?). hujse se mi zdi, ce bi se oba istocasno zbujala in zahtevala. pri svojih sem vidla, da tole drzanje neke ure ni ravno fajn, ker je vsak pac svoj clovek s svojimi potrebami. imam pa prijateljico z dvojcki, ki jih je vedno dojila tocno na uro. tako da, vsak po svoje... kaj je zumbo? hrana. mal si poglejte, katera hrana je alergena al pa skriti alergen. jaz se takim izogibam, nikoli ne ves. par linkkov: - alergije - skriti alergeni - alergija na kml tybysy, dojim dokler vlece (in ne cuclja). to pri nas pomeni, da neha sam po enih 5-10min. danes sem jaz bolj boga - zabsan nos in svoh se pocutim. pa mali tudi, je pobral masten kaselj od starejsih in pol nos. drugace je fajn zivahen, sam tiste rdece solzne ocke upam, da mu tale spanec pomaga...
|