zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: buča .....iz faking mamniga fantka?????Mislim,vsak dan mi dvigne pokrov,zdej mam pa dost jebenti!!!rabm enga desca,ki ve,kaj je to sesauc,pa pomivauka,k zna za sabo drobtine iz mize pospravt,k ne pušča smrdljive štumfe z izgovorom,da sploh ne smrdijo,pa da jih bo še jutr gor meu,pa k ne pušča zvečer 2 in 1 pulover vržen čez kauč,pa k skoz ne bul al v kompjuter,al pa v faking the best tač skrin telefon na ceumu svetu,pa k ve,kva je to gosenca pr matematiki,k jo rabjo za računat v šoli,pa k ve,kva bo jedu za večerjo,ne pa,da on rata lačn,ko sem jest že v mižulah,pa enga,k mu zjutraj ne zvoni glih 20 krat budilka na tistmu d best tač skrin telefonu,preden dvigne rit.....poj pa se spomne 10 minut predn kam gremo,da si more še lase umit,pa najbolj bi blo,če bi se še obriu,aja,pa ne pozabmo,da mu pa glih takrt nohti zrastejo,pa so za postrižt ....jebenti,prou štekam,da en enga skine ....poj mu pa vse to nardim,bi ga rad pa še namoču!!!!!!?????faking no way, grem raj peglat.....jest pa ne,nism z lune padla,al pa 1000 let za cajtom-vsi morjo vse delat...vseeee...kva mu nuca vsa šola,če pa ne zna praln stroj zalaufat,k da filter u vodo za čaj,k že pou vode vn zvre???????tok decov je na svet,pa glih jest sm mogla tazga narajmat..... No to je pa čist kot da bi sebe poslušala Moj si tudi še enga kosa kruha ne odreže sam ampak gre rajš mene iskat. sej smo same krive. Sem ze zadnjič uprla, da naj že kaj naredi sam saj ni opravilno nesposoben no pa me je samo začudeno gledal, da kaj zdaj kar na enkrat nekaj težim če je bilo pa prej vse kul