malaMravljica
|
Rozilu, kater slauf pa imas, da ga obozuje. Jaz sem mu kupla nekega rumenega, sej je zihr, sam sedi tok nizko notri, sam enkrat je hotu bit notri, drugace ne. Sva pa lepo napredovala, vode se ne boji vec, na blazini je uzival, sam to je tok nevarno, morem res skoncentrirano zraven stat. Pa v vodi je ze bil do vratu, da je stal, pa kaksen val zalil grlo in s esmejal zraven. Mislim pa it sedaj na nautika sejem in mu bi tam kupla tisti jopis ki je s hlacami in podlozen pod vratom, pa neke plovce ime gor, tisto je baje zelo kul in se pol hitro tudi palvat naucijo, mi je kolega zelo priporocil to, sam nikjer ne najdem. Lenika, zakaj lesenega poganjalca???? Vidis, jaz tudi v dilemi, bi tok rada lesenega, po moje zato, ker je meni kul, drugo ne vem nic, res je lahek, sam se pa prej obtolce po moje. Sem itak tehtnica in bom sedaj diplomorala iz tega poganjalca Pattaya, si ti dala tisti link na pikapolonico? Sam tisto ni tok za ucit se ravnotezje lovit in priprava na kolo ves, je pa seveda zabaven. Punce, so vasi malcki tudi tok nori na kavo. Joj, moj je zacel sedaj, si jo je ze dvakrat skuhal, spleza gor, salco iz omarce, cukr notri, pa pod masino in gumb pritisne. Zjutraj sem jaz pila kavo, ojoj protest, ker gospodic bi jo tudi Aja, ostala darila, ma cim manj oz nic, mu mislim pa jaz se klavir kupit v bliznji prihodnosti, ma takega otroskega, pri sestricni je noro uzival in veliko casa na takem klavirju igral. Mislim da ga itak dobim tam do 50 eur.
|