donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Prison break 2. sezono sem pogledala v dveh dneh, vse ostalo je padlo na stranski tir Je pa res, da sem takrat bila še študentka brez otrok, zdaj to ne bi šlo Takrat sem za vsak dan imela naštudirano, kaj moram zdownloadat V zadnjem času najrajši pogledam Razočarane gospodinje, sploh z zadnjo in predzadnjo sezono so me osvojile Komaj čakam ponedeljke, ko pridejo novi deli, da si jih dol potegnem Ostalo sicer niso neke ''obsesije,'' ampak všeč so mi tudi: Dexter Heroes Cold case House Tudors CSI (predvsem Miami in Las Vegas) Gossip girl Lost Ugly Betty Sicer zdaj itak nimam več toliko časa, včasih se mi zdi, da HB, drugače bi verjetno vse gledala moj vd mož te poseka, on je 24 gledu v realnem času aja, glede dl-janja pa jest nič ne študiram, sm našla stran ki sledi temu namest tebe, ma RSS feed tvojih serij in lepo ko se zbudim me čaka vse kar je blo prejšni dan na sporedu v US Ah, saj verjamem, da me še kdo prehiti Če ne bi takrat bila taki zaspanec, bi mogoče meni tudi uspelo v enem dnevu Kakorkoli že, zjutraj sem se zbudila, dvignila ekran od prenosnika gor in gledala naprej, kot da ne bi blo nič No, fajn, da te tako počakajo novi deli, kje pa si to našla? Sicer pa zdaj itak ni več toliko časa, pa imam samo enega otroka Kakega Dexterja bi edino še pogledala. Ko sem bla še v študentskem, sem imela tak hitro povezavo, da sem si dala downloadat film/serijo, šla na wc, in ko sem prišla nazaj, me je že čakalo, tak da tudi ni bilo neke panike
|