mateyka
|
Ali je še kdu tu gor, ki je obseden (bil) s kakšno nadaljevanko? mi smo uber TV series fani. načeloma vse direkt iz eztv-ja gledamo. smo Star Trek in Stargate feni drugač,to je na DVD-jih. trenutno pa: - zdaj smo nehal gledat Law&Order, ker so ga skenslal (ok, gledamo še L&O Los Angeles in SVA) in Lie to me, ker je postal milo rečeno beden. - gledamo pa: Amazing Race, Dexter, House MD, Modern Family (ful dobra komedija), Dr.Who. in "V" + zdaj pa bomo verjetno začeli gledat novo serijo, The Walking Dead - pilot je bil ful dober (čeprav mene zombiji ful namešajo ), pa nisem nek horror fan. je pa delano po znanem stripu in je kvalitetna zadeva. - od klasik pa priporočamo: Seinfeld, A Touch of Frost, Cadfael, Star Trek: Deep Space 9, Stargate, CSI (Las Vegas), Law&Order: Criminal Intent, Everybody Hates Chris, Rome, Dune, Firefly, Battlestar Galactica (2003-2004), Farscape moj mož je tudi fan od Supernatural in Veronice Mars, Buffy the Vampire Slayer uuu ZARA, J.J. Abrams od Fringe je pa sodeloval na novem Star Trek filmu ooouuukkkeeejjj, to je to..
|