|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
10.11.2010 9:46:10   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

dobro jutro v nov dan...je že sreda! še maloooo pa bo vikeeeeeeeeeeend user posted image

evo neki da se mal okrepčate

user posted image

vipercat, kako si zrihtala z decm? user posted image

no, kdaj bodo palačinke? user posted image

en lep pozdrav

ja včeraj je prišel domol  ob normalni uri. kosila nisem imela pripravljenega ,kjub temu da me je obvestil do bo normalno prišel. ko je rekel kaj načrtujem da bi jedli, sem rekla: kar kordone naredi in pomfri. brez besed se je preoblekel in začel kuhat user posted image . ob tem je začel eno debato in predno sem ugotovila da se uradno drživa, sva že padla v debato. potem smo do 21ih uživali pred tvjem in gledali big brotherja - vsi še psu je dovolil iti na kavč user posted image

< Sporočilo je popravil vipercat -- 10.11.2010 9:55:09 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.11.2010 11:42:39   
Mala_princeska
mamice, če katera želi luškano oblekico+žabice (Božiček) za punčko (ali fantka-po želji), velikost 62-68 (3-6mesecev), naročeno z Nexta:

jo prodam naprej (ker jo ne potrebujem več)....pišite na ZS

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.11.2010 11:45:41   
vesna_b
hm, škoda, ker ni večjauser posted image
za 3 leta
jaz mam zase oblekco, božičko, in kapo - sem si dala delatuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 153
11.11.2010 9:20:52   
dramica
vipercat -Samo da grejo stvari na boljeuser posted image saj veš po vsakem dežju posije sonce.Po tem takem sklepam da so na južnem delu sveta bolj srečniuser posted image user posted image .
Meni se je pa danes zgodilo nekaj nenavadnega....možek mi je v posteljo prinesel zajtrk sicer ne zdrav ampak dober pa....topel, sveži burek..user posted image Bog ve kaj bo še danes...zdaj grem pa pleničke likatuser posted image pa 1kavico malo si bom privoščila.Mi pride katera delat družbo?Vabljene pa čim prej..

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.11.2010 10:09:47   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

zdaj grem pa pleničke likatuser posted image pa 1kavico malo si bom privoščila.Mi pride katera delat družbo?Vabljene pa čim prej..

hm, vabiš na likanje, al na kavico? user posted image user posted image user posted image
sem žleht, a ne? ej, bi prav rada, sam plače delam - da bodo v ponedeljek eurčki...
pa še del "božične" nagrade že dobimo user posted image user posted image user posted image  tako da motivacijo mamuser posted image

ej... mene tako alergija matra... cele dneve smrkam in kiham, da imam nos že totalno rdeč in že tud razpokan od nenehnega brisanja. iz nosu pa mi teče sam voda... katastrofa. imam alergijo na cvetni prah, prašico in hišni prah, tako da imam bolj ko ne veselico celo leto, najhuje pa je spomladi in jeseni. sam kaj, ko sedaj ne smem vzet nobenih zdravil user posted image user posted image user posted image
sam ne vem, če se ne bom popoldne malo pregrešila, ker ne morem več... pismo, no. saj prvič sem tud, 3* vse skup, pa tamali nič ne fali...
ma pa tole vreme zunaj in tele spremembe mi čisto nič ne pomagajo... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.11.2010 12:35:49   
dramica
JOJ!!kKOLKRAT BOM ŠE MOGLA NAŠISAT???
Vesna upam da bo alergija čimprej mimo in da se boš bolje počutila.Ti imaš motivacijo super.Jaz od kar sem na bolniški dobivam tako majhno plačo oz. bolniško da je groza.Mož je delal v privat firmi pa je dobil dosti bolje plačano kot jaz ,ampak tako pač je če ne želimo ogrožat svojega in otrokovega zdravja.Božičnice pa najbrž tudi ne dobim ker sem lets delala sam kake pol leta.Se moram pozanimat Petra mogoče ti kaj veš kako je v "naši" firmi v takem primeru?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.11.2010 12:38:54   
5ra8

Petra mogoče ti kaj veš kako je v "naši" firmi v takem primeru?

ti delaš v isti firmi k jst? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.11.2010 12:50:27   
vesna_b
božičnica je običajno vezana na efektivne ure, torej ti za pol leta pripada...
no, ponavadi in pri nas je tako user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.11.2010 12:59:49   
dramica
Petra :Ja nekako tako ista firma druga lokacijauser posted image No,kako bom kaj dobilauser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.11.2010 13:05:11   
5ra8

Petra :Ja nekako tako ista firma druga lokacijauser posted image No,kako bom kaj dobilauser posted image

kaj ne poveš user posted image  imaš ZS user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.11.2010 13:23:09   
kaminek
lepo pozdravljene,

jah, prišel je dan, da sm slišala: "Radi bi te sporazumno dali stran"-namreč dobila bom odpoved. juhuhu....
tko se to dela dons, tko da princesi "may I join the CLUB"user posted image

pa bomo delale potičke, gradove v peskovniku brezdelja.

tko, evo, morm se mal posvetovat, ker ne bi želela, da ostaem brez nadomestila iz zavoda. če ima katera kakšno info, bi prosila, če bi jo mi zaupala.

hvala in čav

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.11.2010 13:31:05   
vesna_b
o, kaminek, ti pošiljam en user posted image , pa čeprav vem, da kaj veliko ne pomaga...
upam, da boš čimprej našla naslednjo zaposlitev, z bolj fer šefi...

glede zavoda pa bo najboljše, da kar direkt tja pokličeš, bodo najbolj točne informacije, čeprav kakor jaz vem, se moraš v roku 8 dni oglasiti na zavodu, z odpovedjo, in boš dobila nadomestilo - koliko časa pa je odvisno od trajanja zaposlitve. aja, sam ne podpisuj kake SPORAZUMNE odpovedi pogodbe s strani delavca, ker potem ti ne pripada nadomestilo. pa itak, saj ti oni dajejo odpoved...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.11.2010 13:58:06   
kaminek
pomaga objemček, res hvala. sam sm si razčistila stvari in misli pri sebi, tko da tko pač je.

ja, sm mal pogledala na netu za sporazumno odpoved-ne smem jo podpisati, ja. ampak tko al tko bojo oni men dal odpoved, sam morjo dat poslovni razlog, da bom kej upravičen. čakam pa še odgovore glede tega.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.11.2010 14:09:41   
vesna_b
lahko ti dajo poslovni razlog, lahko ti dajo kot tehnološki višek, sam ne pa krivdno (ok, tle bi itak mogl imet kako osnovo oz vsaj 2 opomina)
če imaš krivdni razlog, potem ti ne pripada nič.
itak pa ti morajo dat pisno obvestilo o nameravani odpovedi, šele potem odpoved, kakor jaz vem.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.11.2010 14:19:56   
dramica
Kaminek nič ti ne zavidam!jaz sem dobila podaljšano za1leto in mi poteče ravno na PDP.user posted image Me prav zanima kako se bo izteklo.Držim pa pesti da čim bolje razrešiš ta problem.
5ra sem ti hotela nazaj poslat zs pa mi noče.Najlepša hvala za izčrpne informacije,upam da bom kaj daležna.Po tem-takem bi mi nekaj moralo pripadat kakor jaz to razumemuser posted image .
vesna ti pa vidim da kar dobro poznaš takšne zadeve,če bom potrebovala se lahko januarja kar nate obrnem za kak nasvetuser posted image ?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 165
11.11.2010 14:33:58   
5ra8

5ra sem ti hotela nazaj poslat zs pa mi noče.Najlepša hvala za izčrpne informacije,upam da bom kaj daležna.Po tem-takem bi mi nekaj moralo pripadat kakor jaz to razumemuser posted image .

ja po moje za tisti čas ko si bla na šihtu. se pravi pol leta? od januarja do junija? al do kdaj si delala?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.11.2010 14:46:16   
vesna_b
pismooooo
napišem, pozabim kopirat, pol mi pa napiše sorryuser posted image user posted image  kr neki

ej, če bom kateri lahko pomagala, bom.
sem na šihtu skoraj da deklica za vse - delam plače, kadrovsko mam čez, pa še tajništvo... dolgčas mi ni v glavnem.
sam je pa res, da sem se z odpuščanjem srečala sam takrat, ko smo odpuščali zaradi krize, kot tehnološki višek, vendar smo jih nekaj že zaposlili nazaj, pa še nekaj novih, saj imamo naročil, da ne dohajamo user posted image  - in naj tako ostane

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 167
11.11.2010 14:47:51   
Mala_princeska
Kaminek sem ti SMS poslala, pa me pokliči, ko boš lahko.
user posted image jaz sem bila prisiljena v 1 dnevu podpisat papir o nameravani odpovedi in odpoved (odpoved delovnega razmerja iz poslovnega razloga) user posted image  potem pa v tistem odpovednem roku sem koristila letni dopust.
Na papirju sem bila tehnološki višek zaradi ukinitve poslovne enote in da ni možnosti premestitve,......in bla bla bla.....ter je seveda pisalo, da mi na zavodu pripada pomoč za primer brezposelnosti in seveda odpravnina (če bi bla v kabinetu predsednika bi dobila 6.000 EUR user posted image ) tko sem jih pa cca. 300 EUR(odpravnine).
Nadomestilo za brezposelnost pripada glede na delovno dobo - meni za delovno dobo od 5-10 let pripada 6 mesecev tega nadomestila, če bo služba prej gre pravica v mirovanje.

Objemček Kaminek in pikepoke, držim pesti da se reši v tvoje dobro :-)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 168
11.11.2010 14:49:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
vendar smo jih nekaj že zaposlili nazaj, pa še nekaj novih, saj imamo naročil, da ne dohajamo user posted image  - in naj tako ostane

služba???
mi kaj zrihtaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 169
11.11.2010 14:50:33   
vesna_b
300€? koliko časa pa si bila zaposlena pri tem delodajalcu?

Neposredna povezava do sporočila: 170
11.11.2010 14:52:13   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
vendar smo jih nekaj že zaposlili nazaj, pa še nekaj novih, saj imamo naročil, da ne dohajamo user posted image  - in naj tako ostane

služba???
mi kaj zrihtaš? user posted image user posted image user posted image user posted image

bi, ampak... zaposlujemo moške oz žensk je trenutno dovolj, saj... se gre za večje kože, kilaže tudi 20 kg in več za en kos...  (npr pregradna stena) in je mal težko za ženske to dvigovat, nalagat v stroj... ej, če bo kaka potreba po ženski, povem, obljubim...

Neposredna povezava do sporočila: 171
11.11.2010 14:56:28   
vipercat
cao cveke

joj dramica nehaj iz burekom. jest sem čisti odvisnik user posted image . jutri malega z vlakom peljem k babici na vikend počitnice - je ati rekel da bova imela vikend zase - petek terokiranje, sobota kino ali kakšen kuhan vinček (če se na dolenjskem kje kaj dogaja). jutri v lj, pa najprej na burek - stalna navada :)

vesna_b - božičnica... kaj je že to user posted image user posted image user posted image  blagor vam. no upam da te bo tale alergija kmalu minila

kaminek - NIKOLI PODPISAT SPORAZUMNE ODPOVEDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zahtevaj odpoved pogodbe iz poslovnega razloga, ker samo v tem primeru ti pripada pomoč zavoda. zaj sem to ravnokar naredila. paziti moraš tudi, da ne napišejo da je tvoja krivda da te dajejo stran. če boš rabila kakšno informacijo kar vprašalj - sedaj sem s temi stvarmi ravno na tekočem user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 172
11.11.2010 16:12:15   
Udb
Oj.

Pa kaj je s tem RR???? Grrrrrr, ko človek napiše cel spis, potem pa error!

No, dajmo še enkrat. Božičnica je tut men ta teden polepšala, edino kar mi je hudo, ker jo mam že vnaprej zapravljeno (vsako leto) za šolnino...

Drugače pa nosečniško stanje: slabo še občasno, ampak veliiiko boljše, sem pa napihnjena, skoz me neki špika, tišči, ne spim, ker imam nočne more - v katerih je zmeraj kaj narobe z otrokom. Kar ne vem, kako bom dočakala sredo in pa 1. pregled, da se prepričam, če je vse ok...potem bo verjetno tudi počutje boljše.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 173
11.11.2010 22:04:42   
majch
Ojla, babe

sej vas ne folgam več...pa sem spet na bolniški, pa imam cajt...ja, naša pikica spet neki štrajka...ma naj gre vse skup nekam...
V glavnem drugače vse bolj ali manj isto kot ponavadi...ko mam kako minuto fraj, po netu bluzim, drugače me pa itak mala okupira.
O šopingu raj ne bi...v KK je mende en šoping zdaj fajn...pa reklama iz Zagreba je prišla, pa ...ej...ne dobivamo vsi božičnic pa nevemkolikonajstih plač LOL. Bo treba bolj budget varianto užgat. Ob koncu plače zmeri preveč meseca ostane...user posted image

btw, če se vam bo zaluštalo kaj slovenskega kupit, ne samo next...pofirbcajte tle gor, par stvari zgleda zanimivih... www.oblekanaklik.si 

NIč...grem zdaj...mejte se...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.11.2010 0:03:24   
dramica
O,čvekice najbrž že spite,jaz sem se odločila da dam danes slikice v galerijo in...uspelo mi je-že pred00.00.user posted image No zdaj pa lahko noč...user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?