|
RE: Dolenjke, 4.del 4.11.2010 18:54:21
|
|
|
|
vesna_b
|
punce moje da vam povem današnjo zgodbo... vidim, da ste me malo pogrešale. joj, sem kar malo zrastla... aja, pa mi tud še paše, večkrat , sam danes ne bo nič - moj že cel dan pretaka, pa ga še nekaj časa ne bo domov, tako da... smrk smrk... (barabe ) kot prvo imam norišnico v službi. ampak ne jokam, dobimo pri plači že del božičnice in rade volje delam, sam da bo. poleg tega imam še eno študentko na praksi, tako da ne morem kadarkoli na mail in RR, ker... moram biti vzgledna mentorica no, in... komaj natipkam, cele litanije, vrže za sekundo ven elektriko, in mi vse zbriše. potem spet ob priliki natipkam, in kliknem potrdi, mi vrže ven, da je povezava potekla, in spet vse zbriše tako, sedaj pa grem še enkrat: dramica, ti se mi kar malo smiliš. ampak saj bo januar takoj tukaj. bom pa res že decembra intenzivno nosila telefon s sabo, če boš kaj lepega javila živka, tudi tebi želim, da se čimprej pozdraviš. če drugo ne bo prijelo, pridi k meni, na grog. pomaga, preverjeno, sam mej šoferja s sabo... udb - pesti sem držala, upam, da je pomagalo. na nuhalno pa grem v NM, ampak šele drug petek... veste kje je še to???? še cel teden... petra - pri nas dajejo enkratni prispevek ob rojstvu otroka, 200€ - sva jih naložila tamali na TRR. a v NM pa res ni nič??? hudo Krško - jaaaa, včeraj sem vidla, da majo že vse naloženo, izložbe poštimane - naredil so pa v parih tednih skoraj no, pri nas pa mečkajo. bom prej menda rodila, preden bo kaj odprto... smo šli včeraj v hofer po plenice. sem mela (za tamalo, da ne bo kake pomote ) sedaj muellerjeve plenice, pa je dobila takoj neke izpuščaje po trebuščku, pod popkom. ko ene lišaje. pa full jo je srbelo. in... ko je imela rdečo ritko in smo sprobal vse sorte plenic, smo nazadnje probal še hoferjeve in očitno naši najbolj pašejo. v glavnem, od včeraj zvečer jih spet ima, in je takoj boljše je blo pa res hudo. vipercat - kdo pa še gleda na leta? glavno, da znamo čvekat mala_princeska - meni je patronažna (bivša sošolka iz OŠ) rekla, da če ne bo mogla tamala kakat, naj ji dudo ene 2* namočim v kavo. preverjeno, se je v roku 1 ure pokakala ko tavelka. vsaj po količini in super za pohvale za tvojo bejbo sam naj tako ostane, a ne? ja, lahk si ponosna, mami... no, tolk za danes. upam, da ne bo spet zbrisalo, ker se grem pol trmat pod kouter... čauči bejbe. upam, da bom mela jutr kej več lufta. čauči
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 4.11.2010 18:56:36 >
|
|
|