|
RE: Dolenjke, 4.del 28.1.2011 7:17:51
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b oooo, petra, super za pregled. še mal, pa boš na koncu dramica - ja, mi smo ok. tud tamala je kar zdrava, tako da... trkam. smo pa pri misiji nemogoče - odvajanje od dude. ajoj. čez dan nam uspe, za spat pa... ne pa ne. oz sva rekla, da bova pravo šok terapijo naredila čez vikend, tako da je še kak dan doma. mi imamo tudi Weissa, pa nam je zakon. sicer smo bili malokrat pri njemu in naj tako ostane, ampak kadar smo rabili, je bil tam, pripravljen tudi na to, da zaskrbljeni mami reče kako pozitivno besedo in ti dvigne razpoloženje. vipercat - to pa je finish, ja. no, upam, da dobiš dober datum. ej, punce, vipercat, dramica, povejte, kako vama dostavim znamke. sedaj pa resno... mi smo ga osvadili dude tako, da smo šli iz morja in ko je zajokal da hoče dudo, sem ga vprašala kje jo ima da je to njegova skrb za spakirat. ker je seveda ni imel smo rekli da smo jo pozabili na morju. bil je užaljen ampak bol zato ker jo je pozabil kot zatko ker je ni bilo. mogoče je še ene dvakrat vprašal po dudi in ko smo rekli da jo je pozabil na moju je nehal spaševat kar se tiče mojih znamk, mi ni problem jih priti iskat, iti na kavo ali pa če jih pti pripelješ. no lahko pa jih tudi pošlješ kakot ti je lažje. vendar glede na to da smo blizu doma, bi se lahko videle. jaz imam vsak dopoldan med tednom čas - dokler ne grem noter olimia - dobrodošla in čestitke za pluska vesna če mi lahko kaj potegneeš dol, bom večna dolžnica dobila sem lie to me 3 sezono, tako da od 4 naprej in gossip girl 3 sezono tako da tudi od 4 naprej. ZAKON SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katte - tudi iz našega konca pestke da bo čim prej
|
|
|