|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
28.1.2011 7:17:51   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

oooo, petra, super za pregled. še mal, pa boš na koncu user posted image

dramica - ja, mi smo ok. tud tamala je kar zdrava, tako da... trkam. smo pa pri misiji nemogoče - odvajanje od dude. ajoj. čez dan nam uspe, za spat pa... ne pa ne. oz sva rekla, da bova pravo šok terapijo naredila čez vikend, tako da je še kak dan doma. mi imamo tudi Weissa, pa nam je zakon. sicer smo bili malokrat pri njemu in naj tako ostane, ampak kadar smo rabili, je bil tam, pripravljen tudi na to, da zaskrbljeni mami reče kako pozitivno besedo in ti dvigne razpoloženje.

vipercat - to pa je finish, ja. no, upam, da dobiš dober datum.

ej, punce, vipercat, dramica, povejte, kako vama dostavim znamke. sedaj pa resno...

mi smo ga osvadili dude tako, da smo šli iz morja in ko je zajokal da hoče dudo, sem ga vprašala kje jo ima da je to njegova skrb za spakirat. ker je seveda ni imel smo rekli da smo jo pozabili na morju. bil je užaljen ampak bol zato ker jo je pozabil kot zatko ker je ni bilo. mogoče je še ene dvakrat vprašal po dudi in ko smo rekli da jo je pozabil na moju je nehal spaševat user posted image

kar se tiče mojih znamk, mi ni problem jih priti iskat, iti na kavo ali pa če jih pti pripelješ. no lahko pa jih tudi pošlješ kakot ti je lažje. vendar glede na to da smo blizu doma, bi se lahko videle. jaz imam vsak dopoldan med tednom čas - dokler ne grem noter user posted image

olimia - dobrodošla in čestitke za pluska

vesna če mi lahko kaj potegneeš dol, bom večna dolžnica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobila sem lie to me 3 sezono, tako da od 4 naprej in gossip girl 3 sezono tako da tudi od 4 naprej. ZAKON SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katte - tudi iz našega konca pestke da bo čim prej

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
28.1.2011 7:46:08   
vesna_b
dramica - pa saj ne rabmo velik, kafič, kjer majo kofe, pa stole, ki dolgo zdržijo, he he he

ej, kaj je mali cortkan. komaj čakam maj... user posted image   - no, pa punce so tud luštne, ampak mali je pa za pojest...

vipercat - hja, jaz dopoldne delam, do treh. edin 10.2. imam pregled, pa bom takrat najbrž kar frej si vzela. prej sedaj težko, ker moram tanovi pomagat oz še enkrat pokazat za plače, da si bo tudi zapisovala, ker drug mesec ma da sama dela... user posted image
razen če se morda res enkrat zmenimo, pa skočimo v dramičine konce na kofe, pa si razdelite, kar imam. ampak, kot sem rekla, popoldne. po četrti.

drugače se bomo zmenile na 10.2.

ej, bom si sprintala seznam, pa probala kaj dol potegnit. če je na partisu, dobiš...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
28.1.2011 9:02:22   
olimia
hvala vsem za dobrodošlico. Tinchy 90, jaz imam rok 6 dni za teboj.
aja, me lahko katera popravi oz dopolne. Rok imam 22.04., sem 3user posted image , in pričakujemo user posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
28.1.2011 12:37:36   
lenčy
dramica keri lušn pobčkuser posted image  evo že skor leto bo, odkar je bil moj princ tak....

no mi smo zaarali stanovanje in če bo banka odobrila kredit, gremo maja na svojeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
28.1.2011 13:48:23   
dramica
Lenčy zakon svoje stanovanje!Ja, dnevi se hitro obračajo in tako tudi leta!
vesna,vipercat mi2 imava 10-ega posvetovalnico ob11,30 ne vem kdaj bomo fertik,tako da bo težko šlouser posted image .

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
28.1.2011 13:54:09   
vesna_b
ma 10.2. sem jaz dopoldne v mestu, če pridemo v vaše konce, pa je to enkrat popoldne, pa kaj prej. user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
29.1.2011 7:20:24   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

dramica - pa saj ne rabmo velik, kafič, kjer majo kofe, pa stole, ki dolgo zdržijo, he he he

ej, kaj je mali cortkan. komaj čakam maj... user posted image   - no, pa punce so tud luštne, ampak mali je pa za pojest...

vipercat - hja, jaz dopoldne delam, do treh. edin 10.2. imam pregled, pa bom takrat najbrž kar frej si vzela. prej sedaj težko, ker moram tanovi pomagat oz še enkrat pokazat za plače, da si bo tudi zapisovala, ker drug mesec ma da sama dela... user posted image
razen če se morda res enkrat zmenimo, pa skočimo v dramičine konce na kofe, pa si razdelite, kar imam. ampak, kot sem rekla, popoldne. po četrti.

drugače se bomo zmenile na 10.2.

ej, bom si sprintala seznam, pa probala kaj dol potegnit. če je na partisu, dobiš...

zakon si - hvala

če bom 10.2. še doma, je dogovorjeno, drugače pa se bomo en popoldan zmenile, saj sedaj bo babi veliko tukaj pa bo prevzela malo malega, da jaz skočim na kofetek user posted image .

lenčy super za vas. držim pesti

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
29.1.2011 15:09:44   
lenčy
helou!

js se pa matram s ponudbo za delo pisat pa je kar težko. sm lani tko dobro prošnjo napisala za mojga, zase pa nikakor ne moremuser posted image bo treba kar začet pošiljat, čeprav bo zagovor diplome šele čez dva mesca....

dejte mi povedat, če moram zraven ponudbe za delo poslat tud življenjepis?
a moram kje oment, da imam otroka?verjetn, da ne....

ej če se mente za srečanje, lhk ta teden vsak dan ob 5h oz. 17h...

Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.1.2011 9:27:33   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

helou!

js se pa matram s ponudbo za delo pisat pa je kar težko. sm lani tko dobro prošnjo napisala za mojga, zase pa nikakor ne moremuser posted image bo treba kar začet pošiljat, čeprav bo zagovor diplome šele čez dva mesca....

dejte mi povedat, če moram zraven ponudbe za delo poslat tud življenjepis?
a moram kje oment, da imam otroka?verjetn, da ne....

ej če se mente za srečanje, lhk ta teden vsak dan ob 5h oz. 17h...

jaz sem vedno poslala življenjepis in nekaj stavkov spremnega besedila. to je to, saj v življenjepisu vse piše kar jih lahko zanima. jja sem pa notri napisala tudi za otroka

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.1.2011 9:50:42   
Mala_princeska
včeraj sem še jaz cel popoldne prebruhala (manca v četrtek, v petek je skoz kakala, vročine nima, je sicer ponoči nekam čudno kuhala in žurirala)
včeraj sem poleg bruhanja dobila še prvi dan menstro, tko da bogi trebuh user posted image
pestro imamo
posledično sem brez moči, nič mi ne paše, sam spala bi

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.1.2011 9:52:43   
Mala_princeska
v življenjepisu - tabelaričnem (takega pišem jaz) seveda omeniš otroka,
je pa najbolje da si Europass potegneš - način življenjepisa na netu pogledaš...in po njegovem sistemu pišeš, je največ in najbolj bistvenih podatkov notri

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.1.2011 12:37:41   
lenčy
najprej hvala za odgovore, ste me presenetle z omembo otrok v CV. v katero rubriko naj pa to dam? družina? ker js tega v dosedanjem CV nimam...

drgač sm pa zlo slabe volje, aleks mi štrajka na hrani. prvič je okoli 13h kosilo, potem kakšen grižljajček, zvečer pa tudi noče nič, mleka tudi ne... in ker sm js ful živčna oseba, se zelo sekiram. zdj sm ga kr z očitom poslala jest, ker ne morm več gledat, kako se zmrduje nad hrano. po moje ne je nič... on bi sam spal... pri 10 mesecih spi še 3X na dan-a je to vredu? men se zdi ful glede na to, da skor nič ne je.... kot da nima energije.

nč ne bom vam pokvarla dneva, lepo se imejte!

Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.1.2011 12:39:51   
Tincy90
Men tud moja fuuul štrajka s hrano zadne dni, zjutri pa zvečer ne bi nč jedla.user posted image je pol sm popoldne, ko se zbudi al pa predn gre spat.user posted image zdj sm ji hrenovke skuhala in HB je. Ne vem kaj ji je.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.1.2011 12:41:11   
lenčy
no pa smo na istem-upam, da maš živce, ker jih js nimamuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.1.2011 12:46:16   
Tincy90

Mi popuščajo živci, zto jo zadne cajte najrajš dam d jo fotra tašča al pa moj.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
31.1.2011 8:04:44   
vesna_b
vipercat - sem ti poslala ZS glede teh nadaljevank. poglej in javi...

lenčy - življenjepis daš zraven, lahko pa v samo prošnjo napišeš vse glavne podatke in dodaš stavek, da bodo vse, kar jih še zanima, lahko izvedeli na razgovoru, do katerega upaš, da bo prišlo. no, takih prošenj mi dobimo največ, in niso tretirane nič drugače, kot tiste, ki imajo življenjepis. ampak ok, dobiš pa marsikaj. sem se ravno zadnjič mal smejala (pa ok, vem, da sem žleht, ampak saj lahko daš komu drugemu napisat, no...) - smo mama i sin. smo bez službe. smo zelo pridni. in tako naprej... za otroka bi pa jaz napisala. saj v končni fazi bodo slej ko prej izvedeli za njega.
glede hrane pa se ne sekiraj - pridejo tudi taka obdobja. še pri naši. pa čeprav se tudi jaz sekiram. sam sem odnehala, ker sem videla, da če ni zbolela, da je vse nadoknadila. ali se mal slabše počuti, ali manj porabi, ali še kak zobek raste...

srečanje - ja, povejte, kateri dan vam ustreza. načeloma bom prišla, če me moj slučajno ne zaposli. danes vem, da gre na žago, in ga bomo šle spet spremljat, za naprej pa ne vem.

mala princeska - uf, ti si imela pa pester vikend... boga. no, saj včeraj popoldne sem pa jaz presedela na školjki. sem se spucala za cel teden.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
31.1.2011 8:06:27   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Mi popuščajo živci, zto jo zadne cajte najrajš dam d jo fotra tašča al pa moj.user posted image

tle sem bila pa jaz še bolj živčna, ker je začela tašča, da jaz itak nisem prav skuhala in da bi mogla po njeno, in da pol bi jedla, pa da narobe itak od začetka že delam... tako da... uf, sem kar jaz fotrala. al pa moj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
31.1.2011 9:32:16   
olimia
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Men tud moja fuuul štrajka s hrano zadne dni, zjutri pa zvečer ne bi nč jedla.user posted image je pol sm popoldne, ko se zbudi al pa predn gre spat.user posted image zdj sm ji hrenovke skuhala in HB je. Ne vem kaj ji je.user posted image

kaj to je zdej kakšna nova modna muha naših malčkov. naša tudi ne bi za zajtrk nič jedla, za večerjo pa kak puding in to je to. no, čez dan malo več, sploh kakšno juhico, pa krompir...
je pa res da zdej tri dni tudi jaz nisem prav veliko jedla, ker sem bila bolna - mogoče je samo mene posnemala

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
31.1.2011 11:10:08   
dekle23
podravček vsem user posted image

tudi sama se vam pridružujem pri klepetanju user posted image
trenutno smo vstopili v 17. teden, tako da imamo še kar nekaj časa za pripravo vse opreme za dojenčka. aja pričakujemo pa user posted image user posted image , spola pa še ne vemouser posted image

Ker sem videla, da imate Dolenjke kar svojo temo sem se vam pridružila. imam že kar takoj namreč eno vprašanje. sama hodim na preglede k dr. Bučarjevi, in sem imela šele en pregled + nuhalno. pa me zanima, če še katera hodi oziroma je hodila k njej, kako je pri njej z UZ? vem da na nosečnost pripadata dva UZ, vendar je vse odvisno od ginekologinje koliko jih bo v resnici naredila. zato me zanima, kakšne ste imele izkušnje pri dr. Bučarjevi, da vidim, ali bomo kaj bolj pogosto videli naša sončka ali samo dvakrat oziroma samoplačniškouser posted image

hvala za odgovore in lep dan še naprej

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
31.1.2011 11:18:31   
Udb
jaz imam Bučarjevo in je super,ampak uz sem imela pri 9 t in pa zdaj bo pri 22t. Če se prav spomnim od 1.,sem imela se enega pri 30t.

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
31.1.2011 11:23:40   
vipercat

jaz sem se včasih glede tega kar fajn sekirala, sedaj pa vstrajam da proba, potem pa če noče pač nič. ko bo otrok lačen bo že jedel. če res nekaj časa noče nič, potem skuham juho, ker to bo pa jedel pa da je nevem kaj - ravno tok da ima nekaj v želodčku

vesna sem že odgovorila - zakon sta

dekle 23 - dobrodošla, čim lepšo nosečnost ti želim

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
31.1.2011 11:34:47   
lenčy
no moram povedat, da se stanje zboljšuje. kukr sem omenila, sem mojga poslala, naj samedva jesta tko da je pri njemu jedel. no in tko mamico jeziuser posted image  danes je že bolše, sm se odločila, da mu ne silim več. ko bo tečnaru, bo pa jedu.

dekle23 dobrodošla-končno ena mojih letuser posted image (če prav sklepam) kaj js to prou vidim-dvojčka? uf čestitke! imam pa Klaričevo tko da ti ne znam povedat nič o Bučarjevi...

vesna hvala za nasvet, bom omenila, da imam 1 otroka. danes grem v akcijo in okol pošiljat. hm kje pa ti delaš, da se ne boš še meni smejalauser posted image  sicer pa dj povej, a te lhk pridem zamenjat ob porodniški?user posted image

srečanje-pondelk, tork, sreda ob 17.h mam čas. bi mi kar pasalo vas spoznatuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
31.1.2011 11:40:41   
Anonimen
Pozdravljene dolenjke (sama sem iz Trebnjega), sem nova članica na ringaraja.net in sem sklenila, da se vam malo oglasim user posted image Tole je moja prva user posted image , občutki so seveda fenomenalni, PDP pa imam 24.7. user posted image

Pozdravček vsem user posted image

< Sporočilo je popravil piccolina1983 -- 31.1.2011 11:41:49 >

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
31.1.2011 11:45:24   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: piccolina1983

Pozdravljene dolenjke (sama sem iz Trebnjega), sem nova članica na ringaraja.net in sem sklenila, da se vam malo oglasim user posted image Tole je moja prva user posted image , občutki so seveda fenomenalni, PDP pa imam 24.7. user posted image

Pozdravček vsem user posted image

uf same nove , pozdravljena!!! in že kar takoj te vabim na srečanje, ki naj bi bilo predvidoma ta teden, če imaš časuser posted image
uf sm pozabila povedat, da je minilo že 2 leti, odkar sem prijavljena na RR. kera lepa obletnicauser posted image  se še spomnim ko sm načrtovala otročka, zdj bo pa že leto star.... kam gre čas...

< Sporočilo je popravil lenčy -- 31.1.2011 11:46:52 >

Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
31.1.2011 11:51:15   
lenčy
marička vas je dost tuki goruser posted image  ajde delmo se zment za srečanje že enkratuser posted image  tinči ti prvauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?