|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
13.1.2011 16:02:33   
Mala_princeska
evo še mene

ma kok cajt leti....šibam z enga razgovora na druzga user posted image
no zdejle šibamo v trebnje na ribiča pepeta s taveliko

se vam še javim in pokomentiram kaj za nazaj

Qlandija - kaj??? samo to sem ujela, v drugi polovici leta???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma mi je še decembra na enem razgovoru rekla, da se odpira marca...
Sam še tole: zdejle je en kup razpisov za prodajalke,...v Nm.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 876
14.1.2011 13:33:35   
lenčy
nobene nikjer, se vidi, da je sonček, mi smo skos zunajuser posted image

sm mislna povedat, da je moj prej zvedu, da je dramica rodila kot jazuser posted image  sicer ni vedu, kdo je ampak vseen. dela v mizarski trgovini pa je od dramice mož/fant (ne vem) poslal sporočilo tudi k njim. pa pride domou in mi pove, da je danes ena edija rodila...js sm sam debelo pogledalauser posted image  ah kr neki bluzim, lepo se imejte na ta lep sončen dan! moram it naročit majčko za našega očka za rojstni danuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 877
14.1.2011 14:26:26   
vesna_b
ojla, punce, še sem živa. po totalni gužvi v službi sem danes mal frej - sem imela morfologijo in vse je ok. dete je migalo in se obračalo, spola nisva hotela izvedeti, v glavnem, vse super. jeeeej

sedaj pa bom šla nazaj brat in komentirat user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 878
14.1.2011 14:51:26   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ojla, punce, še sem živa. po totalni gužvi v službi sem danes mal frej - sem imela morfologijo in vse je ok. dete je migalo in se obračalo, spola nisva hotela izvedeti, v glavnem, vse super. jeeeej

sedaj pa bom šla nazaj brat in komentirat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image  VSE DOBRO IN SREČNO ŠE NAPREJ!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 879
14.1.2011 14:59:52   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eni pač uvajamo nove moči...pa ni cajta a ne user posted image

drgač pa bo od danes očitno več, ker sem na bolniški. Plod kao ni dost težek za svoje tedne, 1600g v 32. tednu. In me je dala na bolniško in počivat za 14 dni. Naslednji teden mam spet UZ u bolnici potem pa spet pri njej kontrolo.
Ampak kokr sm brala Puušenjaka ni take panike, sploh ni nekega odstopanja...ampak če se je ona tako odločila, potem prav...raj počivam, kot da si bom kdaj kej očitala....user posted image

Še pušenjak http://med.over.net/forum5/read.php?19,4559737,4559737

ej, vem, kako je v gužvi...user posted image
in ne se bat, če je dete mal manjše. naša je bila vedno malo manjša, tud po cel teden, pa sem na koncu rodila fejst babo, s 3680g, tako da... ti sam počivaj...
drugače pa tud jaz ne sedim več sama v pisarni. mam le plače čez in smo se že sedaj začele počas uvajat.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 880
14.1.2011 15:01:31   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  krasnouser posted image user posted image user posted image user posted image  VSE DOBRO IN SREČNO ŠE NAPREJ!

hvala - sem čist v user posted image
naslednjič pa imam še cukr test... blek

sicer pa sem vidla, da niste veliko naklofale. midva sva šla danes po M še mal v nabavo, potem je šel moj še na hitr nazaj na šiht, jaz pa kuham segedin - njami.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 881
14.1.2011 18:05:16   
ajč.
Čau punce user posted image
vesna_b > tudi iz moje strani user posted image in use lepo naprejuser posted image

jaz sm pa zjutrej bla v laboratoriju...groooza!45min sem čakala da so mi vzeli kri, ene tetke so se kr mau neune nrdile pa se vrivale,ena pred mano je čist znorela....zrak na hodniku obupen...potlej mi je pa iglo zapičla v roko kot da dela ražnjiče!!!?user posted image še zdj me roka boli a je mnogo bolje kot zjutraj...user posted image

drug mesec skoraj 100% prideva nazaj na dolenjsko user posted image user posted image tako da zdj sploh nevem kaj naredit..moram v ponedeljek do "šefice" in ji vse razložit, da če me bo vzela, da samo za ta mesec-dokler druge ne najdejo...
takooo pogrešam Mc'donalds!! nevem kako je možno a tukaj ga ni (vsaj jst ga nisem še našla!!user posted image )
jutri pridejo kolegi na obisk za par dni, tako da se bom malo sprostila od vsega tega lutanja... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 882
14.1.2011 22:56:55   
5ra8
vesna, super za morfologijo...le tako naprej user posted image

jst pa sem bla danes doma, mi je blo kar čudno..nisem mela kaj počet. mam filing kot da je vikend user posted image in skos mislim da bom sla cez 2 dni pa delat user posted image

ajč. bolš da nimate mcd-ja, jst bi tud učas raj vidla da ga ni u nm user posted image sm prevečkrat tam user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 883
15.1.2011 14:25:05   
Udb
ajč, v kopru ziher je Mc! Sm je pa res, da ni čist v centru mesta.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 884
15.1.2011 15:45:30   
dramica
Ojla!Najprej hvala vsem za čestitke in 5ri da je predala sporočilo!
Naj na hitro povem.Zjutraj 7 min do 7 mi je zjutraj odtekat začele voda, je mož odpeljal punce v vrtec, šolo,sva se počćasssiii zrihtala in šla proti nm.Popadki neredni sploh pa jih ni pokazalo.Me dajo na oddelek, tam sva čakala do kler ni prišla dr.Gabrijela...hmm.tak čuden priimek ma ,se ne spomnim.No, smo šli v porodno me da na ctg- spet nič ne pokaže,sem pa imela neredne popadke enkrat na10,enkrat na5,pa spet na 8 min.Enkrat fino močni,pa spet čist rahli.No kar naenkrat pa reče ja zdaj bomo pa rodil.Pogledam glavica pa že zunaj.Potisnem kar na suho brez popadka in evo ga Edi se je rodil6 min čez13.Vporodno pa sem prišla 7 min do12.Hitro ni kaj.Želim vsaki tak porod!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 885
15.1.2011 16:10:14   
vesna_b
ajč - o boga. mah eni pa res ne poznajo niti olike niti čakalne vrste niti ne razumejo, da nosečka mal težje čaka...
ti le pridi k nam user posted image    user posted image user posted image user posted image  - mcdonalds preverjeno je user posted image

petra - saj jaz sem danes tud govorila, da je že nedelja user posted image

dramica - jeee, bravo. je pa Gabrijela Simetinger, moja G user posted image  (men je full všeč)
in super, da je bilo hitro konec. seže crkljata doma?

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 886
15.1.2011 16:14:40   
Udb
Uuuu, darmica, tole pa res zveni kot super porod! Čestitke!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.1.2011 16:36:10   
frufru
a sprejemate tudi nove? mi bomo zibali julija.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 888
15.1.2011 17:55:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

seveda, samo podatke rabimo za seznam :)
čestitke pa DOBRODOŠLA :)

rabimo pa, PDP, tvoja leta, št. noseč., št otrok, fantek ali pupa ali presenečenje, in pa kraj :)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 889
15.1.2011 20:18:49   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

seveda, samo podatke rabimo za seznam :)
čestitke pa DOBRODOŠLA :)

rabimo pa, PDP, tvoja leta, št. noseč., št otrok, fantek ali pupa ali presenečenje, in pa kraj :)

14.7., 35, 4, 1, ?, NMuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.1.2011 10:25:36   
lenčy
dramica super poroduser posted image  si me spomnla na mojga, je isto rekel k ti, da je sam glavco zagledaluser posted image tvojemu pa reci, naj bo več doma kot pa v starlesuuser posted image sj se hecam... moj dela tam pa mu je že čestitaluser posted image
vesna čestitke za lepo doživetje pri morfologiji. se še spomnim svoje, medva sva komaj čakala, da zveva spol, čeprav so nam že vsi napovedali fantka (in niso se motili)
frufru dobrodošla in čestitke za nosečnost!

no mi smo imeli včeraj super dan, smo izkoristili lepo vreme in smo vozičkali po loki in okoli. komaj čakam na lepo vreme, bova šla vsak dan skos do bršljina...

uživajte danes in izkoristite sonček!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.1.2011 22:51:48   
Mala_princeska
Dramica čestitke za ekspresno rojstvo user posted image Edija, dobrodošla v klubu epresno rodk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fajn se crkljajte, pa papcajte :-)))
user posted image user posted image user posted image

V sredo sem z Manco imela sistematski pregled pri 18mesecih, cepljena ni bila-prehlad, je pa rekla naša dr. da imamo čas do 2. Leta starosti, za to zadnje cepljenje, zato punce ne hitet…je rekla, da naj pokličem…Mere: 81 cm in 11,20 kg

Dr. je videla našo silvestersko poškodbo – ob norenju s sestrico se je  Manca 31.12. zaletela v rob vrat in priletela na ličnico. Še vedno ima oteklinico, bulico…..že takrat se mi je zdelo sumljivo glede zobkov in en košček zobka ji je najverjetneje odletel stran, opazila pa sem šele zdaj L sva pa marca naročeni na pregled in upam, da bo pustila zaliti L dr. je rekla da še dobro da je glava cela, da se ni kaj razbila…saj vem, da bomo rešili, samo me zobek vseeno skrbi….
Včeraj sem bila s puncama sama doma, je šel M smučat; sva s kolegico skupaj skuhali kosilo in smo šle vseh 5 punc, na popoldanski sprehod in je bilo lušno…

danes pa smo bili na obisku (hvala Vipercat za super pecivo in postrežbo user posted image )  in na kosilu zunaj

Služba – do petka se moram odločit ali bom sprejela redno delo-najprej za 3 mesece, v Mc Donald''su v Nm (TAKO DA MC D V NM DEFINITIVNO JE user posted image user posted image user posted image ) ali ne. Jutri grem sicer še ne en drug razgovor, oglasov za delo je trenutno ogromno, samo vprašanje časa je kaj dobim, od kje/kod me pokličejo in sprejmejo…..v sredo imam na zavodu pogovor s svetovalko za zaposlitev

..življenje nas preizkuša na raznih področjih…tudi mene….sem brez zaposlitve (brez večjega dohodka in kar malo odvisna od njegovega partnerjevega dohodka), želim imeti razumevanje v svoji družini s puncama in dragim….opažam pa da sem nervozna, napeta, tečna, včasih odveč sami sebi….določene stvari me hitro spravijo iz tira….še tašča me včasih spravi iz tira,….ker sem skoz doma, mi ni več samo do kuhanja in pospravljanja, opažam da se že nekaj časa nisem naspala….in namesto da bi se lotila kuhanja, pospravljanja,…vse opravljam v zadnjem hipu in posledično se mi še bolj mudi…..bolj ko hočem imeti zvečer red, rutino, težje je  kaj narediti…zdajle čakam da m trdno zaspi, da se stuširam, zjutraj pa zgodaj vstajam in jaz poštimam punci, da gresta v vrtec, šolo, tudi popoldne ju imam na skrbi. Moj partner je prevzel odgovornejše delo in je čedalje bolj obremenjen,….no na srečo si nama je prejšnjo soboto uspelo vzeti čas samo za naju, ko sva šla v toplice, pa danes smo šli ven na kosilo, tko da na določeni točki je razumevanje, so pa določene zadeve, ki se ponavljajo….aja na partnersko svetovanje o katerem sem pisala pred časom nama še ni zneslo zaradi njegove službe in obremenjenosti……v mislih imam mojo diplomo, pa odlašam, …..oprostite zmedenemu pisanju,…pa še tavelika hčerka – zelo je pridna v šoli, ponosna sem na njo, sem pa nestrpna ko mi odgovarja, ko ušes sploh nima, ne posluša, ne sliši,…tako da povzdigujem glas.....

no malo sem se vam razpisala ....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 16.1.2011 22:52:56 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
17.1.2011 8:14:26   
ajč.
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image
meni že navsezgodaj telefon zvoni tako da ne morem več spat...user posted image
moj dragi je odpiloteral na šiht, jst pa počas spakirat in za par dni na dolenjsko...user posted image MC- here i come!!!user posted image user posted image
sm slišala da mate kr lepo vreme-sončka..pri nas pa taka meglaaa da 100m ne vidš iz balkona..user posted image
gremo pospravlat malo, pol še po enih opravkih,pol pa na pot user posted image user posted image user posted image
frufru-dobrodošla!!!user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 893
17.1.2011 8:39:43   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  10  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 2
št. user posted image : 6

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy
dramica

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka
Katte 

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 894
17.1.2011 8:40:49   
Katte
Dobrodošla, frufru.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 895
17.1.2011 9:00:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

dobrodošla v našem čvekanju user posted image . čestitke in srečno do julija.

lenčy - ma veš to, govorili... prvič mi je 95% ljudi (če ne več) reklo, da bo sin. čist zihr, ker maš velik trebuh in nizko nosiš. sin bo. pa ni... tako da... user posted image  ne verjamem nič. sam ne bom pa nikoli pozabila trenutkov iz porodne, ko sva sva firbčna čakala, da izveva, kaj je. tako prisrčno, da sem rekla, da bo drugič isto.
sedaj mi pa spet vsi fantka napovedujejo... user posted image
no, me smo s tamalo v soboto nabirale regrad, včeraj pa smo šli na dolg sprehod in potem še na kakav, tako da je tamala zvečer zaspala v sekundi.  

mala princeska - ma saj te vse razumemo. jaz isto pravim, da bi se mi glih zmešalo, če bi "morala" bit doma. in upam, da bo Mančin zobek kmalu spet "cel". ma tolaži se s tem, da je to mlečni zobek. moj brat si je odbil med norenjem sprednji zob, stalni, in mu ga je pol manjkalo. so ga "zaštukal", sam se pa kmalu vidi, od kje naprej je dodan, tako da mu vsake toliko malo pobrusijo, da se rob skrije spet user posted image
in če boš delala v Mc donaldsu, bomo naše sestanke iz La storie prestavle tja. sam pišuka, pol se ni bat, da bi shujšale... he he he

o, ajč, super, da prihajaš v sončne kraje user posted image . sedaj pa tako - če se nam slučajno rata zmenit za naš meeting v La storiji, nimaš izgovora...

no, punce, bo kaj? men se solate lušta....

nič, to bo to. se še kaj tipkamo

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 896
17.1.2011 9:16:09   
Alex01
Dober danuser posted image

frufru - DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image . Julijka, jaz sem bila pa leta 2009. Danes naš malček "praznuje" leto in poluser posted image .

princesi - user posted image user posted image user posted image  vse dobro ti želim, tako glede službe kot tudi doma. Si šla včeraj kaj čez Laze?

dramica - tole je pa bil expres poroduser posted image user posted image user posted image

Pri nas smo spet bolni, tokrat pa ta velik škratuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 897
17.1.2011 9:17:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image
meni že navsezgodaj telefon zvoni tako da ne morem več spat...user posted image
moj dragi je odpiloteral na šiht, jst pa počas spakirat in za par dni na dolenjsko...user posted image MC- here i come!!!user posted image user posted image

Dobrodošla na sončno Dolenjsko user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 898
17.1.2011 10:26:27   
5ra8
dober daaan

solatka ja...jst bi tud...sam....sem na bolniški user posted image

Alex, kako spet bolni? user posted image Res ste letos več doma kot v šoli/vrtcu......kaj me še vse čaka... user posted image

Mi smo dal MŠ čez, ta teden greva še na hendling in to je to. Potem pa bom mogoče še sama šla v ZD, kakšen torek....škodilo mi ne bo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 899
17.1.2011 10:50:05   
neanja duo
Spet se po dolgem času oglašam..zdej bom bolj aktivna(ampak ne kot nosečka-mamo dost 3 ).Zdaj se sigurno selimo na dolenjsko,hiška je zdaj naša,še dokončamo jo in jeuser posted image .

Ali se vam lahko pridružom kdaj na kakšni kavici?

lepo se imajte in enuser posted image  vsemuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?