|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
11.1.2011 14:51:46   
vesna_b
ja, dotika, nekje tam v križišču naj bi bil user posted image  in komaj čakam, da se v NM kaj premakne. saj Qlandio so tud premaknil odprtje trgovine na drugo polovico leta... kr neki...

ampak, dotika, ne smeš bit preveč črnogleda! vem in verjamem, da je težko, ampak potrudi se, in verjemi, da bo tokrat vse ok. ampak cerklažo boš mela pa res hitro. sem se zadnjič pogovarjala s sestrično od mojega, je mela prvič cerklažo v 20. tednu (še vedno precej hitro), pa tud precej je bila v bolnišnico, pa ima sedaj doma zdravo 13-letnico. no, drugič je ni imela, je pa več počivala. ampak - saj sem že večkrat rekla - mame za svoje otročke vse potrpimo... drži se, vse me smo s tabo... in bomo avgusta čakale na kak tvoj sms, tako kot danes na sms od dramice.

dramica - še tukaj - čestitke!!!

ajč. - super za zibko user posted image . ampak veš kaj, ne bi zamenjala mojo dolenjsko... he he he
sem bila parkrat sedaj dol (moja mami ima dol prijatelja pa moj ma dol 1/3 žlahte), in je bila vedno megla.... blek... user posted image
aja, polet mate pa gužvo... user posted image  (nekak se moram tolažituser posted image )

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.1.2011 14:53:54   
Alex01
od DRAMICE user posted image  si je pa lep datum izbral user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.1.2011 14:55:34   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

lency, saj gradijo ne še nič, pač so zemljo zvozili al kaj že. Bagri so šibali par dni po tistem placu. Ampak, ko se pa spravijo gradit, bo sigurno vse skupaj v dveh mesecih postavljeno.

No, jaz sem sicer belokranjka, sem se priženila sem. Al se reče primožila user posted image ? Saj ne vem.

primožila user posted image user posted image user posted image

ajč - potem ni nič kaj boljše vreme kot pri nasuser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.1.2011 15:27:36   
Udb
Dramica, čestitam!!!!!!!!!

A pol smo vse bolj na kupu doma? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.1.2011 15:33:18   
ajč.
Vesna_b- ja sj vem, čez podgurje ga ni user posted image kak mesc al p dva bom ostala še tuki na toplm, pol pa upam da nama rata nazaj pridt..user posted image zibelka je u NM ostala, zato me tut tko matra...bi jo kr zdj že začela rihtat,brust pa barvat user posted image user posted image
Dramica- čestitkee!!user posted image user posted image sm ti kr fouš...bi tut jst rada d je čiimprej zunej d se bomo crklal user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 855
11.1.2011 15:59:28   
Tincy90
Wow, to je pa res biu ekspres.user posted image user posted image čestitke dramica in vse lepo z malim Edijem.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 856
11.1.2011 16:06:10   
*dotika*
Kaj ni bilo rečeno, da bo Qlandia odprta marca? No, najprej je bilo celo načrtovano za december 2010, zdaj so torej že drugič premaknili?

Hja no, kaj sem res tako črnogleda izpadla? Ne ne, nisem. Je pa res, da je skoz prisoten strah. In tega bi se rada znebila, pa še nisem našla recepta. Preveč slabih izkušenj, preveč neuspešnih nosečnosti. Trudim se, delam na psihi, zaupam ginekologinji...
Glede cerklaže... zakaj naj bi bilo prezgodaj? Res je delajo jo tudi kasneje, urgentno, če se ugotovi popuščanje materničnega vratu. Meni se je to zgodilo pri Ajdi brez kakršnegakoli opozorila. Zdaj imam pa pač takšno diagnozo in se takoj po NS dela cerklažo.

Evo, obljubim, sama sebe priganjam, da sem optimistična. Pridejo seveda žute minute, pojamrala vam bom in takoj mi bo lažje. Ok? Danes sem se recimo zasekirala, ker mi ni bilo slabo, pa sem prejle zbruhala kosilo. Ja ja, čudna ženska, boste rekle, ampak tako to je pri meni. Čudna nosečka in hkrati posebna user posted image

Ja Edi od dramice si je pa res izbral specialen datum. Jaz sem čist mahnjena na datume, da je le čimbolj zanimiv. Kaj bo šele 11.11. letos, a???

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 857
11.1.2011 20:01:03   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

potty - živka je rekla da bi enkrat okoli aprila naročila za svojo malčico...zdej pa ne vem..ti bo prepozno?

Bom počakalauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 858
11.1.2011 20:02:57   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

potty - hvala user posted image . Veš, da sem v soboto videla najino bivšo sodelavko D in otroka in sem morala 4x pogledat, če je ta prava. Ej, ta moj EMŠOuser posted image user posted image user posted image

Če misliva na isto D, tisto, ki ima moža I, potem ti verjamem, da si mogla pogledat dvakrat. Ni kriv emšo, ampak D se je ful ,,popravla,, user posted image Sva kar v stiku, kolikor nama pač čas dovoli. Je res fejst ženska.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 859
11.1.2011 20:05:58   
potty
Dramica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 860
11.1.2011 20:47:10   
majch
Čau bejbe moje drage....srečno, zdravo, čimveč trebuščkov, bebic in kar je še tega.user posted image

Pri nas vse po starem...delamo, vrtičkamo in tako dalje...cajta ni...kaj češ...

V albumu imam nekaj novih cukrčkov za vaše bebice, in če bi kaj imele, mi javite!

Mejte se!

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 861
11.1.2011 21:21:18   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

potty - hvala user posted image . Veš, da sem v soboto videla najino bivšo sodelavko D in otroka in sem morala 4x pogledat, če je ta prava. Ej, ta moj EMŠOuser posted image user posted image user posted image

Če misliva na isto D, tisto, ki ima moža I, potem ti verjamem, da si mogla pogledat dvakrat. Ni kriv emšo, ampak D se je ful ,,popravla,, user posted image Sva kar v stiku, kolikor nama pač čas dovoli. Je res fejst ženska.

Ja, isto misliva. S to barvo las je še nisem videla, oz je že dolgo nisem videla. In potem mi je blo kar mal nerodno, ker jo skoraj nisem prepoznalauser posted image . Lepo jo pozdravi, ko bosta kaj na veziuser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 862
11.1.2011 23:47:18   
*zmajčica*
Evo mene spet malo na RAPORT! Kako kaj?

Dramica ISKRENE ČESTITKE!! Veliko crkljanja.

Hmm mm pri nas nič kaj posebno novega. Razen tega da sva z Lauro dočakali tisto 1. svečko...Končno. In je zdej že vlka punca. Imamo tudi sedmi zobek in prve korakice ter besede. Lepo počasi napredujemo. V vrtcu vse lepo in ok!

Edino do krsta nikakor ne pridemo. Se vam zdi, da je zdej po 1. letu poznu in čudno??

Lp, se še oglasim!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.1.2011 7:11:50   
kaminek
dramica user posted image user posted image user posted image  za korenjaka. je blo pa res hitr, enkratno! vse najlepše vam želimuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
12.1.2011 7:12:42   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Edino do krsta nikakor ne pridemo. Se vam zdi, da je zdej po 1. letu poznu in čudno??

in zakaj bi blo prepozno???če jo želiš dat, jo dej. sej se eni krstijo na dan poroke, ker nimajo opravljenga tega zakramenta.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 865
12.1.2011 7:16:34   
kaminek
hitr naši frocki rastejo, so tko zanimivi, a ne?

naša tko rada poje. zna že kr nekej pesmic kot npr. kuža pazi, zima zima bela, ringa ringa raja, žiga žaga, ena o zvezdici, diči diči diča, pa še kakšna bi se našla. je ena taka navita punca ratala, da naju tko v smeh spravljauser posted image user posted image . aja, pa štet do deset zna, čeprav ne ve, zakaj se greuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 866
12.1.2011 8:22:10   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Z veseljem sporočam, da je Dramica rodila fantka Edi-ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke bejba, in obliko crkljanja vam želim user posted image

user posted image

to dramica
čestitke user posted image user posted image user posted image  veliko veliko veliko cartanja vam želim

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.1.2011 8:53:04   
rea27
čestitke dramica za malega user posted image edija!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 11:11:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
12.1.2011 11:21:19   
vesna_b
ja, dotika, prav imaš. nedolgo tega je na netu pisalo še konec marca, sedaj pa piše v drugi polovici leta user posted image

pa ne, da si črnogleda. hotla sem samo reči, da ne obupaj. in verjamem, da bo strah prisoten do konca. aja, nisem mislila, da je cerklaža prezgodaj. sam ponavadi maternični vrat sploh ne pogledajo do morfologije, če ni kakih večjih znakov, ti pa jo boš imela že 2 meseca prej. pa saj je boljše, da prej, kot kasneje, a ne? in ja, ti kar pojambraj. smo vse enake - se takoj boljše počutimo...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
12.1.2011 11:22:31   
vesna_b
aja, punce, a ste videle? manj, ko ima petra do porodniške, manj se oglaša... user posted image
kaj šele bo???

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.1.2011 13:12:03   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

aja, punce, a ste videle? manj, ko ima petra do porodniške, manj se oglaša... user posted image
kaj šele bo???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eni pač uvajamo nove moči...pa ni cajta a ne user posted image

drgač pa bo od danes očitno več, ker sem na bolniški. Plod kao ni dost težek za svoje tedne, 1600g v 32. tednu. In me je dala na bolniško in počivat za 14 dni. Naslednji teden mam spet UZ u bolnici potem pa spet pri njej kontrolo.
Ampak kokr sm brala Puušenjaka ni take panike, sploh ni nekega odstopanja...ampak če se je ona tako odločila, potem prav...raj počivam, kot da si bom kdaj kej očitala....user posted image

Še pušenjak http://med.over.net/forum5/read.php?19,4559737,4559737

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.1.2011 13:58:16   
Alex01
Petra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo pridno počivaj in se pusti malo razvajat. Vse za dobro tvojega user posted image . Sem prepričana, da je vse ok! Drugače pa tudi glede te kilaže, men so vsi rekli, da je to samo približno ocenjena teža. Ampak razmišljaj pozitivno in počivaj! Če ti bo pa fejst dolgčas kak popoldan, pa pridem malo k tebi na čaj (ga bom prinesla s sabo, pa ga bova spili, da te ne obremenjujemuser posted image )

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 873
13.1.2011 8:32:18   
Alex01
Jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 874
13.1.2011 12:41:36   
kaminek
jutrouser posted image user posted image , čeprav je že popoldne

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?