|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
11.1.2011 9:54:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ga boš dočakala? user posted image user posted image

a ni bilo rečeno, da so temeljni kamen že postavili? al da so temelje skopali? saj ne vem. sicer pa bom itak v porodniški, pa bom mela čas tud v krško hodit...user posted image user posted image user posted image  

aja, saj vem, kaj je. z mano bi šla. ja, okomot... tud kofe se dol dobi...
ej, ne bit sramežljiva, drugič kar direkt povej user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šit, odkrila si me user posted image  
otroke bomo pobasale pa šle u šoping u KK user posted image

pa ne brez meneuser posted image user posted image user posted image , ko boste šle ze mimouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 826
11.1.2011 9:59:36   
Alex01
Ej, pri januarkah 2011 sem videla, da se naši DRAMICI nekaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Naj bo hitro in čim manj bolečinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 827
11.1.2011 10:10:42   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šit, odkrila si me user posted image  
otroke bomo pobasale pa šle u šoping u KK user posted image

pa ne brez meneuser posted image user posted image user posted image , ko boste šle ze mimouser posted image

evo, 5ra in alex - važi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in ja, držim pesti za dramico. user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 828
11.1.2011 10:43:26   
lenčy
dobro jutro, čeprav dežuje in ni sončka...

dotika tudi me se še ne poznamo, nisem tako pogosto k dolenjkam hodila, čeprav sem ponosna dolenjkauser posted image  se že veselim, da boš kmalu držala svoje dete v naročju. uživaj v nosečnosti in naj bo vse ok!
alex hitro se pozdravite, pa ravno ušeskauser posted image
dramica hiter porod ti želim pa čimmanj boleč. upam, da ni pišek dežurenuser posted image

hofer?kje pa bo? nč ne vem...
drgač pa hvala za vašo tolažbo, res se moram nekje izpovedat. joj kok sovražim egoiste!

in kaj boste jedle danes? razmišlam, da bi dala aleksu žgance, jih ni še nikol jedel...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 829
11.1.2011 11:01:58   
vesna_b
hofer naj bi en bil v Žabji vasi, en pa v Bučni vasi - sam tle so neki problemi bli baje
no, tega v Žabji vasi naj bi že neki začel

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 830
11.1.2011 11:11:32   
*dotika*
JA, jaz tudi prav komaj čakam Hofer v NM. Redno dobivam njihove reklame in bi prav rada kakšno stvar nabavla. Čokolade so preiskušeno dobre user posted image . No, s tega vidika bi blo morda boljš, da ga ne bi blo pr nas. Pa tud kakšna takšna stvar za gospodinjstvo se mi zdi fajn. Zadnjič sem vidla, da imajo prevleke za stole, pa omarice za zdravila.

A celo dva naj bi bila? Za tega v Žabji vasi vem - a to bo nasproti Petrola?

dramica, boš pa na lep datum rodila - same enke user posted image . No, srečno.

Mene pa en mičkenu dajejo slabosti, ampak bistveno manj kot pred parimi tedni. In seveda, paničar kot sem, se zasekiram da ja ni kaj narobe, če prenehajo slabosti. Ah, nekako bomo. Čeprav bom celo nosečnost pošteno prestrašena. PA tako sem si želela tako lepo, predvsem aktivno nosečnost. NE vem, če veste, takoj po nuhalni me čaka cerklaža in posledično več ali manj mirovanje.

Grozen dan je zunaj res. Prav žalostno, pa še zebe me ful...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 831
11.1.2011 11:19:11   
lenčy
kje v Žabji vasi? sm sm blizu pa nč ne vemuser posted image

dotika nisi povedala, kdaj imaš PDP? boš pa malo bolj počivala, bolš to, kot pa da je kaj narobe a ne? na koncu se ti bo obrestovalo, ko boš pestovalauser posted image

ne vem, zakaj mora deževat. sm mislna it z vozičkom doknjižnice pa ne bo mogoče...
aja dobr da sm se spomnla, bi še js kej pri nextu naročila, nisem še nikoluser posted image  ko bo moj mišek kmalu praznoval, mora bit lepuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
11.1.2011 11:40:51   
*dotika*
O, lency, jaz sem tud blizu Žabje vasi doma... user posted image Jaz mislim, da ga res gradijo prav v križišču, nasproti Petrola in MIRa. Vsaj nekaj se dogaja tam.

Ja, moj PDP je 21.8.2011. In avgusta imam tud jaz rojstni dan (uf, bom že 32), dobim torej najlepše možno darilo.
No, naročila sem se kar na NS, 7.2.2011. Ma ja, komaj čakam. Itak user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
11.1.2011 11:54:50   
ajč.
Dobro jutro user posted image jst sm se komaj iz postle skotalila...user posted image
v petek sva z mojim dobila od mojega očeta zibelko v kateri sem še jst pančala user posted image je ročno delana in je še vedno takoooo lepo ohranjena...user posted image user posted image user posted image jaz bi edino malo jo pobrusila ter pobarvala na belo ter z modrimi/roza (odvisno kaj bo user posted image ) robovi....čist sva se zaljubila v njo user posted image user posted image
tako, zdaj pa v čistilno akcijo stanovanja, potlej pa mogoče za en šiht mau pogledat it...user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
11.1.2011 12:02:38   
Katte

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

X.01.2011
januarcek2011 - 29 let, 3user posted image , 1user posted image , kraj user posted image

19.01.2011
dramica - 28 let, 3 user posted image , 2user posted image , Šentjernej user posted image

22.02.2011
IsabellaLana - 26 let, ? user posted image , ? user posted image , Nm user posted image

23.02.2011
vipercat - 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Trebnje user posted image

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

16.04.2011
Tincy90 - 20 let, 2user posted image , 1 user posted image , Mirna user posted image

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

SKUPAJ    =  10  

št.
user posted image
: 2
št.
user posted image : 3
št. 
user posted image : 5

user posted image navijačice user posted image
potty
Alex01
Mala_princeska
lenčy

v pričakovanju + user posted image user posted image za
kaminek
štrumfetka
Katte 

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 835
11.1.2011 12:35:30   
Alex01
dotika in lenčy - kaj sta obe iz Žabje vasi? Kak sem pa jaz mela  v glavi, da si ti lenčy nekje tam iz Žužemberkauser posted image . Jaz pa na drugi strani tovarne, tam čez potok Regrča vas - Šmiheluser posted image  

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.1.2011 12:37:24   
*dotika*
Ne ne, nisem iz Žabje vasi, sem pa blizu oz. tist konc. Cikava, natančneje Smolenja vas.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.1.2011 12:40:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Ne ne, nisem iz Žabje vasi, sem pa blizu oz. tist konc. Cikava, natančneje Smolenja vas.

Tut to ni daleč stranuser posted image . Ti samo lepo počivaj in razmišljaj pozitivno, me bomo pa močno stiskale pesti za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
11.1.2011 12:54:22   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Dobro jutro user posted image jst sm se komaj iz postle skotalila...user posted image
v petek sva z mojim dobila od mojega očeta zibelko v kateri sem še jst pančala user posted image je ročno delana in je še vedno takoooo lepo ohranjena...user posted image user posted image user posted image jaz bi edino malo jo pobrusila ter pobarvala na belo ter z modrimi/roza (odvisno kaj bo user posted image ) robovi....čist sva se zaljubila v njo user posted image user posted image
tako, zdaj pa v čistilno akcijo stanovanja, potlej pa mogoče za en šiht mau pogledat it...user posted image

Kako lepo za zibelkouser posted image user posted image user posted image .
Kakšno imate pa vreme na primorskem? V Kopru živiš, ne? Jaz imam tudi sorodnike v Kopru. Teta je žal pokojna, sta pa tam še bratranec in sestrična z družinama.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 839
11.1.2011 13:03:49   
5ra8

dotika in lenčy - kaj sta obe iz Žabje vasi? Kak sem pa jaz mela  v glavi, da si ti lenčy nekje tam iz Žužemberkauser posted image . Jaz pa na drugi strani tovarne, tam čez potok Regrča vas - Šmiheluser posted image  

jaz pa tri korake stran user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 840
11.1.2011 13:12:53   
Alex01

Dva velika al pa tri mal manjše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.1.2011 13:25:23   
lenčy

ja tm pri žužemberku oz. dvoru sm bla pred parimi mesci pri mojemu, ker sm se s fotrm skregala. zdj sm pa nazaj pršla, ker je tm preveč snega in se nimam kam dat. čez nm ga ni, grem lhk kamorkoli z vozičkomuser posted image
sicer sem pa malo stran od žabje vasi, je ena vas, ko greš iz žabje vasi proti ločniuser posted image
ampak čudno, sj sm bla prejšni teden v žabji vasi pa nisem nič vidla, da bi se kaj gradilo. ne vem, kam gledam. ja v mojga miška sevedauser posted image

no če smo vse tm v bližini, pol bi se mogle dobit v veroni. sm rada ke hodila, ko sm bla noseča tko da kr mal pogrešam, mi je ful fajn tam.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.1.2011 13:26:00   
5ra8

Dva velika al pa tri mal manjše user posted image user posted image user posted image

kokr vzameš ja. Ali pa en krog s pedali s kolesom user posted image user posted image user posted image  ali pa dva 'odrina' z rolerji user posted image user posted image user posted image

ok, mi seka dons...bom nehala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.1.2011 13:38:38   
5ra8
Z veseljem sporočam, da je Dramica rodila fantka Edi-ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke bejba, in obliko crkljanja vam želim user posted image

user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.1.2011 13:59:57   
*dotika*
Oooo, čestitke dramica. Se mi zdi, da ja blo to prav ekspresno. Super fajn.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.1.2011 14:03:26   
*dotika*
lency, saj gradijo ne še nič, pač so zemljo zvozili al kaj že. Bagri so šibali par dni po tistem placu. Ampak, ko se pa spravijo gradit, bo sigurno vse skupaj v dveh mesecih postavljeno.

No, jaz sem sicer belokranjka, sem se priženila sem. Al se reče primožila user posted image ? Saj ne vem.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 846
11.1.2011 14:30:21   
ajč.

hehe jst tut iz tega konca user posted image no bila "priženjena" doklr se nisva preselila user posted image

Alex01-zadne dni mamo u Kp čist gnilo vreme...megla vsepousod...user posted image sicr dopoudne, ko je samo po morju megla je prou čarobno vidt!!! user posted image mamo pa usaj par stopinj bolj toplo kot pri vas!! user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.1.2011 14:30:54   
lenčy
dramica čestitke in obilo crkljanja ti želim!user posted image
dotika no si bom še enkrat ogledala parcelo za hofer nasproti mesnice, ker moram it po meskauser posted image

madonca komaj sm sinka spravla spat, se kr trmul in jokca. mu grem zdj neki na hitrco skuhat, papa

Rada te imava!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
11.1.2011 14:40:32   
Katte
Čestitam, dramica user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 849
11.1.2011 14:50:06   
Alex01
user posted image user posted image user posted image DRAMICA - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image  TOLE JE PA BILO EXPRES!!!!
Veliko prespanih noči!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?