|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
23.11.2010 11:36:06   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

danes pa imamo v vrtcu predavanje na temo: "obvladajmo našega neukrotljivega malčka", pa grem malo poslušat

mi imamo pa jutri izdelovanje novoletnih okraskov, pa bomo šle s tamalo mal pacatuser posted image  sam ne vem, kako mi bo kej pasalo na tistih mini pini stolčkih sedet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

vesna, kave sicer ne pijem, palačink nisem jedla že ne vem kako dolgo, pojamrat ali pohvalit se pa znam user posted image .

ma saj majo v bifeju tud sok, vodo, pivo... sedaj bi pasal kak kuhaček... hm, sej enga lahk, a ne petra?user posted image
palačinke pa... ej, ko jih boš probala...
moj je sicer zadnjič želel orehove, sam jih nimajo v La storiji, pa je pol tud on kraljevske. pa je komentiral, da grejo nutela in banana presenetljivo dobr skup user posted image . sej, midva sva malcala kraljevske palačinke, za tamalo sem naročila pa palačinko z limono in cukrom. kaj čem, drugega namaza ne je...user posted image

ej, babnce... a že kej veste, kje boste za novo leto? ne, nisem zgodnja...user posted image
sem zadnjič v tušu kregala trgovke, da prehitevajo z miklavži in parkeljni čokoladnimi, pa me je ena na realna tla postavla, da je sam še 2 tedna. pol je pa itak prec novo leto...
ma, midva kar uživava doma. tamala ma uro za spat, ki jo sicer občasno mal kršimo, ampak zelooo redko, ker je ob uri zaspana in je prav tečna, če ne gre spat. pojemo večerjo, pol se mal pocrkljamo, pol gre tamala spat, pol pa midva mal - čvekamo, še malčkamo, spijemo kak deci, pa kak šampanjc (sicer letos bo bolj švoh zame), mal pade kaka masaža... v glavnem, se znamo zamotit.
ampak...!!!! 2007/2008 je klical svak, ob šestih zvečer, da prideta z ženo domov iz lj, tako da sem potem norela, kuhala in stregla še njiju user posted image . takrat sem bila še noseča, ampak namen sva mela jit po večerji ven, v mesto, na silvestrovanje na prostem.
2008/2009 je povedala tašča, da ostane doma, pa še njen prjatu je pršu, in sem stregla še njiju user posted image  in seveda pol odpadejo vse masaže, razvajanje, crkljanje...user posted image user posted image user posted image
lani sem kar govorila, da gremo v toplice, pa je pol tašča rekla, da gre s svojim prjatlom nekam, in smo pol užival sami doma. ja, vem, sem žleht. letos pa... ma, nekam bi šla. sicer neko silvestrovanje odpade, ker tamala rabi posteljo. ampak se znava midva sama čist dobr zamotit... user posted image  zaenkrat še, pa naj tako ostane.
na živce mi gre, ker... tašča bo po vsej verjetnosti doma, svak ima malega otročka, pa se bojo najbrž spet napovedal, jaz naj jih pa pedenam... ne da se mi...... vem, grozna tamlada, sam na novoletni večer bi pa res rada mal uživala... pa še en tega ne je, en je vegetarijanc (ki ne je goveje juhe, ker se je govedina notr kuhala, ne je korenčka, ki se je kuhal v goveji juhi, je pa govedino, ko jo prineseš na mizouser posted image user posted image user posted image )

sem fejst nesramna?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.11.2010 11:52:42   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

mi imamo pa jutri izdelovanje novoletnih okraskov, pa bomo šle s tamalo mal pacatuser posted image  sam ne vem, kako mi bo kej pasalo na tistih mini pini stolčkih sedet user posted image

Pa uzemi dva...enga za tvojo rit, na drugega pa nasloniš trebuh  user posted image user posted image user posted image user posted image  (vesna, hec, pa brez zamere)

sem fejst nesramna?

Ne? user posted image  Maš pa tud ti pravico it kam enkrat zase, oz. da ne strežeš in kuhaš zmeri drugim. Mislim.
Mi se prej dogovorimo, sprašamo kje bomo...in če bomo slučajno doma...se potem dogovorimo za večerjo kdo bo kej naredu...ne pa da mora vse en sam.
Ne se jim pustit user posted image

kašno skropucalo je pa zdej pršlo ven s temi citati user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.11.2010 12:05:48   
vesna_b
ejjjj
napišem, pol pa we are sorry....

user posted image user posted image user posted image

ej, petra, bom rabila 3 stole - 2 za mojo rit in enega za trebuh. oz trebuh bom lahk na mizo naslonila. ko so pa glih pol metra visoke user posted image
vem, da se hecašuser posted image

glede kuhinje so dogovorimo - tašča dela solato, jaz ostalo, ljubljanski se pa pustijo postrežt.
pa saj rada kuham in rada pacam. uživam v tem, sam mi gre na živce pol tisto brskanje po krožniku, pa odrivanje - tega tamali ne pustim, drugi pa prosto po prešernu. pač, pojej, kar ti paše, ne pa prerivat, no. pa vsak bi jedel kaj drugega... user posted image

sem mislila mojmu takle žar kupit za miklavža:

pa bi pol pripravila mal mesa, mal zelenjave in šampinjonov, pa bi pekla sproti. pa krompir bi skuhala za zraven.
za vse pa ne bo. saj ni dovolj veliko...
mah, bom še vidla. v vsakem primeru, po večerji gremo mal ven. v novo mesto, na enga kuhanga. tamala če v avtu zaspi, jo pa sam v posteljo prestavim pol...
točno, lani sem govorila, da gremo v dolenjske, na novoletno kopanje in silvestrovanje v bazenu user posted image
mogoče majo pa tud letos kaj??? user posted image  

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 23.11.2010 12:08:32 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 303
23.11.2010 12:08:08   
vesna_b
ej... ne gre mi slikce nalimat...

bom kar link dala: TALE

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.11.2010 12:17:16   
5ra8
Ej pa še lublanskim naroč da kej prinesejo.
sladice magari user posted image  al pa predjed...francosko pa tatarca user posted image user posted image user posted image

pa je saj malo razdeljeno.

al se pa prej že zmenite kaj bi jedli...da ni pol nekega brskanja po krožniku user posted image

jst se bom mogla pa letos odpovedat tatarcu user posted image  ueeeeuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 305
23.11.2010 12:17:24   
Katte
ma saj majo v bifeju tud sok, vodo, pivo... sedaj bi pasal kak kuhaček... hm, sej enga lahk, a ne petra?user posted image
palačinke pa... ej, ko jih boš probala...
moj je sicer zadnjič želel orehove, sam jih nimajo v La storiji, pa je pol tud on kraljevske. pa je komentiral, da grejo nutela in banana presenetljivo dobr skup user posted image . sej, midva sva malcala kraljevske palačinke, za tamalo sem naročila pa palačinko z limono in cukrom. kaj čem, drugega namaza ne je...user posted image

Uf, sem kar lačna ratala. Pa še za malico ni bilo danes nič pametnega. Bo treba probati te palačinke user posted image . Kuhanček je pa itak zakon.

ej, babnce... a že kej veste, kje boste za novo leto? ne, nisem zgodnja...user posted image

Midva se pa ponavadi pustiva streči drugim user posted image . Za božič sva pri naših, novo leto pa pri njegovih. Letos sva upala, da bova šla v tujino, pa sva prestavila na kasneje. Tako da bo verjetno po starem, razen v primeru, če se bo v mestu kaj dogajalo. Potem bom za novo leto povabila prijateljico k nama in bomo šli ven. Pa še v novem stanovanju bova takrat.

en je vegetarijanc (ki ne je goveje juhe, ker se je govedina notr kuhala, ne je korenčka, ki se je kuhal v goveji juhi, je pa govedino, ko jo prineseš na mizouser posted image user posted image user posted image )

sem fejst nesramna?

Too much, ta si pa res izmišljuje... Vegetarijanec ali je ali pa ni. Jaz sem, ker meni tako paše, ko bom pa noseča, bom začela jesti meso. Ampak mi gre pa grozno na živce folk, ki se mu živali smilijo ali pa kar nekaj komplicirajo. Taki mečejo slabo luč na ostale vegetarijance. Bah.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.11.2010 12:17:55   
5ra8

ej... ne gre mi slikce nalimat...

bom kar link dala: TALE

tle jih je vec...verjetn tak podoben

user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 307
23.11.2010 12:20:31   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Jutro!
Vipercat tole je pa res najbrž bila oreng buška AUUUUuser posted image .Zdaj bo najbrž vedel da se ni za obešat,ampak samo nalagat, da bosta mami in ati velik nabavlauser posted image .
Petra tole res super zgleda-njamiuser posted image Joj jaz pa jutri spet na vago -imam pregled me bo najbrž kapuser posted image .Jaz sem pa opazila da se naš mali mal drugač premika, nima več takih akrobacji,sam vsake tolko butneuser posted image .Ja, ju3 imam zadnji uz, v čet. pa zakorakamo v 33ted.Če pomislim da je sestra rodila v 36ted,me kar mal user posted image kako daleč smo že.....

user posted image  ta otrok je po mamici - nič ga ne izuči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
23.11.2010 12:23:36   
vesna_b
ja, petra, neki tazga
saj so vsi na isti način, sam različne oblike. zgoraj si spečeš meso, zelenjavo, potem daš na ponvičko, naribaš gor sir in daš še spodaj popečt, da se sir stopi in zapeče. lahk pa tud navrhu pečeš v ponvički, sam...

mah, bomo vidl še, kaj bo. brskanje je pa zmeri. ker JAZ to drugače naredim. ja, pa dej...user posted image
tatarcu se brez problema odpovem, ker ga ne jem, ne bom pa se odpovedala pršutu...

ma ne moti me, če je nekdo vegetarijanec. bodi, vsak ima pravico, da se odloča zase. sam pol bodi vegetarijanec, ne pa... kr neki...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 309
23.11.2010 12:25:06   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutro čveke

evo neki za pomalčkat user posted image  

spet ta megla....bemo, bi ze raj sneg mela.

Katte, dobrodošla med nami user posted image

njami.....tole bi pa pozajtrkovala takoj, mi narediš 5ra8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sneg....menda v petek...potem boš pa slabe vole, ker ne boš mogla po plojdri kobacat user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vse napišem pa spet sorrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy user posted image

bemu mast....pa sm si rekla, skopiraj si...ne sej ne booooooo...na zdej pa mam....grrrrrrrrrrrrr user posted image

u glavnem...

če se zmenimo za kakšen miting, kofi + sendviči jih tud nardim pa sabo prpelem user posted image  al pa če do mene pridete na sendvič party user posted image  
Moj je reku da sm že prava mojtrica v delanju sendvičev, ker mu skor vsak dan nardim enga za na šiht....in zmer ga presenetim user posted image  v poz. smilsu seveda user posted image user posted image

Bom kobacala bom, mam glih nove škorne! user posted image user posted image

Dramica, misliš da boš tok hitra kot M? Po moje da ne no.
Mislim da je njo res presenetilo user posted image

ctrl + c in gremo...

amapk punce res bi se lahko spet kaj zmenile. jest imam sicer v četrtek cuker test, ampak po temu se pa lahko dobimo. popoldan pol pride spet babi, tko da ne bom mogla jet in v petek tudi odpaade... čeprav za palačinke... mogoče bi pa tudi babi doma pustila za to user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 310
23.11.2010 12:28:30   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

hej, katte, saj tukaj čvekamo o vsem mogočem, pa včasih pade kak kofe, al pa palačinke... vse živo, v glavnem.
pa včasih rabimo kej pojambrat, včasih se pohvalimo...

vesna, kave sicer ne pijem, palačink nisem jedla že ne vem kako dolgo, pojamrat ali pohvalit se pa znam user posted image .
Kaminek in petra, tudi vama hvala za dobrodošlico. Sendvič izgleda pa super, jaz bi samo paradižnik ven vrgla user posted image .
vipercat, si imela to razgovor za službo? Jaz sem bila enkrat na takem razgovoru. Zelo zanimivo. Celo packe sem morala gledati. Sem videla same živali, karkoli že to pomeni user posted image . Razgovore je opravljala neka posredniška firma, niti ne vem, za kam točno je bilo. Takrat službe nisem dobila, imam pa zdaj dobro in stabilno službo, tako da se je izplačalo počakati.

haha tudi jaz sem gledala packe. na koncu sem se imela čisto za psihopata, kakšne stvari sem videla notri. prav imaš večinoma živali, sem pa tja kakšne ljudi user posted image . tudi jaz sem imela pri neki posredniški firmi, je pa rekla da me do konca tedna pokliče in pove rezultate, predno jih ppošlje njim, ker bi rada de se strinjamo z rezultati user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.11.2010 12:33:47   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
haha tudi jaz sem gledala packe. na koncu sem se imela čisto za psihopata, kakšne stvari sem videla notri. prav imaš večinoma živali, sem pa tja kakšne ljudi user posted image . tudi jaz sem imela pri neki posredniški firmi, je pa rekla da me do konca tedna pokliče in pove rezultate, predno jih ppošlje njim, ker bi rada de se strinjamo z rezultati user posted image

Jaz pa nisem nikoli izvedela rezultatov, tako da še vedno ne vem, če sem psihopat user posted image  user posted image  user posted image . Nisem pa dobila službe, tako da... hmmm... user posted image
Tebi pa želim veliko sreče.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 312
24.11.2010 7:01:41   
dramica
Jutro ,zame pa že kar dober danuser posted image
No jaz sem ene dobri2uri že pokonc mali razgraja da ni mogoče spat.Zdaj se naspite,ker jaz najbrž ne bom nadoknadlauser posted image .No dans grem pa k gin. potem pa veste kam?Na socialno urejatuser posted image Moje nenajljubše opravilo.
Vesna ti pa vsakmu rec naj neki prispeva ti daš plac in to je to.Če bo pa kdo težil ga vrž iz hiše,povej da te je spravil ob živce pa še crkljanje in seks ti je odžrl,ampak naj se ne počuti preveč dolžanuser posted image aja večerjo lahk 1xčastiuser posted image .Ma joj ne me resno jemat me že na vse zgodaj neki razganjauser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 313
24.11.2010 7:27:52   
vipercat
tudi jaz več ne vem kaj to pomeni prespana noč. danes smo spet kašljali, hodili lulat, cmerali..... potem pa proti jutru končno zaspim, pa ura začne  zvonit mojemu - in mami je spet budna user posted image

jutri imam cukr test - jaz pa že v postelji z pudingom v rokah in marmeladnim kifelčkom user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.11.2010 7:29:04   
Mala_princeska

Vesna ti pa vsakmu rec naj neki prispeva ti daš plac in to je to.Če bo pa kdo težil ga vrž iz hiše,povej da te je spravil ob živce pa še crkljanje in seks ti je odžrl,ampak naj se ne počuti preveč dolžanuser posted image aja večerjo lahk 1xčastiuser posted image .Ma joj ne me resno jemat me že na vse zgodaj neki razganjauser posted image

user posted image user posted image user posted image sej si prav povedala....vesna postavi meje in načrt al pa toplice.....kr povej da je blo tok luštn da greste še 1 x (čeprav boste doma)

dramica fajn zrihtaj :-)

novo leto......najlepše je doma, mal se ga napiješ pa je user posted image  (hec) letos si želim družbe na domu, da bi se šli kako družabno igro (sequence je zakon - ena igrca s kartami in žetončki, igra se v parih, vsaj dva sta potrebna in potem se gremo ženske proti moškim ali pa par-par), pa da bi se malo nasmejali,.....hrane in pijače je pa itak hitr preveč....

danes šibam v Ljubljano, se dobiva s prijateljico še za njen RD, pa moj mi je dal dovoljenje da mu spodnje hlače kupim+spodnje majice - tko da H&M bo danes zakon user posted image , v soboto greva pa skup v Leclerca nabavit za Miklavža - no je treba kako igračko, ker je n že čist obupana, če bo spet oblačila dobila user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 315
24.11.2010 7:33:13   
vipercat
mala pprinceska super ideja za novo leto. tudi meni so take stvari všeč in v lj je to bilo  mogoče ko smo imeli veddno veliko prijateljev okoli, tukaj pa je kar vse nekaj družinsko praznovanje ali pa gredo kam mi pa ne moremo z njimi, ker mali ni ravno za v lokale dovol velik

lepo šopingeraj user posted image . mi miklavža ne praznujemo - oz babi vedno nekaj prinese - vsak izgovor prav pride da vnučku kaj da, drugače se mi obdarujemo samo za božič,ker smo ponavadi takrat družinsko zbrani

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.11.2010 8:45:52   
vesna_b

user posted image user posted image user posted image kaj sem se nasmejala.user posted image user posted image user posted image ej, faca si. hvalauser posted image user posted image user posted image

dobr zrihtaj na socialni. upam, da ne bo gužve. malo verjetno, ampak upanje umre zadnje, a ne?
ej.... pa na eno palačinko pejd zame... user posted image

malaprinceska - pa saj to je to. družba, po tvojem izboru, ki je za igre in hece. tašča pa bi sedela, mal gledala TV (tist program, ki njej paše, seveda)
ah, bomo videli, kaj bo. pač naša družba... vsi mamo male otroke in vsak jih da rad spat... tako da smo za par let prestavli to. čeprav... mogoče pa...
aja, predloge še vedno zbiramuser posted image  

vipercat - dobr opravi. čeprav - če je kaj, boljš da najdejo, a ne? ker če bi cel teden mela dieto, bi bil lahk mal lažen rezultat. ne vem, no, sicer za zihr user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.11.2010 8:47:42   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
 tudi meni so take stvari všeč in v lj je to bilo  mogoče ko smo imeli veddno veliko prijateljev okoli, tukaj pa je kar vse nekaj družinsko praznovanje ali pa gredo kam mi pa ne moremo z njimi, ker mali ni ravno za v lokale dovol velik

lepo šopingeraj user posted image . mi miklavža ne praznujemo - oz babi vedno nekaj prinese - vsak izgovor prav pride da vnučku kaj da, drugače se mi obdarujemo samo za božič,ker smo ponavadi takrat družinsko zbrani

no, nekak takole je pri nas...

miklavž pa - pri nas doma je bil vedno miklavž, in za božič potem nič. in sedaj tamala dobi pri nas za miklavža, pa pri nama tud (in tako bo, dokler bom jaz miklavž user posted image ), pri tašči in svaku pa dobi božička. pa je zmeraj nekajuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.11.2010 22:19:05   
dramica
Ojlauser posted image
No jaz sem opravila uredu, mali je težek1850g,obrnjen še vedno na glavico in baje pripravljenuser posted image .Kaj to pomeni?Naslednji pregled imam pa šele čez 3 ted.user posted image sem misla da bo vseen mal prej.No pol na14dni in pol vsak dan-bom kar postlo zakupilauser posted image .
Na socialni sem dobila nekaj papirjev za izpolnit in to je to.Gužve pa sploh ni blo.
In uganite kam smo šli potem..lačni v la storio na picouser posted image in sem se spomnla na vas in gledala če je kje katera...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.11.2010 7:50:37   
5ra8
jutrooo

Dramica, super da je vse OK user posted image  Mali je pripravljen, pol pa res lahko rodiš že decembra user posted image

Storiaaaa...picaaa user posted image user posted image user posted image

vipercat, srečno danes na testu user posted image  

jst sm pa učer zvedla da bomo dobil v žlahti še enga pobčka user posted image

Danes pa že tamal petek, mate kej v planu čez vikend? Mi gremo mogoče v Ikeo, morm mojga še našuntat user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.11.2010 7:52:02   
5ra8

ja, petra, neki tazga
saj so vsi na isti način, sam različne oblike. zgoraj si spečeš meso, zelenjavo, potem daš na ponvičko, naribaš gor sir in daš še spodaj popečt, da se sir stopi in zapeče.

mmmmmmmmmm user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.11.2010 8:11:12   
vipercat
en mrzel pozdrav še od mene. evo jaz sem vodo že spila, sedaj pa sedim v čakalnici in čakam da mine ura, da grem dat kri. danes pride babi, ker se nam popoldan začne šola za starše in mali rabi varstvo. mala princeska boš kaj v trebnjem ob 9ih? si za kavico?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.11.2010 8:20:47   
vesna_b
dramica - dražiš. pica. la storia... si mal barabce, jaz sem sedaj pa vsa slinastauser posted image
super za socialno. sicer jaz sem se navadla, da si te papirje kar z neta dol sprintam, pa sam spolnjeno nesem. imam tako samo eno pot tja user posted image

vipercat - dobro opravi. vidim, da najhuje je že za tabo. super...user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
25.11.2010 8:25:19   
5ra8

dramica - dražiš. pica. la storia... si mal barabce, jaz sem sedaj pa vsa slinastauser posted image
super za socialno. sicer jaz sem se navadla, da si te papirje kar z neta dol sprintam, pa sam spolnjeno nesem. imam tako samo eno pot tja user posted image

ej kere pa vse treba? jst nimam pojma user posted image
maš kšne linke?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 324
25.11.2010 8:31:58   
vesna_b
ja, mam link, na kateri so vsi obrazci (zate in za tvojga)
ti lahk oddaš 60 dni pred PDP, on pa po rojstvu otroka, vendar mora bit vpisana zadnja izplačana plača, preden odda
čak, bom ti poslala na mail user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?