|
RE: Dolenjke, 4.del 23.11.2010 11:36:06
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska danes pa imamo v vrtcu predavanje na temo: "obvladajmo našega neukrotljivega malčka", pa grem malo poslušat mi imamo pa jutri izdelovanje novoletnih okraskov, pa bomo šle s tamalo mal pacat sam ne vem, kako mi bo kej pasalo na tistih mini pini stolčkih sedet IZVIRNO SPOROČILO: Katte vesna, kave sicer ne pijem, palačink nisem jedla že ne vem kako dolgo, pojamrat ali pohvalit se pa znam . ma saj majo v bifeju tud sok, vodo, pivo... sedaj bi pasal kak kuhaček... hm, sej enga lahk, a ne petra? palačinke pa... ej, ko jih boš probala... moj je sicer zadnjič želel orehove, sam jih nimajo v La storiji, pa je pol tud on kraljevske. pa je komentiral, da grejo nutela in banana presenetljivo dobr skup . sej, midva sva malcala kraljevske palačinke, za tamalo sem naročila pa palačinko z limono in cukrom. kaj čem, drugega namaza ne je... ej, babnce... a že kej veste, kje boste za novo leto? ne, nisem zgodnja... sem zadnjič v tušu kregala trgovke, da prehitevajo z miklavži in parkeljni čokoladnimi, pa me je ena na realna tla postavla, da je sam še 2 tedna. pol je pa itak prec novo leto... ma, midva kar uživava doma. tamala ma uro za spat, ki jo sicer občasno mal kršimo, ampak zelooo redko, ker je ob uri zaspana in je prav tečna, če ne gre spat. pojemo večerjo, pol se mal pocrkljamo, pol gre tamala spat, pol pa midva mal - čvekamo, še malčkamo, spijemo kak deci, pa kak šampanjc (sicer letos bo bolj švoh zame), mal pade kaka masaža... v glavnem, se znamo zamotit. ampak...!!!! 2007/2008 je klical svak, ob šestih zvečer, da prideta z ženo domov iz lj, tako da sem potem norela, kuhala in stregla še njiju . takrat sem bila še noseča, ampak namen sva mela jit po večerji ven, v mesto, na silvestrovanje na prostem. 2008/2009 je povedala tašča, da ostane doma, pa še njen prjatu je pršu, in sem stregla še njiju in seveda pol odpadejo vse masaže, razvajanje, crkljanje... lani sem kar govorila, da gremo v toplice, pa je pol tašča rekla, da gre s svojim prjatlom nekam, in smo pol užival sami doma. ja, vem, sem žleht. letos pa... ma, nekam bi šla. sicer neko silvestrovanje odpade, ker tamala rabi posteljo. ampak se znava midva sama čist dobr zamotit... zaenkrat še, pa naj tako ostane. na živce mi gre, ker... tašča bo po vsej verjetnosti doma, svak ima malega otročka, pa se bojo najbrž spet napovedal, jaz naj jih pa pedenam... ne da se mi...... vem, grozna tamlada, sam na novoletni večer bi pa res rada mal uživala... pa še en tega ne je, en je vegetarijanc (ki ne je goveje juhe, ker se je govedina notr kuhala, ne je korenčka, ki se je kuhal v goveji juhi, je pa govedino, ko jo prineseš na mizo ) sem fejst nesramna?
|
|
|