|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
12.11.2010 12:38:46   
tinas
pozdravljene punce,

no, jaz se že špikam in zaenkrat še nič hudega. sem mislila, kako bom korajžna in se bom sama, vendar, ko mi je sestra v ambulanti pomolila inekcijo, sem vidla temo . potem sem se vlegla in me je špiknila ona, pa nisem čisto nič čutila. mi je predlagala naj hodim v ambulanto, če ne morem sama, vendar je bil možek včeraj zelo pogumen, da me je špiknil on . no, nevem kdo je bil bolj pogumen, on ali jaz, da sem se mu pustila špknit . skratka, edino kar je, da sem po teh špikah neznansko tečna, se mi zdi...vsi mi grejo blazno na živce in se sploh ne morem skulirat! jutri imamo martinovanje s frendi na Krasu in bom najbrž sikala tem za mizo cel večer
a ima tudi na vas suprefact tak učinek? kaj še bo....

UZ 24.11.

vrtnica.m, ne sekiraj se, dovolj je že ena celica, ki se oplodi in se prime. prijateljica, ki je sedaj srečka nosečka je pridelala eno samo celico, ki ji sedaj vseslo raste v trebuščku. korajžno, dobre misli pomagajo!!!

buska, nisem videla članka, vendar predpostavljam, da govori o pgd (predimplantacijska genetska diagnostika). no, to imam jaz, vendar zato, ker sva z možem prenašalca genetske bolezni - cistične fibroze. uporablja pa se tudi v primerih, da ima ženska več nepojasnjenih ss. takrat pregladajo zarodke, če imajo kromosomske napake. vendar sem nekje zasledila (v neki študiji na netu, da niso tako zadovoljni z rezultati...). no, v najinem primeru je drugače: midva nimava težav z neplodnostjo, vendar je pri nama 25% zarodkov bolnih. v prvo sva imela srečo in se nama je rodila zdrava deklica, v drugo pa je bil plodek bolan in sem nosečnost prekinila v 14. tednu. ta nosečnost mi je bila GROZNA, skoz slabosti in strah! ne želim it več skoz to in zato sem se odločila za IVF + PGD. pri nama bodo od vseh blastocist, ki jih bova pridelala odvzeli po eno celico in jo poslali v Rim na genske teste. tisti, ki bo zdrav mi bo ustavljen.

aqua77, nihaya in anci banci. acqua, temu pa bi se lahko skorajda reklo čudež

olana
, korajžno v nove boje!!!!

lpt

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.11.2010 12:42:18   
tinas
me skoz meče ven, pa mi je vse smajlije pobrisalo user posted image

skratka, vsem skupaj user posted image , pa eno  user posted image za lepši dan in veliiiiik   user posted image za srečo!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.11.2010 13:16:16   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: tinas

pozdravljene punce,

no, jaz se že špikam in zaenkrat še nič hudega. sem mislila, kako bom korajžna in se bom sama, vendar, ko mi je sestra v ambulanti pomolila inekcijo, sem vidla temo . potem sem se vlegla in me je špiknila ona, pa nisem čisto nič čutila. mi je predlagala naj hodim v ambulanto, če ne morem sama, vendar je bil možek včeraj zelo pogumen, da me je špiknil on . no, nevem kdo je bil bolj pogumen, on ali jaz, da sem se mu pustila špknit . skratka, edino kar je, da sem po teh špikah neznansko tečna, se mi zdi...vsi mi grejo blazno na živce in se sploh ne morem skulirat! jutri imamo martinovanje s frendi na Krasu in bom najbrž sikala tem za mizo cel večer
a ima tudi na vas suprefact tak učinek? kaj še bo....

buska, nisem videla članka, vendar predpostavljam, da govori o pgd (predimplantacijska genetska diagnostika). no, to imam jaz, vendar zato, ker sva z možem prenašalca genetske bolezni - cistične fibroze. uporablja pa se tudi v primerih, da ima ženska več nepojasnjenih ss. takrat pregladajo zarodke, če imajo kromosomske napake. vendar sem nekje zasledila (v neki študiji na netu, da niso tako zadovoljni z rezultati...). no, v najinem primeru je drugače: midva nimava težav z neplodnostjo, vendar je pri nama 25% zarodkov bolnih. v prvo sva imela srečo in se nama je rodila zdrava deklica, v drugo pa je bil plodek bolan in sem nosečnost prekinila v 14. tednu. ta nosečnost mi je bila GROZNA, skoz slabosti in strah! ne želim it več skoz to in zato sem se odločila za IVF + PGD. pri nama bodo od vseh blastocist, ki jih bova pridelala odvzeli po eno celico in jo poslali v Rim na genske teste. tisti, ki bo zdrav mi bo ustavljen.

lpt

hm, pojma nimam, na kaj tocno cilajo ...
citiram nekaj vrstic:
Naslov: Do trikrat več otrok
Umetna oploditev.
Nova tehnika naj bi do trikrat povečala uspeh zanositve, poročajo s klinike v manchestru.

Novost. Nova tehnika testiranja zarodkov bi lahko znatno povečala možnosti uspešne zanositve ob umetni oploditvi. test omogoča prepoznavanje kromosomskih nepravilnosti, ki so poglavitni vzrok za izgubo otroka v zgodnji nosečnosti, še preden zarodke vnesejo v matrenico. .......

....
mogoče je celo to, kar si ti opisala ....

drugace pa se ne sekiraj tecnosti ob jemanju hormonov ... zase vem, da sem bila tecna in me je mozek prav lepo prenasal, pa ne glede, kaj vse sem spicila .. to spada zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.11.2010 13:27:12   
nhaya
Evo mene iz krvnega..beta je 123,4 (12.dan po ET).

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.11.2010 13:37:51   
tinas
ojoj nhaya, to pa je ful prenizko, a ne?
user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.11.2010 13:50:15   
mismis
Ne jo strašitit, beta sicer res ni bajna, ampak to še ne pomeni, da ni vse ok. Nad 40 je nosečnost, torej je potrjeno noseča.
Beta je lahko nizka zato, ker gre za pozno vgnezditev, važno je samo da pravilno narašča, torej v cca 2 dneh se mora podvojiti. Najboljše, da v ponedeljek ponoviš test v istem labratoriju.

Nhaya, evo pestke samo zate user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.11.2010 13:50:23   
Roži_
Nhaya, čestitke, vse kar je nad 40 je nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čez 2 dni bo beta že 4x večjauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.11.2010 13:51:04   
Roži_
Mismis, pa si me prehitelauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.11.2010 13:54:59   
tinas
ojoj, oprosite!!!
sem slabo seznanjena...se vidi, da še nikoli nisem bila na krvnem user posted image sem mislila, da mora biti nad 1600...no, ne vem kje sem to pobrala.

oprosti nhaya, nikakor nisem mislila te strašit al kaj! user posted image

kar korajžno, čez 2 dni spet na krvni! boš videla, da bo vse OK! user posted image

lpt

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.11.2010 13:56:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Mismis, pa si me prehitelauser posted image

aha, kako gre?
še en teden user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.11.2010 14:03:05   
Roži_
Beri + 40user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.11.2010 14:38:52   
anci banci
nhaya...za 12 dan je beta čisto ok...tako da ni panike

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.11.2010 16:35:11   
Reby
Da se še tuki pofočkam. Sicer vas je veliko novih, tako da vas ne poznam vseh.
Gremo v nov postopek - 1. posvet 22.11. pri Rešu (vidim, da me je dala loremi že na seznamček).
Doma imamo že 14-mesečnega sinka iz 1. postopka pri Rešu. Letos konec aprila smo šli tudi po 2 zamrznjenčka, pa je bilo neuspešno.

aqua - še tukaj čestitke, tole sta super zrihtala. A ateja si klicala? user posted image
anci banci - no, če nam rata, bomo pa spet približno enako razliko imeli user posted image
nhaya - beta je čist ok, pojdi pa v ponedeljek spet na krvnega
mišmišu, roži - helou user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.11.2010 16:37:47   
sonček33
Reby, navijam. Pol pa pridem k tebi po inštrukcije.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.11.2010 17:02:17   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby, navijam. Pol pa pridem k tebi po inštrukcije.

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.11.2010 20:35:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

aqua - še tukaj čestitke, tole sta super zrihtala. A ateja si klicala? user posted image

Ojla Reby,

držim pestke, da bo ta runda uspešna, in da čim prej dobite družbo doma!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ata sem klicala, me je naručil na UZ 25.11. Je bil pa zelo vesel in se je kar smejal po telefonu, ker smo brez njega uštimal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.11.2010 7:14:50   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravljene punce,

prejšni mesec sem imela 4 neuspeli postopek, ta mesec pa nam je očitno uspela natura. Včeraj sem zagledala plus na CB-ju in na FS-ju (slikice sem dala v album). Sicer sem včeraj malo krvavela, vendar danes je vse ok. Upam da se obrdži, če pa ne, pa je vseeno odlična info za naprej, da nam lahko uspe naravno.

aqua, to pa je presenečenje a? lepo slišat, da kateri tu uspe naravno. res lepe čestitke in držim pesti da bo vse super do trenutka ko zagledata svoj naraščaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.11.2010 16:52:14   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

aqua, to pa je presenečenje a? lepo slišat, da kateri tu uspe naravno. res lepe čestitke in držim pesti da bo vse super do trenutka ko zagledata svoj naraščaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala športnica!!! user posted image še vedno ne dojemam čisto... user posted image  držim pestke in mislim na vsako do vas, da vam čim prej uspe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.11.2010 18:13:57   
urša28
hej punce,me sprejmete na vaš ivf kotiček,sem čist frišna na ivf-ji,čakam pošto in potem srčno upam da dobiva luštnega ivfejevčka....user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.11.2010 18:43:42   
mapesi
nhaya čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Beta je čist ok jaz sem mela 16 dan po et 580 pa  zdaj dvojčke nosim.
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 270
13.11.2010 20:33:59   
anci banci
vrtnicam....ne tako črnogledo...moja svakinja je iemla samo eno celico in ta celica je danes stara 2 leti..tako da ni pravila..lahko se ti pa vse 3 celice lepo oplodijouser posted image user posted image user posted image

reby...welcome....ja res če  se prime bo podobna razlika...že sedaj navijam

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.11.2010 23:27:54   
Goldy
Malp zamujam s poročilom z UZ. Dr. D mi je podaljšal terapijo s suprefactom, ker še nimam dovolj tanke sluznice. Tako imam UZ spet 15.11.

Čestitke  vsem novim user posted image !!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.11.2010 23:29:19   
Goldy
In objemčeke vsem, ki jim ni ratalo...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.11.2010 8:31:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Malp zamujam s poročilom z UZ. Dr. D mi je podaljšal terapijo s suprefactom, ker še nimam dovolj tanke sluznice. Tako imam UZ spet 15.11.

Čestitke  vsem novim user posted image !!!

O, potem jutri spet prideš. Kdaj pa? Dej mi javi, mogoč bom lahko prletela mimo, ker moram zjutraj v mesto.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.11.2010 8:33:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ojla Reby,

držim pestke, da bo ta runda uspešna, in da čim prej dobite družbo doma!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ata sem klicala, me je naručil na UZ 25.11. Je bil pa zelo vesel in se je kar smejal po telefonu, ker smo brez njega uštimal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si ga kr predstavljam. Zadnje čase je nekam ful dobre volje. Bomo navijal 25. za srček user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?