tinas
|
pozdravljene punce, no, jaz se že špikam in zaenkrat še nič hudega. sem mislila, kako bom korajžna in se bom sama, vendar, ko mi je sestra v ambulanti pomolila inekcijo, sem vidla temo . potem sem se vlegla in me je špiknila ona, pa nisem čisto nič čutila. mi je predlagala naj hodim v ambulanto, če ne morem sama, vendar je bil možek včeraj zelo pogumen, da me je špiknil on . no, nevem kdo je bil bolj pogumen, on ali jaz, da sem se mu pustila špknit . skratka, edino kar je, da sem po teh špikah neznansko tečna, se mi zdi...vsi mi grejo blazno na živce in se sploh ne morem skulirat! jutri imamo martinovanje s frendi na Krasu in bom najbrž sikala tem za mizo cel večer a ima tudi na vas suprefact tak učinek? kaj še bo.... UZ 24.11. vrtnica.m, ne sekiraj se, dovolj je že ena celica, ki se oplodi in se prime. prijateljica, ki je sedaj srečka nosečka je pridelala eno samo celico, ki ji sedaj vseslo raste v trebuščku. korajžno, dobre misli pomagajo!!! buska, nisem videla članka, vendar predpostavljam, da govori o pgd (predimplantacijska genetska diagnostika). no, to imam jaz, vendar zato, ker sva z možem prenašalca genetske bolezni - cistične fibroze. uporablja pa se tudi v primerih, da ima ženska več nepojasnjenih ss. takrat pregladajo zarodke, če imajo kromosomske napake. vendar sem nekje zasledila (v neki študiji na netu, da niso tako zadovoljni z rezultati...). no, v najinem primeru je drugače: midva nimava težav z neplodnostjo, vendar je pri nama 25% zarodkov bolnih. v prvo sva imela srečo in se nama je rodila zdrava deklica, v drugo pa je bil plodek bolan in sem nosečnost prekinila v 14. tednu. ta nosečnost mi je bila GROZNA, skoz slabosti in strah! ne želim it več skoz to in zato sem se odločila za IVF + PGD. pri nama bodo od vseh blastocist, ki jih bova pridelala odvzeli po eno celico in jo poslali v Rim na genske teste. tisti, ki bo zdrav mi bo ustavljen. aqua77, nihaya in anci banci. acqua, temu pa bi se lahko skorajda reklo čudež olana , korajžno v nove boje!!!! lpt
|