|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
11.11.2010 10:22:14   
aqua77
Pozdravljene punce,

prejšni mesec sem imela 4 neuspeli postopek, ta mesec pa nam je očitno uspela natura. Včeraj sem zagledala plus na CB-ju in na FS-ju (slikice sem dala v album). Sicer sem včeraj malo krvavela, vendar danes je vse ok. Upam da se obrdži, če pa ne, pa je vseeno odlična info za naprej, da nam lahko uspe naravno.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.11.2010 10:25:39   
latka
Aqua77, vse so se mi dlake naježileuser posted image , ko sem tole prebrala!Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.11.2010 10:36:14   
Anonimen
Vodica, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
11.11.2010 10:38:04   
nhaya
Aqua držim pesti..upam, da bo vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.11.2010 10:39:11   
olana
user posted image user posted image user posted image Čestitke aqua!!! Tole je pa res lepa novica danes!!!! Želim ti, da bi vse potekalo tako kot mora!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.11.2010 10:48:20   
aqua77
Kuštranček in latka, hvala vama!!!!!

Za enkrat sem se že pomirila od včerajšnje histerije in si ne delam nobenih utvar, lahko nam rata, lahko tudi ne, ampak plusek smo naredili naravno in to je za mojo psiho velika uteha. Zdaj bom šla v naslednje boje, če bo potrebno še bolj zavzeto...

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.11.2010 11:37:02   
Anonimen
Oj

Aqua user posted image user posted image user posted image  odlične novičke, drži se in čuvaj pikico

Meni pa se tale kratek postopek kr neki vleče...folikli so majhni in počasi napredujejo...ponovni UZ imam 13.11. in potem upam da bomo kmalu na cilju user posted image

Jaz sem danes bolj na off, kljub temu pa vem da se ne smem predat...potrebujem samo enga pravega borca...ki bo pristal varno pri meni še nadaljnih 9 mesecev in naprej....

srečno vsem
Vita

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
11.11.2010 12:56:00   
aqua77
Ojla punce,

danes nisem zdržala in sem šla še enkrat v apoteko po še en test, tokrat CB normalen, klasičen.
In do sedaj me je vedno gledal tisti minus in mi par let solze v oči vabil, sdaj se je pa črtica od pluska prikazala še pred kontrolno, tako da zgleda sem res nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam samo, da se mi izcedki ustavijo in da bo vse ok...

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.11.2010 13:37:28   
mapesi
aqua kolk sem vesela zate, so mi kar oči zasolzile.user posted image user posted image user posted image user posted image .Držim pesti.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.11.2010 15:44:02   
Mijana
Pozdravljena
Midva sva v istem postopku, ravno danes sva bila na Leonišču.
Sestra mi je povedala, da dajo takoj na konzilij, ki naj bi bil enkrat mesečno.
Verjetno boš dobila odgovor v kratkem.
Glede številke pa imam isto izkušnjo kot ti, sem jo dobila že pri sestri in jo moram povedati, ko dobim obvestilo od konzilija.
Držimo pesti za vse nas

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.11.2010 16:36:47   
Little Star
No midva sva odgovor dobila že v ponedeljek.. hitro je bilo user posted image

Moram pa poklicati 1. dan januarske user posted image .
A katera ve kako gre to pri dolgem postopku...user posted image

< Sporočilo je popravil Little Star -- 11.11.2010 16:48:19 >

(odgovor članu Mijana)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.11.2010 19:24:27   
Maja_V.
Little star: pri meni je bilo tako (sem bila letos prvič v LJ, otrok še nimam): 22.dan ciklusa sem šla tja za sprejem, izpolnila neke papirje, dobila prve injekcije za vzpodbujanje umetne menopavze (Suprefact). te sem jemala 14 dni, 15.dan sem imela 1. UZ, ker je bila sluznica maternice ok, sem začela s kombinacijo zdravil Suprefact + Menopur (te so za vzpodbujanje rasti foliklov), oboje sem jemala 8 dni, nato sem 9.dan kombinacije šla na 2. uz in ker sem imela zelo velike folikle sem že ta dan dobila stop injekcijo (lahko se ti pa nekoliko zavleče, odvisno kako rastejo folikli), nekje 36 ur po stopki sem šla na punkcijo (ta dan tudi partner odda seme, imejta zraven osebne izkaznice), ta je lahko nekoliko boleča, ni pa nujno - da te ne prestrašim...na punkciji ti povedo koliko celic si pridelala, in čez 3-5 dni imaš transfer, ki je popolnoma neboleč. na transferju ti vstavijo 2 oplojeni celici, ki sta se pravilno razvili... če se je več celic oplodilo in razvilo do prave stopnje (blastociste), ti le te zamrznejo in shranijo in jih lahko uporabiš kasneje...to vse ti povejo na dan transferja... test sledi čez 14 dni. od punkcije do testa si daješ tablete vaginalno, za podporo nosečnosti. če je neuspešen postopek, se user posted image pojavi 14-16 dni po punkciji, moraš pa vedeti, da te vaginalne tablete lahko zavirajo njen prihod, zato ni nujno, da je postopek uspešen, če do testa ne dobiš user posted image ...

Želim ti, da bi bil postopek uspešen in da boš kmalu user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.11.2010 19:26:55   
Maja_V.
Aqua: držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.11.2010 19:28:51   
Maja_V.
nhaya: držim pestke in sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

olana: mi je ful žal, držim pa pestke za naslednjič! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.11.2010 6:01:13   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: jagodaxx

pozdrav. sem nova na forumu. tudi jaz ena izmed mnogih, ki ima težave z zanositvijo.. PCO, parner slab spermiogram. sva naročena na kliniki za neplodnost v MB, šele 14.2., še to sva komaj dobila termin, prvo so mi povedali da ne sprejemajo novih pacientov, kljub napotnici?? iz meseca v mesec sem bolj obupana, ko nastopi user posted image sprašujem se, če mi po kdaj naklonjeno da bom zagledala magični +? pa tako rada imam otroke in zdi se mi da so vse okrog mene noseče in da vsem uspe tako hitro, pri nas pa ne gre pa ne gre. user posted image

jagodaxx...pri nas je ista diagnoza, midva sva se sprijaznila da pač naravno ne gre...zato pa o zdravniki da nam pomagajo a ne?...Sigurno boš enkrat zagledala ta plus, tudi jaz sem ga pred dvemi leti in sedaj tudi...torej ne obupat amapk samo pozitivno gledat, ker boš rabila v postopku veliko optimizma

a je tako punce??????

aqua..čestitke in bravo...to pa je res lepa novica...bravo za naturouser posted image user posted image user posted image

no dekleta, jaz sem danes še Clear blue naredila in še preden se je izrisala kontrolna črtica se je pokazal plus(tako kot pri aqui)..
tako da jaaaaaaaaa..noseča sem, v bistvu sploh ne morem verjeti, ker je to moj drugi postopek (ne štejem zmrznjenčka) in je tudi usepešn kot ta prvi

(odgovor članu jagodaxx)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.11.2010 6:02:11   
anci banci
olana...user posted image user posted image user posted image user posted image ..škoda, amapk naslednjič bo pa uspešno

nhayauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.11.2010 7:50:07   
anci banci
UZ imam 25.11...pa da vidimo a sta dvojčka al samo edenuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
12.11.2010 7:51:27   
olana
Super punce,sem vesela za vas!!user posted image user posted image user posted image Od srca vam privoščim!!

Men se je pa zjutraj pokazala po dolgem času user posted image . Končno. Sej bo, pa drugič!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
12.11.2010 8:05:26   
gospodarica
dobro jutro punce!
no včeraj sem imela et. od 12 celic se je razvilo 8 zarodkov, od tega so me pričakali 4 zelo lepi zarodki.
vstavili so mi 2, ostala 2 smo poslali v " ledene " krajeuser posted image

reš ni mogel prehvalit zarodkov...je rekel : Zdaj pa ni huduč,da se vsaj eden ne bi prijel!!!
včeraj je bil spet tako dobre volje,jaz res ne vem kaj je z njim zadne čase.
aha,da ne pozabim,včeraj mi je še predpisal tabletke estrofem,da bo ja ziher.ampak mi je vedno ni jasno zakaj?v prejšnjih postopkih pa ne...
tako da do testa jemljem prometrium in estrofem na osem ur in seveda aspirin...
zdaj pa babnice držmo pesti,da bo....test imam 25.11 user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.11.2010 11:12:46   
Buska
anci banci in aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v danasnjem zurnal24 je clanek o novi tehniki umetne, ki naj bi do 3x povecala uspeh zanositve ... da naj bi bil nov kromosomski test, ki bi preverjal kakovost zarodkov, ne da bi jih poskodovali ... da je kar 70% kromosomskih nepravilnost vzrok, da se ne prime (tako naravno kot umetno) ...
...
najdete ga na strani 20 (imam tudi skenirano v pdf, ce bi katera prebrala, naj mi na privat poslje e-naslov)

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
12.11.2010 11:28:36   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!!
No, pa je za mano še ena punkcija in sem zelo razočarana. Namreč "pridelala" sem le 3 celice od 7 foliklov :(. V prejšnjem postopku z enako terapijo je bilo 7 celic in sta me na 5 dan pričakali le 2 blastocisti. Kot v prejšnjem postopku tudi v tokratnem postopku sem v IMSI postopku in imam res zelo malo upanja da bo kaj user posted image sedaj me čakalo čez 5 dni user posted image . In res ne razumem, sem pazila na prehrano, sem bolj zdravo živela kot v prejšnjem postopku, pa žal ni nič boljše - še slabše. Se že kar pripravljam psihično na 4. postopek user posted image

Vendar kljub vsej moji žalosti, vidim tukaj da je nekaj puncam uspelo in iskreno čestitam in vsem ostalim ki ste v postopku pa veliko sreče.

l.p.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.11.2010 12:06:14   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Pozdravljene punce!!
No, pa je za mano še ena punkcija in sem zelo razočarana. Namreč "pridelala" sem le 3 celice od 7 foliklov :(. V prejšnjem postopku z enako terapijo je bilo 7 celic in sta me na 5 dan pričakali le 2 blastocisti. Kot v prejšnjem postopku tudi v tokratnem postopku sem v IMSI postopku in imam res zelo malo upanja da bo kaj user posted image sedaj me čakalo čez 5 dni user posted image . In res ne razumem, sem pazila na prehrano, sem bolj zdravo živela kot v prejšnjem postopku, pa žal ni nič boljše - še slabše. Se že kar pripravljam psihično na 4. postopek user posted image

Vendar kljub vsej moji žalosti, vidim tukaj da je nekaj puncam uspelo in iskreno čestitam in vsem ostalim ki ste v postopku pa veliko sreče.

l.p.

ne OBUPAJ ! ... jaz sem imela samo 1 normalen folikel in samo 1 celico, ki me je nato pricakala, a se ni vgnezdila ... tudi sama sem bila takrat na tleh in psihicno pripravljena, da ne bo nic ... in na koncu sem bila presrecna, ker me je pocakala ...

drzim pesti, da tudi tebe pricakajo vse 3 in razmisljaj pozitivno !!!!

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.11.2010 12:10:03   
Maja_V.
vrtnica.m: ne obupat, mogoče te pa bodo počakal vse tri... ne smeš mislit negativno, ker s tem samo privlačiš slabe stvari, ti povem iz svojih izkušenj...vem, da je lažje reči, kot se res tega držati, ampak moramo se potruditi...
tudi če imaš veliko število celic, še ni nujno, da te bodo vse počakale... jaz sem pridelala 13 celic, 9 se jih je oplodilo, počakali sta me pa samo 2, in še neuspešen je bil postopek, žal... tudi sama še nimam otrok in se že 3 leta borim za vsaj enega user posted image ...
je pa težko ja, sploh, če je želja tako velika in imaš ful upanje...

držim pesti zate in ti želim res veliko sreče, upam  na najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.11.2010 12:19:34   
Maja_V.
Jaz sem bila pa danes na posvetu pri dr. D. v LJ in sva se zmenila za naslednji postopek, da bo kratek protokol. Zdaj me pa samo zanima, če katera ve, kako pa poteka ta kratki protokol...user posted image user posted image user posted image
Hvala...

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.11.2010 12:20:10   
vrtnica.m
Hvala vam punce. Saj poskušam razmišljati pozitivno (to sem tudi počela v prejšnjih postopkih), vendar je težko (no, saj verjetno same veste kako to je na žalost). Sem že od nekdaj sovražilo statistiko in ne vem zakaj jo delam pri sebi, ker vem da ni realna in da se lahko marsikaj spremeni. Vendar je sedaj ta čas, ko moram čakati in se truditi misliti pozitivno, ker prvič se je že zgodilo, da nisva prišla do ET in zaradi tega je večji strah kako bo sedaj.

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?