|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: november/december 2010 - IVF/ICSI
17.11.2010 8:47:48   
lučkamučka
anči banči čestitke :)))))...tudi jaz imam sladkorno tipa 1 in sem na inzulinski črpalki....to je sedaj moj 1. ICSI postopek, v prvo sem zanosila po naravni poti in imava sedaj sina starega 5 let....tudi midva imava iste težave kot vidva, PCO, slab spermiogram.....user posted image
...danes je moj 7. dan po ET in imam ful krče, včasih me spodaj tako boli, da se mi zdi da mi bo vse skupaj razneslo...kaj mogoče katera ve če lahko vzamem kaj proti krčem npr. Buscopan?????

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 301
17.11.2010 11:52:44   
vrtnica.m
Pozdravljene punce!
Včeraj sem imela ET in sem dobila v varstvo eno morulo, katera ima baje dobre možnosti (ET je bil na 5 dan). A je kateri uspelo z morulo zanositi? Sem zelo v strahu, ker v prejšnjem postopku sem dobila v varstvo 2 blastocisti in ni uspelo user posted image . Drugače pa poskušam zelo pozitivno misliti!!!!

TittyK - lep pozdrav tudi tebi in veliko sreče ti želim v MB! Tudi jaz sem razmišljala za MB, vendar na žalost tam ne izvajajo IMSI postopka, brez tega postopka, pa jaz nimam možnosti priti do ET! Želim ti veliko sreče!!!

l.p.
m

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.11.2010 11:58:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lučkamučka

anči banči čestitke :)))))...tudi jaz imam sladkorno tipa 1 in sem na inzulinski črpalki....to je sedaj moj 1. ICSI postopek, v prvo sem zanosila po naravni poti in imava sedaj sina starega 5 let....tudi midva imava iste težave kot vidva, PCO, slab spermiogram.....user posted image
...danes je moj 7. dan po ET in imam ful krče, včasih me spodaj tako boli, da se mi zdi da mi bo vse skupaj razneslo...kaj mogoče katera ve če lahko vzamem kaj proti krčem npr. Buscopan?????

Jaz sem v prvem postopku dobila buscopan za domov in so mi naročile da ob krčih naj ga vzamem in sem ga...sem pa tudi zanosila uspešno. tako da jaz bi ga na tvojem mestu vzela, da se krči umirijo.

AnčiBanči in SBDJ - šeenkrat čestitke za razveseljive novice, ki nam vsem dajejo upanje za naprej

Vrtnica - tudi z morulo si lahko uspešna...pozitivne misli in držim pesti user posted image

Jaz čakam soboto...na moje pikice

Lepo bodite
Vita

Neposredna povezava do sporočila: 303
17.11.2010 12:21:11   
mapesi
Vrtnica.m meni so vstavili dve moruli že drugi dan pa sta obe ostali v mojem varstvu. Tako da pozitivno naprej.

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.11.2010 16:02:29   
coala
anci banci hvala za odgovor držim pesti da na uz potrdijo in da ugledaš srčka.Torej le ni vse v ležanju ker pač ene prisegajo na to ampak v tem kako telo sprejme zarodek in če je z njim vse vredu tud moj ima zelo slab spermiogram,potem je verjetno odvisno tudi kakšne kvalitete so spermiji.No saj moj postopek bo pa ta tretji pravi mi je vedeževalka povedalauser posted image in glede na prejšnje izkušnje z njo jo 100 odstotno verjamemuser posted image user posted image

sbdj čestitke za srčka ti se tud že kr en čas trudiš  sem vesela,da ti je uspelo.

Pa itak navijam za vse vas tu gor

zvezdana

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.11.2010 17:45:33   
lunika1
hej....kako to kaj funkcionira...sem nova na forumu...a mi lahko malo pomagate ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
17.11.2010 17:48:16   
lunika1
IZVIRNO SPOROČILO: lunika1

hej....kako to kaj funkcionira...sem nova na forumu...a mi lahko malo pomagate ?

danes je 4 dan. po ET....pa imam tako napet trebuh...pa boleča prsa...ne vem, kaj si naj mislim....pa neki krči čudni...kot da bi vsak čas hotla prit ona tečka....

(odgovor članu lunika1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
17.11.2010 18:01:04   
lunika1
ej ...a je slučajno katera, ki je imela ET v nedeljo 14.11.2010 v LJ ?
če je ...sva bili skupaj ...in bi blo zares lepo...če se javi...!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunika1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.11.2010 19:44:33   
šopka
Pozdravljene!
še moje poročilo 1.UZ in sicer po 15 dneh suprefacta imam v vsakem jajčniku po 20 in še več foliklov tako da sem namest gonala dobila puregon. a je katera že jemala puregon?tako da brez delne punkcije tudi tokrat ne bo šlo. naslednji UZ imam 26.11.

(odgovor članu lunika1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
17.11.2010 20:59:07   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Anci banciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Lepo nosečnost ti želim!

Bi te pa vprašala samo to, kako terapijo si ti imela v postopku, glede na to, da imava enako diagnozo, jaz PCO, mož pa premalo in bolj slabe plavalčke!Sem pa imela prejšnji mesec prvi postopek ICSI, ki je bil žal pred punkcijo prekinjen zaradi hude hiperstimulacije, ki bi sledila, če bi postopek nadaljevali!Sedaj moram čakat na konec febr. oz. začetek marca zaradi prenove lab. v MB!Aja, imela sem pa Diphereline in pa Gonal, vse skozi po 150 enot, a je bilo očitno preveč, ker sem odreagirala preveč!user posted image

oj...

latka...prvič sem imela superfact sprey in 1 enoto MEnogona(baje ga ni več)..sedaj pa sem imela 1 enoto dipherline in 3 enote menopurja, ki mi ga je nato zamnjšu na 2 enoti...sem pa imela kr hudo hiperstimulacijo, saj sem pristala za 4 dni v bolnici z 10kg viška zarad vode...trebuh pa k v 5 al 6 meseceu

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
17.11.2010 21:06:57   
anci banci
lučkamučka ...no jaz sem imela kr hudo nosečniško sladkorno saj sem pristala na insulinu že takoj po odkritju...cukr pa je rastu in rastu..na koncu so me poslal 14 dni prej rodit, ker mi insulin ni nič pomagal....
meni je dokrtor reku da naj prot krčem kr vzamem lekadol...tudi jaz imam tak občutek da me bo razneslo...držim pesti za tebeuser posted image user posted image user posted image

vrtnica.m...morule so uspešne..moja morula je danes stara 16mesecev in trenutno nina v postelji..je bil kr naporen dan...navijam da se obdržiuser posted image user posted image

lunika1...cel postopek in še pol boš imela tak občutek...samo so to čist normalni znaki za ta postopek...tudi za tebe držim pesti...user posted image user posted image user posted image

coala...ležanje in počivanje nima veze s tem...dobro ok razen če krvaviš...drugač pa če se bo hotelo prijeti se bo ..al bo to stoje al pa leže...
mi je reku Reš prvič ko sem imela postopek in sem ga vprašala če lahko hodim naokrog.pa je reku...ja gospa...sej ne bo ven padu

he he..napadi lakote...tiramisu moj najboljši frend

< Sporočilo je popravil anci banci -- 17.11.2010 21:13:22 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 311
17.11.2010 21:14:50   
anci banci
joj..se jaz en pozabljiv človk...hvala za čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
17.11.2010 23:08:58   
aja12
anci banciuser posted image user posted image user posted image , tako se dela, gremo pozitivke in vsak dan je kakšna nova

sbdj user posted image user posted image user posted image , najbl kul, to nam daje nov in nov in vedno nov zagon.

evo jaz danes 17.11. na ET- od 11 celic me je pričakal user posted image en borec in je sedaj polhek pri meni na toplem - tokrat blastocista, ne čist 100%, ampak je pa. prvič. dajmo polhek dajmo! sem pozitivna da v tretje gre rado in da sva prav midva za skupuser posted image .
zdaj pa čakanje in 2.12. krvni test.

vsem nam bo uspel, kjer je volja je moč, kjer je moč se pa še gore premikajo :)

bodte pridne, aja12

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
18.11.2010 6:55:36   
misojka
Punce a je normalno, da me drugi dan po punkciji še vedno boli in imam rahel rjav izcedek. Se mi zdi, da sem bila v prejšnjih postopkih že drugi dan kot user posted image
No, pa da še poročam: v torek sem pridelala 12 jajčnih celic. Jutri, 19. novembra pa gremo že v PO na ET.

Pozdravček!

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 314
18.11.2010 7:43:15   
Anonimen
ancibanci, SBDJ, čestitke!!!!!!!!!

titty, user posted image .. Fajn se zmeni v MB!!! Pa poročaj.

Neposredna povezava do sporočila: 315
18.11.2010 7:45:49   
Anonimen
šopka, kakšno dozo stimulacije pa imaš? Obvezno se naslednjič (čeprav upam, da ne bo treba) zmeni za manjšo dozo!!! Hiperca je nevarna stvar! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
18.11.2010 8:16:04   
spelka12
Vprašanje - grem po pingvinčke in sem čisto pozabila. A vzamem tablete 1x a 2x na dan?
No moja user posted image  je prišla po dveh mesecih, sicer je trenutno še samo obarvan beli tok, ampak pomojem se bo kmalu ulilo. Tako da štartamo danes z jemanjem tablet - za seznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
18.11.2010 8:46:47   
loremi
spelka ko bi ti vedla pomagat user posted image , to si verjetno v postopku v MB ali pri Rešu? Kaj pa če pokličeš in še enkrat vprašaš?
Upam da se javi katera, ki je jemala te tablete.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 318
18.11.2010 8:49:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Vprašanje - grem po pingvinčke in sem čisto pozabila. A vzamem tablete 1x a 2x na dan?
No moja user posted image  je prišla po dveh mesecih, sicer je trenutno še samo obarvan beli tok, ampak pomojem se bo kmalu ulilo. Tako da štartamo danes z jemanjem tablet - za seznamuser posted image

Špelček, če misliš estrofem tablete, so jih meni v LJ predpisali 3x1 tableta/dan. Upam, da bo ša katera Reševa povedala kako in kaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 319
18.11.2010 11:25:12   
anci banci
špelka jaz sem bila pri Rešu 3x1 na dan sem jemala

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 320
18.11.2010 16:14:02   
jona klara
aja12- držim pestiuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 321
18.11.2010 20:12:53   
šopka
oj skuštrana suzi imam 0,6 suprefacta in 100e puregona. mi je dala puregon namest gonala. to je moj tretji postopek vsakič mi manjšajo doze vendar vedno fašem hiperco, delno punkcijo in končam v bolnici. imam pa veeeeliko foliklčkovuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.11.2010 20:23:44   
spelka12
Uf šment, pomojem mi je rekel na 12 uruser posted image . Zgleda ga bom mogla res jutri poklicat. Hvala vsem za pomoč.

Prva tabletka je že v meni, ker se je user posted image  ulila - končno. Tko da grem v torek 30.11. na 1 UZ

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 323
18.11.2010 20:31:14   
sonček33
Špelka, super truper za novo akcijo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 324
19.11.2010 7:52:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Uf šment, pomojem mi je rekel na 12 uruser posted image . Zgleda ga bom mogla res jutri poklicat. Hvala vsem za pomoč.

Prva tabletka je že v meni, ker se je user posted image  ulila - končno. Tko da grem v torek 30.11. na 1 UZ

GO Špelka, GO Špelka, GO Špelka

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

ime za punčko
s1o2

kako naj dam ime hčerki

tia (35%)

lara (65%)

Število vseh glasov: 513

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!