Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 15:38:39
|
|
|
|
*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Oooooooooooooo... hvala *dotika*! Sem vesela, da si se javila. A veš kolikokrat se nate spomnim. Kako si? Dotika ne pričakuje M 12.12.!!!
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 15:57:38
|
|
|
|
tejchy*
|
dobrodošla *dotika*, držimo pesti da ugledaš !!! Lep datum maš, same 1 in 2 naj bodo tvoja srečna številka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 16:02:01
|
|
|
|
kejt2
|
[/quote] Dotika ne pričakuje M 12.12.!!! [/quote] Dotika in XOXOX čestitke Miklavž je bil letos res radodaren. Kolik' bosta šele Božiček in Dedek Mraz Pričakujem, da se vama kmalu pridružim na drugi temi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 16:13:26
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika* IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Oooooooooooooo... hvala *dotika*! Sem vesela, da si se javila. A veš kolikokrat se nate spomnim. Kako si? Dotika ne pričakuje M 12.12.!!! Držim pesti zate. Po vsem si ti res zaslužiš ne dočakati M ta mesec. Mislim, da bodo naši poskrbeli, da bo december vseeno zelo lep mesec čeprav sredi leta ni tako kazalo. Zame so že poskrbeli. Stiskam močno pesti.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 16:35:16
|
|
|
|
jeanitte
|
oooo, stric Miklavž je že začel deliti svoja rooozaaaa darila. Kako lepo. Čestitke xoxox in pa Lily86. Želim vama sanjskih 9 mesecev in najlepšega . Tebi, xoxox še prav posebej privoščim, ker si se tak dolgo trudila. Zdej te mamo za vzgled - kdor čaka, dočaka. Zdej pa uživaj v razvajanju, zaslužila si si. smeška 83, držim pesti, da maš še premalo nosečniškega hormona in da bo le-ta kmalu narasel Pepa, zate pa en velik Drugo leto bo vajino, boš vidla. *dotika*dobrodošla v klubu bodočih decemberskih + tejchy* zate pa prav posebej stiskam pesti, da jutri ugledaš preljubi +. Ker tvoje poste zelo rada berem, saj iz njih veje takšen optimizem, ki ti kar ogreje srce. In bi z vama z xoxox in vsemi ostalimi nadvse rada klepetala v avgustu 2011. Zato resno razmišljam, da bi tut js delala jutri testek (zadno M sm mela 7.11., cikle mam dolge 30 dni - le prejšnji mesec mi je 7 dni zamudila, ta baraba mala - ta mesec lahk zamudi cca 9 mesecev ). Sej če ne bi mela testka doma, tk ne bi mogla. Tk me pa že cel vikend mika. Pa sem si obljubla (in predvsem mojmu ), da počakam do jutri - tak da, če bo kaj, naj to Miklavž prinese. za vse!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 16:58:14
|
|
|
|
tejchy*
|
jeanitte jutri zjutraj torej obe delava testek - držim pesti da bova jutri obe dočakali + !!!! Koliko dni ti pa zamuja? No, ne glede na to, dovoljenje ima da je ne vidimo več naslednjih 9 mesecev ! Hvala, me pa bi rade klepetale s tabo + vse ostale s te teme in drugih ki čakajo, tako da upam da naju xoxox in lilly jutri potegneta za sabo v drugo temo . Najlepša hvala ti glede tega kar si napisala o mojih postih, probavam biti taka do vseh - ker vem kako težko je meni včasih, kako včasih pride prav ena sama beseda in občutek, da nekdo misli nate in čaka s tabo, ter drži pesti in ti iz srca privošči enkrat mi je kolegica rekla, da to pomeni da si ˝privoščljivo fovš˝ - saj privoščiš, ampak ti bi tudi Res je radodaren tale naš Miklavž letos pa saj je prav - je Miklavž in nima izgovorov !!!! Upam da nam je prišparal še toliko pluskov, da si jih do Božička razdelimo, potem pa itak pride nova pošiljka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 17:14:33
|
|
|
|
Katte
|
Se pa res dogaja, punce. Same fajn avgustovke boste letos. Jaz sem pa ravno v fazi, ko sem malo manj optimistična, počutim se precej pms-ovsko. Jaz sigurno nimam take sreče, da bi se na druge teme preselila s tako super puncami. Vam res privoščim, ampak bom malo žalostna, če ne grem drugam z vami. Želim srečo vsem, ki boste delala testke naslednji teden. *dotika*, dobrodošla, upam, da bo tudi zate lep december.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 17:27:30
|
|
|
|
tejchy*
|
Katte - toliko kot sem optimistična, sem tudi pesimistična - je kar 1:1 . Jaz pa zate še vseeno upam, ker pač glede na to da smo ugotovile da so znaki za vse stopnje od M do enaki in se ne da ločevat - ni še nič izgubljeno. Ne obupat, dokler M res ne pride ne obupaj!!!! Vse držimo pesti da bi se skupaj selile jaz moram držati pesti, da se bom sploh selila . Že tako si posebej pridna, ker nam urejaš sezname na temah in v knjigi ( pri Miklavžu) pod temo ˝pridni˝ si sigurno ti - tako da ne verjamem da te bo zgrešil -. bolje da si ne dopusti te napake !! Upam, držim pesti in navijam da se bomo skupaj selile drugam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 18:01:06
|
|
|
|
Katte
|
tejchy*, upam, da se dobri možje strinjajo s tabo .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 18:09:08
|
|
|
|
tejchy*
|
Se morajo!!! Me bomo upale do zadnjega, ane?!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 18:10:30
|
|
|
|
Katte
|
03.12. anonimna (2. krog) jasminčika (x. krog) 5.12. smeška83 (11. krog) 06.12. xoxox (18. krog) fiala (36. krog) 07.12. anonimna (x. krog) 9.12. Pepa (11. krog) Katte (6. krog) 10.12. camino79 (x. krog) 12.12. tejchy* (x. krog) Nutry (x. krog) mladika (x. krog) Natka23 (2. krog) *dotika* (x. krog) 17.12. srečica17 (x. krog) 20.12. TEDIGO (8. krog) amon (x. krog) anonimna (x. krog) 21.12. anonimna (22. krog/3. krog klomifena) 22.12. benji (7. krog) Sa.Ka (3. krog) pikicaa25 (7. krog) 25.12. anity_1 (x. krog) anonimna (4. krog) taja01 (x. krog) Nusyka (x. krog) 28.12. Luna* (x. krog) spelca82 (10. krog) 29.12. kejt2 (2. krog) 30.12. Monstera (x. krog) 31.12. thanchyka (x. krog) sashy (2. krog) x.12. anonimna (x. krog) jeanitte (x. krog) bubulina (x. krog) witch (13. krog) žvegla (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 40 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: witch, Luna*, Lineta, lananai, tejchy*,nadka30, davorjeva pikica, amon, srečica17, bevcika, **M**, Arual, twetka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 18:41:26
|
|
|
|
*dotika*
|
Jao jao, jaz si resnično tako želim selitve na tisto drugo temo, med avgustovke. Avgusta imam rojstni dan, ma ni ga lepšega darila. Sicer bi pa to bila moja (že) šesta nosečnost. In ja, pozitiven test bi bil resda ogromno veselje, a do stropa bom skakala šele ko bom na UZ ju vidla srčka... Po 4ih SSjih in porodu v 23. tednu... Dejmo punce, jaz nisem še nikoli sodelovala na tej temi upajmo skupaj, morda mi bo ravno to sodelovanje prineslo srečo.
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 19:15:00
|
|
|
|
srečica17
|
Joj dotika kaj vse si že prestala. Jaz sem imela SS letos julija in si ne predstavljam, da bi doživela 4SS in še en nesrečen slučaj v 23. tednu. Pa so ti kaj povedali zakaj se ti to dogaja? Saj po petih takih izkušnjah bi pa že morali kaj povedati. Jaz ti iz vsega srca želim, da ugledaš tako željen plusek , predvsem pa da traja in traja .........vse tja do avgusta.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 19:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, sej vem, da hočete dobro, ampak trenutno sem v fazi, ko mi noben "sej bo" prov nič ne pomeni. Kak dan bom spet rabla, da se sestavim nazaj, potem pa bo... Ve pa kar pridno lulajte in podrite rekord. Sej vam dobro kaže. Srečno vsem! Aha, še recept od kolača vam dolgujem: Francoski pomarančni kolač (povzeto po: Kolači in torte. Knjiga je izšla pri Cankarjevi založbi leta1990) premer modela 26 cm. Sestavine: 4 jajca, 175g sladkorja, lupina ene pomaranče, 75g moke in 75g škroba, pol žličke pecilnega praška, 75g raztopljenega masla, četrt litra pomarančnega soka-sveže stisnjenega, sok ene limone, sladkor v prahu za posip. Priprava: jajca razbijemo in ločimo rumenjake od beljakov, Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem in maslom. Pomarančo umijemo z vročo vodo, jo osušimo in nastrgamo lupino. Zmešamo jo z moko, škrobom in pecilnim praškom. Vse skupaj nato primešamo zmesi rumenjakov. Iz beljakov stepemo trd sneg in ga počasi primešamo ostalim sestavinam. Model namastimo in vanj vlijemo testo. Pečico segrejemo na 180. Kolač pečemo na srednji rešetki 40-50 minut, tako da postane zlato rjav. Nato pečico ugasnemo in kolač pustimo v njej še 10 minut. Vzamemo ga iz modela in ga večkrta prebodemo. Pomarančni in limonin sok zmešamo z žlico sladkorja, ga malo segrejemo in z njim prelivamo pekač, tako da le ta vpije sok. Kolač postrežemo ohlajen, lahko ga posipamo s sladkorjem v prahu, dodamo pa še sveže stepeno sladko smetano. Dober tek! Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 20:26:09
|
|
|
|
Katte
|
03.12. anonimna (2. krog) jasminčika (x. krog) 5.12. smeška83 (11. krog) 06.12. xoxox (18. krog) fiala (36. krog) 07.12. anonimna (x. krog) 9.12. Pepa (11. krog) Katte (6. krog) 10.12. camino79 (x. krog) 12.12. tejchy* (x. krog) Nutry (x. krog) mladika (x. krog) Natka23 (2. krog) *dotika* (x. krog) 17.12. srečica17 (x. krog) 20.12. TEDIGO (8. krog) amon (x. krog) anonimna (x. krog) 21.12. anonimna (22. krog/3. krog klomifena) 22.12. benji (7. krog) Sa.Ka (3. krog) pikicaa25 (7. krog) 25.12. anity_1 (x. krog) anonimna (4. krog) taja01 (x. krog) Nusyka (x. krog) 28.12. Luna* (x. krog) spelca82 (10. krog) 29.12. kejt2 (2. krog) 30.12. Monstera (x. krog) 31.12. thanchyka (x. krog) sashy (2. krog) x.12. anonimna (x. krog) jeanitte (x. krog) bubulina (x. krog) witch (13. krog) žvegla (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 40 NOSEČK: 1 NAVIJAČICE: witch, Luna*, Lineta, lananai, tejchy*,nadka30, davorjeva pikica, amon, srečica17, bevcika, **M**, Arual, twetka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 21:56:12
|
|
|
|
*žurerka*
|
xoxox in lilY86 ..... bravoooooooo tiste ki delate jutri testek vam želim en sam velik debel al pa rahel plusek samo da bo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 5.12.2010 22:23:48
|
|
|
|
*žurerka*
|
še to punce me zanima .. a je možno da 10 dni pred bolijo prsi in v jajčnikih špika ko zmešano pa vrti se mi skozi cel dan ?? ?? ...jaz pred sicer nimam teh znakov ampak ta mesec je pa za popiiiii...... dvomim pa da sem ker nisva preveč ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 6:23:01
|
|
|
|
tejchy*
|
me je ponoči dočakala, tako da se selim v januar . Upala sem da bom lahko z vami podrla rekord, ki ga boste pač zdaj podrle same, nevem od kje so zame našli še modro barvo - ugl. ni je več, barvate se lahko samo še v roza . Itak bom do konca meseca hodila kukat, katere ste vse nove , se že veselim . Upam da ostale punce sporočite da ste na testku pa zagledale pozitivno (jeannite ti si rekla da delaš tudi danes zjutraj - držim pesti ) - za vse ostale ta mesec, da ste ali boste pridno in pridelale !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 6:58:07
|
|
|
|
srečica17
|
žurerka, včasih je dovolj samo 1x . Ti znaki dobro kažejo Witch ..........naj ti prihodnje leto prinese plusek že v januarju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 7:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
xoxox, ti si pa kar čutila, da si noseča, še preden si test naredila! Iz srca ti čestitam in upam, da si otvorila veseli december! Lily, sem ti že pri novembrkah čestitala! tejchy, bova skupi klepetale v januarju pa potem vse tja do septembra, ane? Žal mi je, da ta mesec ni uspelo, ampak sem vesela, da ostajaš pozitivna. Res te je lepo brat. Dajmo punce, še rozik, še! Jst navijam! Drugač pa mene tudi ni treba kameleonsko spreminjat v roza barvo, ker je tetka prišla v soboto. Nam bodo dobri možje prinesli pikice v trebuščke! Sicer sem upala, da bom še ujela poletje, ampak... Tako... nov začetek tedna... Še dobro, da je veseli december, se bomo na veliko stiskali v posteljah in skrbeli za nataliteto... a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 7:51:10
|
|
|
|
tejchy*
|
Dobro da je veseli december, da je vzdušje tako veselo in nas nič ne more potret od sedaj naprej samo še roza!! dobro, jaz sem vzela še tisto modre barve, kar jo je ostalo, ostale pa žal nimate več izbire in se boste morale barvati v roza komaj čakam na nove novičke anonimna - deal! bomo pa tam naprej klepetali in vse do septembra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 8:14:56
|
|
|
|
*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Joj dotika kaj vse si že prestala. Jaz sem imela SS letos julija in si ne predstavljam, da bi doživela 4SS in še en nesrečen slučaj v 23. tednu. Pa so ti kaj povedali zakaj se ti to dogaja? Saj po petih takih izkušnjah bi pa že morali kaj povedati. Jaz ti iz vsega srca želim, da ugledaš tako željen plusek , predvsem pa da traja in traja .........vse tja do avgusta....... Naredila sem/sva vse možne preiskave: genetika pri obeh ok, kakršne avtoimune bolezni, kot so trombofilija, antifosfolipidni sindrom, tudi ščitnica, vse ok. Dva meseca nazaj sem bila na histeroskopiji, odstranjena je bila 0,9cm velika pregrada. Vzroka nobenega, kar je navsezadnje še najhujše. Ne vemo, zakaj se to dogaja. In naslednjič bo ,ko bo, če bo. Dobesedno, po besedah Pušenjaka. No, ko bo, me takoj po nuhalni čaka cerklaža. Ker Ajda se je toliko prezgodaj rodila, ker mi je popustil maternični vrat. Objemčke za vse. ki jim tokrat ni uspelo in pikapoke za vse, ki še čakate!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 8:17:29
|
|
|
|
*dotika*
|
Aja, pa še to. Zjutraj sem se zbudila z dokaj hudimi bolečinami v križu. Hja, lahko je že kakšen PMS, lahko je tudi stranski učinek tablet Cyclo Progynova, ki jih zdaj jemljem za odebelitev maternične sluznice. Kdo bi vedel...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 8:30:02
|
|
|
|
Katte
|
tejchy*, ti si fajn punca, kar ostani optimistična, takšno te imamo rade. CB teste pa kar skrij in pozabi do takrat, ko jih boš morala uporabiti. Kot da je to tako enostavno ... No ja, pa privošči si kakšnega kuhančka in še kaj. Pa stisni se k svojemu dragemu .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 6.12.2010 8:39:53
|
|
|
|
tejchy*
|
*dotika*, res se ti je do zdaj slabo godilo , ampak, me bomo tako močno držale pesti, da ti čimprej uspe - ter da boš čez 9 mesecev v rokah držala majhno, zdravo štručko Katte, bom za vikend lahko še kakšnega več spila zaenkrat še lahko in komaj čakam da moj pride domov popoldan, da si malo pocrkljam še dušo . Hvala Katte
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?