|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
4.12.2010 18:05:48   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image
jasminčika (x. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog)
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka 

user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.12.2010 21:46:34   
Lily86
Punce, a mi dovolite da otvorim veseli december? Sicer me še ni na seznamu, sem ostala še na novembrskem, ko se vmes nisem nič javljala...

Moja zgodbica na kratko: novembra sva bila z mojim najdražjim na poročnem potovanju in kot kaže, sva s seboj pripeljala slepega potnika. Danes zjutraj sem delala test CB digital, pa je zatajil - zgleda da nisem dovolj dolgo lulala nanj... No, potem sva šla z mojim v šoping, jaz sem zavila v DM po testek in na wc-ju sredi trgovskega centra zagledala velik, jasen plusek :) Še zdaj me kar nosi od veselja!

Tako, zdaj pa vam prepuščam vso roza barvo in držim pesti, da mi čimprej sledite!!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.12.2010 21:47:55   
Lily86
p.s. je pa bil to najin prvi krog :)

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.12.2010 7:26:55   
srečica17
O lily kako lepa novica. Pa kar sredi trgovskega centra si jo zvedela:-)))))).Pa na poročnem potovanju sta poskrbela za vse........kako romantično:-))))))))))))
Bravo super za pluska.......Veliko srečeuser posted image .

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 454
5.12.2010 9:02:32   
smeška83
Veliko sreče in veselja v user posted image  in z user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni žal letos ne bo nič. Sem danes naredil testek in je seveda minus user posted image  Čakam, da se  prikaže user posted image  in upam, da bo novo leto boljše za pridelavo user posted image  ali user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.12.2010 9:19:29   
xoxox
Dobro jutro punce! user posted image

lily86 čestitke! user posted image Srečno user posted image ti želim.

smeška83 tukaj pravimo, da dokler ne priteče je še upanje. Zato nehaj z negativnimi mislimi. Meni je še 7 dni po izostanku test pokazal negativno pa sem bila noseča. Zato glavo gor in bomo videli. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz kar nisem mogla zdržati do jutri tako, da sem danes naredila test. No pa smo dobili en lep +. Sem se tako razjokala od sreče, da je moj mislil, da je nekaj narobe. Jaz sem tako srečna, da se to ne da opisati. No pa še slikica. user posted image

user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.12.2010 9:31:53   
Katte
user posted image user posted image user posted image xoxox, kako lep plusek user posted image . Bravo, naša prva rozika. Res sem vesela zate. Uživaj v nosečnosti in objemi svojo pikico, ko jo vidiš v živo.
smeška83, še vedno držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 457
5.12.2010 9:33:08   
nadka30
yeeeeeeeeeeeeee roooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzikkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeee, bravo nosečke in upam ne vem da vas bo v decembru veliko, le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.12.2010 9:38:36   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image
jasminčika (x. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39
user posted image

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka 

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 459
5.12.2010 9:49:34   
srečica17
Bravo xoxoxoxoxoxoxouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa se je začelo, zdej pa nej jih bo čimveč......pluskov!
Kdor ni uspel letos, bo prav gotoo drugo leto:-)user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 460
5.12.2010 10:46:28   
xoxox
Hvala punce! user posted image Super ste! Upam, da bomo nadaljevale čvek na drugi temi. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

Neposredna povezava do sporočila: 461
5.12.2010 10:49:55   
*dotika*
No, pa imamo prvi plusek. Bravo user posted image user posted image user posted image !!!

xoxox, iskrene čestitke od sodecembrčice 2010, ki je tudi predčasno zapustila temo.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 462
5.12.2010 10:53:33   
xoxox
Oooooooooooooo... hvala *dotika*! user posted image user posted image Sem vesela, da si se javila. A veš kolikokrat se nate spomnim. Kako si?

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 463
5.12.2010 10:58:28   
tejchy*
Lily86 in xoxox - iskrene čestitke!!! Najlepših 9 mesecev kot user posted image vama želim in zdravega, razigranega user posted image . user posted image user posted image user posted image xoxox, sem ful vesela da ti je končno ratalo - res si si že več kot zaslužila !! user posted image
Rozike so prišle na plano - jeeej!! user posted image

smeška83 - mogoče sem res čisto mimo udarila ampak kaj pa mogoče krvni test? jaz bi tudi res še počakala in ne obupala, mogoče bi malo odmislila le.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa se bojim delati testek, ga bom jutri zjutraj - čeprav me je res strah user posted image (negativnega rezultata), ga kar nebi delala user posted image user posted image čeprav potem tudi pozitivnega rezultata ne morem izvedeti. Tako da jutri naredim test user posted image in zelo upam da nadaljujem tradicijo iz foruma tukajle - smo rekle da bomo podrle rekord!!! user posted image user posted image user posted image

Lep dan punce user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 464
5.12.2010 11:05:39   
Anonimen
user posted image Pepa user posted image

Čestitke za vse pluske punce. Uživajte v user posted image in srečno do konca! user posted image

Nama nekako ni usojeno... user posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
5.12.2010 11:10:16   
Natka23
Bravo rozike,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .za tiste, ki pa še čakate tako kot jaz pa user posted image user posted image , da se je kaj prijelo.

No jaz sem prejšnjič naredila 4 clear blue, le prvi je bil poz., ampak od vsega razburjenja in veselja sem morala preverit, pa potem 3 neg, ma navadni listič potem poz. tak da s testi res malo počakat, pa bo morda vseen plususer posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.12.2010 11:13:34   
srečica17
Tejchy a že testek boš delala????? A tok prej??? Al si  si mal rezerve pri datumu dala?
Dejmo ŠEEEEEEEEE nosečkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.12.2010 11:22:03   
xoxox
Hvala tejchy*! A ti pa že kar testek? Kdaj pa naj bi dobila M?

Neposredna povezava do sporočila: 468
5.12.2010 11:27:33   
Katte
Pepa, je user posted image prišla? user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.12.2010 11:46:18   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image Pepa user posted image

Čestitke za vse pluske punce. Uživajte v user posted image in srečno do konca! user posted image

Nama nekako ni usojeno... user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mogoče vama ni ta mesec usojeno ampak enega dne pa vama je usojeno stisnit k sebi malo štručko. Samo ne obupaj. Veliko jih je, ki se matrajo po nekaj let. Ampak je njihov trud na koncu poplačan, ko stisnejo k sebi svoj zakladek. Tudi tebe čaka ta dan boš videla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
5.12.2010 12:13:04   
tejchy*
Ja jutri je 31 dan mojega ciklusa, ki pa že par mesecev ni bil tako dolg, prejšnja 2 meseca sem imela 28 in 29 dnevni ciklus. In glede na to da nimam nobenih znakov za M user posted image edino kar je, da me prsi bolijo zelo na pritisk, kar me ponavadi ne, imam bolj polne ampak me ne bolijo pred M in prvič se ne počutim napihnjeno - saj veste tisti občutek ko prihaja M, ko se sam sebi zdiš težji za 5 kg ko si tako napihnjen user posted image user posted image datum sem si pa dala takšen, da sama sebe prepričam da testek delam šele takrat - pa kot vidite mi ne bo uspelo, ker sem tako neučakana user posted image . Testek sicer imam doma, pa ga bom res delala jutri zjutraj - ker itak, spremenit nimam kaj user posted image bo kar bo. Dajte punce držat pesti da se nama tole novo leto posreči. Prejšne novo leto sva se zmenila da opustiva KT - naj nama bo tole novo prinese kočno en + user posted image . Čeprav rada nazdravim za novo leto in praznike s kakšnim kozarčkom - se tole novo leto in praznike odpovem vsemu - naj mi bo slabo, naj bom zaspana user posted image user posted image komaj čakam na pikico v trebuščku!!! user posted image

Pepa - koliko krogov že probavata? Med ciklusom veliko premišljuješ na splošno o tem - pravijo da tudi to vpliva na zanositev - jaz sem en dokaz tega user posted image . Jaz pa mislim da nam je vsem usojeno - tudi tebi Pepa user posted image !! Eni se trudijo toliko let, in takim - kapo dol user posted image - pa vsi dočakajo + in user posted image . Poznam primere ki tudi po 10 let user posted image - ampak dočakajo! Pepa,  tudi ti boš user posted image . Je prišla M?

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.12.2010 12:18:05   
srečica17
Tejchy močno držim pesti, da bo jutri en velik + al pauser posted image al pauser posted image  in da boš ti srečkauser posted image .

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.12.2010 12:32:43   
tejchy*
Hvala srečica17 - upam da kočno zagledam + ali pa user posted image ali pa user posted image user posted image user posted image - no, po resnici bi bila to moja prva user posted image in si ne znam predstavljati kakšna bo reakcija, se mi zdi da bom jokala, se smejala, živčna kot nevem kaj user posted image user posted image potem bom seveda letela še po kakšen test, da je ˝za zihr˝ user posted image , najprej povedala vam, nato pa povedala mojemu in mojim doma user posted image user posted image .

Lily in xoxox sta že začele z otvoritvijo, upam da bom lahko nadaljevala z tradicijo user posted image komaj čakam po eni strani na jutri, če bom ponoči sploh lahko kaj spala user posted image .

fiala, anonimna, Pepa, Katte - kako kaže? Držim pestiiiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
5.12.2010 13:02:09   
anity_1
Yeessss, sem vedela xoxox, da boš zagledala user posted image . Jupiii! user posted image sem ful vesela zate!
Kako pa kaj kaže smeška83?

No, pa da še tu napišem glede lanenega olja.. Nekje smo se pogovarjale o tem, k čemu vse bi naj pripomoglo. Na strani http://www.alaja.si/trgovina/zdravje-in-prehrana/zdravilna-olja/100-laneno-olje-250-ml/
sem našla, da bi naj pomagal tudi pri težavah:
  • Laneno olje vsebuje rastlinske estrogene – fitoestrogene -, ki posnemajo ženski spolni spolni hormon estrogen, zato laneno olje ugodno vpliva na menstrualni ciklus, saj uravnovesi telesne količine estrogena in progesterona.
  • Pripomore k boljšemu delovanju maternice, zato zdravi težave z neplodnostjo.
  • Izkazalo se je dokaj obetavno pri zdravljenju moške neplodnosti in težavah s prostato.
Tako da je to olje zelo zdravo. Na tisti spletni strani sicer piše še več o delovanju tega olja, ampak se mi zdi to najbolj pomembno zaenkrat user posted image

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 474
    5.12.2010 13:05:04   
    Nusyka
    user posted image XOXOX ČESTITKE, Miklavž je bil radodaren!!!!

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?