Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 3.12.2010 19:22:06
|
|
|
|
amon
|
mladika.. hvala, da si me sploh na to opozorila in če se bo ponavljalo, bom vsaj vedla, da moram do ginekologa. Sploh nisem pomislila, da bi lahko bilo kaj ginekološkega. Sem prej posumila na kako virozo. Danes pa sem tkooo utrujena, da ne bo nič telovadbe. Bomo pa jutri. Komaj čakam, da vidim kakšen na našem seznamu. Dejmo punce. Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 3.12.2010 21:42:56
|
|
|
|
kejt2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte LH testi so pa navadni O testi, ki zaznajo vrh LH, ki nastopi pred ovulacijo. No, tole info sem iskala: torej O testi pokažejo preden dejansko O, tako da imajo plavalčki čas plavat. Koliko prej pa pokažejo? Sej, če človek išče, kar najde. Ker vidim, da se tukaj kar skače iz teme na temo znotraj ene teme (jaz pa hodim gledat na temo, kjer se je prej govorilo o tem in po možnsoti sploh ni več "in"). Da se vrnem: Če prav razumem, lulaš in, ko test pokaže O, se zrihtaš in naskočiš dragega (kot je ena napisala) Samo še tega ne vem, kdaj začet in kako pogosto je treba te teste delat? Zdej grem pa tud jest na en pir! Na zdravje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 3.12.2010 21:54:14
|
|
|
|
anity_1
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji Živjo punce, Tatkica, pa se je začelo Mene pa muči en problem. Kolikor sledim, nas je kar nekaj tukaj ki upamo da nam bo svetlinovo olje pomagalo do . Zdaj ga jemljem že več kot en teden in ne vem ali ima še katera podobne težave. In sicer, opazila sem, da imam ves čas malo krčev in da me skoz nekaj pika. Pa O šele pričakujem ta vikend, tako da ne gre za težave ob O ali pa morebitno . Ima še katera podobno izkušnjo A bi bilo mogoče bolje da zaključim s kuro Vsako mnenje bo dobrodošlo, ker sama več ne vem kaj naj si mislim. Drugače pa upam da vse pridno , tako da bo Katte vse barvala v roza Benji, jaz ne občutim nobenih razlik zdaj, ko jemljem svetlinovo olje. Je pa res, da je tudi mene enkrat poleti tako hudo močno zgrabil krč spodaj po , točno tako, kot je mladika opisala. Sem šla tudi h ginekologu in je rekel, da to ni nil hudega. če se bi pa ponavljalo, pa bi morala še priti nazaj. No, rekel je še, da so pač nekakšni krči v maternici.. Še zdaj mi ni jasno.. To za mene ni normalno. Sem pa nekje še zasledila, da bi naj za nekaj pomagalo tudi laneno olje.. Ampak nikjer ne najdem tega.. Ve katera mogoč, za kaj pa pomaga laneno olje?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 3.12.2010 22:56:47
|
|
|
|
*žurerka*
|
ojla punce.... jaz vas berem res vsak dan ampak imam tako malo časa za pisat.... ma tole ni pa prav nič vspodbudno še nobene rozika barve :( dajmo punce bi bilo počasi čas da se tule malo obarva naša stran .... me kar žalost ko vidim vsak večer nič novega .... ale punce dajmo rozika barvo na seznam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 5:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam res. Kaj je letos s temi dobrimi tremi možmi? A nč v naprej ne dajo? Dejmo ostale, ki lulate v kratkem. ROZA JE IN! Modra je out! Mene pa nesprečnost muči. Že nakj dni za pored se cele noči zbujam, okrog 5h se pa prebudim in enostavno ne morem več zaspat, tudi štetje ovčk ne pomaga (pa po navadi zapsim nazaj pri enen 35). Ne vem kaj je to? Niti nisem nič zapsana čez dan, polna energije Mogoče je pa to zato, ker zdaj laufam na konstantni temperaturi 37,3? Sem pa tudi blazno napihnjena, kot kak balon se počutim. To sicer ni pretirano dober znak, ker sem to itak vsak mesec proti koncu, drugih znakov pa nimam. Malo boleča prsa, kar pa tud imam vsak mesec. Tako da res nimam preveč dobrega občutka... Mogoče katero zanima, kako sem rešla dilemo kakšno troto spečt? Izibizi, nardila sme kolač. Ne čokoladne, ne sadne torte ampak nek pomarančni kolač. Ful izi za nardit pa zelo okusen je bil. Bom še naredila. Tako, zdaj imam pa še vsaj dve uri časa da počnem kej koristnega zase. Uživajte v zimski idili, upam, da vam sneg ne povzroča pretiranim preglavic. LP, PEPA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 8:10:55
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz tud vsak dan večkrat pridem pogledat, če je že kakšen plusek. Dejmo punce.......A niste ene že na vrsti za lulanje?????? Tjanchika, smeška, xoxo, fiala.........mogoče je že kej rozike????? Držim pesti in komaj čakam, da sporočite kakšne vzpodbudne novice.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:13:09
|
|
|
|
xoxox
|
Dobro jutro! kejt2 jaz ti predlagam, da ne kot ti kažejo O testi. Probaj kakšen teden pred pričakovano O začeti redno na 2 dni. To je najbolj sigurna metoda. O testi naj ti bodo samo v pomoč. Ne se pa zanašat na njih, saj če boš malo nazaj prebrala tudi mogoče na kakšni drugi temi boš videla, da so ti testi marsikatero punco samo zmedli. Ampak to v primeru, da so uporabljale samo teste in po njih poskušale . Najboljše je res na vsaka dva dni okoli O. Tako skoraj ne moreš falit. To je samo moje skromno mnenje. PEPA kaj pa če bi ti malo delila recept za ta kolač? Sliši se odlično. Da vam poročam stanje pri meni. Prsi so postale tako boleče, da sem začela športni modrc nosit. [img]smileys/hudicek1.gif[/img] še ni. Prejšnji teden sem 2x bruhala kar ponavadi pri meni ni znak. No današnji predčasni testek je pa pokazal eno močno in eno zelo zelo rahlo črtico. Takšno, da jo jaz vidim, ko pa slikam se pa na sliki ne vidi. [img]smileys/zmeden.gif[/img] No saj vem, da sem prekmalu delala test, saj je meni rahli črtici nazadnje pokazal šele 1 teden po izostanku nato pa je bila črtica vsak dan bolj močna. Sedaj sem pa v dilemi ali jutri zjutraj naredim z digitalnim CB ali ne. Le ni tako poceni.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:25:46
|
|
|
|
amon
|
xoxox.. to bo skoraj sigurno . Jaz sem v drugi nosečnosti tudi delala predčasni testek in bilo ravno tako rahla črtica, ki je čez par dni postala mooočna črtica. Vseeno počakaj še par dni al pa kupi še par unih mini baby check :). Srčno upam, da si otvorila sezono rozik
< Sporočilo je popravil amon -- 4.12.2010 9:26:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:30:19
|
|
|
|
srečica17
|
Bravo xoxo......sej veš , če je rahla črtica, da to pomeni da si srečka . Ti še kr mal prišparaj digitalni test, sej si lahko že zdaj prepričana v rezultat....... OTVORITEV se je začela.....s polno paro naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:36:17
|
|
|
|
tejchy*
|
Jutro punce, xoxox - evo vse držimo pesti in smo že skoraj 100% da si ena izmed srečk !!! Pri meni se je pa včeraj zgodilo nekaj čudnega, po koncu sem na robčku zasledila malo roza obarvanega izcedka . Nimam krčev ali zvijanja - da bi prišla M, je pa res da je danes 28 dan ciklusa in sem pričakovala enkrat v naslednjih dneh - no, upala da bo!!! Na seznamu imam malo kasnejši datum, da ne bi res prekmalu test delala, čeprav sedaj sem pa čisto zmedena kaj je pomenilo to, ker se mi je to prvič zgodilo in resnično upam da je to znak + ponavadi nimam nič bolečih prsi, tokrat kot da bi me na pritisk znale kar ful zabolet - ampak ne upam kaj preveč upati ali razmišljati, da ne bi bila razočarana. V ponedeljek bom delala test, ampak me je pa tako strah rezultata - da vam povedat ne morem in da si kar malo želim še odlašati s testom čeprav po drugi strani bi pa itak rada vedela če se lahko končno veselim še s kakšnim drugim razlogom za veseli december . Sedaj pa nimam pojma, bom počakala in čim manj razmišljala, ker drugače bo čas do ponedeljka kot cela večnost Upam da bo xoxox otvorila, potem pa ena za drugo z samimi +!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:40:33
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala punce za podporo. Upam, da je res to to. Bomo videli jutri zjutraj. Amon saj imam še en BC mini. Saj ne vem ali naj ga kar že jutri pokurim ali naj raje počakam ponedeljek. Strgalo se mi bo od neučakanosti.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:42:21
|
|
|
|
xoxox
|
tejchy* bova probali skupaj zdržati do ponedeljka. Kdaj pa naj bi ti dobila M?
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:48:41
|
|
|
|
tejchy*
|
Sem na tisti drugi temi odpisala se loviva! treba bo počakati do ponedeljka, jaaa . Ampak saj bova, je še najboljše tako, da počakava in če bo kaj nejasnosti hitro v lekarno po še en test - v mojem primeru !! upam da nam je tokrat pa res uspelo - res si želim če bi se še kakšna rozika javila, bi bila to res dbest spodbuda!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:53:16
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy* Sem na tisti drugi temi odpisala Sem videla in odpisala nazaj. Kje sta pa smeška83 in fiala? Bi rada videla kaj se kaj dogaja. smeška83 upam, da nam jutri sporočiš veselo novičko in otvoriš roza december.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 9:56:04
|
|
|
|
tejchy*
|
xoxox, midve bova sedaj popisali obe temi na dolgo in počez je res še veliko punc na vrhu seznamčka, pa nič glasu od njih - držim pesti da so pozabile le nam sporočit da so na testu zagledale .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 10:02:50
|
|
|
|
xoxox
|
Vidim ja, da se samo midve na obeh temah pogovarjava. Tudi jaz upam, da so punce preveč vesele in so zato pozabile sporočiti veselo novico. Tiste, ki imajo pa šele O pa upam, da tako vneto da nimajo časa na forumu viset.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 10:08:39
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz še nisem na seznamu za delat testke, pa tud M naj še ne bi prišla......se pa veselim z vama. Imam pa danes tako čuden občutek, kot da bi bila 2 dni pred M .....pa mi še manjka ene 12 dni.....Še pospravljam, perem, čistim, kot pred M.......Bo pa vsaj čisto pri nas doma Za obe držim pesti, da bo v ponedeljek Miklavž prinesel dva debela pluska. Srečno .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 10:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mislim, da bom tudi kvarila seznam... In mislim, da se lahko kar poslovim od decembra... Dva dni prekmalu so se pojavili rjavi izdedki. Pa špikanje. Zelo zelo slab znak in se že psihično pripravljam na rdečo in posledično žalost. Upam samo, da je še ne bo jutri, ko bom imela polno hišo. Nebi blo ravno lepo... Recept pa dobite, je kolač res zelo okusen, naredi se ga pa v dobri urici, s pečenjem vred. Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 12:07:19
|
|
|
|
kejt2
|
Jest trenutno nisem v igri, ker ravno odhaja. Tako, da imam predpriprave na O Sem se odločila mal pomagat pa zdej študijo delam Ampak za Dedka Mraza pa pričakujem . Sodeljujem pa vsekakor: dejmo punce in fantje , čim več do konca leta!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 12:32:30
|
|
|
|
Katte
|
xoxox, . Prepričana sem, da je to to. Tudi bleda črtica bo postala močnejša. Sporoči, ko boš zagledala močnejši plusek, da ti lahko čestitam . tejchy*, tudi tebi želim, da bi bil v ponedeljek plusek. Pa ostalim, ki se nam bliža (ali je že tukaj) dan D, tudi . Vidim, da si res vidve veliko dopisujeta. Jaz na žalost nimam časa, ker se z dragim seliva. Ne bo kaj dosti od vikenda, je zelo deloven. No, vsaj zaposli me. Jaz drugače ne pričakujem v četrtek. tejchy*, če se ne motim, si ti rekla, da se moraš ta vikend učiti? Nič od tega? Se ne moreš skoncentrirati? Pepa, ne obupaj še. Še vedno so šanse, da ti je uspelo v tem krogu. Držim pesti. Vsem pa želim res lep (bel) vikend.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 13:28:44
|
|
|
|
xoxox
|
srečica17 upam, da sta bila pridna in so se ti že pričeli znaki . Držim pesti. Pepa še je upanje. Samo ne obupaj. Marsikatera punca je imela na začetku nosečnosti rjave izcedke. Držim pesti, da se ne prikaže še 9 mesecev. Za kolač te pa držim za besedo. Pričakujemo recept. kejt2 ti pa nimaš kaj na forumu viset. Hitro , da bomo skupaj na drugi temi čvekale. Te pričakujemo na forumu šele okoli dedka mraza. Katte hvala. Mislim, da boste punce na forumu še pred mojim zvedele za plus, če ga pridelamo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 13:34:49
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox Katte hvala. Mislim, da boste punce na forumu še pred mojim zvedele za plus, če ga pridelamo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 14:08:35
|
|
|
|
srečica17
|
Jaz bom dobila nosečniške znake od tega k preveč kle gor visim pa tole berem:-))))))))))) Še mal pa bomo zagledali prve konkretne decembrske pluske, ane bejbe?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 14:33:25
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 Jaz bom dobila nosečniške znake od tega k preveč kle gor visim pa tole berem:-)))))))))))
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 4.12.2010 15:43:33
|
|
|
|
tejchy*
|
srečica17 - Ti se kar nalezi teh znakov !!! Rekord bo treba podreti v pluskih tako ali drugače !! pepa - Na tvojem mestu ne bi obupala, tole z izcedki zna biti prava znanost in držim pesti da so tvoji samo začasni in ne pride!! kejt2 - Navijamo, da bo njegova vojska v pomembnih dneh našla svoj cilj in da se selimo skupaj na drugo temo !! Katte - Koncentracijo imam na nuli ! Čeprav se bo treba spraviti k sebi, tako da, sedaj se bom pa res mogla poslovit in popokati od računalnika . Vidim da imaš tudi ti že kakšen znakec počasi da ta mesec, boš pa dočakala . Držim pesti da v prihodnjih dneh, preseliš samo sebe v spodnji del seznama ter obarvaš v najlepšo barvo !! - smo jih kar vse decemberke potrebne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?