|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
18.11.2010 22:34:11   
Nina33
Ninchi, ne obremenjuj se (preveč) - itak bo (skoraj) vse drugače poj, pa ne v slabem smislu user posted image . Za spanec si s kakimi povštri probaj pomagat, jaz si kr kovter zrolam na pol pod trebuh: ne spim glih na trebuhu, je pa zadovoljiv približek user posted image .
Čukica, ni fajn sama bit tkole v pričakovanju pa čeprav "samo" za nekaj dni (tednovuser posted image , upam, de ne). Pa saj user posted image prve tedne res rabi samo mamo user posted image .
Aja, Big brother... Nimam niti pojma, kaj to je user posted image . Predvidevam že neki (pač vem za take oddaje al kukrkol se jim že reče), gledam pa tut Tvja na splošno skor de ne.
PilotGirl, pa sladko pomaga zbudit user posted image . Ampak vseen pejd pokazat se/vaju.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.11.2010 22:36:17 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.11.2010 22:39:15   
cukica
Nina33 nisi nič zamudila,če ne gledaš big brotherja ja to je na pop tv vsak dan pa znani slovenci so not.Čeprav jih pol niti ne poznam.Brez zveze vse skupi.
Kar se tiče bit sam ja zdaj ga res pogrešam,ker ga ni ob meni sploh,ker bo to najin prvi otrok in,ker sva se toliko časa matrala zanj.Tudi njemu je hudo sam nima kaj tako službo ima.Zato mu pa poročam.Ve za vsako novo miganje,brco,za vse preglede in prvo ko me zjutraj pokliče vpraša:Kaj pa najin sine dela?
Takrat je še bolj aktiven,ko ga sliši in ko se pogovarja z njim pa sploh miga.Točen ve kdaj se pogovarja z njim njegov očka.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.11.2010 22:47:05   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
... in prvo ko me zjutraj pokliče vpraša:Kaj pa najin sine dela?
Takrat je še bolj aktiven,ko ga sliši in ko se pogovarja z njim pa sploh miga.Točen ve kdaj se pogovarja z njim njegov očka.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.11.2010 22:49:51   
meta21
Že večkrat sem zasledila, da obstaja skupina februark tudi na FB-ju. A to je samo za posebej povabljene?user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.11.2010 22:51:22   
cukica
Ne meta lahko se tud ti pridružiš pošlji prošnjo pa te bo ena od moderatork dodala,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.11.2010 23:03:11   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Ne meta lahko se tud ti pridružiš pošlji prošnjo pa te bo ena od moderatork dodala,...

Moderatorke so pa: PilotGirl, Teyla in Tamy pomoje user posted image . Jp, one, mamo zdej clo seznamček - bravo Tamy user posted image user posted image user posted image . Sej bi bla jaz tut, če bi imela kej pojma, pa ga nimam user posted image . A kera ve, kako slikco profila menjam, a morm nujno sliko prej na svoj računalnik save-at? Kt jaz nečem nč save-at user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.11.2010 0:00:05   
Nina33
Lahko noč vsem user posted image .

user posted image

Čukica, zdej si pa ti na vrsti user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.11.2010 5:54:22   
sara1986
user posted image user posted image PilotGirl, upam da bo s tabo in tvojim user posted image  vse ok. Če pa te skrbi (mene bi tudi) se pejt pokazat. Zato pa plačujemo zdravstvo..

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.11.2010 7:41:53   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj.

user posted image

Sicer je zunaj dež,ampak je pa PETEK.
No ja vsem želim en lep vikend,preživite ga kar se da lepo,...jaz ga bom sama tako kot sem napisala ampak upam,da ne bo preveč stresno.Drgač sem se pa danes kr naspala,...

Pilotgirl upam,da sta z otročkom v redu in si šla na urgenco,...user posted image
delfinka tebi pa en lep pozdrav in pobožaj svoji punčki,...želim ti,da bi bili vsaj še 4 tedne pri tebi,če ne celo kar do konca,...Srečnouser posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.11.2010 8:22:06   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj. Madonca ste bile pridne, imam za brat 5 strani. user posted image

Včeraj nama ni uspelo priti do knjižnice, ker sva bila prepozna in sva šla samo oči past na otroški oddelek. Sumim mojega, da se strinja z mano samo zato, da gre lahko potem k igračam.user posted image   kakorkoli, šolo za starše sva uspešno končala, zdaj je on sposoben očka, jaz pa lahko rodim, ker ne vem, če bi me pustil brez štemplja. user posted image user posted image

Glede darovanja matičnih celic Tudi jaz sem bolj za javno banko. Edini problem je, če rodiš na vikend, ne moreš oddati, ker takrat ne delajo. user posted image

Ja, dragi me je lepo razvajal, hvala vsem za skrb. user posted image

lola_J samo, da je vse ok. Ko sem začela brat, sem pomislila "ja, pa da niso bili že popadki". Hvalabogu imaš "samo vnetje". Važno, da je z bebico vse ok.

lutika89  jaz sem na +9kg, pa mi sedaj ni nič rekla. prejšnjič je pa pripomnila, da je malce preveč.user posted image

Pilotgirl joj, upam, da bo vse ok s tabo in tvojim pikecem. user posted image   k zdravniku pa le pojdi, bodo pogledali če je vsaj z malim vse ok. user posted image

cukica tudi pri nama je podobno. Ko začne moj govorit dobim ful brc v trebuh. Če se pa začne direktno z njim pogovarjat (in seveda spremeni glas) potem pa ni tega efekta. Pametni so tile naši, pa še ven niso prišli. user posted image

No, midva sva bila včeraj na pregledu (sem pozabila, če sem to že napisala). kakorkoli vse je ok, smo samo srčka poslušal, pritisk imam 129/70, se mi zdi super. Kg sem pa dobila samo 2,4 gor, tako da mi ni nič rekla. Sem pa skupaj na +9 kot že rečeno zgoraj. user posted image
po moje mi kakšnih +12kg ne uide, če bo 15+ se pa tudi ne bom sekirala. Dala sem še kri za hepatitis B (ne vem zakaj nisem tega mogla včeraj, ko sem šla itak vodo dat, ampak ok, so verjetno pozabili). Naslednji pregled imam (šele) čez 4 tedne in sicer 16.12., takrat bom v 32.tednu. Upam, da bo potem pregled že na 2 tedna, ker ne vem, če bom lahko še enkrat toliko čakala. Čeprav res hitro mineva. Ne morem verjet, da imam samo še 11 tednov do konca. Kam beži ta čas..

Prve cotike sem že oprala, obesila in zložila v omaro. Je bilo prav fajno gledat tiste male cunjice na sušilcu. sem se čisto raznežila.user posted image

Upam, da mi zdajle tole objavi, ker sem res dolgo pisala.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.11.2010 8:37:46   
FoxyLady

Jutro!

PilotGirl-upam da je vse vredu tako s tabo kot s bebiko!!!

Čukica- Ja ta BB na popu je pa letos polomija,čist nč pametnega ni not.A redno gledaš?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.11.2010 8:56:55   
HoneybeeMaja
Dobro jutro!

PilotGirl upam,da si dobro,pa da nam kmalu javiš kako je z vama. 

Kar se tiče brc in prerivanja (v našem primeru),je pa zanimivo,pri nas je situacija ravno obratna,ko se moj pogovarja z ,ali pa poboža trebušček se čisto umirita za nekaj trenutkov , moj pravi,da je to odziv na trdo očetovsko roko .

Sicer pa se strogo držim diete,na UZ so me prestrašili,da sta otročka občutno prevelika za 28.teden ,v ponedeljek imamo ponovno kontrolo pa tudi izvidi 100g oggt testa bodo že znani.

Ta teden sem tudi na veliko zapravljala,tudi midva sva šla v Graz v Toys ur us,kjer sva kupila ležalnike,nekaj cotic,dudice,stekleničke,previjalno torbo za dvojčke ,meni se zdi da imajo bistveno več izbire kot pri nas,pa tudi cene so se mi zdele nižje.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.11.2010 9:06:01   
tamy82
Jutro punce!

Najprej ena kavica in zajtrk, ker vidim, da ni še nič danes user posted image

user posted image

user posted image

pilotegirl upam, da si do zdej že obiskala kakšen zdravstveni dom, da si se prepričala, da je vse ok. Držimo pesti, da si odnesla brez posledic zate in za tvojega user posted image   user posted image user posted image user posted image

ninchi je zdej res tako obdobje, ko se vse neki sekiramo kako bo, tiste, ki smo prvič pri tem, pa sploh. Ampak vseeno poskušaj mislit pozitivno, fajn je, da se o tem s kom res pogovoriš. Meni je ful pomagalo, da sem o vsem povedala možu user posted image user posted image user posted image

cukica verjamem, da ti ni fajn, da boš spet sama. Jaz še vsak četrti dan težko zdržim, ko moj dela po 12 ur ... user posted image Ampak če ti bo dolgčas in boš malo žalostna, kar pridi na forum se malo potolažit user posted image

meta21 če bi želela bit tudi ti med izbrani v fb skupini user posted image mi pošlji ZS s tvojimi podatki, da te najprej dodam kot frendico na fb in potem te lahko povabim v skupino. user posted image

Teyla super za pregled! user posted image Pa škoda, da je naslednji šele čez 4 tedne. Jaz tudi upam, da bo zdej na 2 tedna. Bomo vidli naslednji teden. user posted image

HoneybeeMaja super za nakupe! user posted image

Zdej pa da vidimo, če vse to objavi ... user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.11.2010 9:06:34   
maurica
pilotegir; joj, ti maš pa res smolo user posted image . upam, da je z vami vse ok user posted image user posted image user posted image

no, midva sva bila včeraj še na zadnjih predavanjih v MŠ, smo meli psihologijo (mimogrede, komaj sem zdržala poslušat do konca). in sem prišla do končne ugotovitve: nikoli več ne preberem nobene knjige v zvezi z vzgojo. enostavno, slediti otroku, šestemu čutu in osnovni kmečki logiki.
sem včeraj malo brala tudi tiste knjihe, ki ste jih priporočale tukaj gor, pa mi nobena ne potegne user posted image .
nekaj sem še razmišljala: včasih niso mogli vzgajat s pomočjo knjig in metod, ker jih enostavno niso imeli oz. poznali. danes pa je trg tako zasičen z vsemi informacijami, da to po moje starše samo mede. otroci pa delujejo vsako leto hujši (imam sicer ogromno izkušenj z delom z otroci). ne vem, ne razumem user posted image
zato sem se odločila, da ne bom nič več brala, ampak samo sledila občutku in delala tisto, kar se mi bo zdelo prav. pa upam, da nama z user posted image rata!

tamy; tista anekdota me je res nasmejala user posted image

joan; bo že držalo, z vsakim otrokom manj kompliciramo user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.11.2010 9:07:52   
sara1986
Jutro.. Pri nas je enaka situacija kot pri tebi HoneybeeMaja.
Ko se moj pogovarja z njim, se čisto umiri. Kakšno brco mu pokloni da ga pozdravi, drugače pa je miren.
A se že kaj veselite poroda, ali vas je strah? Pri meni je bilo obdobje straha prejšni mesec, zdaj pa že kooomaj čakam in se veselim in mi je vseeno za bolečine, bomo že nekak user posted image Pa tud EA in ULTIVA mi ne padata več na pamet. Za nobeno se ne bom odločila.. Verjetno pa si bom kupila ta Diantal gel.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.11.2010 9:13:05   
maurica
honeybeemaya; koliko si dala za torbo? jaz jih tudi zdej malo gledam, pa so vse tako drage user posted image . baje se jih da v DM dobiti ceneje, a ne?

katera je že pisala glede dlesni? jaz bi še Gengigel priporočala! Jaz imam zobrno pasto Sensodyn rapid, pa mi pomaga. pa ustno vodo! user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.11.2010 9:15:51   
HoneybeeMaja

Strah pred porodom...tudi mene je groza pa na smrt strah,mogoče niti ne samega porod in bolečin,bolj tega da bi šlo kaj narobe.Vseeno poskušamo biti pozitivni,go girls!  user posted image

Eno vprašanje,berem da ste nekatere že dobile potrdila s katerimi se ureja pakete,porodniško.... kdaj bi nam naj načeloma ginekologi to dali? Če se ne motim,se lahko zadeve začnejo urejati največ 60 dni pred predvidenim porodnim terminom.Kako dolgo pa traja da dobiš potem dejansko nakazilo,če se odločiš za denar namesto paketa?
Hvala za informacije! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.11.2010 9:17:06   
vipercat
ooo vidim da se je oglasilo nekaj starih čvekic - starih ne mislim po letih user posted image

lutika jaz sem v prvi nosečnosti vzela paket z lupinico. bil je super imel je res veliko stvari, ki jih prej nisem poznala in ne bi vedela kaj nabavit, pa tudi cenovno mislim da je bil zelo dobro sestavljen. sedaj bom vzela denar, ker imam od malega še vse kar rabim, tistih par malenkosti, ki so za zameenjat, pa bom zamenjala z tem denarjem

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.11.2010 9:21:12   
Patrisha
ojla...

no pri nas pa je zadeva zeeeelo zanimiva. Ko mojga ni bilo mesec pa pau in je otrocek zacel fino migat in spremljat zvoke, je biu prvi dan cistooooooo mirn.. sem ze misla, da je kaj narobe. Sedaj je ko se pogovarjama je tut lepo mirn ( se ga je otrocek navado.. ). Ko pa sem na predavanju, pa da slucajno prfoks govori meter stran od mene, otrocek skace in miga.. celi nervozn mi deluje :/. Potem ko grem domov se z mojim pogovarjama in spet lepo mir.. Zanimivo je to, ja...

Delfinka in ostale user posted image user posted image user posted image user posted image  drzte se!

honeybeeMaja graz je carski! jaz grem dosti rajsi tja kupovat, fuuul izbire proti nam ja :/ ko mas 3 lezalnike, pa se to ni nic na zalogi user posted image , pa se obcutno cenejse.. ( ali pa se meni zdi .. )

tamy82 vse bom pojedla!!! hvala, lacna sem ko pes!! cakam da grem si po zajtrk v stacuno :/ pa sef nekje skace, ker mu mormo vedno prnest nekaj user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.11.2010 9:22:21   
HoneybeeMaja
maurica jaz sem kupila torbo za dvojčke,ki je precej večja,pa ima dva termo predalčka za stekleničke,pa dva žepka za dudice,pa precej bolj prostorna je,cena je bila 50 eur. DM-ove sem tudi gledala,meni so se zdele lepe,pa tudi dovolj velike,videla sem črne,rjave in vijolične,cena je 25eur,pa v torbi so tud kremice,pa vlažni robčki se mi zdi,po mojem se splača pogledat,meni so naprimer v Baby Centru ponujali torbo za 70eur. user posted image Aja,pa DM ima zdaj še 25% popust na izdelek po izbiri,če vnovčiš 100 točk iz kartice zvestobe.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.11.2010 10:08:46   
Tretjedete
Dobro jutro s štajerskega konca!

Dežuje, temno kot v rogu... No, je pa vsaj vikend pred vrati... Imate že kakšne plane?? Jaz razmišljam, da bi se mogoče kam šli kopat. Bi pasalo. Samo ne vem, ve hodite kaj plavati oz. se namakati?? V prvi nosečnosti tega nisem prakticirala, zdaj pa me mikauser posted image

Tamy82, hvala za tale kraljevski zajtrk..

Pokovnična kri: bom darovala, v javno banko... Me nič ne stane. Je pa baje fajn se odločiti za to nekje okoli 32. tedna, če se ne motim...

hayabusa, joj, se ful strinjam s tabo glede tega spanja... Jaz sem pren prvo nosečnostjo bila ZELO pametna in polna nasvetov za druge... Sem se zgražala nad skupnim spanjemuser posted image . Ampak zarečenega kruha se največ poje; zdaj sem mnenja, da ni lepšega, kot pa ko se mala štručka privije k tebiuser posted image . Vsak naj dela tako, kot se mu zdi prav in ne upošteva "dobronemernih" nasvetov drugih.. Spolno življenje pa se potem prestavi v druge prostoreuser posted image

vipercat, upam, da dobita posel in uspešno prestaneta psiho teste...

lola_J, samo da si zdaj bolje...

PilotGirl7, če imaš voljo, boš tudi uspela zraven dojenčka študirati. Ti pa vsekakor priporočam, da čimbolj izkoristiš začetne mesece, ko dojenček veliko spi in takrat študiraš. Pa tudi potem se bo našel čas, če bo le volja....

lutika89, jaz bom vzela kar denar in dokupila tisto, kar mi bo še manjkalo...

Mrežaste spodnje hlačke: jaz sem jih uporablja samo tistih par dni v porodnišnici, doma pa potem navadne... Večino pa so itak z nizkim pasom...

HoneybeeMAja, papirologijo lahko začneš urejati najprej 60 dni pred PDP-jem in nekako najkasneje 30 dni pred PDP-jem, ker 28 dni pred PDP-jem itak nastopiš porodniško... Nakazilo pa pride ponavadi še isti mesec; odvisno katerega v mesecu daš vlogo in kdaj nakazujejo.

Poroda me ni strahuser posted image
Bravo in čestitke vsem, ki se pridno učiteuser posted image

Lp

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.11.2010 10:11:56   
tamy82
Še dve vprašanji za izkušene mamice user posted image

Najprej povijalne plenice: kolikor sem ugotovila, se to čudo rabi le za široko povijanje. Koliko vam je to sploh prišlo prav, koliko bi jih rabila in kje jih kupit? user posted image

Pa še kapljice proti krčem: to sem tudi zasledila na enem od seznamov, pa me zanima če sploh kaj pomagajo in kje jih dobiti najbolj ugodno. user posted image

Hvala za vse info user posted image

Jutri bom tudi jaz prala majhne cunjice user posted image Komaj že čakam user posted image
Moj je pa nekaj zbolel včeraj, se že ene dva dni bolj slabo počuti. user posted image Potem sva pa merila vročino in jo je mel skoraj 38! S tem da je eno uro prej vzel lekadol+C! Danes je sicer že v službi in pravi, da je precej boljše. Zdej samo upam, da se še jaz ne nalezem tega od njega. user posted image

Uživajte, danes je že petek! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.11.2010 10:13:13   
Teyla
Glede teh paketov me zanima, če ste prepričane, da je cena popolnoma enaka pri recinkotu kot je tista pri paketu? Vem, da je že tako ali tkao pri recinkotu cenejša, ampak so posebej poudarili, da v paketu ni trgovskih marž, tako da se mi zdi, da so stvari še ceneje v paketu. Vsaj tako je rekla v materinski šoli, da vzamemo denar potem pa nakupujemo iste stvari po dražjih cenah. Sicer paketov sploh ni forsirala, je pe to res poudarila, tak da več ne vem. user posted image
A obstaja je kje točna primerjava cen?

S tem Toys R us ste me prav premamile. Imajo dobro izbiro previjalnih miz? Če ja, bom svojega kar v torek tja zvlekla, ko nama še vinjeta velja. user posted image

plani za vikend jih nimam, ker zopet delam. user posted image

Glede teh plenic in podbnega imam tudi jaz vprašanje. Seznma, ki smo ga dobili v šoli, vsebuje tudi stvari za iz porodnišnice in je tam našteto: 2 tetra plenici, 1 navadno pleničko, povijalna plenica. Zakaj za hudiča se rabijo 4 plenice samo za izhod iz porodnišnice? user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 19.11.2010 10:17:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.11.2010 10:25:16   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 26.11.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image  user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.12.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted imageuser posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.12.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11., 1.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.12.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 24.11.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 24.11.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 6.12.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 23.11.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 23.11.

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 26.11., 1.12.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.11.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11, 1.12.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.11.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.12.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.11.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 24.11.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.11.OGTT, RH-: 2.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4. user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.12.

Skupaj nosečk: 79 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 23
user posted image : 21
user posted image : 40

Z nami so bile:
 user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.11.2010 10:26:52   
Nina33
Oj!
Bom čist kratka: Teyla, primerjaš lahko takole:
Recinko vs. paketi user posted image
Kot jaz vidim, ni nobene razlike user posted image .
Povijalne plenice: v naprej jih nisem in jih ne bom kupovala.

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 19.11.2010 10:27:55 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?