Anonimen
|
Meni se zdi, da so vsi G ratali nataknjeni na kg. Sej pravim, moja ma prav diete spisane in če se preveč dekleta zredijo kar talat začne. Če maš pa že tko preveč kilc, to maš pa pr prvem pregledu nastrojanje in kako pojdi k psihiatru pa v skupine za hujšanje. Jaz sem se počutila, da sem na shujševalno pršla ne pa na prvi pregled in moj fižolček pogledat. Mene je kar vse obsodila, kaj vse bom mela, pa kok bom rizična bla bla. Pol pa zdej, ki vidi da hujšam zaradi ščitnice pa da mam prenizek cuker, pa tiho lepo. Pritisk pa idealen, včas celo nizek. Pol mam pa to foro, sestra pravi, da preveč kg grem dol, pa me je vprašala a hujšaš, sem rekla ne, je rekla, ščitnica kriva. Moja G pa vsa blažena, ja pridni. Jaz pa na dneve tko švoh, pa aritmija, da sem prepričana, da me ščitnica daje, sam me čekira na 3 mesece, upam, da bomo zdržali na meji tudi po dojenju, drugače ne bom smela dojit. Skratka, nikoli ni ok. Vidim pa da so obsedeni G s težam. Poznam dekleta, ko so se zredile 20-25 kg, pa niso se prenazirale, pač tko odreagira telo, da bolj skladišči, se je naravni proces to. Pa še voda zastaja,... No so vse shujšale ene na isto težo ene celo nižjo,... tako da ne se obremenjevat, je pa pritisk, ker G poslušaš.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 5.1.2011 14:18:59 >
|