|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
20.6.2011 21:36:23   
julijka11
total in daška, hvala tudi vama

daška; kako to, da sta se zdaj odločila za psa? drugače pa spodaj boli, ker se nam že močno raztezajo vezi, tudi medenica se širi in nekatere to občutijo bolj boleče kot druge...če so na pregledu rekli da je vse o.k., potem se moraš samo sprostiti ( kar je sicer lažje rečt kot naredituser posted image )

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
20.6.2011 21:40:55   
daška91
Tast in tašča sta ga pripeljala domov user posted image , je od vseh samo moj čas čez nekaj tednov bo posvečen samo mojemu prvorojencu . Ja tudi to mi je G rekla da se sedaj vse razteza itd. sprostiti pri meni pa ni panike user posted image , zaspim in to je to . Res pomaga user posted image

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
20.6.2011 23:03:11   
MagicSpell77
Še tukaj se moram malo pofočkat, da ne bom samo na FB čebljala user posted image

julijka11 vse najboljše in najlepše! user posted image user posted image user posted image

daška91 jaz bi epiduralno, če bo šlo, ker v MB dajejo samo dopoldne. Tako, da upam, da se naša pupa ponoči spomne kolovratit, da bomo do jutra ravno pravi za EA. Imajo pa v MB po novem smejalni plin, tako da mogoče to izkoristim, če ne pridemo pravi čas za EA. Kaj drugega pa ne želim, ker tele direkt v žilo samo za 30% zmanjšajo bolečino. To je pa premalo za vso "zadetost", ki pride zraven. Sicer pa se vsaka odloči po svoje.
UUU kako fancy poletno in valovito zgleda RingaRaja po novem user posted image user posted image

Lahko nočko in zdržimo še malo, da bo julij user posted image

< Sporočilo je popravil MagicSpell77 -- 20.6.2011 23:04:36 >

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.6.2011 2:04:56   
julijka11
uf, meni je pa tako hudo sedaj...mislim, da sem pojedla kakšen kos kruha preveč in me tako tišči v želodcu, da sploh ne morem ležati na levem boku.na hrbtu tud ne, mi kar zmanjkuje zraka, na d. boku me pa že vse boli in tudi tišči; najraje bi šla bruhat, samo ne vem, če bi bilo kaj haska, ker jedla sem ob devetih...groza, pa tako sem zaspala kot klada nekje ob desetih, zdaj pa me že eno uro mučiuser posted image ...na tv pa nič pametnegauser posted image

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.6.2011 3:27:54   
julijka11
upam, da se mi je zdaj vse prebavilo in bom lahko ležala....sem pa brala na med.over net najbolj butaste in sem se tak narežala zravenuser posted image ...pri eni so mi začele tečt še solze...
grem zdaj probat srečo...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.6.2011 9:45:57   
rakica82
Hej,

da se malo javim med pavzo.

Danes sem pa uradno začela s porodniško user posted image tako ,da zdej pa čist resno odštevamo.

Total držim pesti, ja očitno bomo dobili še enega junijskega sončka user posted image

Daška to raztezanje je kar normalno zdej prosti koncu, mene tudi vsake toliko časa špika v nožnici, se pripravljamo.

Protibolečinske pa jst ne bom nič vzela, če se bo dalo, imam željo rodit naravno. Bomo pa vidli, ko bomo tam user posted image

Julijka upam ,da si že bolje, ni lušno tko prebedet noči.

Uživajte v prvem poletnem dnevuuser posted image user posted image user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.6.2011 10:41:14   
frufru
bubu-bibi, a so pestke pomagale?

Total, držim pestke, da bo vse OK

Matejita, te včeraj ni bilo nič brat, a si še 2 v 1, da greš na baby shower  al že cartaš?

EA in protibolečinske injekcije pri nas so (ultive in smejalnega pa ne, ker tako kot protibolečinske zadenfajo mamico in otročka), samo, če je takrat na voljo anesteziolog, ki opravlja tudi EA (jih je 5). Je sicer plačljivo (180€)user posted image , ampak sem šla na predavanje, da so me popisal za vsak slučaj. Prakticirajo da popišejo PDP mamic, ki so na predavanju in potem nekako naredijo razpored, da so takrat v službi. Malo je kriza, ker se začnejo dopusti, ampak bo že nekako. Nekako upam, da bo tako kot v prvo, popadki ponoči, EA dopoldne user posted image , upam, da se bo tamalo strinjalo z mano.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.6.2011 10:57:06   
julijka11
jutrouser posted image ,

mi je potem le uspelo zaspati...user posted image  jedla bom pa raje pol manj, kot malo preveč, ker to je bilo živo mučenjeuser posted image , pa če do konca ne dobim gor niti gramauser posted image ....in moja mala je bila tako uvidevna zjutraj, da mi je sama rekla, naj jaz še kar spim, ne glede na to, da bo ona vstalauser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.6.2011 12:01:37   
maca84
sem pa brala na med.over net najbolj butaste
IZVIRNO SPOROČILO: julijka11

Julijka 11 kje na MOV si pa brala to? Meni so te adeve prav zabavne pa bi tut mal poškilila tja....bi se dalo link dobit?sem iskala pa nisem našla namreč....že tle na RR ko je ena tema o vseh cvetkah in nasvetih ki smo jih dobile v nosečnosti sem prav uživala v branju in se do solz nasmejala zravn..... pa super fino da ti je malčica privoščila še mal spanca user posted image pridna punca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.6.2011 12:04:08   
bubu_bibi
total user posted image user posted image user posted image  user posted image   Pa javi nam!

julijka11 - si se naspala? Jaz tudi včasih ne znam oceniti koliko prostora imam v trebuščku za hrano in potem je tako kot pri tebi. Samo, da bo bolje!

frufru - user posted image . Pa vse ostale babike hvala za vzpodbude in dobre misli in besede, zagotovo so pomagale. user posted image user posted image user posted image Pa še končno sem se naspala ponoči. Hvala še enkrat! Sicer rezultati bodo, ko bodo, samo, da je mimo. Zdaj po ta novem imam samo še dvojni izpit 4.7. potem pa samo še priprave in počitek. Frufru imam pa eno vprašanje zate: vi ste pri malčku bili samo v pralnih plenicah? Kako se je obneslo? Katere ste izbrali? Imaš kakšen nasvet?

julijka11 - zdaj vidim, da si se naspala in da tvoja malčica je čisto noter padla v tvojo vlogo. A ni lušno, ko tako skrbijo, pa poudarjajo, da oni bodo zdaj to in ono? user posted image

No, jaz zdaj čakam kosilo, user posted image kuha. Potem verjetno skočiva malo na morje, ker ga že pogrešam... Samo toliko, da noge namočim, pa v user posted image na kepico sladoleda. Jutri grem na CSD uredit vse dokončno, pa na davčno, pa v Tosamo v Domžale. Potem pa res počasi smo. In začnemo s pranjem.

Lep dan vsem, se beremo!

Pričakala sva! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.6.2011 13:25:06   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

Frufru imam pa eno vprašanje zate: vi ste pri malčku bili samo v pralnih plenicah? Kako se je obneslo? Katere ste izbrali? Imaš kakšen nasvet?

Mi smo nabavili racmanke iz več razlogov: so cenejše kot druge, narejene v Sloveniji, in univerzalne do 15 kil. Velikost reguliraš z drukerčki/pritiskači, širino pa z ježki ali pritiskači. Meni so se bolj dopadle z ježki, so bolj po otročku. Maš nočne/zelene in dnevne/rumene racmanke. Pri enih in drugih zraven dobiš še dodatne vložke. Potem rabiš še 2 komada prekrivnih hlačk. (te so pa po velikostih S, M, L) Mi smo rabili samo S in M, potem je bil pa že suh. Se ni zgodilo, da bi mu kdaj kje čez prišlo. Rabiš jih okoli 20, če se sušijo zunaj, če imaš sušilca lahko manj, se pa rej obrabijo. Naše so dale čez našega in od bratranca, pa jih bo 3/4 še za naše drugo dete. V bistvu so se nam zgulile samo dnevne, ki so tanjše. Jaz sem jih prala skupaj z ostalim belim perilom in ni nič smrdelo. Če bi jih zdaj kupovala bi kupila bambusove: so bolj mehke in hitreje se posušijo (vsaj tako mi je rekla bratrančeva žena, ki jih je nekaj kupila in naše potrgane obdržala zdaj, ko nam je naše vrnila). Aja rabiš pol edino še bombažne podlogice (lahko jih kupiš pri racmanu ali pa od tosame) Če se user posted image  pokaka, tisto vržeš v stranišče, če je pa polulan, jih pa lahko prepereš na roke in posušiš. Namesto mehčalca uporabiš kis za vlaganje, ni nujno, da vsakič. Pa še 1 prednost je. Nočni racman je primeren tudi za široko povijanjeuser posted image  
Če ne veš ali bi jih mela ali ne: kupi npr 3 kom. pa boš vidla, kako se ti obnese. Če ti ne bo ustrezalo jih lahko še vedno prodaš (lahko tudi namuser posted image ). Vse kremice odpadejo, no vsaj pri nas so. Rita ni bila nikoli vneta razen takrat na začetku, ko smo ga meli še v plastičnih plenicah. Ko smo šli z njim na morje  (1,5leta) je že nakazal, da ga lulat, samo premalo časa smo bili, pol je pa še vrtec menjal in smo šli nazaj v plenice. (v vrtcu je imel pa DM ekoplenice alana, ker niso bile pripravljene prilagajat svojega ritma potrebam otrok oz. po njihovo muham staršev) Ko je bil star 2 leti je pa kar en dan rekel, da bo lulal kot oči in je bil v 1 tednu suh tudi ponoči. Ne vem če sem od takrat 3 x menjala posteljnino zaradi lulanja...

Še malo računice: 1 racmanka je cca 14€ x 20 = 280€ (Pampers newborn cca 40 kom  cca 9€ porabiš recimo v 1 tednu letu je to najmanj 500€, 1 paket večjih plenic cca 12€)  Pereš itak skupaj z ostalim perilom, recimo, da sta dva stroja več na teden. Jaz sem jih prala na 60°, ni bilo potrebe po kuhanju. Prašek se da zmanjšat tudi s tisto magično kroglo, ki jo imamo že itak doma za ostalo perilo. Elektrika, poraba se nam ni povečala, smo ostali v istem rangu porabe. Smeti ni bilo in ni smrdelo. (če se je polulal, sem jo samo malo v vodo namočila, ožela in dala v vedro, ko se je nabralo perila za stroj je šlo v pranje skupaj s cotkami, in najinim perilom.

Več si preberi na racmanovi spletni strani... Če bo še kakšno vprašanje pa komot vprašaj user posted image
By the mimo: imajo tudi zaščitno prevleko za jogi, ki diha in ne premoči in slinčke iz istega materiala. Lahko pa kupiš tudi ostanke in jih sama narediš (meni jih je mtka naredila). Za mamice imajo pa tudi blazinice za dojenje, ki se perejo, bombažne in s svilo (podobne kot pri dada)

< Sporočilo je popravil frufru -- 21.6.2011 13:34:18 >

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.6.2011 14:03:29   
MetiLu
Dan punce!

Midve sva iz pregleda. Vse kaže ok, voda čista, hemoglobin sem uspela dvignit user posted image , pritisk se počasi povišuje, 120/70, običajno imam zgornjega 105 ali 110. Gibi so, srček tudi lepo dela user posted image  v glavnem, vse je na mestu. Je rekel, če bom želela, lahko naslednjič narediva UZ, če me skrbi zaradi teže, je pa rekel, da se mu tokrat ne zdi nič posebej velika, glede na trebuh in otip. Dobila sem že napotnici, pa datume do konca na en teden, kar je zgleda nova praksa pri mojem G user posted image  prej so bili pregledi na koncu na 10 ali celo 14 dni... Tako da imam zdej do konca vsak torek pregled user posted image  naslednji 28.6., potem 5.7., pa 12.7. in 19.7., za katerega upam, da ga ne bo več treba user posted image  Sicer pa Iza lepo čaka z glavico navzdol, ni pa še čisto spuščena dol. Je G točno rekel, da vidi, kam pritiska in rekel, da bom mogla zdej še malo potrpet glede tega tiščanja in suvanja v mehur in medenico. Špika tudi mene v nožnici, se teren pripravlja. Me pa ni nič vaginalno pregledoval, tako da nič ne vem kaj dogaja spodaj user posted image  Mogoče bo naslednjič pogledal...
Zredila sem se za slabi 2 kg v 5 tednih user posted image , zdej sem na +12,5kg, tako da sva si zdele brez slabe vesti privoščile neke vrste domač malinov sorbet s sladoledom in smetano user posted image  mmmmmm, je pasalo

Sem spet pomirjena, ker vse kaže ok in je dan takoj lepši, pa čez en teden mam ponovno kontrolo user posted image  pa tud misli glede poroda se mi umirjajo, porodni načrt imam pripravljen v torbi, pa še drug teden se bom probala dogovorit z eno babico v lj porodnišnici, da se pridem malo pogovorit in pripravit na dan D.  Doma imamo pa že vse pripravljeno in samo še odštevamo user posted image  

Evo, poročilo napisano, zdej grem pa nekaj za kosilo pripravit...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
21.6.2011 14:49:19   
Matejita
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Matejita, te včeraj ni bilo nič brat, a si še 2 v 1, da greš na baby shower  al že cartaš?

Fru fru, user posted image  je se pridna, ocitno pogresa otroke iz sole in si tega baby showerja ne da vzet user posted image . Bova pa skocila potem se v ene jasli pogledat, upam, da bodo ta prave, ker se mi potem prve tedne z user posted image  res ne da okoli skakljat za take zadeve, pa jo bo treba ze 46i dan nekje v varstvu pustit. Sicer imam pa se en plan. V petek castni konzul RS tule organizira praznovanje 20. obletnice neodvisnosti Slovenije, tako da ce ne bo nic novega do takrat, svignemo se na to user posted image .

Ko vas takole prebiram poskusam razumet, kako tele zadeve potekajo. Ce prav razumem, na materinskih solah razlozijo vse opcije porodov, v nekaterih porodnisnicah je treba za EA na individualen pogovor. Potem porodne nacrte spisete in ce rodite v delovnem casu EA, potem vam dajo EA na vaso zeljo?

Julijka11 jaz se tudi vcasih prevec najem. Ko jem, cutim, da bi se, po kaksnih 15 minutah, ko koncam se pa vcasih pocutim kot filana paprika, kot da me bo zdaj zdaj razneslo in potem samo upam, da se zadeva cimprej sprosti.

Vsem, ki ste opravile s pregledi cestitke za dobro opravljen pregled, vsem ki jih imate danes, drzim pesti, da je vse O.K., tiste user posted image  ki ste pa v porodnisnicah na opazovanju ali pa imate porod, pa zelim cim lazji porod user posted image .

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
21.6.2011 16:25:08   
meti.v
Ola punceuser posted image
Da se še tuki javim po dougem časuuser posted image Danes sm mela zopet pregled, CTG je vredu, me je g. tudi pogledau pa se še nč ne dogaja no sej prou mam še 3 tedne časa.user posted image Drgač pa mi je vzeu bris za streptokok in še napotnice za porodnišnico sm dubila. Sm pa mela po dougem času spet UZ in je že z glavco obrnjen hvalaboguuser posted image , drgač vse uredu ma že 2900g in končno smo zvedl spol bo namreč fantekuser posted image .

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
21.6.2011 20:04:58   
MetiLu
S tamalim sva bila danes spet na sprehodu do slaščičarne in je pasalo, ker se že cel dan neki bašem in me bo vsakčas razneslo user posted image  Sva pa zdejle že stuširana in v pižamah, dones se bova stiskala, ker je oči spet v nočni.

Matejita, glede epiduralne ne vem kako gre, ker se zanjo tudi tokrat nisem odločila. Jaz sem tako napisala, ker poznam eno babco v lj P, da mi bo malo s pogovorom pomagala se že kakšen teden prej psihično pripravit na dogajanje. Jaz imam za sabo en precej naporen porod in sem ga dejansko "čustveno" predelala šele sedaj, ko sem pred ponovnim takim dogodkom in sem malo zaskrbljena... Porodni načrt pa pri nas zadnja leta spodbujajo, da v njem zapišeš svoje želje in predstave, kaj si med porodom želiš in kaj recimo odklanjaš in to daš potem babici pred porodom, da se potem lažje dogovoriš. Jaz sicer nisem spisala čisto tipičnega, ker nimam nekih posebej strogih "zahtev", sem bolj opisala kakšno izkušnjo sem imela in čemu bi se tokrat rada izognila, če se bo le dalo...

Grem zdej mojmu kapitanu večerjo narest user posted image  zame dones nič več hrane! user posted image

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
21.6.2011 20:13:45   
julijka11
maca84..pa dosti zabave

http://med.over.net/forum5/list.php?151%3f

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.6.2011 6:10:40   
Matejita
No pa smo dobile drugo julijsko mamico, Suziiika je ponoci rodila hcerkico Brianno user posted image user posted image . Sem prepricana, da se bo kaj oglasila, cim se bo lahko.

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.6.2011 7:43:19   
juhica
Frufru, jst jih prodam po polovični ceni (racmanke), jih imam kar nekaj, rabljene ene dva meseca - jst pa z njimi nisem bila zadovoljna, ker je imel občutljivo kožo in ni prenašal vlage - koža je bila zelo grda in jst sem bila razočarana nad njimi...

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.6.2011 10:30:59   
MetiLu
Dan punce!

Ni nikjer nobene user posted image  
Se je sezona že otvorila user posted image user posted image user posted image  Bravo Suzika, čestitke user posted image user posted image user posted image

Jah, pri nas nič novega, grem na kavico, možek spi, pa ne smem ropotat user posted image  sem hotla posesat, pa bo treba počakat. Mam cunje za obesit, pol grem pa v štacuno po par sestavin za današnje kosilce user posted image  

Lep dan vsem

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.6.2011 10:39:56   
rakica82
Dan punce,

Suziika čestitamuser posted image user posted image user posted image , je Brianna pohitela. Kok je lepo za dobro jutro prebrat tako lepo novico. Čim več lepih trenutkov z vajino pikico user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej ko se je začelo dogajat, postajam pa tud jst že nestrpna, moj user posted image pa tudi komaj čaka in se pogovarja s pikico naj naju ne pusti predolgo čakat. Pa spet je začel sanjat, da bi mel čimprej še enega, tok uživa ko gleda moj trebuh, pa boža in ljubčka da mu je kar hudo, da bo kmalu konec. Za njega še nikoli nisem bila tok seksi kot zdejuser posted image . Res je srček.

bubu_bibi samo še malo zdržiš pa bouser posted image . Se je pa faj enkrat pošteno naspat a. Meni po taki noči energija kr narasteuser posted image .

Metilu
user posted image verjamem, da po težki izkušnji je težje, ampak zaupaj, da bo šlo.

Meti.v
super za fantka, ste pa že veliki.

Pralne plenice midva razmišljava, da bi po prvem mesecu kupila ene par pralnih, da vidiva, če se obnesejo. Ker ko pogledam koliko je odpadka pri pamperskah in koliko časa se to razgrajuje, ne vem nouser posted image .
Midva nekako poskušava malo bolj ekološko, uporabljam  nekatera ekološka čistila, za čiščenje lijaka, školjke in takih stvari se pa itak daleč najbolje obnese kis. In prov zarad tega, so mi te plenice bližje.
Tako da Frufru hvala za te izčrpne informacije, sem dala tudi mojemu prebrat. Sej sva že prej malo prebrala, samo izkušnje mamic so najbolj dragocene. Mi bomo poskusili in videli, če bo nam odgovarjalo, ker verjamem, da pri komu se ne obnese.

En res lep poletni dan vsem, božaje bušije, dokler jih še imamo user posted image user posted image user posted image

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.6.2011 11:16:37   
Špelca21
Še tukaj čestitke Suziiki za hčerkico. Ja zdj se je pa začela akcija pri julijkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.6.2011 12:38:30   
frufru
evo jst sem s CTG ta malo je brcalo, tako da je rekla, da vidi, da je otroček živ. Mora se ga čutit čez cel dan, da malo miga ali se pretegne (vsaj 10_x_) Zoper otekanje nog je svetovala čim manj mesa, slanega in veliiiiiko vode, pa mirovanje v hladovini, če dauser posted image ,  samo ne vem kako naj "velikega brata" prepričam, da ne bo ven rinil. Za pritisk je rekla da je bolj nizek, da naj pazim, da se mi kje ne zvrti in padem, pa pijev veliko vode.

Juhica, pri nas je bilo pa ravno obratno prej skoz vneta rita pol pa kot bi odrezal, no, če jih res ne boš rabila se priporočam, bomo malo prišparaliuser posted image
Suziiika user posted image  za user posted image

Matejita lep baby shower želim, pa uživaj z otročki...

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.6.2011 12:39:54 >

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.6.2011 12:39:15   
frufru
aja sem pozabila, naslednji CTG mam 29.6.

< Sporočilo je popravil frufru -- 22.6.2011 12:40:58 >

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.6.2011 14:21:17   
Anonimen
Se opravičujem, ker vam vskakujem v temo.

Če bi mogoče katero zanimala poslikava sobice za prihajajočega dojenčka naj si pogleda: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

Hiter porod in čim več lepih trenutkov z vašimi malčki!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.6.2011 14:44:55   
škrpijonka
Suziiika čestitke.

jaz sem danes imela ctg, vse mirno, v sredo ponovno

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?