rakica82
|
Dan punce, vidim, da se pogoavarjte o levčkih in rakcih. Rakci smo super , ja res je jaz sem precej občutljiva, trmasta, vsaj moj mož pravi tako . Ampak jaz vseeno upam ,da bomo mi imeli in ne . S pikico smo se že tako zmenili, da ne bo zamujala Bubu_bibi veš, da bomo držali pesti, pa ne sekiraj se, če kakšen izpit preložiš na kasneje. Drži se . Jaz pa danes malo na izi pospravljam, je treba kar pohitet, če hočem vse nardit preden naša bebika pride na svet. Pa perem na polno, ta teden moram res vse za bebiko oprat in pripravit. Tako ,da imamo kar pestro, jutri greva še v kranj na ogled porodnišnice, v četrtek imam pregled, enkrat vmes mi more mojster prit zmontirat zavese, pa en drug sobico sestavit do konca, v soboto zjutraj morem spečt še piškote za dekliščino, ki je popoldne, v nedeljo popoldan pa praznujem moj rojstni dan, par dni prej ampak ne gre drugače, ker je to ednii prosti termin, ki ga imam . Vmes pa moram še malo na obiske hodit, ker je nona na onkološkem inštitutu in sva midva zdaj najblišje, ker moji stanujejo 100 kilometrov stran. Mi dnevi res šibajo sto na uro. Drug teden pa podobno, pospravljanje, poroka...Nam letos res ne zmanjka. Imejte se lepo, jaz tudi čakam sonček ,se je zdej nekam skril ampak saj bo. pozdravčke