Anonimen -> Rezultat (2.8.2005 20:12:55)
|
Kakršnikoli komentarji na tole obvestilce niso potrebni. Z moje strani so ukinjeni vsi seznami oz. vsa javna objava teh seznamov, torej: -rojstni dnevi naših partnerjev -datumi naših obletnic -naša izobrazba -naši poklici -od kdaj smo na RR-u Za blagor netolerantnih duš RR-a. Ukinjena je tudi moja nočna debata, da ne bo kdo kritiziral tudi tega, ker imam pač službo, kjer si to lahko privoščim. Ne bom več sodelovala ne na jutranjih in ne na dnevnih debatah, da ne bo šlo še komu v nos, da imam preveč časa, ker ga on sam nima. Ne bom več komentirala nobene druge debate, da ne bo kdo rekel, da sem povsod, ker sam pač ne zmore in ne zna biti. RR bom samo še brala, če pa bo kdo hotel "govoriti" konkretno z mano, bo pa že med aktivnimi uporabniki videl, kdaj sem na RR-u in me bo poiskal na privat, pa bo. Kdor hoče, si to lahko razlaga kakor svojo lastno zmago nad večino, zame pa je to umik pametnejšega. Pametnejši je tiho. Kadar me bo pa kaj zanimalo, bom pa poiskala drugje, da ne bo koga motilo, če bi tukaj. Lep pozdrav vsem, ki so se ujele z mano.
|
|
|
|